Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τώρα, με λένε Σοφό!

Ξεκίνησα πριν από χρόνια τη ζωή μου, αναζητώντας με μεγάλη περιέργεια. Με είπαν ατίθασο!
Έφτασα στην εφηβεία δοκιμάζοντας, εξερευνώντας, ψάχνοντας. Με είπαν δύσκολο!
Μπήκα στη νιότη ακολουθώντας τα ένστικτα και θρέφοντας τους πρωτογονικούς μου χαρακτήρες! Με είπαν παράξενο!
Στα παραγωγικά τα χρόνια, διάβαζα τον ήλιο, άκουγα το δάσος και μιλούσα με τη θάλασσα. Με είπαν αλλόκοτο!
Σα μεσήλικας, άρχισα να μιλάω για τον κόσμο που είχα ανακαλύψει σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια. Με είπαν Δάσκαλο!
Στο πέρας της ζωής μου, δεν μιλάω πολύ. Τρώω όταν πεινάω, πίνω όταν διψάω, κοιμάμαι όταν νυστάζω και εξακολουθώ να θαυμάζω το κάλος αυτής της ζωής. Τώρα, με λένε Σοφό!

Ξεκίνησα πριν από χρόνια τη ζωή μου, αναζητώντας με μεγάλη περιέργεια. Με είπαν ατίθασο!

Έφτασα στην εφηβεία δοκιμάζοντας, εξερευνώντας, ψάχνοντας. Με είπαν δύσκολο!


Μπήκα στη νιότη ακολουθώντας τα ένστικτα και θρέφοντας τους πρωτογονικούς μου χαρακτήρες! Με είπαν παράξενο!


Στα παραγωγικά τα χρόνια, διάβαζα τον ήλιο, άκουγα το δάσος και μιλούσα με τη θάλασσα. Με είπαν αλλόκοτο!

Τεστ πατρότητας.


Υπολογίζεται με τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σήμερα, ότι στις ανεπτυγμένες χώρες μέχρι 4% των πατέρων, μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν ότι οι ίδιοι δεν είναι οι βιολογικοί πατέρες των παιδιών.

Αυτό σημαίνει ότι περίπου 1 στις 25 οικογένειες μπορεί να επηρεάζεται από το πρόβλημα.
Το ζήτημα πιθανόν να μην έχει ακόμη αναγνωρισθεί σε όλη του την έκταση. Αναμένεται ότι η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί λόγω αύξησης των γενετικών τεστ.

Οι γενετικοί έλεγχοι που γίνονται για διάφορους σκοπούς όπως για παράδειγμα για δωρεά οργάνων για μεταμοσχεύσεις, για έλεγχο γενετικών κληρονομικών νόσων, τη λευχαιμία, τον καρκίνο, για την κυστική ίνωση, τις καρδιοπάθειες, αυξάνονται.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές, χρησιμοποιούν στις έρευνες τους συχνότερα γενετικές μεθόδους για έλεγχο πατρότητας.

Παρατηρείται επίσης αύξηση των ανδρών που ζητούν τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας λόγω αμφιβολιών που τους προβληματίζουν.

Νευρογενής ανορεξία δεν σημαίνει έλλειψη όρεξης για φαγητό. Συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς.


των Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D. και Μαρίας Χιόνη εκπαιδευτικού, φοιτήτρια Ιατρικής Αθηνων

Η νευρική ανορεξία είναι μία διατροφική διαταραχή με ισχυρό ψυχολογικό υπόβαθρο. Οι επιπτώσεις της είναι πολύ βλαβερές όμως συχνά δεν διαγιγνώσκεται προτού το άτομο φτάσει σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που νοσούν είναι έφηβοι και ιδιαίτερα κορίτσια ηλικίας 11-20 ετών. Πάνω από το 10% των δεκαπεντάχρονων της τρίτης γυμνασίου και της πρώτης λυκείου βρέθηκε να έχει πολύ χαμηλό βάρος, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 14,4% ανάμεσά τους που επιθυμεί, αν και ελλιποβαρές, ακόμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους. Οι διαταραχές στην πρόσληψη τροφής είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις προβλημάτων ψυχικής υγείας που εκδηλώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα στα κορίτσια σε σχέση με τα αγόρια. Παρόλο που στον ανδρικό πληθυσμό οι διαταραχές διατροφής εκδηλώνονται με τα ίδια κλινικά συμπτώματα, οι άνδρες δεν έχουν τόσο έντονη ενασχόληση με το φαγητό ούτε τόσο έντονο κίνητρο να διατηρούν λεπτή σιλουέτα αλλά δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αθλητική τους παρουσία και την αρρενωπότητα. 

Ιδού τι αποκαλύπτει το βάδισμα των γυναικών!


Ένα από τα μεγαλύτερα και άγνωστα κεφάλαια της γυναικείας σεξουαλικότητας αποτελεί ο γυναικείος οργασμός. 
Σύμφωνα με έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (Ε.Μ.Α.Σ.), το 10% των γυναικών δεν έχει νιώσει ποτέ οργασμό.
Μάλιστα ένα ποσοστό που αγγίζει το 50% των γυναικών που έχουν... απογειωθεί στην διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων δεν δηλώνουν ικανοποιημένες ούτε από την ποιότητα αλλά ούτε και από τη συχνότητα!
Παρόλα αυτά οι επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να ανακαλύψουν το είδους του οργασμού που μπορεί να έχει μια γυναίκα από το τρόπο που περπατάει.
 
Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν.
 
Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα.
Μετά τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Άδωνις κατά…πλουσιόπαιδων!


 Τι δηλώνει στο iatropedia μετά τα επεισόδια στο Imperial

Επίθεση κατά των …πλούσιων φοιτητών που σπουδάζουν στα ξένα πανεπιστήμια κάνει με δήλωσή του στο iatropedia.gr ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επεισοδιακή του ομιλία στο Imperial college του Λονδίνου
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Σφοδρή επίθεση στους φοιτητές που διαμαρτύρονταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial College του Λονδίνου κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική, κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το iatropedia.gr.
 
Ο κ.Γεωργιάδης σε αποκλειστική του δήλωση εξακοντίζει κατηγορίες εναντίον των πλούσιων φοιτητών και κάνει λόγο για …δήθεν επαναστάτες που με τα λεφτά του μπαμπά τους κάνουν σπουδές στα ακριβότερα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα οι Έλληνες πολιτικοί να αντιμετωπίζουμε στα ίσα αυτούς τους δήθεν επαναστάτες, που με τα λεφτά του μπαμπά τους σπουδάζουν στα ακριβότερα  πανεπιστήμια του εξωτερικού και θέλουν και να μας εμποδίζουν να μιλάμε».
 
Και βέβαια ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξεχνά τη μνημονιακή του …στάση καθώς αναφέρει:  «Ήρθε η ώρα να τους πει κάποιος ότι έχουν λεφτά να πληρώνουν τα δίδακτρα γιατί κάποιοι σαν και μένα ψήφισαν το μνημόνιο και παραμένει η Ελλάδα στην ευρωζώνη».

Βίντεο: Η διεθνής ξεφτίλα της κυβέρνησης - Ο Αδωνις ορμά κατά φοιτητών στο Λονδίνο!

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε καλό να ορμήσει (!) κατά φοιτητή ακροατή της ομιλίας του στο  Imperial College του Λονδίνου αι εν συνεχεία είπε ότι ... πήγαινε να του δωσει το μικρόφωνο (!) στην εικόνα που βλέπετε.
Ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει  στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.
Όμως η υποδοχή που το επιφύλαξαν ήταν αρκούντως ... θερμή καθώς φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον στα αγγλικά και τα ελληνικά.

Το κείμενο και το βίντεο της παρέμβασης στην ομιλία Άδωνι



We have been invited today to “celebrate” “Turning the tide: The Greek NationalEffort to exit the crisis”. Despite the title’s positive connotations, this event’shonouree, Health Minister Mr. Adonis Georgiadis, belongs to a political class that is pushing the Greek people further into despair, making sure our country can never exitthe crisis.Mr. Georgiadis himself presents with a shameful record as Health Minister. His firstaction (July ’13) was to reinstate Health Decree 39A, which stipulates forced testingfor infectious diseases under police supervision aimed at injecting drug users, sexworkers, trafficking victims, HIV-positive people and migrants.

“Γνώση και γνώμες”

Η “Κοινή Γνώμη” δεν ονομάζεται τυχαία έτσι, είναι κάτι κοινό για όλους τους ανθρώπους να εκφέρουν γνώμη…
ιδιαίτερα όταν δεν έχουν ΓνώΣη του θέματος επάνω στο οποίο δίνουν την ΓνώΜη τους.
Μην σε ενοχλεί η άσχημη γνώμη που μπορεί να έχουν κάποιοι για εσένα, οι άνθρωποι πάντα εκφέρουν γνώμες…
να σε ενοχλεί αν αυτή είναι σωστή.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Διαστάσεις «επιδημίας» τείνει να πάρει το φαινόμενο του σκόπιμου αυτοτραυματισμού των νέων, που  ενίοτε μπορεί να είναι και μοιραίος!
Αυτό τονίζουν οι παιδοψυχίατροι και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το 13% των νέων αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτοτραυματισμού!
«Πίσω από το φαινόμενο του αυτοτραυματισμού των νέων κρύβεται συναισθηματικός πόνος και έντονη δυσφορία , που προκαλείται από το στρες  και τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής» τονίζει η παιδοψυχίατρος κ. Μερσύνη Αρμενάκα, με την ευκαιρία της  Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον αυτοτραυματισμό.

Ο Θάνατος και ο Κόσμος

Ο Θάνατος και ο Κόσμος
Τι είναι ο θάνατος;

Είναι κάτι που κανείς ζωντανός δεν το γνωρίζει. Το έχει δει, το έχει διαβάσει, έχει ακούσει πολλές φορές να μιλούν γι’ αυτό, αλλά δεν έχει την εμπειρία του, άρα δεν το γνωρίζει. Γνωρίζει ωστόσο με βεβαιότητα ότι κάποτε θα το γνωρίσει.

Για το θάνατο έχει πάντως μια πολύ κακή άποψη. Έχει οπωσδήποτε επηρεαστεί από όσα έχει ακούσει από τους άλλους ζωντανούς, αλλά κι αν δεν είχε ακούσει τίποτα, πάλι κακή γνώμη θα σχημάτιζε....

Κι αυτό, γιατί ο θάνατος είναι το τέλος της ζωής και ο ζωντανός δεν θέλει να πάψει να είναι ζωντανός, έτσι τον έχει φτιάξει η φύση, να θέλει να είναι ζωντανός. Και γιατί ο θάνατος των άλλων είναι μια πολύ κακή, πολύ οδυνηρή εμπειρία για τους ζωντανούς που ξέρουν ότι αποχωρίζονται για πάντα από αυτούς που πέθαναν. Τέλος, ο θάνατος πολύ σπάνια έρχεται ανώδυνα, συνήθως συνοδεύεται από τον αγώνα του σώματος να διατηρηθεί στη ζωή και από την αγωνία του ετοιμοθάνατου.

"...και με πλατιά νύχια"

"...και με πλατιά νύχια"!

Σύμφωνα με μια αρχαία ανέκδοτη ιστορία, κάποτε ο Πλάτωνας κατέληξε επιτέλους στον ορισμό "τι είναι ο άνθρωπος" απαντώντας ως εξής: "είναι ένα δίποδο ζώο χωρίς φτερά".

Αυτόν τον ορισμό έδειχνε να τον αποδέχεται η τότε κοινωνία. Ο ανεπανάληπτος Διογένης, όμως, όταν το έμαθε, θέλοντας να ειρωνευτεί τη ρηχότητα του ορισμού αυτού, πήρε έναν κόκκορα, του μάδησε τα φτερά και τον παρουσίασε στη σχολή του Πλάτωνα λέγοντας: "ορίστε, δίποδο ζώο χωρίς φτερά! αυτός είναι ο άνθρωπος του Πλάτωνα!"

Ο Πλάτων και η λοιπή φιλοσοφική γραφειοκρατία της εποχής, αντιλαμβανόμενοι το κενό στον ορισμό τους, αντέδρασαν ακαριαία. Αντί, όμως να αναλογιστούν πού βρισκόταν το λάθος στο σκεπτικό, αυτοί απλώς προσέθεσαν στον ορισμό: "δίποδο ζώο, χωρίς φτερά και με πλατιά νύχια"...

Ακολούθησε το πάθος σου κι όχι τα χρήματα


Τα χρήματα έχουν δύναμη, δημιουργούν αυτοκρατορίες και καταστρέφουν λαούς, κάνουν τα όνειρα των ανθρώπων που τα έχουν πραγματικότητα και καταστρέφουν τα όνειρα άλλων. Κάνουν μερικούς ανθρώπους ευτυχισμένους και μερικούς απόλυτα μίζερους και δυστυχισμένους...

Σήμερα το κυνήγι του χρήματος έχει ταυτιστεί (ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) με το κυνήγι της ευτυχίας ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν πως χρήματα = ευτυχία. Πολλές φορές αυτή η πεποίθηση οδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθούν ένα μονοπάτι που δεν τους ταιριάζει. Όταν επιλέγουν την καριέρα τους τις περισσότερες φορές τυφλώνονται από τα χρήματα και καταλήγουν να κάνουν κάτι που μισούν.

Παρόλο που τα χρήματα είναι πολύ ωραία και όλοι μας θέλουμε να τα έχουμε, στην πραγματικότητα προσφέρουν προσωρινή ευτυχία καθώς όσα χρήματα και να έχει κανείς δεν μπορεί να αγοράσει χρόνο. Ο χρόνος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά και σίγουρα πρέπει να τον ξοδεύουμε με μεγάλη σοφία.

13 Ψέματα κι Αλήθειες για τη δημόσια ασφάλιση. Μάθετε τί ισχύει σήμερα

7037131636f8a3c0ea72e0165eff2b94_LΣήμερα που όλο και περισσότερο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας καταρρέει αναδεικνύεται μεγαλύτερη η ανάγκη να μάθουμε όλοι μας τι ισχύει και τι όχι στο Δημόσια Σύστημα Ασφάλισης . Η ανεργία συνεχώς μεγαλώνει , ο κόσμος χάνει την δουλειά του και βλέπει τα εισοδήματα του να μηδενίζονται. Και το κακό δεν σταματάει εκεί. Μετά από λίγο καιρό δεν έχει και Δημόσια ασφάλιση για να πάει στο γιατρό αυτός ή το παιδί του. 
Στην περίπτωση που μπει εσπευσμένα στο Νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει ένα έμφραγμα ή ένα χτύπημα από τροχαίο και δεν έχει Δημόσια Ασφάλεια το λογιστήριο του Νοσοκομείου στέλνει το χρέος στην ΔΟΥ με ότι συνεπάγετε αυτό. Και ας μην μιλήσουμε για τους ασθενείς με χρόνια ή ανίατη ασθένεια που δεν έχουν πρόσβαση σε Δημόσιο Νοσοκομείο γιατί εκεί η κατάσταση είναι τραγική γι αυτούς και την οικογένεια τους.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα ψέματα και ποιες οι Αλήθειες για το Δημόσιο Σύστημα Ασφάλισης, σύμφωνα με το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αθηνών, οι υπεύθυνοι του οποίου εξέδωσε τον παρακάτω οδηγό πλοήγησης.

Φυσική αντιμετώπιση ροχαλητού

αντιμετώπιση ροχαλητού

Το ροχαλητό είναι μια διαταραχή του ύπνου, που επηρεάζει το 40% των ανδρών και το 25% των γυναικών. Οι ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο ροχαλητό. Περίπου το ένα τρίτο των ατόμων ηλικίας 55 - 84 ετών ροχαλίζουν.
Οι φυσικές συμβουλές που ακολουθούν μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο ανάλαφρα.

Η μέχρι σήμερα γνωστή διαδρομή της πτήσης MH-370 προς Πεκίνο

Η μέχρι σήμερα γνωστή διαδρομή της πτήσης MH-370 προς Πεκίνο
Σχεδόν δέκα ημέρες μετά την εξαφάνιση του Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines, η τύχη του αεροπλάνου παραμένει άγνωστη, αλλά η έρευνα αποκαλύπτει σιγά-σιγά την τραγική διαδοχή των γεγονότων των τελευταίων ωρών, από την οποία δεν λείπει παρά ο επίλογος.
Οι ερευνητές είναι πλέον πεπεισμένοι πως το αεροσκάφος, τα κύρια συστήματα επικοινωνίας του οποίου με τον έξω κόσμο απενεργοποιήθηκαν “εσκεμμένα”, εξετράπη από το δρομολόγιό του και συνέχισε να πετάει για πολλές ώρες.
Είκοσι έξι χώρες συμμετέχουν στις έρευνες που διεξάγονται πάνω σε δύο διαδρόμους, στο βόρειο και το νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού.
Η εξέλιξη των γεγονότων, σύμφωνα με ένα σενάριο που έχει σε μεγάλο βαθμό επιβεβαιωθεί από τις αρχές των ενδιαφερόμενων χωρών, έχει ως εξής:

Μετρημένες οι μέρες του Ερντογάν εκτιμά η “Δεξαμενή Σκέψης” BPC

Μετρημένες οι μέρες του Ερντογάν εκτιμά η “Δεξαμενή Σκέψης” BPC

Του Παντελή Καρύκα
Το αμερικανικό think tank «Bipartisan Policy Center», με επικεφαλής τους Αμερικανούς πρώην πρέσβεις στην Τουρκία Μόρτον Αμπράμοβιτς και Έρικ Έντελμαν, παρουσίασε έκθεσή του σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία και τις επικείμενες τοπικές εκλογές.
Η έκθεση με τίτλο «Τουρκικές Τοπικές Εκλογές. Δρώντες, Παράγοντες και Επιπτώσεις» (Turkey’s Local Elections: Actors, Factors, and Implications) αποτελεί κόλαφο για τον Ερντογάν και την  κυβέρνησή του.
Ο ολοένα και αυξανόμενος αυταρχισμός του «εκλεγμένου σουλτάνου», του «Τούρκου Κουαντίγιο» (τίτλος που είχε λάβει ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο, ανάλογος του φύρερ των Γερμανών), όπως αυτολεξεί τον αναφέρει η έκθεση, υπονομεύει δραματικά τους συμμαχικούς δεσμούς της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, δε βαθμό που να είναι πιθανή ακόμα και η πλήρης διάρρηξή τους!

Navy Seals κατέλαβαν το δεξαμενόπλοιο ανοικτά της Κύπρου

Navy Seals κατέλαβαν το δεξαμενόπλοιο ανοικτά της Κύπρου

Οι ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, οι Navy Seals, κατέλαβαν ανοικτά της Κύπρου το δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει πετρέλαιο που πωλήθηκε παρανόμως από λίβυους αντάρτες, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.
Ο επικεφαλής των υπηρεσιών Τύπου του Πενταγώνου ναύαρχος Τζον Κίρμπι ανακοίνωσε ότι έπειτα από αίτημα των κυβερνήσεων της Λιβύης και της Κύπρου, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις προσέγγισαν και στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του δεξαμενόπλοιου Morning Glory, το οποίο είχε καταληφθεί από τρεις λίβυους ένοπλους.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη νύκτα στα διεθνή ύδατα, νοτιο-ανατολικά της Κύπρου, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Πενταγώνου.

Περι πυλων ....

 επεξηγηση για το τι ειναι πυλες δεν ειναι απλη υποθεση αλλα μια παλια συνθετη ιστορια ....

Ολοι ξερουν για την πτωση των προτωπλαστων μετα το προπατορικο αμαρτημα και φυσικα την περιφημη ιστορια του Τρωικου Πολεμου , ολα αυτα τα φαινομενικα ασυνδετα μεταξυ τους γεγονοτα φανερωνουν στο εμπειρο ματι μια αληθεια που δεν ειναι αλλη απο τις λεγομενες " πυλες " .. .. .

Πως λειτουργουν οι πυλες και γιατι ...

Ο Πλάτωνας περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων με βαση των αιθερα της αιωνιας νυχτας .

Στον Πυθαγόρα το συναντάμε σαν «κοσμικά στερεά» τα οποια ειναι η αιτια υπαρξης των παντων και φυσικα ειναι δυναμεις και οχι υλη ,και τα οποία βασίζονται στην ιδέα του ότι ο άνθρωπος και η Γη είναι ένα ιδανικό μαθηματικό και μηχανικό μοντέλο, όπου ο ένας επηρεάζει την συμπεριφορά του άλλου και συνεπώς την εξέλιξή του σε επίπεδο δομής.


Τα κοσμικα στερεα ειναι παντου και στα παντα ..π.χ ...


Ο άνθρωπος ζει πάνω στην Γη, άρα είναι σε σχέση με αυτή και αντίστροφα.
Το σύστημα «Γη-Άνθρωπος» είναι ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου με το οποίο ο ένας δεν μπορεί να δρα ανεξάρτητα από τον άλλο, χωρίς να επηρεάζεται το όλο σύστημα! 

Τεράστιος Αστεροειδής θα περάσει από τη Γη στις 26 Μαρτίου χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα

Scientists Warn that Huge Asteroid Could Strike Earth on March 21st

16 Μαρ, 2014 - Οι επιστήμονες σήμερα χαρακτήρισαν τη διέλευση ενός αστεροειδή 1,2 χιλιόμετρων ως "ένα γεγονός που αξίζει προσεκτική παρακολούθηση" από τους αστρονόμους.

Αλλά λένε ότι η πιθανότητα του αστεροειδή να χτυπήσει τη Γη είναι μόλις 1 στις 909.000 και ο κίνδυνος πρόσκρουσης είναι πιθανό να μειωθεί καθώς συλλέγονται περισσότερες πληροφορίες.

 Ο πρόσφατα ανακαλυφθής αστεροειδής, που είναι γνωστός ως 2003 QQ47, έχει μάζα περίπου 2.600 εκατ. τόνους (2.600 δισεκατομμύρια κιλά).

ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ




Αγαπημένοι μου Αστρικοί συνταξιδιώτες...

   Ανεξαρτήτως των πεποιθήσεων που έχετε διαμορφώσει και των πληροφοριών που λαμβάνετε, από οποιοδήποτε μέσο, είναι σίγουρο πιά πως έχετε αντιληφθεί ότι όλα τα σημεία δείχνουν μια γενική πλανητική ανακατάταξη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

   Η εξέλιξη αυτή έχει εδώ και μήνες ξεπεράσει τα σφιχτά όρια του παρασκηνίου που είχε επιβάλει η σκοτεινή ελίτ κλίκα του πλανήτη και έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια που ολοένα γίνονται και πιό έκδηλα.


   Ολοκληρώνεται όπως αναμενόταν άλλωστε, πλήρως ένας Μέγας Κύκλος σε αυτό το Γαλαξία που φέρνει πρωτοφανείς για τα συνειδητά δεδομένα μας διαγαλαξιακές αλλαγές με αποκορύφωμα τη συνειδησιακή μας ανύψωση και τη κβαντική μας φυσική εξέλιξη η οποία βασίζεται στη δονητική μας αναβάθμιση και διαστασιακή μας μετατόπιση σε υψηλότερες σφαίρες.

Η πλειοψηφία υπέρ της ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία

Η πλειοψηφία υπέρ της ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία
Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Κριμαίας τάχθηκε σήμερα υπέρ της ένωσης της χερσονήσου με τη Ρωσία σε ένα δημοψήφισμα που επισφράγισε  τη διάσταση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση και ξύπνησε τις αποσχιστικές ορέξεις στην ανατολική Ουκρανία.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του exit poll που μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το 93% του 1,5 εκατομμυρίου  ψηφοφόρων τάχθηκε υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε ότι έπειτα από την καταμέτρηση άνω του 50% των ψήφων, το 95,5% τάχθηκε υπέρ της ένωσης. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία έφθασε το 82%.
Η Κριμαία θα ζητήσει αύριο επισήμως την ένωσή της με τη Ρωσία, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Σέργκι Αξιόνοφ στον λογαριασμό του στο Twitter. Προηγουμένως είχε χαρακτηρίσει ιστορική απόφαση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Dr Sue Arrigo η Πυθία της CIA

Dr Sue Arrigo (4)



Μέσα στην μαυρίλα των κυβερνητικών μαύρων επιχειρήσεων των ΗΠΑ, φέγγει ένα λαμπρό φώς που έχει γίνει ο φάρος της αλήθειας για να οδηγήσει ένα τραυματισμένο και φοβισμένο έθνος στο μονοπάτι της υγείας, της ειρήνης και της συμπόνιας. Είναι μία μάντης – ένα διορατικό μέντιουμ που χρησιμοποιήθηκε κυρίως από διαδοχικούς διευθυντές της CIA, λειτουργώντας συγκαλυμμένα με το ψευδώνυμο «Oracle». Έχει ζήσει μια διπλή ζωή ενάντια στην θέληση της, σαν η κυριότερη πράκτορας Απομακρυσμένης Οράσεως για την CIA κάτω από συνεχή βασανιστήρια και την απειλή του θανάτου και σαν μια Καλιφορνέζα γιατρός που ζούσε στην Costa Mesa και το San Diego.  Η Sue Ann Arrigo (γεννήθηκε το 1954) είναι μια αδειούχος γιατρός της Καλιφόρνιας.  (1). Με εξειδίκευση στην νεφρολογία μέχρι που έφυγε από την συγκεκαλυμμένη δραστηριότητα στην CIA το 2006 μετά από μια επιτυχημένη κίνηση να δημοσιεύσει την λεπτομερειακή γνώση της εκ των έσω για να αποτρέψει με «προληπτικό πλήγμα» τον προγραμματισμένο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Η βαθειά προοπτική της Dr. Arrigo αναπτύχθηκε στα σαράντα χρόνια εμπειρία της χρησιμοποιώντας την Απομακρυσμένη Όραση συμμετέχοντας σε πολλά από τα πιο κρίσιμα και πλέον ευαίσθητα κυβερνητικά προγράμματα των ΗΠΑ μετά τον ΒΠΠ, από την ηλικία των εννέα ετών, σαν ένα νοητικά ελεγχόμενο προϊόν του υποπρογράμματος MKULTRA II της CIA.[1] Οι μοναδικές νοητικές ικανότητες της την διατήρησαν στην ζωή διαμέσου των πιο θανατηφόρων  και σαδιστικών κυβερνητικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και εξαναγκασμένης κατασκοπικής δουλειάς. Τα συναρπαστικά της γραπτά παρουσιάζουν ένα αληθινό εύρος γνώσεως και αγνότητα καρδιάς που μας δίνει να καταλάβουμε την πνευματική της ηθική. Οι λεπτομερείς  εξηγήσεις για την ολογραφική κατάσταση του νου, πολύ πειστικά υποστηρίζουν την εκπληκτική προσωπική της ιστορία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα