Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Με ανοιχτή προεκλογική προπόνηση στο Καραϊσκάκη συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ο Μώραλης εν όψει του β’ γύρου!

813007
Με ανοιχτή προεκλογική προπόνηση στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23.05.2014 και θα είναι γεμάτη πολλές εκπλήξεις, φιλοδοξεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ψηφοφόρους του εν όψει της κρίσιμης δεύτερης μάχης της προσεχούς Κυριακής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Η απόφαση για προεκλογική προπόνηση ανοιχτή για τον κόσμο του Ολυμπιακού, πάρθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος δέχθηκε τελικά την σχετική χθεσινή πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ν. Xουντής: Να εγγράψουμε μονομερώς τις απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας

Ν. Xουντής Να εγγράψουμε μονομερώς τις απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής μιλάει αποκλειστικά στο Rizopoulos Post και διατυπώνει την πρόταση – βόμβα να εγγράψουμε μονομερώς στον προϋπολογισμό τις απαιτήσεις έναντι των γερμνανικών αποζημιώσεων και του γερμανικού κατοχικού δανείου!

Circle of 6 1.3 - H βραβευμένη από τον Λευκό Οίκο εφαρμογή που προλαβαίνει την βία πριν καν συμβεί


 

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν φανερώνουν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της εν λόγω εφαρμογής : '' Χάρη στη δημιουργικότητα και το όραμα αυτών των δημιουργών, οι νέοι έχουν τώρα μια νέα γραμμή άμυνας ενάντια στη βία στη ζωή τους . ''

Το circle of 6 είναι μια πολύ διακριτική εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε έξι έμπιστους φίλους και να τους προσθέσετε στον κύκλο σας. Αν βρεθείτε σε μια δυσάρεστη ή επικίνδυνη κατάσταση, η εφαρμογή στέλνει αυτόματα στον κύκλο σας ένα προγραμματισμένο SMS ειδοποίησης, μαζί με την ακριβή θέση σας. 

ΙΣΧΥΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ..ΔΙΑΛΕΞΤΕ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ..

Η οσφυαλγία κατ αρχήν ( που σημαίνει κατά κανόνα..) , δεν αποτελεί ξεχωριστή νοσολογική οντότητα, αλλά συμπτωματική εκδήλωσηυποκείμενου νοσήματος.. και συνεπώς δεν υφίσταται ως διάγνωση…Είναι λάθος να λέμε¨έχω οσφυαλγία¨.
Συνήθως  συνοδεύεται από ..ισχιαλγία, πόνο δηλαδή που ακτινοβολεί προς τον έναν ή και τους δύο γλουτούς ή και προς τα κάτω άκρα, στις περιοχές κατανομής του ισχιακού νεύρου.

Αποπληρώθηκαν προχθές και σήμερα ομόλογα 8,5 δισ. ευρώ


Σημαία-Ελλάδα-Ευρώπη

σημ.Αμετανόητου: Τέτοια κομπίνα,τέτοιο “ξέπλυμα” χρήματος,τέτοια μαφιόζικη καταλήστευση ενός Λαού ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ δεν ξέρω αν έχει διαπραχθεί στην Παγκόσμια Οικονομική Ιστορία…κοίταγα κάτι βιβλία μου και διαβάζοντας τα Ελληνικά ποσά, που με αυτά τροφοδοτούμε τα “διεθνή κοράκια”… με έπιασε ίλιγγος…Ιλιγγος σας  λέω,ίλιγγος.!

Δείτε ξανά το πινακάκι…

Έντονη κακοσμία, μεταλλική γεύση μπορεί να οφείλονται σε οξεία ελκονεκρωτική ουλίτιδα


Συντάκτης Γιώργος Κουτσικάκης Χειρουργός Οδοντίατρος Μ.Sc.

Χαρακτηρίζεται από έντονο πόνο και πληγές στις παρυφές των ούλων που βρίσκονται μεταξύ των δοντιών (μεσοδόντια ούλα). Τα ούλα καλύπτονται από ψευδομεμβράνες, αιμορραγούν εύκολα ενώ παρουσιάζεται κακοσμία και συχνά μεταλλική γεύση. 

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ !




Τα  κοινωνικά  φαινόμενα  θα  μπορούσαν  να  είναι  ένα  κεφάλαιο  της  Φυσικής  και  των Μαθηματικών ;
Υποστηρίζω  πως  "ΝΑΙ"  και  πάραυτα  παραθέτω  επιχειρήματα : 


Πότε   γίνονται  ΜΕΓΑΛΕΣ   αλλαγές ;  ( ακμή - παρακμή  αυτοκρατοριών   και  επαναστάσεις )

Όταν  ένας νέος  παίκτης   ,  με  μικρή  εντροπία   ,  μπαίνει  στην  αρένα .
ο  Μ. Αλέξανδρος ,  ο  Μωάμεθ  ο  Πορθητής ,  η   Μ. Βρεττανία  (του  19ου  αιώνα ) , οι  ΗΠΑ  (το 1940 ) ήταν  παίκτες  με  μικρή  εντροπία  επειδή  είχαν  κάποιο  πλεονέκτημα   που  δεν  μπορούσαν να  το  έχουν  οι  άλλοι  (  σάρισσα ,  κανόνια ,  κάρβουνο  ,  πετρέλαιο )

Πότε  γεννιούνται  ΝΕΕΣ  ΙΔΕΕΣ ; 

Όταν  η  άρχουσα  τάξη  έχει  παρακμάσει  ( μεγάλη  εντροπία )   ενώ  οι  υποτελείς  έχουν  μικρή  εντροπία .
Παραδείγματα :  τα  Σεισάχθεια   στην  Αρχαία  Αθήνα
                           η  Κομμούνα  των  Ζηλωτών  στην Θεσσαλονίκη  του  14ου  αιώνα
                           οι   ιδέες   του  Πλήθωνα  Γεμιστού  
                           ο  Διαφωτισμός   πρίν  την  Γαλλική  Επανάσταση
                           η  άνοδος  των  κομμουνιστών  στην  τσαρική  Ρωσία

Σας ενδιαφέρει – ερωτικά – κάποιος χρήστης του Facebook, αλλά δεν ξέρετε αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος;



Εάν σας ενδιαφέρει – ερωτικά – κάποιος χρήστης του Facebook, αλλά δεν ξέρετε αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος επειδή δεν εμφανίζει αυτή την πληροφορία στο προφίλ του, υπάρχουν για εσάς καλά νέα: το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να εισαγάγει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μάθετε αν κάποιος χρήστης έχει ή όχι δεσμό.

Τα Αναστενάρια


Το όνομα αναστενάρια πάρθηκε από το αναστενάρι, το εικόνισμα που κρατούν σ' όλη τη διάρκεια της γιορτής στα χέρια τους και που θεωρείται ο ανώτατος αρχηγός των αναστενάρηδων. Είναι πολύ πιθανό, τα Αναστενάρια να είναι επιβίωση αντίστοιχων θρησκευτικών πρακτικών της αρχαιότητας και συγκεκριμένα πρακτικών από τη λατρεία του θεού Διόνυσου.
Σήμερα, Αναστενάρια γίνονται στην Αγία Ελένη Σερρών, στην Κερκίνη Σερρών στο Στρυμωνικό Σερρών, στο Λαγκαδά, στη Μελίκη της Ημαθίας και στη Μαυρολεύκη της Δράμας. Άμεση είναι η σύνδεσή τους με τη γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις (21 Μαΐου). 
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε την παραμονή της 21ης Μαΐου και τελειώνουν το βράδυ της 23ης.

1936! Η πρώτη αφή της Ολυμπιακής φλόγας, στην Ολυμπία.

Η πρώτη αφή 
 
Ολυμπιακής φλόγας, στην Ολυμπία

για τους σύγχρονους αγώνες

Είπα στο πλάσμα μέσα μου που ποθεί



Είπα στο πλάσμα μέσα μου που ποθεί:
Τι είναι αυτός ο ποταμός που θες να διασχίσεις;
Δεν υπάρχουν ταξιδιώτες στο δρόμο που πάει στο ποτάμι
ούτε ο δρόμος υπάρχει
Βλέπεις κανένα να κινείται στην όχθη;
Δεν υπάρχει ποτάμι, ούτε βάρκα, ούτε βαρκάρης
Ούτε παλαμάρι ή κάποιος να το τραβήξει.
Δεν υπάρχει στεριά, ούτε ουρανός, ούτε χρόνος, ούτε όχθη, ούτε λιμάνι
Και δεν υπάρχει ούτε σώμα ούτε νους!

Στην αγορά το πρώτο "εκτυπωμένο" κινητό τηλέφωνο με κουμπιά Braille (Βίντεο)

Στη Βρετανία αναμένεται να κοστίζει 60 λίρες, δηλαδή κάτι λιγότερο από 74 ευρώ και κατασκευάζεται με την τεχνική της τρισδιάστατης εκτύπωσης.




Γεγονός είναι πλέον το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με πλήκτρα Braille που κατασκευάζει η βρετανική εταιρεία τεχνολογίας OwnFone με την τεχνική της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Κλέφτες (δισεκατομμύρια) & Ψεύτες (θέσεις εργασίας)


Το νέο καλοκαιρινό μουσικό hit ακούει στο όνομα

«Κλέφτες (δισεκατομμύρια) & Ψεύτες (θέσεις εργασίας)»

από ένα ντουέτο έκπληξη.

Ακούστε το και λικνιστείτε στο ρυθμό του…

ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;


Κανονικά οι Αμερικάνοι θα περίμενε κανείς να “κρύβουν” την κορυφαία όλων των εποχών τρομοκρατική ενέργεια, λέω για την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Έγινε και είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να δεχθείς ότι συνέβη. Η μεγαλύτερη ήττα της Ιστορίας της Αμερικής, μάλιστα εντός έδρας.
Έτσι είναι. Οι ΗΠΑ είναι η πρώτη στρατιωτική δύναμη του πλανήτη. Και τους καταξευτύλισε οΟσάμα Μπιν Λάντεν. Κατέρριψε τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη, σημείο αναφοράς και σύμβολο ισχύος της πλανηταρχίας. Και ακόμα, την ίδια μέρα, την 11η Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της Αλ Κάιντα έστειλε κι ένα αεροπλάνο και κτύπησε το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, για να μη ξεχνιόμαστε.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ


Εξουσιαστής. Εξουσιαστίτιδα. Μικρόβιο που δεν φεύγει από επάνω σου μέχρι θάνατο. Μέγα κάθαρμα ο Κωνσταντίνος που τον είπαν Μέγα διότι από «ειδωλολάτρης», οπαδός του Θεού Ήλιου, υποτίθεται την έκανε γυριστή κι έγινε χριστιανός, επειδή μια τέτοια παραμυθένια κίνησή του εξυπηρετούσε την αθεράπευτη εξουσιαστική του.
Κάτι άλλο. Μια άλλη ιστορικής αξίας μούφα. Ο πρώτος στην Ιστορία είναι ο Μέγας Κωνσταντίνος, με προχωρημένη κουλτούρα πλανητάρχη, που με τον συναυτοκράτορα Λικίνιο υπέγραψε το περιβόητο Διάταγμα των Μεδιολάνων, με το οποίο θεσμοθετούνταν η ανεξιθρησκεία. Συνέβη τον Φεβρουάριο του 313.

10 Tεχνικές για να Βελτιώσετε τη Γλώσσα του Σώματός σας


Η γλώσσα του σώματος παίζει σημαντικό ρόλο στην ηγεσία και την επικοινωνία.  Έχετε δει κάποιο σημαντικό άτομο να τρώει τα νύχια του ενώσω κάνει μια δημόσια παρουσίαση; 

1) Μήπως ο συνομιλητής σας ψεύδεται;  Ψάξτε γι’ αυτά τα σημάδια…

H γλώσσα του σώματος μπορεί να προδώσει το άτομο που λέει ψέματα: παρατηρήστε αν ο συνομιλητής σας ακουμπάει τα χέρια του μεταξύ τους, αν αγγίζει το πρόσωπό τους, αν έχει σταυρωμένα τα μπράτσα του μπροστά στο στήθος του και αν απομακρύνεται από εσάς την ώρα που μιλάτε.

  Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Northeastern στη Βοστώνη βρήκαν ότι αυτές είναι οι σημαντικότερες ενδείξεις ότι κάποιος ψεύδεται.  Αν μάλιστα συμβαίνουν και τα τέσσερα μαζί…. Μεγάλη προσοχή!  Και φυσικά θα πρέπει να αποφεύγετε αυτές τις κινήσεις εσείς οι ίδιοι όταν μιλάτε με άλλους κοινωνικά ή επαγγαλματικά.

Επτά ανησυχητικά σημάδια κατάθλιψης

Η κατάθλιψη δεν είναι ασήμαντη ασθένεια και αν θεωρείτε πως εσείς ή κάποιος που αγαπάτε μοιάζει να βασανίζεται από τα συμπτώματά της, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό καθώς δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα.
woman-depression
Η στενοχώρια, κατ’ αρχάς, είναι ένα συναίσθημα ενώ η κατάθλιψη είναι σοβαρή ασθένεια και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται, και όχι σαν κάτι που θα περάσει εύκολα και ανώδυνα. Πιο συγκεκριμένα, η κλινική κατάθλιψη διαφοροποιείται από την απλή αδιαθεσία σε δυο βασικά σημεία: την ένταση και τη διάρκεια. Η ένταση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης επηρεάζει την καθημερινότητα του ατόμου και η διάρκειά τους  εκτείνεται για περισσότερο από δυο εβδομάδες.

Η πρώτη και τελευταία φορά


Σάλος έχει προκληθεί στην προοδευτική κοινωνία μας από το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού που δείχνει μια κοπέλα να κάνει αναφορές στην πρώτη της φορά η οποία, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος, δεν έχει σχέση με το σεξ αλλά με την πρώτη φορά που θα πάει να ψηφίσει.

Το σποτ κυκλοφόρησε χθες το μεσημέρι αλλά, όπως αποδείχτηκε, είναι αντιγραφή ενός σποτ που είχε γυριστεί για λογαριασμό της καμπάνιας του Ομπάμα που ήταν αντιγραφή ενός ανάλογου σποτ που είχε γυριστεί για τον Πούτιν. Μας έχει φλομώσει στην πρωτοτυπία ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Θράκη: Πάτωσαν οι συνδυασμοί των χρυσωρυχείων

Άνετη νίκη από την πρώτη Κυριακή για δυο «antigold» Δημάρχους, τον Βαγγέλη Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη και το Γιώργο Πετρίδη στην Κομοτηνή. Στις Σάπες θα έχουμε δεύτερη Κυριακή εκλογών αλλά δεν τίθεται καν το ερώτημα αν οι υποψήφιοι είναι υπέρ ή κατά των «επενδύσεων» χρυσού. Όπως σημειώνει ο «Παρατηρητής της Θράκης» στο άρθρο που ακολουθεί, οι πολίτες που ψήφισαν τους δυο «χρυσούς» συνδυασμούς σε Σάπες και Αλεξανδρούπολη, δεν ήταν παραπάνω από αυτούς που συμμετέχουν στα δωρεάν φαγοπότια της ELDORADO ούτε από αυτούς που έφερε εκδρομή στη Χαλκιδική η εταιρεία για να θαυμάσουν την «ανάπτυξη» στις Σκουριές…  Δεν πειράζει, χαρτομάντηλα.

Η «χρυσή» κάλπη έβγαλε… άνθρακες!

Ο Πάχτας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα! H Ιερισσός γιορτάζει την εκλογική νίκη επί των Ρωμαίων

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Δώδεκα Λιγότερο Γνωστοί Νόμοι Του Κάρμα (Που Θα Αλλάξουν Τη Ζωή Σας)

http://themindunleashed.org/wp-content/uploads/2013/10/lesson-of-timee.jpg

Τι είναι το Κάρμα; 
Κάρμα είναι η σανσκριτική λέξη για την ανάληψη δράσης. Είναι ισοδύναμο με το νόμο του Νεύτωνα, «κάθε δράση θα πρέπει να έχει μια αντίδραση». Όταν σκεφτόμαστε, μιλάμε ή ενεργούμε θέτουμε σε λειτουργία μια δύναμη που θα αντιδράσει αναλόγως. Αυτή η  δύναμη που επιστρέφει ίσως τροποποιηθεί, αλλάξει ή ανασταλεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να την εξαλείψουν. 
Αυτός ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος δεν είναι τιμωρία, αλλά συμβαίνει εξ ολοκλήρου για λόγους εκπαίδευσης ή μάθησης. Ένα άτομο δεν μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά θα υποφέρει μόνο αν ο ίδιος έχει κάνει τις συνθήκες ώριμες για την ταλαιπωρία του. Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία αν οι νόμοι είναι συμπαντικοί ή εξαιτίας της συμπεριφοράς του ατόμου.
Για να σταματήσετε να φοβάστε και να αρχίσετε να έχετε εξουσία στους κόσμους του κάρμα και της μετενσάρκωσης, εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε για τους καρμικούς νόμους.

Βλέπω με τα μάτια του Θεού

Just my dream by fear-sAs

Επιλέγω να βλέπω με τα μάτια του Θεού.
Επιλέγω να αισθάνομαι με την καρδιά του Θεού.
Οταν βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν, βλέπω ευκαιρίες για να κάνω το καλό.

Οταν βλέπω ανθρώπους ,  επιλέγω να τους βλέπω με τα μάτια του Θεού.

Επιλέγω να τους αγαπώ με  την καρδιά του Θεού.
Επιλέγω να τους βλέπω σαν υπέροχα παιδιά του Θεού.
Μερικοί ίσως έχασαν το δρόμο τους και 
επιλέγω να τους αγαπώ και να τους ευλογώ.
Επιλέγω να ευλογήσω όλους όσους βλάπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους.

Και απασχολημένοι τόσο με τον θάνατό μας, αφήνουμε τους επιτήδειους να μας "κλέβουν" με την ησυχία τους, το πιο πολύτιμό μας...

Eνώ όλος ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει, μάλλον είμαι ανόητη που τον Αγαπώ τούτον τον κόσμο ακόμα…
Όπου και να διαβάσω, μια απειλή…
Μην λούζεστε, τα προϊόντα προκαλούν καρκίνο
Μην βάφεστε, τα προϊόντα προκαλούν καρκίνο
Μην τρώτε, οι τροφές προκαλούν καρκίνο
Μην πίνετε, το νερό προκαλεί καρκίνο
Μην αναπνέετε, ο αέρας προκαλεί καρκίνο
Και δεν φτάνει ο καρκίνος, όποια πέτρα και να σηκώσω από κάτω είναι η απειλή των μασόνων, του σατανά, του αντίχριστου, του μπήξε του δείξε…

Βρε σεις!!! Πάμε καλά?
Δεν προλαβαίνουμε να Αγαπήσουμε την Ζωή μας και τον Εαυτό μας, γιατί ο καρκίνος δεν μας απειλεί, ούτε οι μασόνοι μας απειλούν…
Εκείνο που μας απειλεί, είναι μόνο ο φόβος μας… Εκεί είναι ο θάνατος, τι να προλάβουν οι απειλές να σκοτώσουν, από τα ήδη σκοτωμένα μέσα μας?

Ο Άνθρωπος μας είπε…
<<<Να είστε αγνοί σαν περιστέρι, προσεχτικοί σαν φίδι…>>>
Δεν είπε κανείς να είμαστε μόνο προσεχτικοί σαν φίδι…
Με τόσες απειλές, δεν νομίζω ότι μένει πολύ χρόνος να αξιοποιήσουμε την αθώα πλευρά του Εαυτού μας…
Ας έρθει λοιπόν όποιος θέλει…
Πάντα προλαβαίνουμε να Αγαπήσουμε την Αθωότητα της Ζωής, αν καταλάβουμε ότι η απειλή είναι μόνο μέσα μας…
Χαμογελάστε… 
Κάτι υπάρχει Αιώνιο, που δεν το ανακαλύψαμε ακόμα, φοβούμενοι μην πεθάνουμε…

Και απασχολημένοι τόσο με τον θάνατό μας, αφήνουμε τους επιτήδειους να μας "κλέβουν" με την ησυχία τους, το πιο πολύτιμό μας... 

καλημέρα <3 <3 <3

Eνώ όλος ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει, μάλλον είμαι ανόητη που τον Αγαπώ τούτον τον κόσμο ακόμα…

Όπου και να διαβάσω, μια απειλή…

Μην λούζεστε, τα προϊόντα προκαλούν καρκίνο
Μην βάφεστε, τα προϊόντα προκαλούν καρκίνο
Μην τρώτε, οι τροφές προκαλούν καρκίνο
Μην πίνετε, το νερό προκαλεί καρκίνο
Μην αναπνέετε, ο αέρας προκαλεί καρκίνο

Και δεν φτάνει ο καρκίνος, όποια πέτρα και να σηκώσω από κάτω είναι η απειλή των μασόνων, του σατανά, του αντίχριστου, του μπήξε του δείξε…


Βρε σεις!!! Πάμε καλά?

Η γνώμη των άλλων



Ένας άντρας μπαίνει σε ένα τραίνο που έγραφε ότι πηγαίνει στο Λονδίνο. Ρωτάει έναν άνθρωπο που καθόταν μέσα στο βαγόνι : «Αυτό το τραίνο πηγαίνει στο Λονδίνο;». Ο άνθρωπος λέει «ναι», αλλά επειδή διαβάζει την εφημερίδα του, η απάντηση του ακούστηκε κάπως αβέβαιη, οπότε ο άνδρας δεν πείθεται. Ξαναρωτάει τον ίδιο άνθρωπο: «Κύριε, όντως πηγαίνει στο Λονδίνο;» Ο άλλος απαντάει θυμωμένα επειδή αναγκάζεται να διακόψει το διάβασμα της εφημερίδας: «Ναι, όντως πηγαίνει στο Λονδίνο».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα