Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

15 πράγματα που πρέπει να λέμε καθημερινά στον εαυτό μας

15 πράγματα που πρέπει να λέμε καθημερινά στον εαυτό μας


Η εσωτερική γαλήνη είναι κάτι που όλοι μας θέλουμε να κατακτήσουμε. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει σήμερα κιόλας να αποδώσουμε «τα του Κάισαρος τω Καίσαρι».   

1. Είμαι ένας άνθρωπος που αξίζει να αγαπηθεί.
2. Όλοι όσοι μ’ αγαπούν βρίσκουν σ’ εμένα σημαντικές αξίες και ικανότητες.
3. Ωστόσο, δεν πρέπει να τους είμαι απαραίτητος ή χρήσιμος σε κάτι, προκειμένου να με αγαπούν.
4. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να με κρίνει είτε για τις αποτυχίες μου είτε για τις επιτυχίες μου είτε για το πώς νιώθω κάθε φορά για οτιδήποτε.
5. Κι αν κάποιος το κάνει αυθαίρετα, τότε σίγουρα η πράξη του αυτή λέει πολύ περισσότερα για τον ίδιο απ’ ό,τι για εμένα η κριτική του.  

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ!



Βλέπουν την χθεσινή έκλειψη της Σελήνης σαν θεϊκό σημάδι και προειδοποιούν πως ένα τεράστιο γεγονός θα απειλήσει την ανθρωπότητα. Σήμερα κιόλας βγήκε ο Πάπας να μας πει πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν!

Η Εβραιοσιωνιστική cabal-ιστική "κλίκα" αμέσως μετά την διάσκεψη των G20 στις 15-16 Νοεμβρίου στην Αυστραλία, αντελήφθη πως έχει παγιδευτεί και πως δεν υπάρχει δυνατότητα επανάκαμψης και επανελέγχου του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. 


Τα γεγονότα κλειδιά που ακολούθησαν την έφεραν σε πλήρη απόγνωση με αποτέλεσμα την απώλεια αυτοελέγχου πράγμα που την κάνει να αντιδρά σπασμωδικά.

Και όταν για την Συνείδησή μας ο Θεός είναι τίποτα, τότε και η Αγάπη γίνεται πάρε-δώσε...



Ήρθα για να Ζήσω... αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
Παρ΄όλο που οι περισσότεροι άνθρωποι αυτήν την απόφαση δεν την έχουν «τεκμηριώσει» ή έστω ερευνήσει μέσα τους…
Αν όμως δεν ξέρεις ότι είναι δική σου η Ζωή, τότε αφήνεσαι χρεωμένος, σε εκείνους που στην έδωσαν...

Έτσι όπως γίνεται, όλοι οι άνθρωποι να είναι πλέον χρεωμένοι, μπορεί να δημιουργεί την οικονομική κρίση εξωτερικά, όμως εσωτερικά έχει ήδη δημιουργηθεί η Ψυχικοπνευματική κρίση...

Οι 3 λόγοι που οι γυναίκες δεν χαίρονται το σεξ


Είναι πλέον συχνό φαινόμενο οι γυναίκες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σεξ τα οποία ωστόσο ποικίλουν, όπως αναφέρει η γαλλική Le Figaro.
Σύμφωνα με έρευνες που ήδη έχουν γίνει, η κάθε χώρα δημιουργεί το δικό της ερωτηματολόγιο για να καταλήξει στα δικά της συμπεράσματα. Είναι γεγονός όμως, ότι υπάρχει μια ομοφωνία όσον αφορά τα παρακάτω προβλήματα:

20 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στις σχέσεις σου

20 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στις σχέσεις σου


Αυτές είναι οι 20 αλλαγές που καλείσαι να εφαρμόσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
Ειδικά τώρα που είναι Μεγάλη Εβδομάδα με την κορύφωση του Θείου Δράματος, είναι μια καλή αφορμή για να σκεφτείς και να γίνεις η γυναίκα που πάντα επιθυμούσες...

Από την Ευτυχία Φράγκου
1. Απελευθερώσου από τους αρνητικούς ανθρώπους.

2. Αποτινάξου από αναμνήσεις ανθρώπων και καταστάσεων που σε κρατάνε πίσω.

3. Δώσε στους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις πολύ, μια πραγματική ευκαρία.

4. Επίδειξε σε όλους ευγένεια και σεβασμό.

5. Αποδέξου τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα (σε χρώμα, φυλή, θρήσκευμα, πολιτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις, προσωπικό στυλ).Σε αυτή τη γη υπάρχει χώρος για όλους τους ανθρώπους... Μην το ξεχνάς ποτέ..

6. Ενθάρρυνε τους άλλους και προσπάθησε να χαίρεσαι πάντα με την επιτυχία των γύρω σου.

Υπάρχει… ανθυγιεινή πίστη;

Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει την απόλυτη διαφορά στη ζωή μας; Μήπως είναι τα χρήματα, οι ανέσεις, το σεξ, η αδρεναλίνη, η επιβεβαίωση, η φήμη, η ομορφιά, οι κοινωνικές σχέσεις; Τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει πραγματικά την ποιότητα της ζωής μας είναι η πίστη μας, υποστηρίζει ο Αμερικανός νευροβιολόγος και πυρηνικός γιατρός Andrew Newberg, συγγραφέας του βιβλίου «Πώς ο Θεός αλλάζει τον εγκέφαλό σας» (How God changes your brain). Σύμφωνα με τις έρευνές του, η ευημερία μας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τον Θεό στον οποίο πιστεύουμε.

Το αιώνιο τρίγωνο. Το ερωτικό!




Πέρα από τα δικαιώματα των εραστών (τα οποία και αναμφίβολα υπάρχουν όσο και αν η άρνηση της πλειοψηφίας στέκει σθεναρή, καταρώμενη) υπάρχουν και τα άλλα της άλλης πλευράς, εκείνης της οποίας μοιάζει περισσότερο μακρινή και κάπως αδικημένη. Βεβαίως παρά την ήττα της (διότι παραμένει ο ασθενής κρίκος της υπόθεσης) δεν είναι όλα δικά της –τα δίκια- διότι σε μία διένεξη σχεδόν ποτέ δεν φταίει ο ένας καθόσον και ο άλλος επηρρέασε και με τον τρόπο του τροφοδοτώντας τα αρνητικά συναισθήματα του/της δράστη. (αντιπαρέρχομαι των πάγιων επιχειρημάτων περί της υπομονής, περί της προσπαθείας, περί της υποχρέωσης ειλικρινείας μεταξύ των συμβαλλομένων μερών και περί της αντικειμενικώς ορθής αντιμετώπισης των πραγμάτων, όχι διότι τα θεωρώ άνευ εδάφους, αλλά διότι δεν είναι του παρόντος. Εξακολουθώ όμως να επιμένω πως όλοι έχουν τα δίκια τους. Περισσότερα ή λιγότερα)

Όμως…  Ας σκεφθούμε πού αποσκοπεί η παράνομη σχέση, τι οφέλη αποκομεί πέραν των ευρέως γνωστών (κατανόηση, αποδοχή κ.ά) αλλά και σε ποιά σημεία κάνει τους παρτενέρ να χάνουν. 

Πρώτα από όλα ο/η δράστης κερδίζει τη μαγεία της ίντριγκας. Δεν είναι λίγο το κέρδος μέσα στην ανυπόφορη* οικογενειακή ζωή καθώς δίνει στο τελματωμένο μυαλό σκέψη δείχνοντάς του παράλληλα την ατραπό τής 'σωτήριας' δραπέτευσης. Βεβαίως μια και τίποτα δεν παρέχεται δωρεάν, το υποκείμενο χάνει τον ύπνο του, τον ειρμό της σκέψης του, και ίσως την ηρεμία του μια το αγχος της απόκρυψης ή το άλλο της εναγώνιας συνεύρεσης κυριαρχεί εξουθενώνοντας, αλλά επί του παρόντος ολίγον ενδιαφέρεται…

Εαυτός Αληθινός Αναζητείται


Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει «εαυτός» (πόσο μάλλον «αληθινός εαυτός») ή αν πρόκειται για κοινωνική κατασκευή, οι άνθρωποι (στο δυτικό κόσμο…) όταν αναφέρονται στο πρόσωπο τους και την εμπειρία τους χρησιμοποιούν κατά κόρον φράσεις όπως: «είμαι ή δεν είμαι ο εαυτός  μου», «έχω χάσει ή πρέπει να βρω τον εαυτό μου» και «θέλω ή δεν θέλω να γίνω ο εαυτός μου».


Κρατώντας αποστάσεις από τις θεωρητικές διαμάχες γύρω από την έννοια του εαυτού, το κείμενο αυτό αναφέρεται στη διαδικασία μέσα από την οποία γινόμαστε ο «αληθινός», «πραγματικός» ή «όπως – θέλετε – πείτε τον» εαυτός μας. Η βασική θέση εκκίνησης είναι ότι γίνομαι ο εαυτός μου σημαίνει γίνομαι ένα με τον άνθρωπο που είμαι. Σημαίνει ότι ζω σε πλήρη λειτουργία πραγματώνοντας το δυναμικό μου ως ο άνθρωπος που είμαι, προσεγγίζοντας αυτό που η ανθρωπιστική σχολή ψυχολογίας ονομάζει αυτοπραγμάτωση.

Όσα ακολουθούν βασίζονται, εν πολλοίς, στα γραπτά του ψυχολόγου Carl Rogersαλλά φλερτάρουν επιπλέον με μία μεταμοντέρνα σύλληψη περί εαυτού, επαρκώς ρευστού και μεταβαλλόμενου, σε άμεση αλληλεξάρτηση με το φυσικό, πολιτισμικό και κοινωνικό περιβάλλον.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ; Μη με ξυπνάς απ’ τις 6…

Συνήθισε τη βόλτα χαράματα και έρχεται στο κρεβάτι μου όλο χαρά και σβούρες να με ξυπνήσει. Πώς μπορείς να του αρνηθείς...
 3 volta www
Ενδεχομένως να μην υπάρχει πιο χαριτωμένη στιγμή αυτού του πιο-χαριτωμένου-δε-γίνεται σκυλιού από εκείνη που αντιλαμβάνεται ότι έχεις ξεστομίσει τις λέξεις «πάμε βόλτα». Σηκώνει τα αυτιά, γέρνει το κεφάλι στο πλάι και, μόλις σιγουρευτεί ότι δεν είναι κάποιο από τα κακόγουστα αστεία σου και το λες στ’ αλήθεια, αρχίζει σβούρες που παρόμοιες έχεις δει μόνο από φώκιες σε ακουάριουμ στην τηλεόραση. Για να μη μιλήσουμε για τη στιγμή που πας να του περάσεις στο λαιμό του το λουρί – τι παιχνίδια, τι πήδοι, τι ψευτοκουτουλιές στην πόρτα. Ναι, εξαιρετικά χαριτωμένα όλα αυτά. Εκτός βέβαια κι αν συμβαίνουν αξημέρωτα.

Δεν τους χρειάζεται ούτε μια μέρα παραπάνω...




Όταν μιλάμε για τις τράπεζες, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η μεγάλη ληστεία στον δημόσιο πλούτο της χώρας ξεκίνησε πριν δυο καλοκαίρια με την απόφαση εκποίησης της Αγροτικής Τράπεζας αντί πινακίου φακής μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.

Έτσι, μαζί με την Αγροτική τράπεζα, αγόρασε ο νέος ιδιοκτήτης και τις υποθήκες για το μεγαλύτερο μέρος της μεταποιητικής βάσης που διαθέτει η χώρα για την πρωτογενή μας παραγωγή. Είδαμε τα προεόρτια από πέρσι: φαινόμενα όπως αυτό της Δωδώνης, σηματοδότησαν την πορεία της απορρύθμισης και του ξεπουλήματος που βιώνουμε ετούτες τις σκοτεινές μέρες…

Είναι μικρής σημασίας το γεγονός ότι μαζί με την Αγροτική Τράπεζα, χάθηκαν και μερικά εκατομμύρια που είχαν εκχωρηθεί δανεικά στα κόμματα –αποκόμματα πλέον- των Ολετήρων που μας κυβερνούν, παρόλο που γίνεται μεγάλος θόρυβος επί τούτου. Μεγάλης σημασίας είναι οι υποθήκες της αγροτικής γης που κουβαλά η Αγροτική Τράπεζα στα σεντούκια της και για τις οποίες κανείς δεν μας έχει πει τίποτα για την τύχη τους, με αποτέλεσμα επενδύσεις δισεκατομμυρίων πληρωμένες με δημόσιο χρήμα να λιμνάζουν και αποθήκες, συσκευαστήρια, εγκαταστάσεις, να σαπίζουν.

Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ




Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ, σαν όρος, έχει ένα δυναμικό νόημα που σημαίνει ακριβώς μια γνωστική διαδικασία, το Γνωρίζειν. Το Γνωρίζειν σημαίνει βλέπω άμεσα, έρχομαι σε επαφή, ενώνομαι – δεν σημαίνει την νοητική προσέγγιση μέσω εννοιών, την πεποίθηση, την πίστη. Πρόκειται για μια πιο βαθιά διαδικασία κατανόησης, για μια πραγματική επαφή, για υπαρξιακό βίωμα. Το Γνωρίζειν είναι μια Διαρκής Διαδικασία που όταν «γίνεται» Γνωρίζω, στατική γνώση (υποτίθεται «ολοκληρωμένη»), είναι απολιθωμένη και άχρηστη… γιατί δεν αποκαλύπτει αυτό που συμβαίνει στο παρόν, «μπροστά» μας, αλλά βασίζεται στην μνήμη, στο χρόνο.
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ λοιπόν (με αυτό το νόημα) είναι ένα Συμβαίνειν, ένα Γίγνεσθαι – υποδηλώνει Κίνηση.

10 τρόποι για να «σώσετε» το γάμο σας ... από τα παιδιά!

10 τρόποι για να «σώσετε» το γάμο σας ... από τα παιδιά!

Μήπως στην προσπάθεια σας να γίνετε μια καλή μαμά, σταματήσατε να είστε καλή σύντροφος; Μήπως η ρουτίνα, η κούραση και οι ψηλές προσδοκίες που έχετε από το σύντροφό σας, σας μεταμόρφωσαν από φίλους σε εχθρούς; Και γιατί αφού κατά βάθος ξέρετε ότι οι καλές γονεικές σχέσεις είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τα παιδιά σας, αφήνετε τη σχέση σας να καταστρέφεται με «άλλοθι» τα παιδιά; Μήπως να το παίρνατε αλλιώς; Εμείς σας παραθέτουμε 10 απλούς τρόπους για να σώστε το γάμο σας από τα παιδιά. Και να θυμάστε: Τους γάμους δεν τους καταστρέφουν τα παιδιά αλλά οι ενήλικες!  

H Είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο


Είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο
Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη στα αστρολογικά δεδομένα θα σηματοδοτήσει η ημέρα του Πάσχα φέτος, όχι μόνο εξαιτίας της θρησκευτικής συμβολικής της, αλλά εξαιτίας του ότι συμπίπτει με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και το πέρασμα του στο ζώδιο του Ταύρου.
Η θέση του Ήλιου στο χάρτη τοποθετείται στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, υποδηλώνοντας αν μη τι άλλο το συντονισμό του κλίματος στην ανάγκη όλων μας για ξεκούραση και υλική και ηθική ανάκαμψη. Η ανάκτηση εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, μέσα από την υλική και ηθική στήριξη θα είναι η φροντίδα μας για τον επόμενο μήνα. Χαρακτηριστικό του χάρτη το τρίγωνο των δύο Φώτων, Ήλιου και Σελήνης που υποδηλώνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη του κόσμου να διαχειριστεί τις άμεσες ανάγκες του και να λύσει τα προβλήματα βιοπορισμού του.

Ουρουγουάη: O φτωχότερος πρόεδρος στον κόσμο... πλούτισε μέσα σε ένα χρόνο κατά 74%!

Ουρουγουάη: O φτωχότερος πρόεδρος στον κόσμο... πλούτισε μέσα σε ένα χρόνο κατά 74%!

Κατά 74% πλουσιότερος μέσα σε 12 μήνες δηλώνει ο «φτωχότερος πρόεδρος στον κόσμο»!  Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ουρουγουάης Χοσέ Μούχικα, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο «φτωχότερος πρόεδρος στον κόσμο» χάρη στον ιδιαίτερα λιτό τρόπο ζωής του.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ




ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
Η ψυχή είναι η σφαίρα που εγκλείει όλα τα γεγονότα που πρέπει να συμβούν στην ζωή ενός ανθρώπου, για να μπορέσει αυτός να συγκεντρώσει τα θραύσματα που κατέλειπε ανά τους αιώνες, σε περιοχές και σε ανθρώπους και όταν το σύνολό τους είναι επαρκές να τα ενώσει και πάλι εις όλον.

Η ψυχή είναι ο ουράνιος τόπος όπου τα πνεύματα κατοικούν, οι άγγελοι αναπαύονται και ο Άνθρωπος δοξάζεται, όχι με την έννοια του όντος που υπόκειται της Δημιουργίας και αυτή επενεργεί σε αυτόν, αλλά με την σαφή έννοια του υπερσυνόλου, που ανατρέπει τα γεγονότα και αναγκάζει την Δημιουργία να αναβαθμιστεί. 

Η ψυχή είναι η κατοικία των αοράτων, αυτών που έχουν συμβεί και αυτών που θα συμβούν ακόμα, δέχεται τις επενέργειες του Σύμπαντος, επενεργεί στους κόσμους, εφάπτεται των συνειδήσεων και ακροάζεται τα σαφή αιτήματα των ανθρώπων. 

Εξωγήινη Γυναικεία Προτομή Στον Άρη; (Βίντεο)



Εκπληκτική ανακάλυψη εξωγήινου γυναικείου αγάλματος / προτομή  και περιοχής με ερείπια στον Άρη σε μια πρόσφατη φωτογραφία της NASA. Αυτό που κάνει αυτή την ανακάλυψη  τόσο εκπληκτική είναι η εντυπωσιακή ομοιότητα του γυναικείου αγάλματος / προτομή με αρχαία τεχνουργήματα που βρέθηκαν στη γη, όπως αγαλματίδια της Νεφερτίτης. 

Εσείς με ποιο τρόπο αποφασίζετε;

*της Εβελίνας Κοκκίνη
 symvouleutiki karieras
Το πλήθος των αποφάσεων που καλούμαστε να λάβουμε καθημερινά είναι τέτοιο που αρκετές φορές αποφασίζουμε ασυνείδητα και μηχανικά. Όλη μας η ζωή είναι μια αλυσίδα από αποφάσεις, από τις οποίες άλλες είναι λιγότερο σημαντικές και άλλες περισσότερο. Αυτό που είμαστε σήμερα, αυτό που έχουμε γίνει, έχει καθοριστεί από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει.
Όμως, τι εννοούμε με τον όρο απόφαση και γιατί αποκτούν τόση ιδιαίτερη σημασία στη ζωή μας, οι δεξιότητες που σχετίζονται με τη λήψη αποφάσεων? «Η απόφαση είναι η διαδικασία επιλογής μιας κατεύθυνσης δραστηριοτήτων ανάμεσα σε άλλες κατευθύνσεις». Η επιλογή αυτή γίνεται με βάση τις αξίες, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, τις ανάγκες μας, τις διάφορες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Επιλογή σημαίνει απόφαση. Συνεπώς, μια  επαγγελματική απόφαση σημαίνει ότι βάζουμε κατά μέρος κάποια ενδιαφέροντα και δεξιότητες μας  έναντι κάποιων άλλων.

Καζαντζάκης και Βολταίρος στη μαύρη λίστα του Βατικανού




Επέτρεψαν το βιβλίο "Ο Αγών μου" του Χίτλερ, αλλά για το Βατικανό στη μαύρη λίστα είχαν μπει Βολταίρος και Καζαντζάκης. Τα έργα των Αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων δέχθηκαν διορθώσεις 

Μέχρι την εφεύρεση της τυπογραφίας από τον Γουτεμβέργιο, το 1450, η γνώση ήταν προνόμιο λίγων. Τα χειρόγραφα βιβλία ήταν πανάκριβα και φυλάσσονταν κυρίως σε μοναστήρια και αυλές βασιλιάδων.

Η τυπογραφία ανέτρεψε το κατεστημένο και τα λόγια των συγγραφέων άρχισαν να μεταδίδονται και στα υπόλοιπα κοινωνικά στρώματα.

Όμως με τη γνώση έρχονται η κριτική σκέψη και η αμφισβήτηση, έννοιες που ουδέποτε συμπάθησε η Καθολική Εκκλησία.

Η Καθολική Εκκλησία με την Ιερά Εξέταση το 1542, έλεγχε, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, και τα λεγόμενα «αιρετικά» βιβλία. Όμως εκδίδονταν τόσα βιβλία, που το Βατικανό αναγκάστηκε να δημιουργήσει ξεχωριστό παράρτημα, που να ασχολείται μόνο με τα έντυπα.

Ηλιακές Καταιγίδες .....



Οι Ηλιακές καταιγίδες είναι ενέργεια  που ενεργοποιεί τις Ηλιακές ψυχές. Ο Ήλιος διαβάζει τα ψυχικά αρχεία και τα ενεργοποιεί.



Ηλιακές ψυχές είναι η 5η ρίζα φυλή.   Είναι η φυλή των ΕΛ.



Δεν έχει να κάνει με την χώρα Ελλάδα μόνο. Οι άνθρωποι έχουν χωρίσει την ΓΑΙΑ σε τοποθεσίες, και κράτη, αυτά είναι ανθρώπινα γνωρίσματα. ΕΜΕΙΣ βλέπουμε μόνο τις φυλές που υπάρχουν στην ΓΑΙΑ και με αυτές ασχολούμεθα....

ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ - Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ (ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ)


Θα έπρεπε να θεωρούμε χαμένη τη μέρα εκείνη που δέ χορέψαμε ούτε μια φορά


Μπορεί να μοιάζει παράξενη η σκέψη αυτή ενός βασανισμένου ανθρώπου όπως ο Νίτσε. Ωστόσο, Είναι συνηθισμένο αυτός που φτάνει στο χείλος της αβύσσου της ύπαρξης να έχει επίσης γνωρίσει και τα πιο φωτεινά ύψη.

    Ο χορός ίσως είναι η πιο γνήσια και αταβιστική έκφραση της ανθρώπινης χαράς. Πράγματι, στις αρχαίες φυλές, χόρευαν ακόμα και για να καλέσουν τα πνεύματα, για να προκαλέσουν βροχή αλλά και για να προετοιμάσουν το έδαφος για το κυνήγι.

Ο άνθρωπος, νομίζει πως θέλει αλλά..... αυταπατάται


-Τί θέλει ο άνθρωπος;

-Να αγαπήσει τον εαυτό του.
-Πώς μπορεί ν τον αγαπήσει; Δέν τον αγαπά ήδη;
-Όχι, δέν είναι αγάπη αυτό! Είναι η επιβραβευση από τους άλλους που προκαλεί μία παροδική σίγαση του πόνου που προκαλεί η καθημερινή απόρριψη του εαυτόυ από τον εαυτό!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ;

Η τροφή, είναι αυτή που μας κρατάει μέσα στον κόσμο αυτόν. Το πιό βασικό αγαθό, ανέκαθεν για όλους τους λαούς, με δεδομένο το ότι μπορούσαν σχετικά εύκολα να βρούν νερό, ήταν η τροφή.



Αποτελεί επομένως η τροφή την ανάπτυξη της σάρκας, που ουσιαστικά αποτελεί το κυριότερό μας γνώρισμα στον κόσμο αυτό. Η Εκκλησία τονίζει την ανάγκη της νηστείας, πράγμα που βλέπουμε και στους βίους των Αγίων.

Ωστόσο, νηστεία σημαίνει δεν τρώγω τίποτε απολύτως.

«ΝΕΦΕΛΙΜ» ΜΕΡΟΣ 2ο: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ

Συνεχίζοντας την σειρά άρθρων σχετικά με τις αποδείξεις της ύπαρξης των αρχαίων θεών στον κόσμο, των Νεφελίμ ή Γιγάντων αλλιώς, θα αναφερθώ σε ένα θέμα που είναι ελάχιστα γνωστό και αυτό είναι η άγνωστη εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Τάκλα Μακάν ώστε να νικήσει όντα τα οποία μπορούσαν να απειλήσουν ολόκληρο τον κόσμο όπως το είχαν κάνει πολλά χρόνια πρίν αφού όταν γεννήθηκαν το 40.000 π.Χ περίπου και μετά καθώς ζούσαν πλέον ανάμεσα μας, αποτελούσαν μέγα δυνάστη του ανθρωπίνου γένους. 



Θα πει κανείς,μα είναι ποτέ δυνατόν ο Αλέξανδρος να πολέμησε Νεφελίμ Υπάρχουν πουθενά αποδείξεις για την εκστρατεία αυτή Φυσικά και υπάρχουν και θα έλεγε κανείς πως δεν είναι και λίγες και αποδεικνύουν περίτρανα και την ύπαρξη των αρχαίων θεών και τον πόλεμο που έκανε ο Αλέξανδρος εναντίον τους. 

Ακολουθούν οι πηγές:

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ;

Όταν Αφαιρέσεις Όλη την Θρησκευτική Μυθοπλασία, τι Απομένει από τον Αληθινό Ιησού;

Γράφει ο GezaVermes
Τί υποδηλώνουν τα Χριστούγεννα σήμερα, αν αποβάλλουμε το εορταστικό φαγητό, ποτό και το γλέντι που υιοθετήθηκε από τα ειδωλολατρικά Χριστούγεννα (Yule);  Είναι μήπως μια αφύπνιση των παιδικών προϊόντων φαντασίας, που ονειρεύεσαι, αλλά πολύ σπάνια βιώνεις, ένα λευκό χιονισμένο πρωινό, με τον Ιησού να κείτεται στο παχνί, υποδεχόμενος από γενειοφόρους ποιμένες και τρεις έγχρωμους βασιλιάδες εξ’ ανατολής να κατευθύνονται απ’ ένα αστέρι, ενώ στο φόντο αγγελικές ταξιαρχίες υμνούν δόξα στο Θεό; Αλίμονο, όλα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό θρησκευτική μυθοπλασία.
Κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Η 25η Δεκεμβρίου επιλέχθηκε από την Δυτική Εκκλησία μόλις τον 4ο αιώνα για να ανταγωνιστεί την προ-Χριστιανική Ρωμαϊκή γιορτή του αήττητου Ήλιου. Ούτε γεννήθηκε ο Χριστός το έτος 1, καθώς η εποχή που φέρει το όνομά του εξακολουθεί να είναι αβάσιμη. Η Καινή Διαθήκη τοποθετεί το περιστατικό λίγο πριν το θάνατο του Βασιλιά Ηρώδη, κάτι που συνέβη το 4 π.Χ. Ένας Ρωμαίος μοναχός του 6ου αιώνα, ο Διονύσιος ο Μικρός, ευθύνεται για το λαθεμένο υπολογισμό: αυτός λανθασμένα τοποθέτησε τη γέννηση του Ιησού το έτος 753 από την ίδρυση της πόλης –μετά τη θεμελίωση της Ρωμαϊκής πόλης– αντί για το 747 ή το 748.

Ο σωστός τρόπος να επιβραβεύετε τα παιδιά

Πολλοί είναι οι γονείς που προβληματίζονται ως προς το πώς να επιβραβεύσουν τα παιδιά τους: Είναι η ποσότητα που μετρά ή η ποιότητα της επιβράβευσης; Ο Αμερικανός παιδίατρος Roy Benaroch εξηγεί ότι, χωρίς να υπάρχει μυστική συνταγή, η κατανόηση του πότε, πού και πώς θα επιβραβευτεί ένα παιδί αποτελεί σημαντικό όπλο στην ανατροφή παιδιών με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Πώς επαινούν συνήθως οι γονείς

Όλοι οι γονείς συγχαίρουν τα παιδιά τους όταν τα πάνε καλά στο σχολείο, κερδίζουν σε έναν αγώνα ή φτιάχνουν μία εντυπωσιακή -ή και λιγότερο εντυπωσιακή- χειροτεχνία. Ο δρ. Bernaroch λέει, ωστόσο, ότι τα τελευταία χρόνια οι γονείς το έχουν παρακάνει με τους επαίνους. Ότι έχουν φτάσει στο άλλο άκρο, συγκριτικά με τους γονείς πριν 20-30 χρόνια, που ήταν κάπως πιο αυστηροί.

Η Υπόγεια Πόλη Τέλος για τις Σχέσεις και το Πώς θα Βρούμε τον Άνθρωπό Μας




Θέλησα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό να ανεβάσω αυτό το εκπληκτικό απόσπασμα από το βιβλίο "ΤELOS, η πρωτεύουσα της Λεμουρίας, τόμος Ι, οι Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας", Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής, το οποίο αποτελεί μία σειρά από καταγεγραμμένες τηλεπαθητικές επικοινωνίες τουΑρχιερέα της πόλης Τέλος Αντάμα με την συγγραφέα του βιβλίου και διαμέσου όπως θα λέγαμε στην γλώσσα του Πνευματισμού Aurelia Louis  Jones

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Αντάμα μας παραχωρεί τη θέση του στον Αχναχμάρ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αρχαίους πολίτες του Λεμούριου Πολιτισμού, που εδώ και 12000 χρόνια ζει στην υπόγεια πόλη Τέλος που βρίσκεται κάτω από το βουνό Σάστα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μαζί με εκαττομύρια άλλους Λεμούριους που επέζησαν του κατακλυσμού που συντελέσθη εκείνη την προϊστορική για εμάς περίοδο, και είχε ως αποτέλεσμα την καταβύθιση της ηπείρου της Λεμουρίας, που τότε βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό και έπιανε μία τεράστια έκταση, από της Δυτικές Ακτές των σημερινών ΗΠΑ μέχρι το Θιβέτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα