Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η εκτέλεση (ένα παραμύθι για το ψέμα!)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σε μια μακρινή χώρα ζούσε ένας άρχοντας, ένας φεουδάρχης τόσο ισχυρός όσο και απάνθρωπος.
Στα εδάφη του ίσχυε ο νόμος του και δεν επιτρεπόταν στους χωρικούς ούτε καν ν’ αναφέρουν το όνομα του άρχοντα. Ο λαός ζούσε καταπιεσμένος από στρατιώτες που διόριζε ο φεουδάρχης, ενώ τον έπνιγαν οι φοροεισπράκτορες που άρπαζαν και τα λιγοστά χρήματα από την πώληση της σοδειάς, του κρασιού ή των χειροτεχνημάτων.
Ο Νολάβ, όπως λεγόταν ο άρχοντας, είχε έναν πανίσχυρο στρατό από τον οποίο, μερικές φορές, έβγαιναν νεαροί αξιωματικοί που έκαναν απόπειρες ανατροπής του… Όμως, ο τύραννος κατέπνιγε τις απόπειρες με αίμα και φωτιά.
Ο ιερέας του χωριού ήταν τόσο καλός, όσο κακός ήταν ο άρχοντας. Όλοι τον σέβονταν για την πίστη του, κι αυτός αφιέρωνε τη ζωή του για να βοηθά τους άλλους και να διδάσκει τις βαθιές του γνώσεις.
Ζούσαν μαζί του στο σπίτι δεκαπέντε ή είκοσι μαθητές που ακολουθούσαν το δρόμο του κι αντλούσαν γνώσεις από κάθε χειρονομία κι από κάθε λέξη του.
Μια μέρα, ύστερα από την πρωινή προσευχή, συγκέντρωσε τους μαθητές του και τους είπε:

Γελάμε πάλι -2-

gelio2Να δω αν βγάλω τους υαλοκαθαριστήρες… που θα αφήνουν τις κλήσεις
Μου χάλασε το μιξεράκι και χτύπησα τον καφέ με τον δονητή. Βγήκε γαμάτος…!!!
Σήμερα τρόμαξα κάτι περιστέρια και χέστηκαν πάνω μου…!!!
Έρχεται μια δίπλα μου και μου λέει “θέλω να φάω παπάγια”. Την έβαλα να πει “ριρίκα”, για να σιγουρευτώ…!!!
Μια καθηγήτρια κάποτε με σημάδεψε με τον χάρακα και μου είπε “στην άκρη του χάρακα υπάρχει ένας ηλίθιος!”. Πήρα 4ήμερη αποβολή όταν την ρώτησα “Σε ποιά άκρη κυρία;”…!!!

Κόσμοι του Λυκόφωτος: “Το Ταξίδι”

Το ΤαξίδιΈνα βασικό ερώτημα που απασχόλησε όλους τους συγγραφείς Επιστημονικής Φαντασίας όλων των εποχών, ήταν το αν μπορούσε κάποιος να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να συναντήσει τον εαυτό του. Αυτό βέβαια, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει τόσο η έννοια του χρόνου, όσο και αυτή του εαυτού.
Και για να μην μπούμε στις έννοιες της Κβαντικής Φυσικής, μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε κάποια άλλη χρονική στιγμή και σε κάποιον άλλον άνθρωπο;
Καλά καλά, το βλέπω το μάτι σας που γυαλίζει επιθετικά. Σας αφήνω να καταλάβετε το τί εννοώ στο επόμενο διήγημα. Και ίσως κάπου σε αυτό να υπάρχει και ένα μικρό κρυμμένο κλειδάκι σαν αυτό που λέγαμε στην αρχή του βιβλίου αυτού…

Θεραπεύεται ο καρκίνος με …ασπιρίνες ;;;

image.11php
Πώς μπορείς να θεραπεύσεις τον καρκίνο με ασπιρίνες;
Μπορεί να μας κλέψατε τα όνειρά μας και να μετατρέψατε τις ζωές μας σε μια διαρκή κόλαση εξαφανίζοντας κάθε εργασιακό μας δικαίωμα. Μπορεί να υποθηκεύσατε το μέλλον των παιδιών μας και να τα μετατρέψατε σε νεοσκλάβους.
Μπορεί να εξαθλιώσατε έναν ολόκληρο λαό για χάρη των ισχυρών. Μπορεί να κάνατε τον φόβο καθημερινότητά μας και να διαλύσατε τις υποδομές στην Υγεία και την Παιδεία.

35 φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν σκέφτονται ιδιαίτερα την ασφάλεια τους..

Είναι πολύ τολμηροί ή απίστευτα χαζοί; Αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται να μην ενδιαφέρονται καθόλου για την προσωπική τους ασφάλεια..
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν την δουλειά τους, με οποιοδήποτε κόστος!
dinfo.gr - 35 φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν σκέφτονται ιδιαίτερα την ασφάλεια τους..

Όταν οι κρότοι προκαλούν πανικό στο σκύλο μας

Ενα πρόβλημα που εντείνεται το Πάσχα λόγω των βεγγαλικών, αλλά εκδηλώνεται όλο το χρόνο, είναι ο ανεξέλεγκτος φόβος ενός σκύλου στο άκουσμα δυνατών και αναπάντεχων θορύβων, όπως οι βροντές, τα χτυπήματα του σφυριού κ.λπ. Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη φοβία.

shutterstock_90939095 www

Οι αντιδράσεις του κροτοφοβικού σκύλου

Οι πνευματικές ενέργειες χρειάζονται υγιή πουλιά και λουλούδια...



Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι τα λουλούδια και τα πουλιά δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιούνται απ’ τον άνθρωπο για να τα απολαμβάνει και να ικανοποιείται. 

Μπορεί να χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς, αλλά έχουν σημαντικότερους ρόλους να παίξουν. Είναι “αγωγοί ηλεκτρονίων” που μετατρέπουν ορισμένες θεραπευτικές ενέργειες στα ανθρώπινα όντα, χωρίς τις οποίες το ανθρώπινο βασίλειο θα υπέφερε τρομερά. 

Ακόμα καθαρίζουν βαριά στρώματα ποταπών σκεπτομορφών, εγκληματικών ή άσχημων σκεπτομορφών απ’ την ατμόσφαιρα. 

Εξυπηρετούν στο να εγκαταστήσουν αρμονία και ρυθμό. Το τραγούδι των πουλιών και το άρωμα των λουλουδιών έχουν καταστροφική επίδραση στα αρνητικά συναισθήματα και στις ποταπές σκέψεις που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. 

Γιατί νοιώθουμε μόνοι όταν είμαστε έξω με παρέα;

alone_in_crowd
Υπάρχουν περίοδοι στην ζωή μας που βιώνουμε αισθήματα μοναξιάς, ακόμη και όταν είμαστε με παρέα, σε κάποιο καφέ και γενικά όταν η κοινωνική μας ζωή βρίσκεται σε άνθηση. Τι συμβαίνει άραγε; Πως γίνεται να είμαστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που επιθυμούμε και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε μια απέραντη μοναξιά;
Τα συμπτώματα που μας κάνουν να ανησυχούμε είναι συνήθως αρκετά κραυγαλέα και διατηρούνται για αρκετό χρονικό διάστημα. Έτσι, για παράδειγμα νοιώθουμε απόλυτη απομόνωση την ώρα που βρισκόμαστε σε μια παρέα. Άλλες φορές πάλι «πιάνουμε» τον εαυτό μας να μπλοκάρει οποιαδήποτε ηχητική αλληλεπίδραση (δηλαδή κουβέντες και συζητήσεις) γίνεται στην παρέα, ακόμη και αν απευθύνεται προς εμάς, και να σκεφτόμαστε «τι κάνω εγώ τώρα εδώ;», «μήπως καλύτερα να πάω σπίτι, δεν με τραβάει τίποτα εδώ πέρα», «μα τι λες; δεν ακούω λέξη».
Τί μας φταίει λοιπόν και σκεφτόμαστε και νοιώθουμε κατά αυτόν τον τρόπο;

Αρωματοθεραπεία για την ψυχή




Τα αιθέρια έλαια είναι η ψυχή των φυτών και η "δόνηση" που εκπέμπουν μας "συντονίζει" σε όλα μας τα επίπεδα.
Η ομορφιά μας δεν εξαρτάται μόνο από την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά από το πόσο όμορφες αισθανόμαστε μέσα μας. Αυτή είναι η πραγματική πηγή της ομορφιάς και της λάμψης μας. Αν αισθανθούμε πραγματικά συνδεμένες με αυτήν την εσωτερική πηγή θα λάμψουμε και θα έλξουμε σίγουρα την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να συνδυάσουμε την εξωτερική ομορφιά με την εσωτερική, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε τους μαγικούς βοηθούς της φύσης, που είναι τα αιθέρια έλαια, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να δρουν αποτελεσματικά σε όλα μας τα επίπεδα.

ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ



Λουκρητία Βοργία. Μάλιστα, κύριε. Γι’ αυτήν την κυρία, τη σεμνότατη και εναρετότατη το σημερινό σεντόνι… Το οποίον αποδυτηριάκειον σενδόνιον, αμαρτωλότατον και χυδαιότατον, δεν έχει καμμία σχέση με τα πεντακάθαρα και αγνότατα σεντόνια της εν λόγω αριστοκράτισσας, που η γαμημένη Ιστορία την έχει παρεξηγήσει, την έχει αδικήσει…, διότι την έχει καταγράψει την καημενούλα σαν τη μεγαλύτερη αρχιγαμιόλα της αιωνιότητος, τη μέγιστη στην πινακοθήκη των κορυφαίων διεστραμμένων γυναικών όλων των εποχών.

ΠΟΡΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ



Μη μου πει κανείς ότι ρίχνω λάσπη στο έντιμο και ευπρεπές επάγγελμα της τραγουδίστριας, αν πω ότι κάποιες, λίγες, αρκετές, κάνουν βύζητες. Το ίδιο και κορίτσια από το χώρο της μόδας. Μοντέλες, μανεκέν.
Τα κορίτσια έχουν τις ανάγκες τους. Τα έξοδά τους. Να ντυθούν με επώνυμα ρούχα. Να κυκλοφορούν τη νύχτα, να πηγαίνουν Μύκονο. Η «δουλειά» τους δεν μπορεί να τις συντηρήσει. Ο γκόμενος, για να του τα παίρνουν, όπως και κάποια ραντεβού με αγνώστους είναι στο πρόγραμμα.

Δείτε πού πονάει περισσότερο το τμίμπημα μέλισσας!

Δείτε πού πονάει περισσότερο το τμίμπημα μέλισσας!
Ένας ιδιαίτερα θαρραλέος, όπως αποδείχθηκε, Αμερικανός φοιτητής του Πανεπιστημίου Κορνέλ, άφησε μέλισσες να τσιμπήσουν το γυμνό σώμα του σε διάφορα σημεία, προκειμένου να καταλήξει σε ποιο σημείο το τσίμπημα είναι πιο οδυνηρό.

Η ετυμηγορία;

H χοληστερίνη ανεβαίνει περισσότερο το χειμώνα

Μια σωστή διατροφή για να ελέγχουμε τη χοληστερίνη μας είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
Σύμφωνα ωστόσο με μια νέα μελέτη του κέντρου Έρευνας για την Πρόληψη των καρδιακών παθήσεων Johns Hopkins Ciccarone, τα επίπεδα χοληστερίνης επηρεάζονται και από την εποχικότητα!

Ερευνητές του εν λόγω κέντρου ανέλυσαν τα επίπεδα της χοληστερόλης σε περισσότερους από 2,8 εκατομμύρια Αμερικανούς μεταξύ 2006 και 2013 και κατηγοριοποίησαν κάθε δείγμα με βάση την εποχή του χρόνου που ελήφθη, τις ισημερίες, και στη συνέχεια συνέκριναν δείγματα από όλη την σεζόν. Όπως διαπιστώθηκε τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης LDL ήταν 3,5 τοις εκατό υψηλότερα στους άνδρες και 1,7 τοις εκατό υψηλότερα στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών. Από την άλλη πλευρά, τα επίπεδα της «καλής» χοληστερόλης HDL δεν φαίνεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.

Αιθερικά αρχέτυπα


Τα αιθερικά είναι τα εξής : ενήλικος, κριτικός γονέας, πατρικό, μητρικό, παραγωγός, τελειομανής.
Αυτά τα έχουμε όλοι, στην ουσία είναι οι δάσκαλοί μας που θα μας προετοιμάσουν για το ταξίδι μας πάνω στη γη, με σκοπό να αναπτύξουμε το δικό μας άστρο, να βρούμε το δικό μας αποτύπωμα.
Από ότι βλέπουμε οι λέξεις μας είναι γνωστές απόλυτα, όμως τι μπορεί να εννοούν αυτές οι λέξεις, αφού είπαμε ότι δεν θα τις δούμε με την κυριολεξία ?
Τα αρχέτυπα στον καθένα από μας βρίσκονται και τα 12 μέσα μας και μετά την ενηλικίωση μας ενεργοποιούνται ή μεταβάλλονται. Ενεργοποιούνται και τα 12 υπερ της ψυχής μας όπου τα μεν αιθερικά μετατρέπονται σε αστρικά και τα καρμικά- αστικά γίνονται οι φωτεινές μας ασπίδες. Αν όχι μετατρέπονται όλα σε αιθερικά δηλαδή σε δυνάστη. 

Ο θυμός και η «μιζέρια» ως αίτημα στις σχέσεις: ερμηνεία & προτάσεις

Όλοι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανεπίγνωστων «κραυγών» για αγάπη.
Στη οικογένεια, ανάμεσα σε φίλους, σε συντροφικές σχέσεις, σ’ αυτές των γονέων με τα παιδιά τους, στην δουλειά, στον δρόμο…
…Όπου βλέπεις δύο, ή περισσότερους να τσακώνονται, ή να επικρίνουν πάντα το ίδιο μοτίβο: Είναι σαν να ακούς να λένε:
«Δεν πήρα –γι’αυτό- δεν έχω μέσα μου αγάπη. Πονάω που ακόμα δεν αγαπήθηκα –καθόλου ή αρκετά- που δεν την ανακάλυψα.
Όμως, δεν θέλω ακόμα να δω πως εγώ φταίω (το μερίδιο της δικής μου ευθύνης). Γι’ αυτό θυμώνω μαζί σου: ναι, εσύ δεν μου την έδωσες, αυτή την στιγμή δεν θες να μου την προσφέρεις! Εσύ λοιπόν φταις που εγώ νιώθω σήμερα ελλιπής, «κουτσουρεμένος», και πονάω… Εσύ φταις και για το ότι νιώθω θυμό για σένα…».

Απλοί τρόποι να διώχνεις την αρνητική ενέργεια

Λίγο new age: απλοί τρόποι να διώχνεις την αρνητική ενέργεια


Ήρθε η ώρα να μας φροντίσουμε έμπρακτα μέσα στην καθημερινότητα μας. Να πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε:
1. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι. Θα βοηθήσει να καθαρίσει όλο το πεπτικό σύστημα και αυτό σημαίνει  καθαρός οργανισμός από τοξίνες, σημαίνει ενέργεια, σημαίνει αναζωογόνηση. 
2. Επαναλαμβάνετε κάθε ημέρα μπροστά στον καθρέφτη σας πόσο σας αγαπάτε και σας παρακαλώ μην πέσετε στην παγίδα να το θεωρήσετε εγωιστικό γιατί ο μόνος τρόπος να σας αγαπήσουν οι άλλοι είναι να αγαπήσετε εσείς πρώτα το εαυτό σας. Αν εμείς δεν προσφέρουμε απλόχερα αγάπη στον εαυτό μας κανείς δεν θα μας δώσει. 

Spring clean: καινούργιο σώμα σε μία εβδομάδα

Spring clean: καινούργιο σώμα σε μία εβδομάδα



Σύμφωνα με την Κινέζικη Ιατρική η ενέργεια της άνοιξης ανήκει στο ήπαρ. Ο τρόπος που κινείται η ενέργειά του είναι προς τα πάνω και έξω. Αυτό το κάνει να θεωρείται από τις πιο κατάληλες εποχές για αποτοξίνωση αυτού του οργάνου και γενικά. 
Εφόσον η ίδια η τάση του σώματος είναι να βγάλει προς τα έξω, να αποσυμφωρηθεί. Ας την εκμεταλλευτούμε ώστε να πετάξουμε από πάνω μας την κούραση του χειμώνα και να συναντήσουμε την άνοιξη πλήρως ανανεωμένες. 
Για μία εβδομάδα τηρήστε προσεκτικά αυτή τη διατροφή που σας προτείνω και θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

5 τρόποι για να αλλάξετε την ενέργεια της ζωής σας χωρίς να αλλάξετε έπιπλα




Ήρθε η ώρα να γεμίσουμε εμάς και το σπίτι μας με φρέσκια αναζωογονητική ενέργεια. Το πρώτο και πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία είναι να κατανοήσουμε ότι όπως εμείς κάνουμε αποτοξίνωση στο σώμα μας ώστε να μπορούμε να αφομοιώσουμε τα ευεργετικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας, έτσι και το σπίτι μας πριν δεχτεί τις νέες ποιότητες, πρέπει να έχει καθαριστεί πραγματικά καλά σε φυσικό κι ενεργειακό επίπεδο. 
Χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι ένα βρώμικο σπίτι είναι αδύνατον να έλξει και να συντηρήσει την θετική ενέργεια. 
Κι ας πάμε να δούμε μερικούς τρόπους αναζωογόνησης: 

10 απλά βήματα για καλύτερο Wi-Fi στο σπίτι

Δώστε στο οικιακό Wi-Fi σήμα "καμπάνα", ακολουθώντας 10 απλές συμβουλές :

10 απλά βήματα για καλύτερο Wi-Fi στο σπίτι

Το οικιακό Wi-Fi έχει εξελιχθεί ώστε να είναι σχεόν το ίδιο σημαντικό με την παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Εάν το δικό σας ασύρματο δίκτυο παρουσιάζει προβλήματα στη λήψη ή δέχεται παρεμβολές και αναζητάτε λύσεις για ... σήμα καμπάνα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, συνεχίστε να διαβάζετε.  

 Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα του πολυμήχανου lifehacker, θα δείτε πως θα βελτιώσετε τη λήψη και θα ενισχύσετε το σήμα του οικιακού σας Wi-Fi.  

ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: H Eλλάδα ως εφιάλτης για τους Ουκρανούς…

gothdeathangelΣε άρθρο Αραβικής εφημερίδας…

 Σε μετάφραση του Μ. Σ.

«Να δούν την Ελλάδα, με τους γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τά θρέψουν», συνιστά στους Ουκρανούς εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να πάρουν μιαν ιδέα για το τι τους περιμένει -υπό την Τυμοσένκο ή τον Ποροσένκο και το Δ.Ν.Τ.

Το άρθρο, της Λίντα Χέρντ, στην εφημερίδα ΄Αραβικά Νέα –τρανή πιστοποίηση ότι το έπος τού ευρω-ελλαδικού σαξές-στόρυ αρμενίζει και στην Αραβική θάλασσα, χωρίς καν τη βοήθεια των κ.κ. Ντάϊσσενμπλουμ και ΄Ολυ Ρεν- αξιολογεί την κατάσταση και τις προοπτικές στην Ουκρανία, η οποία –υπογραμμίζει στον τίτλο- δεν έχει βγεί από τον λαβύρινθο.

Γράφει: (Μετάφραση Μ.Σ.)

Ο θάνατος υπάρχει. Για το θάνατο τραβάς κι εσύ. Όπου κι αν τον παραχώσεις, δεν υπάρχει διαφορά. Εκεί θα φτάσεις. Είσαι ήδη στο δρόμο.


Osho βιβλία: Κρυμμένη αρμονία, η


Η ζωή και ο θάνατος δεν είναι δύο διαφορετικά φαινόμενα, μα είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος. Αν διεισδύσεις σε βάθος, θα δεις πως η ζωή είναι θάνατος κι ο θάνατος είναι ζωή. Τη στιγμή που γεννιέσαι έχεις αρχίσει κιόλας να πεθαίνεις. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε κι όταν πεθάνεις, αρχίζεις ξανά να ζεις. Αν η ζωή συνεπάγεται το θάνατο, τότε κι ο θάνατος συνεπάγεται τη ζωή. Ανήκουν το ένα στο άλλο. Είναι συμπληρωματικά.

Ζωή και θάνατος είναι σαν δυο φτερούγες ή σαν δυο πόδια. Δεν μπορείς να κινηθείς μόνο με το δεξί ή μόνο με το αριστερό πόδι. Στη ζωή δεν μπορείς να είσαι μόνο δεξιός ή μόνο αριστερός. Είσαι αναγκαστικά και τα δύο. Δογματικά, μπορείς να είσαι δεξιός ή αριστερός, αλλά τα δόγματα είναι έξω από την αλήθεια της ζωής γιατί, αναγκαστικά, τα δόγματα είναι τακτοποιημένα και ξεκάθαρα, ενώ η ζωή δεν είναι. Η ζωή είναι απεριόριστη.

Ο Ουίτμαν, ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές στον κόσμο, λέει: "Αντιφάσκω με τον εαυτό μου γιατί είμαι απεριόριστος".

Δύο ρεύματα



Αυτό που είμαστε στην ουσία μας - οι υψηλότερες δυνατότητες μας - δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που είμαστε στην προσωπικότητά μας - ο αδυσώπητος καθορισμός που μας ορίζει - επίσης δεν το γνωρίζουμε. 

Ταυτιζόμαστε με το πρόσωπο μας, αγνοώντας τη σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αυτού και της ουσίας μας. Ωστόσο, η εσωτερική ανάπτυξη αρχίζει με την ικανότητα να γνωρίζω τον Εαυτό μου, να κατανοώ ολόκληρο τον Εαυτό μου.

 Πρέπει να γνωρίζω ότι έχω μια διπλή φύση, ότι υπάρχουν μέσα μου δύο δυνάμεις: η κατερχόμενη δύναμη της εκδήλωσης και η ανερχόμενη δύναμη που επιστρέφει στην πηγή. Πρέπει τις βιώνω εδώ την ίδια στιγμή, προκειμένου να γνωρίζω τον Εαυτό μου ως ένα σύνολο. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα