Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Περίεργοι Πυλώνες Φωτός Εμφανίζονται στο Οχάιο (Βίντεο)




Σε μια καθαρή και κρύα νύχτα, ακτίνες φωτός φαίνεται να προέρχονται από το έδαφος και να κατευθύνονται προς τον ουρανό.

Αν πίνω το πρωί νερό με λεμόνι θα χάσω βάρος;


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατά καιρούς ακούσει από κάπου ή και έχουν εφαρμόσει τη μέθοδο της κατανάλωσης με το πρωινό ξύπνημα νερού με λίγες σταγόνες λεμόνι, ως τρόπο απώλειας βάρους. 

Στην πραγματικότητα όμως, κατά αυτόν τον τρόπο,όχι βάρος δεν θα χάσουν αλλά θα κάνουν και κακό στην υγεία τους.

Καταρχήν δεν υπάρχει φυσικά κανένας λόγος και καμιά επιστημονική εξήγηση που να δείχνουν ότι το εν λόγω «μαντζούνι» βοηθάει στο να χάσoυμε βάρος, να κινητοποιήσουμε το λίπος μας και άλλα αντίστοιχα.

Aν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, αγάπα έναν άνδρα

Ποίημα ανώμυμης  σαμάνας , σχόλιο  Ιωάννη Σαμψωνίδη, φίλου στο facebook.  To σχόλιο συγκινεί περισσότερο απο το ίδιο το ποίημα.

"Πρόκειται για ένα ποίημα που συγκινεί τόσο, επειδή εκφράζει ξεκάθαρα την σχέση ανάμεσα στην αρσενική και θηλυκή φύση. 

Στόχος του μάλλον είναι να διαφωτίσει, να εμπνεύσει, να τονώσει την εμπιστοσύνη.

Ναι, σίγουρα δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες σε τέτοια αρμονία με το σύμπαν και τον εαυτό τους που να τα καταφέρνουν όλα αυτά. 

Αντίστοιχα ούτε άντρες. 

Μήπως όμως αρκεί -για αρχή- να υπάρξουν έστω κάποιες γυναίκες/οδηγοί που να κατανοήσουν και να αποκωδικοποιήσουν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ τους τις ποιότητες που εκφράζει το ποίημα αυτό και να τις διασπείρουν με τις πράξεις τους στον κόσμο, έναν κόσμο που τόσο διψάει για αυτόν τον ξεχασμένο ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;

Διατροφή για γερά οστά και αρθρώσεις


Η διαμόρφωση μιας καλής σκελετικής υγείας είναι κάτι που θα πρέπει να ξεκινάει από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής μας.
Η διατροφή παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς παρέχει στο σώμα μας, στα οστά μας, τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ομαλή και βέλτιστη ανάπτυξή τους.

Χριστος vs Aντιχριστος

Πριν ξεκινησω να γραφω το οτιδηποτε ο ενδιαφερομενος μπορει να διαβασει στην ακολουθη ηλεκτρονικη διευθυνση για τον εξαισιο και συναμα φωτεινο πνευμα που ονομαστηκε Joachim of Fiore , Προφητης -φιλοσοφος -αγιος ανθρωπος .
http://users.sch.gr/amalsk/Arheio/13Issue/3IoakeimFiore.pdf 


Χριστος vs Aντιχριστος
( Αναφορες και γεγονοτα, τοτε και σημερα ,περι αντιχριστου συμφωνα με ιστορικα στοιχεια , και η αναφορα του Barak Obama στον Ιωακείμ της Φλόρα ή Φιόρε (Joachim of Fiore) )

Βιβλιογραφια 
1) "Libellus de Antichristo" του Adso von Montier 
2) Roger Bacon and the Rage of Antichris ( Cambridge University Press)
3) Ιωακείμ της Φλόρα ή Φιόρε (Joachim of Fiore)


Πριν ξεκινησω να γραφω το οτιδηποτε ο ενδιαφερομενος μπορει να διαβασει στην ακολουθη ηλεκτρονικη διευθυνση για τον εξαισιο και συναμα φωτεινο πνευμα που ονομαστηκε Joachim of Fiore , Προφητης -φιλοσοφος -αγιος ανθρωπος .
http://users.sch.gr/amalsk/Arheio/13Issue/3IoakeimFiore.pdf 

Οχι τυχαια τοποθετουν οι ερευνητες τον ερχομο του Αντιχριστου στο 1262, εποχη στην οποια οπως θα δουμε με στοιχεια, ο Χριστιανισμος και ο Χριστος ο ιδιος διωχθηκε χωρις κανενα ελεος, οχι απο τους αλλοθρησκους ,αλλα απο τους ιδιους του τους ιερεις και τους λογιους ,που οχι μονο εστειλαν στην πυρα αγιους ανθρωπους και αθωους ,αλλα εδραιωσαν τον σατανισμο ως οργανο χειραγωγησης των αμορφωτον μαζων προς εκπληρωση ατομικων ποθων και επιθυμιων , συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις Χριστιανικες πεποιθήσεις .
Ιταλια ,λιγα χρονια μετα το θανατο του Δαντη Αλιγκιερη απο την Φλωρεντια και η δυναμη του κληρου στην χερσονησο , ηταν ισχυροτερη απο καθε αλλη χριστιανικη χωρα .
Ο Κληρος εκανε επιδειξη πλουτου και δυναμης, την στιγμη που μαναδες εδιναν στα παιδια τους ενα δηλητηριο με γλυκια γευση γιατι δεν ειχαν να τα θρεψουν , αυτη η κατασταση ειχε δημιουργησει οπως ειναι φυσικο για δυο τουλαχιστον αιωνες κινηματα αγανακτισμενων ανθρωπων που εκαναν πολεμικη στους διεφθαρμενους ιερεις ,στους οποιους αρνουνταν την τελεση των ιερων καθηκοντων .
Τελος ηρθε σαν αντιδραση ο Αγιος Φραγκισκος και μετεδωσε το ξεχασμενο μυνημα του Χριστου για αγαπη και πενια , ουσιαστικα αυτες ηταν οι εντολες της εκκλησιας απο τον Χριστο αλλα δυσκολο να το δεχτει ενας κληρος που γαλουχηθηκε στην χλιδη και την ηδονοθηρια .
Το ταγμα των Φραγκισκανων πηρε γρηγορα μεγαλη δυναμη, γιατι λειτουργησε σαν αντιθετος πολος σε μια καθημαγμενη εκκλησια ,αλλα οπως ειναι λογικο ,καποια στιγμη και το ταγμα με το περασμα του χρονου το μυνημα του αγιου των φτωχων προδοθηκε γιατι το ταγμα ειχε εγκολπωθει στους "τροπους και τα ηθη των υπαρχωντων εκκλησιαστικων θεσμων " .

<<<< Προφητειες περι Αντιχριστου >>>>
Μετα την προδοσια για μια ακομα φορα του μυνηματος του Χριστου, και ενω μεχρι τοτε δεν υπηρχε η ιδεα περι Αντιχριστου , πολλοι λογιοι της εποχης ανακαλυψαν και μελετησαν το βιβλιο ενος Κιστερσιανου μοναχου ,( Ταγμα λευκων μοναχων απο το Κιστερσιο Citeatux, γνωστων ως Βερναρδινων ) ,του Ιωακείμ της Φλόρα ή Φιόρε (Joachim of Fiore) ο οποιος ειχε αναγνωριστη ως Προφητης και ειχε γραψει οτι στις αρχες του 12 αιωνα ξεκινουσε μια νεα εποχη κατα την οποια το πνευμα του Χριστου , εκχυδαισμενο απο καιρο εξαιτιας των ψευδαποστολων θα αναγενιοταν επι γης για να ξαναδιδαξει οσα δεν ακουστηκαν ....
Εμφανιζεται λοιπον στην Τοσκανη ενας Φραγκισκανος μοναχος ο Γεραρδος (Gerard of Borgo San Donnino of the Order of Friars Minor ) που διαδιδει τις προφητειες του Ιωακειμ και εντυπωσιαζει τον κυκλο των Μινοριτων ,δημιουργοντας μια ομαδα οπαδων του "παλαιου κανονα " οι οποιοι ηταν εναντιον της αναδιοργανωσης του ταγματος που επιχειρηθηκε απο τον Μποναβεντουρα , ο οποιος μετα εγινε Πανοσιότατος του ταγματος .
Ο Ιωακειμ ηταν σωστος μιας και πραγματικα παρατηρουμε την προσπαθεια αναδυσσης του Χριστιανικου και ηθικου πνευματος σε μια εποχη απολυτης εξαχρειωσης των ηθων .
Ειναι πια σαφες , απο τα χρονικα ορια που περιεγραψε, οτι χωρις να το ξερει τα στοιχεια του μας δειχνουν κατεθειαν στον Αγιο Φραγκισκο και φυσικα κατ'επεκτασην στους Φραγκισκανους που πραγματικα εδωσαν ενα μυνημα αγαπης αδερφοσυνης και πενιας που ο ιδιος ο Χριστος ...Λογικα ειχε διδαξει ....
Και αν χαροποιησε τους φτωχους και τους κατατρεγμενους το μυνημα , δεν αρεσε καθολου στους Θεολογους των Παρισιων , οι θεολογοι της Σορβονης κατεδικασαν τις προτασεις του Αβα Joachim de Fiore και εκαναν οτιδηποτε μπορουσαν με τα μεσα που διεθεταν , με συκοφαντιες και λιβελους ( Δεν αλλαζουν ποτε μερικοι κυκλοι βολεμενων ανθρωπων ) , προσπαθησαν να εξουδετερωσουν ως επικινδυνους αιρετικους τους Φραγκισκανους και τους Δομινικανους και εριξαν το βιβλιο στην ανυπαρξια .
Φυσικα αγαπα ο Διαβολος τα τεκνα του, μα σωζει ο θεος τα παιδια του και ετσι το δεν καταφεραν να τους εξουδετερωσουν απολυτα αφου η Συνοδος της Λυων εσωσε το ταγμα των Φραγκισκανων απο οσους ηθελαν να το καταστρεψουν ,παραχωρωντας του την κυριοτητα των αγαθων που χρησιμοποιουσε ,οπως οριζε ο νομος , αυτο ηταν ενα μεγαλο καλο για την "καθαρη εκκλησια" διοτι επετρεψε να διαδοθουν τα εργα του Θωμα του Ακινατη ,του Μποναβεντουρα και του Βαλανοριγιο .Ορισμενοι αδερφοι της Ουαλιας εξεγερθηκαν υποστηριζοντας οτι το πνευμα πενιας προδιδεται ολοτελα λογο του πλουτου του ταγματος που περνουσε στα χερια των ηγουμενων ,αλλα αυτο ειναι θεμα που θα δουμε σε λιγο .Ο Χριστός πρωτος αναφερθηκε στον δαιμονα της φιλαργυριας τον Μαμωνά, τούτο τον χρυσό διάβολο μας τον έδειξε για τον πιο επικίνδυνο εχθρό του Θεού. Από τη μια μεριά έβαλε τον Θεό, κι από την άλλη έβαλε τον Μαμωνά. Τον ένα αντίκρυ στον άλλον. «Κανένας, λέγει, δεν μπορεί να δουλεύει σε δύο αφεντικά, γιατί ή τον έναν θα μισήσει και τον άλλον θα αγαπήσει ή θα αφοσιωθεί στον ένα και τον άλλον θα καταφρονήσει.Δεν μπορείτε να προσκυνάτε και τον Θεό και τον Μαμωνά». 
Ετσι οι αδερφοι του ταγματος του Φραγκισκανων που εξεγερθηκαν υποστηριζοντας οτι το Χριστιανικο διαταγμα προδιδεται ολοτελα ,διοτι ενας φραγκισκανος δεν μπορει να κατεχει τιποτα ,ουτε προσωπικα αντικειμενα ως ατομο , ουτε κτηματα και οικηματα ως μονη , ουτε ως ταγμα ..
Φυλακιστηκαν ισοβια !!! 
Δεν κηρυτταν τιποτα αντιθετο με το Ευαγγελιο ,αλλα οπως θα δουμε παρακατω οταν προκειται για την κατοχη των επιγειων αγαθων ,οι ανθρωποι δυσκολα κρινουν συμφωνα με το δικιο ...
Μετα απο πολλα χρονια ο αρχηγος του Ταγματος Raymond de Gaufredi βρηκε τους ξεχασμενους στην φυλακη της Ανκονα και τους απελευθερωσε ,αναμεσα σε αυτους που βγηκαν απο την φυλακη ηταν ο Αγγελος Κλαρηνος που χρονια μετα με εναν αδερφο της Προβηγκιας τον Πετρο του Ιωαννη Ολιβι , ο οποιος ηταν απο αυτους που κυρρηταν τις προφητειες του Ιωακειμ ,και τον Ουμπερτινο της Καζαλε εβαλαν τις βασεις για το κινημα των " Πνευματικων " .
Εμεις σημερα θα τους ταυτιζαμε με τους αγιορητες ασκητες , ανθρωποι που ζουσαν απο τα σκουπιδια και τα αποφαγια και φορουσαν μονο οτι τους χαριζαν , μακρια απο τον πλουτο και την ηδονη .
Οπως σωστα ειχε προφητεψει ο Ιωακειμ, στον παπικο θρονο " Θα εμφανιστει ενας αγιος , και θα διαφυλαξει την διδασκαλια του Χριστου, θα ζησει ως αγγελος ,τρεμετε διεφθαρμενοι ιερεις " πραγματι ανεβηκε στο θρονο ενας αγιοτατος ερημιτης ο Πετρος της Μορονης με το ονομα Καιλεστινος Ε' και οι "πνευματικοι " τον δεχθηκαν με ανακουφιση .
Ο Καιλεστινος εζησε μια αγγελικη ζωη αναμεσα σε πολυ διεφθαρμενους ιερεις και δεν μπορεσε να αντεξει ολη αυτην την πιεση ,και εναν μακροχρονιο πολεμο κυριαρχιας τοσο με τον Αυτοκρατορα οσο και με τους αλλους βασιλεις της χριστιανικης Ευρωπης.
Το 1314 στην Φρανκφουρτη ,πεντε γερμανοι ηγεμονες εξελεξαν τον Λουδοβικο τον Βαυαρο ανωτατο αρχοντα της Αυτοκρατοριας , την ιδια μερα που στην αλλη οχθη του Μα΄ιν ,ο κομης του Παλατινατου του Ρηνου και ο αρχιεπισκοπος της Κολονιας επελεξαν για το ιδιο αξιωμα τον Φρειδερικο της Αυστριας .
Δυο αυτοκρατορες για εναν μονο θρονο , ενας παπας για δυο θρονους ...Χαος...συν του οτι τοτε η πολιτικη εξουσια της εκκλησιας δεν ηταν καλο σημαδι για τους μοναρχες, που ηθελαν να ειναι οι μονοι κυριαρχοι .
Ο Καιλεστινος αρνηθηκε το αξιωμα του και αποσυρθηκε σε ερημητηριο, σε λιγοτερο απο χρονο απο της εκλογης του ως Παπας .
Στην συντομη ομως περιοδο της εξουσιας του το μυνημα του Χριστου ριζωσε με την λεγομενη κοινοτητα των " Fratres et paupers heremitae domini Celestini " ( Aδερφοι πενητες ερημιτες του αρχοντος Καιλεστινου ) , ο Παπας ενεργεισε και βρεθηκαν υποστηριχτες μεταξυ των ισχυροτερων καρδιναλιων της Ρωμης Κολονα και Ορσινι .
Ο Ουμπερτινος οριστικε εφημεριος απο τον Καρδιναλιο Ορσινι ,αφου εγινε ο πιο εξεχων των Πνευματικων, και καθως το σκοταδι διδεχοταν το φως ,διετρεξε τον κινδυνο να κατηγορηθει ως αιρετικος με αποτελεσμα να τον καψουν στην πυρα ,μια φορα ο ιδιος ο Καρδιναλιος τον προστατεψε στην Αβινιον απο αυτο μονο και μονο γιατι ο Παπας Ιωαννης φοβοταν τον Καρδιναλιο Ορσινι, για λογους που μονο τα σκοτεινοτερα εργα της μαγειας, και οσοι ασχολουνται με αυτα γνωριζουν το γιατι .
Ο λογος του Χριστου και οι προφητειες του Ιωακειμ διαδοθηκαν σε ολοκληρη την Ιταλια , φτωχοι ασκητες αδερφοι της πενιας κατεκλυσαν την χωρα , τα εκκλησιαστικα αξιωματα επαψαν να ειναι ορατα αφου οι ηγετες των πνευματικων οσο και οι απλοι πιστοι βρισκονταν εξω απο τα καστρα και εσκαβαν χωραφια για ενα πιατο φαγητο η λιγα λεφτα τα οποια εδιναν σε αλλους καθως ο Θωμας ο Ακινατης στο δογμα του για την ιδιοκτησια γραφει << Δεν κατεχουμε τιποτα ,και τα παντα τα εχουμε μονο για χρηση .Μπορειτε να θεωρειτε τους εαυτους σας ιδιοκτητες ,αρκει ,οταν καποιος στερειται αυτου που εσεις εχετε να του παραχωρειτε τη χρηση του ,απο καθηκον και οχι απο ευσπλαχνια >>. Ετσι αρχισαν να γινονται επικινδυνοι για τους πλουσιους καρδιναλιους και τον Παπα που διαδεχθηκε τον Καιλεστινο που θεωρησαν ανεπιτρεπτο ιερεις να ζουν την καθε τους μερα με προσευχη αρτο και υδωρ ζητωντας ελεημοσυνη και ζωντας απο την χειρονακτικη τους εργασια σαν δουλοι .
Ο Παπας Βονιφατιος Η' ,ο διαδοχος του Καιλεστινου Ε' κυριολεκτικα βιαστηκε να επιδειξει την ωμη του σκληροτητα και το σκοταδι της ψυχης του εναντια στους Πνευματικους , τους φτωχοκαλογηρους , τους ασκητες και οσους ακολουθουσαν το πραγματικο χριστιανικο πνευμα γενικα ,και τους κατεδιωξε με απιστευτη σκληροτητα , με μιας τους ονομασε ολους Θρησκομανεις και υπογραφοντας ενα διαταγμα Προνοιας ( Firma cautela) καταδικασε παντες ως αιρετικους με ποινη φυσικα τον θανατο στην πυρα ...
Αν ο Χριστος εμφανιζοταν τοτε για την Δευτερη Παρουσια θα τον εκαιγαν μαζι με τους αγγελους του ...
Οι πνευματικοι προσπαθησαν ματαια ,και τοτε και αργοτερα,να κερδισουν το δικιο τους ( το χριστιανικο δικιο !!!) με την εγκριση αλλων ποντιφικων ,οπως του Κλημη Ε' για να γλιτωσουν τουλαχιστον τον θανατο στην πυρα.
Ο Κλημης Ε' στο μεταξυ ειχε μεταφερει την Αγια Εδρα απο την Ρωμη στην Αβινιον αφηνοντας την Ρωμη ερμαιο στις φιλοδοξιες των τοπικων αρχοντων , και γρηγορα μετατρεπηκε απο ιερη πολη της Χριστιανοσυνης σε ενα ατελειωτο Μπουρδελο που το λυμαινονταν ενοπλες συμμοριες και υπεφερε απο βιαιοτητες και λεηλασιες αφου καποιοι κληρικοι ξεφευγοντας απο καθε ελεγχο οι ιδιοι διοικουσαν ομαδες η' ατομικο στρατο κακουργων που ληστευαν με το σπαθι στο χερι , παρανομουσαν και οργανωναν παρανομες αγοραπωλησιες παρθενων , κλεμενων εργων τεχνης και τοκογλυφια....
Το αποκορυφωμα της αθλιοτητας ηρθε δυο χρονια αργοτερα καθως ο Παπας Κλημης Ε' πεθανε κατω απο σκοτεινες και αδιευκρινιστες συνθηκες , πραγμα που ισως εχει σχεση με το οτι ο βασιλιας δεν του ειχε συγχωρησει ποτε το οτι αθετησε την υποσχεση του να αφορισει και να καταδικασει τον Βονιφατιο Η' μετα θανατον , και οχι μονο αυτο αλλα εκανε τα παντα για να μην το κανει ...Ετσι κανενας δεν εμαθε κατω απο ποιες συνθηκες βρηκε η' τον βρηκε ο θανατος στη Καρπενδρας !~ 
Ιστορικο γεγονος ειναι οτι οταν οι καρδιναλιοι συγκεντρωθηκαν στην Καρπενδρας για την εκλογη του νεου Ποντιφηκος , δεν εκλεξαν γιατι ξεκινησε η διαμαχη για το αν πρεπει να ειναι η αγια εδρα στην Ρωμη η' στην Αβινιον ...
Τοτε ακολουθησε μια σφαγη ...Οι καρδιναλιοι απειληθηκαν απο το ανηψιο του νεκρου Παπα Κλημη Ε' τον Μπετρανδο της Γκοτ ο οποιος ξαλαφρωσε τους καρδιναλιους απο τα βαρυτιμα κοσμηματα τους και τα χρυσα σκευη , κατασφαγιασε τους υπηρετες και τα ζωντανα , τα ανακτορα πυρποληθηκαν , και οταν οι καρδιναλιοι ζητησαν την βοηθεια του βασιλια αυτος απαντησε απλα "οτι δεν επιθυμουσε να φυγει η Αγια Εδρα απο την Ρωμη να κανουν υπομονη και να εκλεξουν σωστα ..'"
Μετα αποκαλυφθηκε ιστορικα μεσα απο το Cum venerabiles του Παπα Ιωαννη Κβ' οτι πισω απο ολα ηταν αυτος ο γερος σιμωνιακος που ειχε κανει την αισχρη συναλλαγη με τον Μπετρανδο της Γκοτ, και οχι μονο ειχε βαλει στο χερι την περιουσια του Κλημη Ε' του θειου του Μπερτρανδου αλλα και αγγεια ,ταπητες ,βιβλια ,νομισματα χρυσα και αργυρα σκευη που ανηκαν στους αλλους καρδιναλιους !!!
Αυτος λοιπον ο αρχων των κλεφτων εκλεχτηκε στην Αβινιον ως ο νεος Παπας , ηταν ο Ιακωβος της Καορ , γερος 72 ετων που εγινε ο Παπας Ιωαννης ΚΒ ' ( ο Σιμωνιακος ) , γαλλος και αφιερωμενος στον Βασιλεα Φιλιππο των Ωραιο γνωστης των ελληνκων γραμματων και συμβολων ( απο τους παπυρους και τα πολυτιμα εγγραφα που πουλουσαν στην μαυρη αγορα οι Ιπποτες του Ναου ) σπουδασε δικαιο στο Μονπελιε και ιατρικη στο Παρισι , ραδιουργος και διπλωματης ειχε εκ φυσεως το χαρισμα να καλλιεργει με ολους τους τροπους ( θεμιτους και αθεμιτους ) τις φιλιες και τους συμαχους που θα του επετρεπαν να εχει τις επισκοπικες εδρες ωστε να εκλεχτει ως καρδιναλιος .
Υπηρξε συμβουλος του Ροβερτου του Σοφου και και ως επισκοπος της Αβινιον εδωσε τις σωστοτερες οδηγιες και συμβουλες στον Φιλιππο των Ωραιο ωστε να κατατροπωσει τους Ιππότες του Ναού ή Ναΐτες . 
Επειτα ο Φιλιπος ο Ωραιος ξαφνικα βρισκει και αυτος τον θανατο υπο αγνωστες και αδιευκρινιστες συνθηκες ,οταν αυτο ηταν βολικο για τον Ιωαννη Κβ' , τον διαδεχεται αλλος βασιλιας ,ζει μονο 18 μηνες και ξαφνικα πεθαινει ,και μετα απο λιγες ημερες πεθαινει και ο νεογενητος διαδοχος του και παιρνει το θρονο ο αντιβασιλεας Φιλιππος Ε' κομης του Πουατιε αδερφος του !
Ολοι ξερουν οτι στην εκλογη του επαιξε βασικο ρολο αυτος ο νεος βασιλιας και μια υποσχεση που εδωσε ο Ιωαννης στον Καρδιναλιο Ορσινι ο οποιος τον ανεδειξε αλλα τελικα η υποσχεση εμεινε στις λεξεις ...
Ο Ποντιφικας που κοινωνουσε στο ονομα του Αμων ( δες στα λογια του Χριστου Μαμωνας ) το αιμα των αμωμον κατεδικασε ως αιρετικη την ιδεα περι πενιας του Χριστου , ο λογος ειναι απλος αφου αναφερεται στο Κατα Ιωαννην Ευαγγελιο " Τότε η Μαρία, αφού έλαβε περίπου μισό κιλό υγρό πολύτιμο μύρο νάρδου, άλειψε τα πόδια του Ιησού και σκούπισε με τα μαλλιά της τα πόδια του. Έτσι η οικία γέμισε από την οσμή του μύρου. 
4 Λέει όμως ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, ένας από τους μαθητές του, αυτός που έμελλε να τον παραδώσει: 
5 «Γιατί τούτο το μύρο δεν πουλήθηκε για τριακόσια δηνάρια και δε δόθηκε στους φτωχούς;» "
6 Και είπε αυτό, όχι επειδή τον έμελλε για τους φτωχούς, αλλά γιατί ήταν κλέφτης και, επειδή είχε το ταμείο, βάσταζε αυτά που έβαζαν μέσα. 
Εμφανως εδω αναφερεται οτι ο Ιουδας που το επαγγελμα του ηταν sicarios εξου και το ονομα Ισκαριοτης που ειναι παραφθορα της ιδιας λεξεως , ειχε μπει και παρακολουθουσε τον Χριστο απο κοντα για να τον προδωσει μετα στους Ρωμαιους οπως ξερουμε με το σημαδι του φιλιου .
Η δουλεια που του ειχε δοθει ηταν ταμιας !!! 
Ετσι για να εχει ταμειο ο Χριστος ,πως ειναι πενιτας ? Με αυτην την λογικη ο Παπας κατεδικασε και την ιδεα της πενιας και την Γενικη συνοδο των Φραγκισκανων στην Περουτζια που ελαβε χωρα ενα χρονο πριν και το αποφασισε .
Αναφορες σε κειμενα εκεινης της περιοδου και καποια σχολια μας δειχνουν την αποψη του δικαιου των λογων του ηγουμενου Ιωακειμ ,βρισκομαστε στην εκτη εποχη της ανθρωπινης ιστοριας οπου εμφανιστηκαν δυο Αντιχριστοι , ο ενας μυστικος και ο ενας φανερος .
Μετα της ενσαρκωσεως του Χριστου στο σωμα του Αγιου Φραγκισκου που οπως ειχε προβλεφθει του παρουσιαστηκαν στο σωμα του τα αιμοροουντα σημαδια της σταυρωσεως σημαδι οτι ειναι αυτος που θα ξαναδιδασκε το χαμενο διδαγμα ...
Ο Ιωαννης ΚΒ' ηταν υποτιθεται το κτηνος που ηρθε απο την θαλασσα η φανερος αντιχριστος και ο κρυφος με βαση τον αριθμο του κτηνους γραμμενου με ελληνικα γραμματα ειναι Benedicti ( Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ 666 ... ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ - 666 ) ..
Oσον αφορα αυτο το τελευταιο ,δεν ξερω αν ειναι συμπτωση η' αν υπαρχει σχεση με το κειμενο του Ιωακειμ αλλα ο Παπας βενεδικτος πραγματικα ανεφερε κατι σχετικο και οποιος θελει μπορει να δει φωτογραφιες και να διαβασει την συνεντευξη του που αναφερει οτι ειναι σημερα αυτος ο Αντιχριστος !
Αλλα ας επιστρεψουμε στον αναφερομενο ως Αντιχριστο κατα τις προφητειες του Ιωακειμ ,τον Ιωαννη Κβ ο οποιος εκαψε χιλαδες αθωους μαρτυρες πνιγοντας στην καπνα τον ουρανο και τον χριστο τον ιδιο ,εφτασε μαλιστα σε τετοιο βαθμο χυδαιοτητας που εξεδωσε την αποφαση Taxtae sacrae poenitentiariae ( Ιερος φορος μετανοιας ) οπου εκμεταλλευοταν 
τις αμαρτιες των πιστων και τα παθοι των ιερεων για να αποσπασει χρηματα .!!!
*Αν καποιος ιερεας βιαζε μια μοναχη , η μια συγγενη του (!!!) η αματανε σαρκικα με οποιαδηποτε γυναικα λαμβανε συγχωρεση εφοσον πληρωνε 60 χρυσες λιρες και 12 σολδια .
* Αν διεπρατε κτηνωδια θα πληρωσει πανω απο 200 λιρες .
* Αν ασελγουσε σε μικρα παιδια η ' ζωα αλλα οχι γυναικες το ποσο ειναι μολις 100 λιρες .
* Αν μια μοναχη που δοθηκε σε πολλους αντρες ,ομαδικα η' ατομικα σε μια η' διαφορετικες στιγμες μεσα η 'εξω απο το μοναστηρι ,και θελησει μετα να γινει ηγουμενη πρεπει να πληρωσει 130 χρυσες λιρες και δεκαπεντε σολδια ...
Τα στοιχεια που ακολουθουν δειχνουν το Χριστιανικο πνευμα να πνιγεται κατω απο την Βρωμια και την αθλιοτητα μιας παρηκμασμενης εκκλησιας ,οι ακολουθοι Παπες οχι μονο συνεχισαν αλλα και επαυξησαν το σκοτεινο εργο που πρωτος ξεκινησε ο Ιωαννης ΚΒ, του οποιου η γνωση στην αρχαια ελλληνικη γραμματεια , και το συμβολο σχετικα με την Μητιδα ( Baphomet ) που εγινε αφορμη για την καταδικη των Ιπποτων του Ναου ,οδηγοντας στην πλανη και την χειραγωγηση των αμαθων μαζων μεσω της πρακτικης της Νεκρομαντειας και της Δαιμονολογιας , πνιγνωντας την πραγματικη αρχαιο ελληνικη γνωση προκειμενου να ειναι η μαζα υποσκελισμενη και παντα στις ταγες της εκκλησιας .
Ο Ροβηρος Βακων ερχεται να μας ανοιξει τα ματια για μια αγνωστη αρχαια Ελλαδα και εναν Αντιχριστο που δεν ειναι αυτος που η εκκλησια μας εχει επιβαλει να πιστευουμε .
Ο Βακων μιλησε με σαφηνεια και διαυγεια για τον Αντιχριστο , προειδοποιησε για τα σημεια του μεσα στην διαφθορα του κοσμου και την αποδυναμωση της γνωσης .
Ομως διδαξε οτι ενας μονο τροπος υπαρχει ωστε να προετοιμαστουμε για την ελευση του : Nα μελετησουμε τα μυστικα της φυσης να χρησιμοποιησουμε την γνωση για να βελτιωσουμε το ανθρωπινο γενος .
Μπορεις να προετοιμαστεις για την μαχη με τον Αντιχριστο , μελετωντας τις θεραπευτικες ιδιοτητες των βοτανων , την φυση των πετροματων ,και τελος σχεδιαζοντας ιπταμενες μηχανες ..Ο Ρογηρος Βακων , που τον τιμω σαν δασκαλο μας διδασκη οτι καποτε τα θεια σχεδια της εξελιξης θα περασουν απο την ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ,που ειναι μια ιερη και φυσικη μαγεια .
Μια μερα με τις δυναμεις της φυσης θα κατασκευαστουν οργανα ναυσιπλο'ιάς ,χαρις στα οποια τα πλοια θα κινουνται με το χειρισμο ενος μονο ανθρωπου ....
Ο Ρογηρος ειχε δει αυτα που εκαψαν οι ιερεις για να ξεχασουμε εμεις οι ελληνες σχετικα με το παρελθον και τις γνωσεις μας ..." Ut sine animali moveantur cum impetu inaestimabili et instrumenta volandi et homo sadens in medio instrumenti revolvens aliguod ingenium per quod ingenium per quod alae artificialiater compositae aerem verderent ad modum avis volantis .."

Θα κινουνται διχως ζωα , με ανυπολογιστη δυναμη και ιπταμενες μηχανες ,και ο ανθρωπος που θα καθεται μεσα στην μηχανη θα γυριζει μια συσκευη με την οποια με φτερα τεχνητα θα χτυπουν τον αερα με τον τροπο που κανει τενα πουλι να πεταει ....

http://archive.org/stream/dynamicsofmechan00gree/dynamicsofmechan00gree_djvu.txt

( Αναφορες και γεγονοτα, τοτε και σημερα ,περι αντιχριστου συμφωνα με ιστορικα στοιχεια , και η αναφορα του Barak Obama στον Ιωακείμ της Φλόρα ή Φιόρε (Joachim of Fiore) )




Οχι τυχαια τοποθετουν οι ερευνητες τον ερχομο του Αντιχριστου στο 1262, εποχη στην οποια οπως θα δουμε με στοιχεια, ο Χριστιανισμος και ο Χριστος ο ιδιος διωχθηκε χωρις κανενα ελεος, οχι απο τους αλλοθρησκους ,αλλα απο τους ιδιους του τους ιερεις και τους λογιους ,που οχι μονο εστειλαν στην πυρα αγιους ανθρωπους και αθωους ,αλλα εδραιωσαν τον σατανισμο ως οργανο χειραγωγησης των αμορφωτον μαζων προς εκπληρωση ατομικων ποθων και επιθυμιων , συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις Χριστιανικες πεποιθήσεις .
Ιταλια ,λιγα χρονια μετα το θανατο του Δαντη Αλιγκιερη απο την Φλωρεντια και η δυναμη του κληρου στην χερσονησο , ηταν ισχυροτερη απο καθε αλλη χριστιανικη χωρα .
Ο Κληρος εκανε επιδειξη πλουτου και δυναμης, την στιγμη που μαναδες εδιναν στα παιδια τους ενα δηλητηριο με γλυκια γευση γιατι δεν ειχαν να τα θρεψουν , αυτη η κατασταση ειχε δημιουργησει οπως ειναι φυσικο για δυο τουλαχιστον αιωνες κινηματα αγανακτισμενων ανθρωπων που εκαναν πολεμικη στους διεφθαρμενους ιερεις ,στους οποιους αρνουνταν την τελεση των ιερων καθηκοντων .
Τελος ηρθε σαν αντιδραση ο Αγιος Φραγκισκος και μετεδωσε το ξεχασμενο μυνημα του Χριστου για αγαπη και πενια , ουσιαστικα αυτες ηταν οι εντολες της εκκλησιας απο τον Χριστο αλλα δυσκολο να το δεχτει ενας κληρος που γαλουχηθηκε στην χλιδη και την ηδονοθηρια .

Λέων Τολστόι - Επιθυμίες (1)



ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΦΙΑΣ



Η ερωτική επιθυμία είναι η βασανιστικότερη απ'όλες τις επιθυμίες.Την ερωτική επιθυμία δεν την χορταίνει κανείς ποτέ, γιατί όσο ικανοποιείται, τόσο αυξάνεται.

Συχνά οι άνθρωποι περηφανεύονται για τον έλεγχο που ασκούν στις επιθυμίες τους και για τη δύναμη και το πάθος με το οποίο τις τιθασεύουν. Τι παράξενη αυταπάτη!

Stratfor: Τι κρύβει ο μεγάλος διχασμός στην Ουκρανία


Stratfor: Τι κρύβει ο μεγάλος διχασμός στην Ουκρανία- Ο ρόλος των ακραίων
Μετά τον θάνατο διαδηλωτών, ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλείται να λάβει σύντομα κρίσιμες αποφάσεις. Η άνοδος των υπερεθνικιστικών και ακροδεξιών ομάδων, η στάση της αντιπολίτευσης και οι ξένες δυνάμεις.



Οι διαδηλώσεις στην Ουκρανία κλιμακώθηκαν κι αναφορές κάνουν λόγο για δύο νεκρούς την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στο κέντρο του Κιέβου. 

Αυτές είναι οι πρώτες απώλειες από τότε που ξεκίνησαν -προ περίπου δύο μηνών- οι αντικυβερνητκές διαδηλώσεις. 

Το εάν η κατάσταση της ασφάλειας στο Κίεβο θα ομαλοποιηθεί τις ερχόμενες ημέρες μένει να φανεί, όμως η περαιτέρω αποσταθεροποίηση θα μπορούσε να έχει βαθιές επιπτώσειςόχι μόνο για την κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, αλλά και για τις ευρύτερες σχέσεις της Ουκρανίας με τη Ρωσία και τη Δύση.

Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν όταν ο Γιανουκόβιτς αποφάσισε να παγώσει τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή βασικών συμφωνιών ενοποίησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Αυτό οδήγησε τους υποστηρικτές της ένταξης στην Ε.Ε. στους δρόμους, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Οι διαδηλώσεις αυτές σταδιακά πέρασαν από το θέμα της ένταξης στην Ε.Ε. και πήρανγενικότερη αντικυβερνητική μορφή. Αν και το μέγεθός τους έφτασε τις αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές τις πρώτες εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, και τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, ο αριθμός ήταν σημαντικά μικρότερος.

Τι σχέση έχει η περιφέρεια του λαιμού με τη στύση;

Τούρκοι ερευνητές κατέληξαν πρόσφατα στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με μεγαλύτερη περιφέρεια λαιμού έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία, σε σύγκριση με τους άνδρες που έχουν πιο λεπτούς λαιμούς.
Οι ειδικοί πιστεύουν πως η περιφέρεια λαιμού μπορεί να είναι ένας νέος παράγοντας που συνδέει το μεταβολικό σύνδρομο με τη στυτική δυσλειτουργία. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι μια περιφέρεια λαιμού πάνω από 35 εκατοστά μπορεί να αποτελέσει προγνωστικό παράγοντα της στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες με μεταβολικό σύνδρομο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Mayo Clinic, οι άνδρες που υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία δεν μπορούν πλέον να έχουν στύση, ή να τη διατηρήσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από διάφορους βιολογικούς και ψυχολογικούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένων της παχυσαρκίας, της έλλειψης άσκησης, του καπνίσματος, της κατανάλωσης αλκοόλ και παράνομων ουσιών , καθώς του στρες. Πρόκειται για τη πιο συχνή σεξουαλική δυσλειτουργία των ανδρών.

"Η διευκόλυνση των δανειοληπτών": Οι νόμοι - παγίδες (3)

Περνάμε στο τρίτο μέρος του "νομικού" μας πονήματος, για τη "διευκόλυνση δανειοληπτών" και την "προστασίας της πρώτης κατοικίας".
Για το σημερινό μας πόνημα, θα επιστρατεύσουμε και άλλο νόμο "υπέρ των δανειοληπτών":
Εδώ, τώρα, κρατηθείτε μην πέσετε. Ο νόμος έχει δύο σκέλη. Το ένα αφορά "διευκόλυνση ενήμερων δανειοληπτών" και το άλλο "τροποποιήσεις του νόμου Κατσέλη".
Εύλογα ερωτήματα:
1.  Τι νόημα έχει, άραγε,  η "διευκόλυνση" δανειοληπτών που εξυπηρετούν κανονικά τα δάνεια τους; 

Πως να ξεβάψετε τα ρούχα σας μετά από ένα λάθος στο πλυντήριο




Δεν είναι τόσο τραγικό τελικά αν κάτι ξεβάψει στην πλύση
Όχι μια άλλα τουλάχιστον δυο φορές κάθε νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της έχει κάνει το λάθος να βάλει πλυντήριο και μετά τα ρούχα να αλλάξουν χρώμα μιας και κάτι ξέβαψε κατά τη διάρκεια της πλύσης.
 Μην στεναχωριέστε δεν είστε οι μόνες που έχετε κάνει αυτό το λάθος.

Λακ μαλλιών με ζάχαρη άχνη;


 


Μια λακ για τα μαλλιά που σίγουρα όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε!

Συστατικά
200 ml αποσταγμένο νερό
Ζάχαρη άχνη 4 κουταλάκια
Αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικά)

Κρεμάλες


Θέλετε να μιλήσουμε για έγκλημα; Θέλετε να μιλήσουμε για το ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες; Ανοίγουν τα κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων κουβέντες περί εγκληματιών αλλά σταματούν στους στομφώδεις λόγους. Την κουβέντα δεν την πάνε παρακάτω γιατί αυτό δεν συμφέρει. Δεν τους συμφέρει κανέναν τους γιατί όλοι συμμετείχαν στο έγκλημα που για δεκαετίες έχει ξεκοιλιάσει τούτον εδώ τον τόπο. 

Για να ορίσουμε την εγκληματική οργάνωση πρέπει να ορίσουμε τι είναι έγκλημα, πρέπει να αναρωτηθούμε λόγω του ότι δεν είμαστε νομικοί τι είναι έγκλημα. Κι αν έγκλημα είναι μόνο η παράβαση των νόμων που ορίζει η νομική επιστήμη αλλά και οι νόμοι που φτιάχτηκαν για να καλύπτουν και όχι για να ξεσκεπάζουν. 

Δεν θα μείνουμε στα αποδεδειγμένα οικονομικά εγκλήματα για τα οποία ωρύονται στις τηλεοράσεις και για ότι θα έπρεπε τα κουφάρια των παραβατών να κρέμονται ακόμα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό, αλλά θα αναρωτηθούμε αν συνιστούν έγκλημα όσα βίωσε αυτός ο λαός και αν εγκληματίες είναι όλοι αυτοί που τα σχεδίασαν και τα εφάρμοσαν. 

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ CIΑ, Ο ΑΝΙΕΛΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ



Το βιβλίο που στο εξώφυλλο διαβάζεις «Τζιάνι Ανιέλι» δεν ανοίγει ποτέ. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ένα τέτοιο βιβλίο δεν διαβάζεται ποτέ. Θάβεται μέσα στη κάσα, άγραφτο και αδιάβαστο βιβλίο. Σα σήμερα, 23 Ιανουαρίου, το 2003, πέθανε ο αυτοκράτωρ. Ο Τζιάνι Ανιέλι. Δεν γίνονται αυτά τα απίθανα πράγματα. Να πεθαίνει και ένας Θεός, ένας κολοσσός, μάλιστα να πηγαίνει στον άλλον κόσμο από τα 82 του χρόνια.
Νέος άνθρωπος ψόφησε ο Ανιέλι. Νεότατος. Τι είναι τα 80 και τα 90 όταν είσαι Ανιέλι, δηλαδή όταν δεν έχεις ηλικία. Πήγε, λέει, από προστάτη. Ίσως να πέθαινε από aids, και δεν το λέω αυτό επειδή πράγματι τον ψιλοέπαιρνε. Σίγουρα δεν τον έφαγε η στεναχώρια από τον καϋμό του, για τις αυτοκτονίες του γιου του, των ανηψιών του, από τις απώλειες στενών συγγενών του. Δεν τον πιάνουν αυτά έναν Ανιέλι.

Η ενέργεια του πλανήτη και η αλλαγή του, μέρος 3ο





Τρίτον Όλο το πακέτο που είδαμε στα δύο προηγούμενα κείμενα στην ενέργεια του πλανήτη μας οδηγούν τελικά στο να εργαστούμε σε ατομικό επίπεδο για να έρθει σε ισορροπία ο πλανήτης.

Μη περιμένετε τον διπλανό σας να το πάρει απόφαση ή μην προσπαθείτε να επηρεάσετε ένα μέρος ανθρώπων τύπου ομάδα για να μπει στον πνευματικό δρόμο με σκοπό την αλλαγή δόνησης του πλανήτη μας επειδή διατρέχει κίνδυνο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που κάποιοι το δέχονται αλλά δεν κάνουν κάτι, κάποιοι που το δέχονται και προσπαθούν αποσπασματικά και κάποιοι που είναι εντελώς αδιάφοροι είναι αυτοί που λειτουργούν λες και θα ζήσουν αιώνια οι οποίοι είναι σκλαβωμένοι μόνο με τη ύλη και τα γήινα δρώμενα.
Κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να σπρώξει με το ζόρι ή με τον φόβο τον διπλανό του.

Τελχίνες στην Ελληνική Μυθολογία...οι Λήμνος και Ρόδος απεικονίζουν πάνω στην γη τις δύο πύλες του ηλίου, πού υπάρχουν στο σύμπαν

poseidon

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία οι Τελχίνες άλλες φορές είναι θνητοί ενώ άλλες παρουσιάζονται ως μυθικοί δαίμονες. Είχαν κατασκευάσει το οδοντωτό δρεπάνι με το οποίο ο Κρόνος ευνούχισε τον πατέρα του Ουρανό και αργότερα την τρίαινα του Ποσειδώνα, του οποίου την ανατροφή η μητέρα του Ρέα τους είχε εμπιστευθεί.

Βοηθούσαν την Αρτέμιδα στο κυνήγι, ενώ με τις μαγικές ικανότητες που διέθεταν, παρενέβαιναν στον καιρό, προκαλώντας μαγικές ομίχλες και καταστρέφοντας τις γεωργικές καλλιέργειες με θειάφι και δηλητηριώδες νερό της Στυγός. Για τις παρεμβάσεις τους αυτές ο Ζευς αποφάσισε να τους εξολοθρεύσει κατακλύζοντας το νησί τους. Δεν τα κατάφερε όμως γιατί αυτοί, ειδοποιήθηκαν από την Αρτέμιδα, εγκατέλειψαν τη Ρόδο πριν από τον κατακλυσμό.
Κατ΄ άλλες ακόμη παραδόσεις οι Τελχίνες ήταν σπουδαίοι τεχνίτες και εφευρέτες που είχαν ανακαλύψει διάφορα μέταλλα όπως τον χαλκό και τον σίδηρο και είχαν επινοήσει πολλά εργαλεία για τη τέχνη τους, που φέροντάς τα έδιναν την εντύπωση πως τους έλλειπαν τα άκρα. Πιστεύονταν ακόμη πως αυτοί δίδαξαν στους ανθρώπους τη πρώιμη μεταλλουργία και την εξόρυξη των μετάλλων.

Ξηρός: Ένας χρήσιμος… ελεύθερος

Ξηρός: Ένας χρήσιμος… ελεύθερος


ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
του Νίκου Μπογιόπουλου

Κάθε φορά που οι «Ζορό» της ατομικής τρομοκρατίας ανακαλούνται στο προσκήνιο, τίθεται σε λειτουργία ο μηχανισμός της καθεστωτικής προπαγάνδας με στόχο να συκοφαντηθούν οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, το εργατικό λαϊκό κίνημα ότι διατηρούν τάχα «σχέσεις» με τέτοιες πρακτικές. Το βλέπουμε ξανά στη υπόθεση Ξηρού. Ο οποίος, σημειωτέον, κάνει τηλεοπτικά διαγγέλματα όχι επί των ημερών κάποιας… κομμουνιστικής κυβέρνησης, αλλά επί κυβέρνησης της ΝΔ.
   Με δεδομένο το ποιοί τρίβουν τα χέρια τους με την υπόθεση Ξηρού και σε ποιους ανήκουν οι μηχανές που δουλεύουν στο φουλ για να ξεράσουν ακόμα μια αφορά την θεωρία των «δύο άκρων», επαναλαμβάνουμε:
Η τρομοκρατία:

Μην συναναστρέφεστε τους μιαρούς




Το καλό και το κακό δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Συνυπάρχουν σε αντιπαράθεση το ένα με το άλλο.

«Αχ! Μοίρα των θνητών, που σμίγεις έτσι τον δίκαιο με τους άνομους. Δεν είναι τίποτα πιο κακό σε κάθε πράξη απ' τους κακούς συντρόφους. Μην προσμένεις καλή σοδειά. Της αμαρτίας το χώμα καρποφορεί το θάνατο μονάχα. Αν κάποιος ευσεβής μαζί με ναύτες πανούργους κι αχαλίνωτους στο ίδιο καράβι μπει, αφανίζεται κι εκείνος μ' όλους αυτούς τους θεομίσητους, ή πάλι, δίκαιος όντας, αν βρεθεί μ' ανθρώπους εχθρόξενους και που θεούς δεν λογαριάζουν, άδικα χάνεται κι αυτός παγιδευμένος στο ίδιο δίχτυ, όπως χτυπάει τους πάντες ο θεϊκός θυμός». 
Αισχύλου«Επτά επί Θήβας», στ. 597-608, εκδόσεις «Κάκτος», σελ. 79-81

Γιατί μας εκδικούνται οι Γερμανοί


Απρίλιος 1941. Η Ελλάς κατελήφθη. Τρία αεροσκάφη της Luftwaffe (τύπου 17Z KG2) ίπτανται στον αττικό ουρανό με φόντο τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως.
«Ένα άγγελμα έφτασε στον Χίτλερ -είτε τηλεφωνικώς είτε από το ραδιόφωνο- ότι η Ιταλία είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ελλάδας και ότι ιταλικά στρατεύματα αποβιβάζονταν στην Αλβανία. Ο Χίτλερ θύμωσε ακόμη περισσότερο παρά μετά τη συνάντησή του με τον Φράνκο. Χτύπησε πολλές φορές τις γροθιές του πάνω στο
τραπέζι και φώναξε.
-Λίνγκε, μου δημιουργούν φασαρίες. Καταστρέφουν όλα μου τα σχέδια. Ο Τσιάνο φταίει για όλα. Καλά, θα τον κάνω να με θυμάται. [...] Ελπίζω ότι η Ιταλία μπορεί να σταθεί στα πόδια της, αν όμως δεν μπορέσει 
θα αναγκαστώ να τη βοηθήσω. Αυτό ίσως σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να αναβάλουμε μερικούς μήνες την επίθεσή μας κατά της Ρωσίας».
Heinz Linge«Χίτλερ – Όπως δεν τον Ήξερε Κανένας. Η εκ βαθέων αφήγηση του σωματοφύλακα-θαλαμηπόλου του Χίτλερ», εκδόσεις Μέτρον, σελ. 47

Τη νύχτα τα εμφράγματα είναι πιο θανατηφόρα



Οι άνθρωποι που παθαίνουν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, κινδυνεύουν περισσότερο να πεθάνουν, αν το περιστατικό συμβεί οποιοδήποτε βράδυ της εβδομάδας ή στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, σύμφωνα με μια μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα. Η μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες σχετικές εκτιμήσεις και αποδίδει το πρόβλημα κυρίως στο μειωμένο και πιο άπειρο δυναμικό των νοσοκομείων αυτές τις ώρες, όταν γίνεται η εισαγωγή του ασθενούς.

Τα εμφράγματα παραμένουν η κυριότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Οι ερευνητές της Κλινικής Μάγιο των ΗΠΑ, που εξέτασαν (μετα-ανάλυση) τα ευρήματα 48 ερευνών, που αφορούσαν σχεδόν 1,9 εκατ. ασθενείς σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Καναδά, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "British Medical Journal", σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ  ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Όταν ΑΔΕΛΦΙΑ...δεν μπορούμε να εκφραστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ....και είμαστε φοβισμένοι...καταπιέζουμε συνήθως τα Συναισθήματα μας.....ώστε οι «αποθήκες» του Ψυχισμού μας.....να δηλητηριάζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα....να πέφτει η συχνότητα μας....διότι αδυνατούμε να βρισκόμαστε εις την ίδια συχνότητα....δηλαδή με την ιδιοσυχνότητα της Γαίας....η οποία αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.....ολοταχώς....!

Όταν λοιπόν παραγεμίσουμε τις «αποθήκες» μας.....τόσο πολύ ασφυκτικά, τότε καταλαβαίνουμε μέσα μας......όλα αυτά τα καταπιεσμένα Συναισθήματα που προβάλλουν, τις ανάγκες μας, αλλά και τις επιθυμίες μας...να χτυπάνε αλύπητα τα τοιχώματα  των «αποθηκών»...έτοιμες να εκραγούν και να ξεχυθούν...ώστε να επηρεάσουν συνάμα και το Σώμα μας....αλλά και την Ψυχολογική μας κατάσταση.

Η  ψυχολογία για τον κάθε Άνθρωπο είναι σημαντική μιας και η ίδια η  Φυσική καταφέρνει να μας πει ΑΔΕΛΦΙΑ....πως τίποτε δεν πάει χαμένο....και δεν χάνεται μέσα στη Φύση......ασχέτως αν ΕΜΕΙΣ...αυτό το αποκαλούμε ΓΕΛΙΟ, ΔΑΚΡΥ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΣΚΕΨΗ, ΦΩΣ,....μιας και όλα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα κβαντικής μορφής....και είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Και όπως οφείλεται να γνωρίζετε η ΕΝΕΡΓΕΙΑ...δεν χάνεται ΠΟΤΈ. Το μόνο που μπορεί να συμβεί όμως ....είναι να ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ....!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα