Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η ‘μεγαλη’ Αλβανια

this-banana-tastes-funny
Δεν τη ξερετε? Ειναι αυτη που ξεκιναει λιγο εξω απο το Dover ( το κοντινοτερο μερος στο Calais που περναμε το British Channel), καταληγει δυτικα στις Πορτογαλικες ακτες του Ατλαντικου και φυσικα περιλαμβανει και το Γιβραλταρ μεσα. ‘Τσακωνωνται’ τα γατακια οι Ισπανοι με τους Αγγλους για το βραχο βεβαια αλλα που να ξερουν οι αφελεις οτι απο πισω ειναι ο ξυπολυτος γιγαντας και θα τους κανει μια χαψια. Παρενθεση: οι Γιβραλταρνοι (δε ξερω πως να τους πω sorry) μολις εμαθαν οτι ο Κλανιερι ανελαβε την Εθνικη ιδρυσαν και την δικια τους Εθνικη με την ελπιδα να κληρωθουμε σε κανα ομιλο για να κανουν την πρωτη νικη τους..
Ανατολικα η ‘μεγαλη’ φτανει στα συνορα Ουκρανιας-Vladimir (πιο περα δε παμε γιατι θα φαμε φουσκο που θα γινει ο σβερκος μας πιο κοκκινος και απο τη σημαια) και νοτια ειναι στα ανοιχτα της Κρητης. Απο τη κατω μερια ετσι? Προς Αφρικη. Μη μπερδευεστε.
Η ‘σημαια’ που ειδαμε προχτες δεν ειναι η ‘μεγαλη’ αλβανια. Η πρωτευουσα ειναι μονο κατα τους ξυπολητους.
ΠΡΙΝ συνεχισω το κειμενο που ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη οπως παντα, θελω να ξεκαθαρισω την αποψη μου για τους Αλβανους. Μαζι με τους Φριτς θα ηθελα απλα να μην υπαρχουν. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Ουτε σκυλος να μη μεινει. Ουτε γλαστρα με βασιλικο. Αυτοι οι δυο λαοι ειναι οτι πιο σιχαμενο και βρωμιαρικο υπαρχει στο πλανητη. Επισης θα πω οτι δεν υπαρχει Βορειος Ηπειρος. Η μαλλον υπαρχει οσο υπαρχει Νοτιος Αλβανια. Οπως ο καθε λαος ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ τα συνορα του. Σε ΟΛΑ τα συνορα υπαρχουν πλυθησμοι και απο τις δυο μεριες. Πολλες δε φορες ο απεναντι λαος ειναι κατα πολυ περισσοτερος απο τον ‘ντοπιο’.

Απο τη στιγμη ομως που ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΧΤΕΙ αυτο που λεγεται κρατος, συνορα κλπ και το εχουμε συμφωνησει, αυτο ειναι και τελος. ΑΝ υπαρχει οποιαδηποτε ενσταση το παραδειγμα ειναι πολυ απλο και προσφατο: Scotland. Ναι ξερω ειμαι αγγλος ασθενης εγω τι δημοψηφισματα, και πολιτισμενες αποψεις εκφραζωμενες με δημοκρατικες διαδικασιες. Σε συντεταγμενες κοινωνιες που σεβωνται πρωτα τον ΕAYΤΟ ΤΟΥΣ και μετα ο ενας τον αλλον. Εδω ειναι Βαλκανια.
Μη φευγουμε ομως. Προχτες εγινε μια ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ κινηση και ολοι οσοι παρακολουθησαν το θεμα ΞΕΡΟΥΝ πολυ καλα ποιοι ακριβως την εκαναν. Το οτι η αστυνομια μπουζουριασε τον ‘αδελφο’ και μολις πηγαν να κανουν ερευνα τους εδειξε το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ διπλωματικο διαβατηριο του τα λεει ολα. Εγω ξερω οτι αμα δεν εχεις τιποτε να κρυψεις ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ να σε ψαξουν για να μην εχουν να λενε. Δε το παιζεις αμερικανακι.
Στα της ‘σημαιας’ ομως ενα πραγμα δε μου καθεται καλα. Καταλαβαινω απολυτα τη εξαγριωση των Σερβων μολις ειδαν αυτο το πραγμα ΜΕΣΑ στη χωρα τους. Ειναι σαν να παμε εμεις στη Πολη και να βαλουμε σημαια με την Ελλαδα οπως εφτασε να ειναι για λιγο διαστημα στους Βαλκανικους Πολεμους. Θα τα παρουν τα μεμετια και δικιο θα εχουν. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι βρωμιαρηδες ΓΙΑΤΙ εξαγριωθηκαν? Ειναι η επισημη σημαια του Αλβανικου κρατους αυτη και τους χαλασε που εριξε κατω το droneο Σερβος? Προσεβαλε δηλαδη ο Σερβος καποιο επισημο συμβολο των βρωμιαρηδων? Η μηπως πηγε εκει που ηταν οι κανονικες σημαιες και κατεβασε απο τον ιστο τη σημαια της Αλβανιας?
Δηλαδη αν παιξουμε αυριο στη πολη και παει ενας παπαρας με σημαια αναλογη, η εθνικη ελλαδος θα αρχισει τη κλωτσοπατιναδα με τα μεμετια, επειδη θα δειχνει τη μιση Τουρκια (και τη μιση Βουλγαρια και αλλα μισα) ως προαστιο της Θεσσαλονικης?
Προς τι ακριβως ολη η μανουρα απο τους βρωμιαρηδες? Με αρχηγο μαλιστα αυτον του ΠΑΣ που αμα εχει ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ο συλλογος επρεπε ΗΔΗ να τουν εχει στειλει στα κολο-Τιραννα να κανει οτι στο διαολο εκανε πριν γινει και αυτος ‘κατι’. Να κατσει στο Τιρρανο να τρωει ραδικια ωμα.
Ολοι ιδια φαρα ειναι. Τα ιδια δεν εκανε και ο Κατσε με το UCK και μας το επαιζε δεν ειδα δε ξερω δε καταλαβα? ΔΕΝ υπαρχει Αλβανος και καλος. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ουτε για δειγμα. Ειναι απο το DNA τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και θα στη κανουν τη πουστια οσο καλοι και να στο παιζουν ακομη και δεκαετιες. Κλεφτες, βρωμιαρηδες και πουστηδες ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. Επειδη θα πεταχτουν διαφοροι και θα πουν διαφορα ξαναλεω: ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. Δεν εχω πειραξει ΠΟΤΕ κανενα τους οπως ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δεν εχω δωσει δουλεια σε κανενα τους. Ουτε στην εταιρεια στις αποθηκες ουτε καν να ερθει να κανει μια δουλεια στο σπιτι. Ουτε ευρω, ουτε τσιχλα. 100 φορες Πακιστανους- Αιγυπτιους οτι αλλο να ναι εκτος απο αυτη τη σκατοφαρα. 100 φορες να πληρωσω παραπανω τον Ελληνα.
Ας ειναι καλα ο επιτυχημενος πιτσαδορος που ανοιξε τα συνορα και γεμισαμε με τη ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ..
Δεν θα μπω στη κουβεντα ΠΟΙΟΣ τους υποκινει και ποιος τους πατροναρει. Μιλαω ΚΑΘΑΡΑ για την “σημαια” και την ενεργεια προχτες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα