Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κουβαλάμε μεγάλο φορτίο μαζί μας στον αστρικό κόσμο




Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι όταν ο άνθρωπος πεθάνει, εισέρχεται σε μια διαφορετική σφαίρα όπου γνωρίζει όλα όσα μπορεί κανείς να γνωρίζει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος αφού πεθάνει, κι επιπροσθέτως έχει ένα μεγάλο ποσό θλίψης και σύγχυσης. Στο αστρικό πεδίο, μπορείτε επίσης να δείτε το χάος που δημιουργήσατε ενόσω βρισκόσασταν στο φυσικό σώμα, μέσα απ’ τα μίση, το θυμό, τους φόβους, το κουτσομπολιό, τη διαβολή και τα εγκλήματά σας. Όλα τα κρυφά συναισθήματα, αισθήματα κι επιθυμίες παίρνουν μορφή εκεί, και όταν πάτε εκεί θα δείτε τι είδους κατάσταση δημιουργήσατε για τον εαυτό σας.

Οι Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου σηματοδοτούν την αρχή δύο εκλογικών αναμετρήσεων που θα καθορίσουν όχι τόσο το τοπικό όσο το γενικότερο πολιτικό επίπεδο της χώρας. Είναι επίσης η γενική πρόβα πριν τις ευρωεκλογές οι οποίες θα δείξουν άμεσα την δυναμικότητα των κομμάτων. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7.00 π.μ. και κλείνουν στις 7.00 μ.μ.

 d p a
Τα δεδομένα (άνοιγμα των καλπών)

«Το ξανθό γένος» των Ρώσων που θα σώσει την Ελλάδα. Ένα ωραίο παραμύθι, που η Ελλάδα το πλήρωνε πάντα με αίμα...


ελλαδα, ξανθο, γενος, αιμα


«Ακόμη τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, όσο να “ρθει ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι…». Επί Τουρκοκρατίας αυτό το δημώδες άσμα απηχούσε τους πόθους των σκλαβωμένων Ελλήνων, ότι οι ομόδοξοι Ρώσοι θα τους βοηθούσαν να κερδίσουν την ελευθερία τους. Και τα χρόνια περνούσαν και οι ραγιάδες περίμεναν αλλά το «ξανθό γένος από τον Βορρά» ποτέ δεν ερχόταν. Και όταν κάποτε το έπραξε ήταν για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τα δικά του συμφέροντα. (επόμενο ήταν άλλωστε... )

«Ο έρωτας είναι η υψηλότερη αφορμή για έναν άνθρωπο να αποκτήσει οντότητα, να γίνει ο κόσμος»



Ρίλκε: Ανεκπλήρωτος 'Eρωτας

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΙΗΤΗ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ: διότι ο έρωτας είναι δύσκολος. Ο έρωτας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους: είναι ίσως η δυσκολότερη αποστολή μας, η ύστατη, η τελευταία δοκιμή και δοκιμασία, το έργο για το οποίο όλα τα άλλα έργα είναι μόνο προετοιμασία. Γι’ αυτό οι νέοι που είναι σε όλα αρχάριοι δεν γνωρίζουν ακόμη τον έρωτα και πρέπει να τον μάθουν.Με όλο τους το είναι, με όλες τις δυνάμεις συγκεντρωμένες γύρω από τη μοναχική, φοβισμένη καρδιά τους που χτυπάει εκστατικά, πρέπει να μάθουν να αγαπούν.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ, κι έτσι ο έρωτας είναι για τον ερωτευμένο, για πολύ μεγάλο διάστημα και ως τα βάθη της ζωής του, μοναξιά, απομόνωση όλο και πιο έντονη, όλο και πιο βαθιά. Ο έρωτας, από την αρχή, δεν είναι κάτι που σημαίνει ανοίγω, παραδίνομαι και ενώνομαι με έναν άλλο (τι θα ήταν μια ένωση δύο αβέβαιων, ανέτοιμων και ακόμα απροσανατόλιστων όντων;), αλλά μία υψηλότερη αφορμή για έναν άνθρωπο να ωριμάσει, να αποκτήσει οντότητα, να γίνει ο κόσμος, να γίνει ο ίδιος ένας κόσμος για χάρη ενός άλλου ανθρώπου. Είναι μεγάλη και φιλόδοξη αυτή η απαίτηση που κάνει όποιον αγαπά έναν εκλεκτό και τον καλεί στο άπειρο.

Πέντε ιδέες για να κρατήσετε το ερωτικό πάθος ζωντανό

Μερικοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το αίσθημα του έντονου πάθους διαρκεί μόνο περίπου 18 μήνες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων έως 3 χρόνια. Αλλά μπορείτε εύκολα να αποτελέσετε την εξαίρεση του κανόνα.
woman-passion
Δεν είναι σπάνιο, ούτε πρωτοφανές το συμπέρασμα ότι η έντονη ερωτική επιθυμία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που ζει χρόνια μαζί αρχίζει σταδιακά να μειώνεται.
Ευτυχώς, σε κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντα μια λύση, μια εναλλακτική που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε 5 τρόπους ανάμεσα στους οποίους θα μπορούσατε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει για να κρατήσετε ζωντανή την ερωτική έλξη της σχέσης σας.

ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ


Ο ίδιος ο αδελφός του υποστήριξε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, ότι σκηνοθέτησε το θάνατό του. Ότι ο εκκεντρικός κωμικός ηθοποιός δεν έχει πεθάνει, μάλιστα παρουσίασε σαν κόρη του αποβιώσαντος καλλιτέχνη μια κοπέλα 24 χρονών. Γίνονται αυτά τα πράγματα;
Παρένθεση.  Κάποιοι το σκέπτονται. Θα ήθελαν τόσο πολύ να βίωναν το «θάνατο» τους. Να γνώριζαν, δηλαδή, πόσο η απώλεια τους θα συζητιότανε στον κόσμο. Πώς θα έπαιρναν το φευγιό τους στον άλλον κόσμο οι συγγενείς και φίλοι, αλλά και η κοινωνία γενικώτερα, τι θα έγραφαν τα μήντια, τι θα έλεγαν τα κανάλια.

ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ...


Γυναικάρα με τα όλα της. Δεν της λείπει τίποτα. Λεφτά; Όσα θέλει, και με το παραπάνω. Φήμη;Ηθοποιός χολυγουντιανή σε πλήρη δράση και βραβευμένη. Ομορφιά; Μέσα στις δέκα πρώτες της γης. Ελκυστική; Να την πιεις στο ποτήρι. Να την τρως και να μη χορταίνεις. Είπαμε. Τα έχει όλα. Η κορμάρα. Κι όμως.
Κατάθλιψη. Η μεγάλη αρρώστεια της εποχής μας. Από αυτή την ασθένεια δεν ξέφυγε η Κάθρην Ζέτα Τζόουνς. Το ακούς και τρελλαίνεσαι. Να, γιατί ο άνθρωπος χρειάζεται τους... φιλοσόφους. Αυτούς που την ψάχνουν στο αληθινό νόημα της ζωής. Ποια πλούτη και ποια δόξα, σου λένε. Άλλο είναι! Ποιο, ρε; Και ο καθένας φιλόσοφος σού προτείνει το δικό του.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΕΙΝΑΙ»....


Όλοι μας κατά καιρούς, αισθανόμαστε πράγματα, έξω από τα δεδομένα του κόσμου τούτου, (αντίθετα, ή εντελώς ξένα από αυτά που μας δίδαξαν ως τα μόνα σωστά). Όμως (συνήθως), τα προσπερνάμε. Και τι κάνουμε; Γυρίζουμε στη γνωστή καθημερινή μας ρουτίνα……



Όμως ο Εαυτός μας, τέτοιες στιγμές είναι που μας μιλά….. Γιατί μας μιλά. Και στα πιο βαθιά μας σκοτάδια. Εμείς δεν στεκόμαστε ποτέ να ακούσουμε….. Για να μπορέσει να γίνει όμως  (κάποια στιγμή), αυτή η επαφή μόνιμη κατάσταση μας, (αν το θέλουμε), χρειάζεται, «να εκπαιδεύσουμε» οι ίδιοι τον εαυτό μας σε αυτό. Όπως οι μυς ενός αθλητή, που αν δεν προπονηθεί, δεν θα καταφέρει και πολλά στο άθλημα που επέλεξε……



Γι’ αυτό και είναι δύσκολο να μεταφέρουμε κάτι που αντιληφθήκαμε. Γιατί είμαστε ανεκπαίδευτοι στο να μπορούμε να το μοιραστούμε. Δεν είμαστε έτοιμοι. Και κανείς δεν μας είπε, (έμαθε) ποτέ, το πώς να περιγράφουμε Ατομικά, Βιωματικά, Μοναδικά, το πώς βλέπουμε τα πράγματα.

ΡΟΔΟΣ: ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΑ ΤΗΣ




Αυτό το κτήνος που τόλμησε να χτυπήσει μια ανήμπορη γυναίκα επειδή η γυναίκα είχε τα ανάκαρα να ζητήσει τα λεφτά που της χρωστούσε το ανδρείκελο "τουρκοαφεντικό"της,πρέπει να γνωστοποιηθεί το όνομα του στην κοινωνία για να μην την πατήσουν και άλλοι συμπολίτες και συμπολίτισες μας!!

Ο ξεφτοξενοδόχος που διατηρεί ένα πανδοχείο επί της οδού Παρθενόπης στον Ιαλυσό είναι ένας τζογαδόρος και χρωστάει παντού !! ειδικότητα του το προσωπικό που παγιδεύει με τα σατανικά σχέδια του!!Λέω σατανικά σχέδια λόγο πως στην αρχή υπόσχετε λαγούς με πετραχήλια,παχυλούς μισθούς και καλή "παρέα" αν είναι καμιά ωραία ύπαρξη,,,

Θα ήταν επιστημονικά εφικτό να υπήρχε στην πραγματικότητα ο Godzilla; [Βίντεο]

godzilla

Με αφορμή τη νέα εκδοχή του Godzilla που έφτασε στις σκοτεινές αίθουσες, η ομάδα Vsauce αποφάσισε να εξετάσει αν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει πραγματικά ένα τέτοιο πλάσμα στη Γη μας.

Όταν ο Θαλής ο Μιλήσιος "έστριψε" ποτάμι για τον Κροίσο!



Γάλλος σπηλαιολόγος ανακάλυψε εκτροπή ποταμού για πολεμικούς σκοπούς από τον Θαλή τον Μιλήσιο για λογαριασμό του βασιλιά Κροίσου, το 550 π.Χ.

«Μόλις ανακάλυψα μία απίστευτη σήραγγα στην Τουρκία, στην περιοχή της Καππαδοκίας. Πρόκειται για ένα έργο εκτροπής ενός μεγάλου ποταμού για να δημιουργηθεί ένα πέρασμα και να γίνει δυνατή η διάβασή του.

Είναι πιθανότατα αυτό που ο περιγράφει ο Ηρόδοτος αποδίδοντάς το στον Θαλή, και μέσω του οποίου ο βασιλιάς Κροίσος πέρασε για να επιτεθεί στον πέρση γείτονά του, τον Κύρο Β', το 550 π.Χ.», λέει ο γάλλος σπηλαιολόγος Ερίκ Ζιλί.

Προσοχή που βάζετε τα χέρια σας...παραμονεύουν μικρόβια!

Τα χέρια μας καθημερινά έρχονται σε επαφή με ουκ ολίγα μικρόβια. Οι επιφάνειες στους χώρους που επισκεπτόμαστε ή εργαζόμαστε μπορούν να κρύβουν μολύνσεις. Που όμως δεν πρέπει να βάζουμε τα χέρια μας;



1. Η αντλία της βενζίνης


Αποφύγετε την αυτοεξυπηρέτηση την επόμενη φορά που θα πάτε στο βενζινάδικο και ζητήστε τη βοήθεια του υπαλλήλου – αν βέβαια φοράει γάντια. Ερευνητές από τις ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι στο 71% των περιπτώσεων οι αντλίες μολύνονται με επιβλαβή χημικά, βακτήρια και ιούς.

Πρώτη η Ελλάδα στις καισαρικές

Πρώτη η Ελλάδα στις καισαρικέςΠρώτη η Ελλάδα στις καισαρικές
Πρώτη η Ελλάδα στις καισαρικές- Η Διεθνής Κοινότητα μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Ένα μεγάλο ρεπορτάζ αφιερωμένο στην Ελλάδα που αναφέρεται στο ανθρώπινο δικαίωμα της γέννας και στο πώς γεννούν οι γυναίκες στη χώρα μας, έχει κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολυποίκιλα αισθήματα και κριτικές.

Όπου υπάρχει γαλήνη υπάρχει υπομονή


Οι συνηθισμένες μου αντιδράσεις στα ερεθίσματα γύρω μου είναι προγραμματισμένες, έτσι συνηθίζω να είμαι παρορμητικός ή να αντιδρώ γρήγορα στις καταστάσεις και δεν δίνω στον εαυτό μου χρόνο να σκεφτεί ή να καταλάβει. Λόγω αυτής της έλλειψης υπομονής χάνω πολλά πράγματα και δεν συνειδητοποιώ ότι χάνω κι εγώ.

Λύση:

Λένε πως ήμαστε αδύναμοι απέναντι στην εξουσία


Και εγώ σας λέω ότι αν όλες οι αράχνες του δάσους πλέξουνε τον ιστό τους παρέα, παγιδεύουν και λιοντάρι (ινδικό ρητό). 
Αν γίνεις εσύ πρώτος, η αλλαγή που θέλεις να δεις στην κοινωνία (Γκάντι), τότε η οικογένειά σου θα αλλάξει. 
Μετά θα αλλάξει η πολυκατοικία σου. Μετά η γειτονιά σου. Μετά η πόλη σου. Μετά ο νομός σου. Μετά η χώρα σου. Μετά δεν θα αισθάνεσαι αδύναμος απέναντι σε καμιά εξουσία. 

"Ένα ζευγάρι δεν είναι δύο πρόσωπα. Είναι δύο συστήματα οικογενειών που συναντήθηκαν "

Joan Garriga

agapi

Μετάφραση, επιμέλεια: Ανδριανή Δελιβέρτη - ΕΥ/ΔΑΙΜΟΝΙΑ - 09/05/2014
Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι αν δεν έχουμε ερωτικό σύντροφο; Υπάρχει καλή και κακή αγάπη; Κάθε ζευγάρι είναι μια σχέση εξουσίας; Ο Joan Garriga, γνωστός ψυχοθεραπευτής της σχολής Gestalt, ο οποίος ειδικεύεται στις ανθρώπινες σχέσεις, δίνει τις απαντήσεις του στον Καταλανό δημοσιογράφο και συγγραφέα Victor-Μ. Αmela για την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ - ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

synergos-1205-1042014Του Γεωργίου Αδαλή
Τι λέει ο εκλογικός νόμος και τι απαντά το υπουργείο σε ερώτημα Ελληνα πολίτη επ αυτού - Ποια κόμματα ευνοεί το Λευκό, το Ακυρο και η Αποχή! 
Για να σταματήσει επιτέλους η εκστρατεία παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού!
Παρατηρούμε εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!
Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί ειδικά το τελευταίο διάστημα, μια είδηση «μαϊμού» σχετικά με την λευκή ψήφο! «Λυτοί και δεμένοι» λοιπόν, καλούν τον κόσμο να ψηφίσει λευκό στις εκλογές, διότι όπως ισχυρίζονται, αν υπάρχουν 51% λευκά επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε οι εκλογές ή ακυρώνονται ή επαναλαμβάνονται ή το αποτέλεσμά τους είναι .. Αντισυνταγματικό, ανάλογα με την έκδοση που διαχέεται αυτή η εσφαλμένη πληροφορία στο διαδίκτυο.
Η αλήθεια απέχει παρασάγγας από αυτά που γράφονται!

Έρχονται (εκλογές)

Εκτάκτως,  αυτο το Σάββατο κάποιες εφημερίδες θα έχουν, μαθαίνω,  δώρο ψηφοδέλτια σταυρωμένα!!!!!!!
Οσο πλησιάζουν οι εκλογές  τόσο οι  ..” υποψήφιοι ”   αφηνιάζουν..
408_n

Πλησιάζει η Κυριακή και οι υποψήφιοι των εκλογών έχουν αγριέψει. Απειλούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι θα τους κάψουν την περιουσία  ή ότι θα του Γκ@μίσουν  την αδελφή.  Τη στήνουν σε γωνίες και  πετάγονται μπροστα σου, είτε με περίστροφο είτε με μαχαίρι και  ζητούν  επίμονα και εκβιαστικά την ψήφο σου.
( PASOK이 10 % 이하이면 그 나라의 안정을 위해 매우 나쁜 ( σε απευθειας μεταφραση απο τα κορεατικα=Aν το ΠαΣοκ ειναι κατω απο 10% τοτε αυτο ειναι πολυ κακο για τη σταθεροτητα της χωρας)

Γαμnμέvε νοικοκυραίε…


Γαμnμέvε νοικοκυραίε.

Σε ξέρω καλά.
Είσαι εσύ που όταν τα παιδιά στο διπλανό σπίτι γιόρταζαν με δυνατές μουσικές και γέλια, φώναζες τους μπάτσους γιατί τάραζαν τη νεκρική γαλήνη σου.
Είσαι εσύ που όταν η μπάλα των παιδιών έπεφτε στην αυλή σου δεν την έδινες ποτέ πίσω.
Είσαι εσύ που όταν βλέπεις νέους γύρω σου να φιλιούνται και να ερωτεύονται, μιλάς για “κατάντια της νεολαίας”.
Είσαι εσύ που όταν οι εργάτες απεργούν, δηλώνεις υποταγή στον προιστάμενο τρίβοντας τα χέρια σου.
Είσαι εσύ που δεν πουλιέσαι μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη τιμή.

Δημόκριτος – Σωκράτης – Αισθητική


Οι Αρχαίοι Ελληνες ήταν λάτρεις της αισθητικής, της ομορφιάς, είχαν πάθος γι’ αυτήν. Η ελληνική φιλοσοφική – αισθητική σκέψη πρόβαλε σαν προσπάθεια να ερμηνευθεί θεωρητικά η καλλιτεχνική πρακτική της εποχής της. Η αρχαία ελληνική τέχνη από την εποχή που εμφανίστηκαν οι πρώτες αισθητικές αντιλήψεις, κατάφερε και ανέβηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο ανάπτυξης. Είναι τυχαίο που στις πολυποίκιλες φιλοσοφικές – αισθητικές θεωρίες της αρχαίας Ελλάδας υπάρχουν τα σπέρματα για όλους σχεδόν τους μέχρι σήμερα τύπους όλων των κοσμοθεωριών; Oχι!

Το ταξίδι μας στην Αρχαία Ελλάδα συνεχίζεται και οι θεωρίες συγκεκριμένων φιλοσόφων περί αισθητικής μας προσφέρουν μια ξεχωριστή ερμηνεία και εμπειρία.

UFO Καταρρίπτει τον Ρωσικό Πύραυλο!!! (Βίντεο)


Υπερ-τεχνολογία που μόνο ο στρατός ή κάποιος ανώτερος πολιτισμός μπορεί να έχει στην κατοχή, κατέρριψε τον Ρωσικό Πύραυλο.
Απίστευτη ταχύτητα, απίστευτη ευστοχία.
Παρακολουθείστε το βίντεο σε πλήρη οθόνη και κρίνετε μόνοι σας.
Εσείς αποφασίζετε...

Γιγαντιαία Τριγωνική Δομή Κάτω Από Το Βόρειο Πόλο Του Κρόνου



Έλαβα ένα email αυτή την εβδομάδα από έναν αναγνώστη για την πολική περιοχή του Κρόνου . Είπε ότι μπορούσε να δει μια τριγωνική δομή  γύρω από αυτήν που δεν κινούταν . 
Το έλεγξα και έχει δίκιο . Είναι γιατρός στην ψυχολογία , αλλά δεν θα αναφέρω το όνομά του γιατί είναι καθηγητής σε ένα πανεπιστήμιο και δεν θέλω να διακινδυνεύσω τη δουλειά του με αυτή την ανάρτηση . 

Να θυμάστε ότι είναι υπέρυθρη φωτογραφική μηχανή... που σημαίνει ότι ''διαπερνάει''  τα σύννεφα και βλέπει πράγματα που μια κανονική φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί. SCW 

Η μεγάλη ερυθρά κηλίδα του Δία συρρικνώνεται

Η πάνω φωτογραφία λήφθηκε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble το 1995 όταν η κηλίδα είχε διάμετρο περίπου 21.000 χιλιόμετρα, η πιο ενδιάμεση φωτογραφία δείχνει την κηλίδα το 2009 όταν η διάμετρός της ήταν 18.000 χιλιόμετρα και η κάτω δείχνει φετινή εικόνα της (204) με διάμετρο μόλις 16.000 χιλιόμετρα
Η πάνω (δεξιά) φωτογραφία λήφθηκε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble το 1995 όταν η κηλίδα είχε διάμετρο περίπου 21.000 χιλιόμετρα, η πιο ενδιάμεση φωτογραφία δείχνει την κηλίδα το 2009 όταν η διάμετρός της ήταν 18.000 χιλιόμετρα και η κάτω (όπως και η μεγάλη φωτο αριστερά) δείχνει την ερυθρά κηλίδα το 2014, με διάμετρο μόλις 16.000 χιλιόμετρα.
Η «μεγάλη ερυθρά κηλίδα», το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του αέριου γίγαντα Δία, είναι πλέον μικρότερη από κάθε άλλη φορά, αλλά και πιο στρογγυλή αντί για οβάλ, όπως δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων επιστημόνων. Η κηλίδα είναι μεγαλύτερη από την ίδια τη Γη και προκαλείται από μία συνεχιζόμενη θύελλα τεραστίων διαστάσεων.

Σκέψου πριν μιλήσεις!

Γράφει ο αλλάμα Ιμπν ουλ-Κάιγιμ αλ-Τζαουζίγια (ραχίμαχουλλάχ)
Πες: {Και όμως ο Κύριος μου απαγόρευσε πράγματι τις αισχρές πράξεις (αλ φαουάχις), είτε όσες απ’ αυτές έγιναν στα φανερά είτε στα κρυφά, τις αμαρτίες και τα αδικήματα κατά της αλήθειας και της λογικής και το να συνεταιρίζετε (άλλους) με τον ΑΛΛΑΧ, εφόσον κανένα δικαίωμα δεν έστειλε γι’ αυτό και να λέτε για τον ΑΛΛΑΧ ό,τι εσείς δεν γνωρίζετε}” (Κοράνι, 7:33).
.
Έτσι τα τέσσερα απαγορευμένα που αναφέρονται, είναι σε διαφορετικά επίπεδα αυστηρότητας.

Πλειάδειοι, Morgellons και DNA-12. Η Γαλαξιακή απάτη


Όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται τα άρθρα και οι αναρτήσεις που ανεβάζω, θα έχετε καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να μπορείς να αντιληφθείς την μεγάλη εικόνα, είναι να αρχίσεις να συνδέεις πληροφορίες τις οποίες μέχρι πρότινος θεωρούσες εντελώς ασύνδετες… 

Αυτό φυσικά το λέω από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια, αλλά για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να βάλεις αυτές τις πληροφορίες δίπλα-δίπλα ώστε να τις δεις με την ίδια ένταση, ίδια κριτική ματιά και να τις εξετάσεις ως δεδομένα πάνω στο ίδιο θέμα που μελετάς… έτσι ώστε να μπορείς να τις αξιολογήσεις σαν παραμέτρους του. 

Τότε, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι, ότι ο λόγος που αδυνατούσες να το κάνεις αυτό προηγουμένως, ήταν διότι κάποιοι σε είχαν οδηγήσει προς μια κατεύθυνση με τέτοια ένταση, που σου ήταν αδύνατον ακόμη και να διανοηθείς να ψάξεις προς κάποιο άλλο σημείο… 

Αν πιάσει όμως κάποιος να αναλύσει όλες τις δραστηριότητες των υπευθύνων αμφοτέρων των Εργατών του Φωτός και της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας» τις δύο προηγούμενες δεκαετίες, είμαι σίγουρος πως θα καταλήξει να δημιουργήσει ένα ογκώδη φάκελο με τόσα στοιχεία μέσα, που θα είναι ικανός να στείλει στο «σκαμνί» πολλούς από αυτούς τους πάλε ποτέ «καθοδηγητές» που πέρασαν τόσο από τη διεθνή σκηνή όσο και από τη δική μας εδώ στην Ελλάδα…

Η ζωή, μια σκέψη...

Χρήσιμες σκέψεις του ΒΟΥΔΑ
(τα σχόλια [...],   δικά μας):
1.-Το πρόβλημα είναι ότι νομίζετε πως έχετε χρόνο. [Ανέκαθεν λέμε "ες αύριον τα σπουδαία", ενώ τοαύριο γίνεται πολύ γρήγορα σήμερα]
    2.-Η υγεία είναι το σημαντικότερο δώρο, η ικανοποίηση ο μεγαλύτερος πλούτος, και η πίστη η καλύτερη σχέση. [Όλα τα άλλα διορθώνονται, με υπομονή και... ολιγάρκεια.]
    3.-Μάθετε να ανταποκρίνεστε, όχι να αντιδράτε. [Ο εγωισμός μας θίγεται τόσο εύκολα που πάντα δεν δίνουμε καθόλου  χρόνο στην κατανόηση]
    4.-Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες γνώσεις, αλλά περισσότερη σοφία. Και η σοφία απορρέει από την παρατήρηση. [Ποιο σχολείο μας έμαθε να παρατηρούμε αντί να αποστηθίζουμε;]
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα