Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τι θα συνέβαινε αν η λεκτική και ψυχολογική βία, άφηνε τα σημάδια που αφήνει η σωματική;

Ένα φωτογραφικό project, δείχνει πως, πολλές φορές, όπως λέει και η ελληνική παροιμία, η «γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει».
bulling5
Ένας φωτογράφος στο φωτογραφικό project «Weapon of Choice», δημιουργεί μια σειρά από φωτογραφίες, που σκοπό έχουν να δείξουν πως η ψυχολογική και λεκτική βία είναι εξίσου καταστροφική με τη σωματική.
Πρόκειται για μια δουλειά με πορτραίτα ανθρώπων… σημαδεμένων από μελανιές, σημάδια και «κοψίματα». Χαραγμένες επάνω στα τραύματα είναι λέξεις, όπως «χαζή», «ηλίθιος», «τσούλα», «αδερφή» και άλλα προσβλητικά σχόλια, που δέχονται εξίσου ενήλικες και παιδιά.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ; Φυσικά και δεν ξέρεις !!!! ΜΑΘΕ


Mear (1)

«Πρακτικός Ιδεαλισμός» του κόμη Coudenhove Kalergi

Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi.
Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!
Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες.

Συγκριτικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2009 – 2014: Απώλειες 38,3% για ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Συγκριτικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2009 - 2014: Απώλειες 38,3% για ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Στα συγκριτικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2009 και 2014 (και όχι με αυτά των Βουλευτικών Εκλογών όπως συνέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών στην ιστοσελίδα του, αλλά όχι η κυβέρνηση στις δηλώσεις της) φαίνεται πως το μεγάλο χαστούκι στη Νέα Δημοκρατία και τοΠΑΣΟΚ (Ελιά) δόθηκε τελικά από τον ελληνικό λαό.

Ενώ οι αθροιστικές απώλειες είναι της τάξης του 38,3% η συγκυβέρνηση και τα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν για το διαφορετικό.

Βρίσκεσαι σε αδιέξοδο; Μην ανησυχείς! Ξεκινάς καλά!


Λυπάμαι και χαίρομαι μαζί που είσαι τόσο μπερδεμένος.
Ο πρώτος και βασικός στόχος της αυτογνωστικής διαδικασίας δεν είναι -όπως ίσως νομίζεις- να πάρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
Πρώτον, γιατί δεν έχεις βρει ακόμη τις αληθινές σου ερωτήσεις. 

Τι παίζει τελικά με την Globallshare ; Είναι αλήθεια όσα λέγονται ή κρύβει μια απάτη ;

gas 
Τον τελευταίο καιρό αρκετοί χρήστες , σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης , έχουν λάβει μηνύματα σχετικά με το νέο κοινωνικό δίκτυο που εμφανίστηκε από το πουθενά . Όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα όμως αλλά και ως σπαμ στα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία . 
Αρκετοί χρήστες είπαν ότι είναι μια ακόμα υπηρεσία της Google . Φυσικά και όχι .
Η Globallshare.com είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίστηκε από το πουθενά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόξευσε τη επισκεψιμότητά της στα ύψη, χάρη στην πρωτότυπη ιδέα του διαμοιρασμού μετοχών στους πρώτους χρήστες που γίνονται μέλη, κάτι το οποίο θα εξηγήσουμε παρακάτω. Η Globallshare μοιάζει με ένα δεύτερο Facebook, απλά σε χρώμα κόκκινο. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να δημιουργήσει το Profile του, να γράψει κάτι στον «Τοίχο» του, να κάνει Likes και φίλους.
Κάνεις εγγραφή και κερδίζεις μετοχές

Μένουμε μαζί για τα παιδιά;

Να μείνουμε εγκλωβισμένοι στη δίνη της προβληματικής σχέσης προκειμένου τα παιδιά να μη βιώσουν την εμπειρία του διαζυγίου; Ή να κάνουμε πράξη τη σκέψη που τρέχει στο μυαλό μας από καιρό αλλά τόσο φοβόμαστε; Καιρός να μιλήσουμε ανοιχτά!Divorce_kid
Μέχρι και την εποχή της γιαγιάς μας το «δεν χωρίζω για τα παιδιά» ήταν το κατεστημένο που σπάνια μπορούσε να σπάσει. Με τις μαμάδες μας όμως να στηρίζονται καλά στα πόδια τους, ήρθε η μεγάλη ανατροπή και μαζί ο αριθμός των διαζυγίων που απογειώθηκε. Με ελάχιστη ανοχή και μηδαμινή διάθεση για δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιες περιπτώσεις, η επιδημία των διαζυγίων θα μπορούσαμε να πούμε ότι άγγιξε και τα όρια της υπερβολής. Και φυσικά τα παιδιά χωρισμένων οικογενειών -αν δεν είμαστε και εμείς οι ίδιοι κάποια από αυτά- βρέθηκαν παντού ανάμεσά μας.

Σας έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό;



Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση! 

Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι που δεν χρειάζεστε και είναι καθαρό. 

Γονείς: Don't Worry, Be Happy!


Ανησυχείτε για το παιδί σας;  Φοβάστε μήπως συμβεί κάτι άσχημο;  Βλέπετε παντού κρυμμένους κινδύνους;  

Αυτό έρχεται με το πακέτο «γονιός»!  Όταν φωνάζουμε στο παιδί μας με αγωνία «Πρόσεχε!» στο μυαλό μας έχουμε την πράξη μας αυτή ως ένδειξη αγάπης, νοιαξίματος και φροντίδας.  

 Δυστυχώς, όμως το μήνυμα που καταλήγουμε να δώσουμε στο παιδί είναι ότι ο κόσμος γύρω του είναι γεμάτος παγίδες, δεν υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια πουθενά, και ότι δεν πιστεύουμε στις δυνάμεις του παιδιού μας και ότι θα τα καταφέρει.

Τι άλλο μπορούμε να πούμε;

Η αλήθεια είναι επίσης ότι οι περισσότεροι γονείς φωνάζουν στο παιδί να προσέχει και το προειδοποιούν από συνήθεια, έχοντας βάλει τον ‘αυτόματο πιλότο’ της υπερβολικής προσοχής, που φυσικά δε βοηθάει, αλλά παρεμποδίζει.  

Τι άλλο μπορεί να πει ο γονιός όταν η καρδιά του σκιρτάει από φόβο ενώ αντικειμενικά δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος (μόνο δυνητικός, με την έννοια ότι ο γονιός φοβάται το χειρότερο):

45 Σπάνιες Φωτογραφίες Από Το Παρελθόν!


Η περιπέτεια του Sir Arthur Conan Doyle με τις νεράιδες

cottingley_photos_fairies_Sir_Doyle
Στην 1η φωτό ποζάρει η Frances Griffiths με έναν χορό από φτερωτές νεράιδες που παίζουν γύρω της.
Την φωτογραφία τράβηξε η Elsie Wright, 16 χρονών το 1917.
Τον Δεκέμβριο του 1920 ο Sir Arthur Conan Doyle, μπαμπάς του Σέρλοκ Χομς, επιτυχημένος λογοτέχνης και γιατρός και φανατικός οπαδός του πνευματισμού –παρά τον σκεπτικιστή, ορθολογικό του ήρωα- δημοσίευσε στο περιοδικό Strand, ως εικονογράφηση σε άρθρο του, τις φωτογραφίες με  νεράιδες που είχαν τραβήξει δυο κορίτσια στον κήπο του σπιτιού τους.
Οι φωτογραφίες, διάσημες μέχρι σήμερα με το όνομα The Cottingley Photographs, οι πρώτες με θέμα τον άυλο κόσμο των νεραϊδών και των ξωτικών, έγιναν οι πρώτες και διασημότερες στον κόσμο εγκαινιάζοντας ένα ολόκληρο ρεύμα fairy ρομαντισμού.
Η ιστορία, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των εικόνων, την πρωτιά της έμπνευσης να αιχμαλωτιστεί σε εικόνα ότι ήταν για αιώνες στην φαντασία των ανθρώπων και το σαματά που δημιούργησαν και που κράτησε έναν ολόκληρο αιώνα, ήταν συναρπαστική γιατί έμπλεξε από την αρχή ένα από τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής λογοτεχνίας, τον αριστοκράτη και ευυπόληπτο, παρά τις δηλωμένες πνευματιστικές του ασχολίες, κυρίως με την τηλεπάθεια, τα πνεύματα από τον άλλο κόσμο και την αυτόματη γραφή, Ντόυλ.

Η μάχη στον Γρανικό: Έλληνες-Πέρσες=1-0

Αλέξανδρος_Γρανικός_Ιστορία
22 Μαΐου του 334 π.Χ., αργά το απόγευμα, ξεκινά η πρώτη μάχη του Αλεξάνδρου με τους Πέρσες. Σημείο αντιπαράθεσης ο ποταμός Γρανικός, στις εκατέρωθεν όχθες του. Στην Δύση οι Έλληνες, Ανατολικά οι Πέρσες, στην έδρα τους.
Ο νεαρός βασιλιάς ξεκαθάριζε ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ασία από τον προηγούμενο αιώνα ακολουθούμενος από συμβούλιο σοφών και  στρατιά επιστημόνων. Σαν να πήγαινε με τους συντρόφους του κυνήγι στα βαθύσκια δάση της Πέλλας. Μόνο που εδώ το θήραμα ήταν μια ολόκληρη ήπειρος και το έπαθλο μια δόξα ομηρικού ύψους. Ακολουθώντας το ρεύμα των ποταμών θα χαραχθεί η εκστρατεία. Ο Γρανικός ήταν ένας μικρός, ορεινός ποταμός αλλά η θέση του ήταν πολύτιμη.
Για χάριν της μάχης άλλαξε το ημερολόγιο. Οι ιερείς και οιωνοσκόποι προμάντευαν ήττα και συμβούλευαν να μην διεξάγει μάχη μέχρι να περάσει ο δεισιδαίμων και κακότροπος για τους Μακεδόνες μήνας Δαίσιος, στη διάρκεια του οποίου δεν έκαναν επιχειρήσεις. Ο Αλέξανδρος διέταξε, με την ίδια αποφασιστικότητα που έλυνε πάντα τα πράγματα«δεύτερον Αρτεμίσιον άγειν», να παρατείνουν τον προηγούμενο μήνα. Και μπήκε στη μάχη. Απέναντί του οι σπουδαιότεροι αρχηγοί των Περσών έτοιμοι να διαγωνισθούν ποιος θα καταβάλλει  προσωπικά τον Μακεδόνα.

Jiddu Krishnamurti, ο άνθρωπος που θα γινόταν Παγκόσμιος Διδάσκαλος

krishnamurti_philosophy_India_leader
Ο διάσημος Ινδός φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος (η λέξη «γκουρού» με τη φορτισμένη αρνητικότητά της του είναι αταίριαστη) γεννήθηκε το 1895 και εγκατέλειψε αυτή τη σφαίρα ύπαρξης το 1986, 91 ετών, σοφός, απρόβλεπτος και με ελαττώματα για κάποιους, και αγαπημένος σε όλο τον πλανήτη.
Αυτόν που είδαν από την αρχή οι διορατικοί ως τον επόμενο «Παγκόσμιο Διδάσκαλο»
Ο Κρισναμούρτι θυμίζει την κινηματογραφική ιστορία του τελευταίου Δαλάι Λάμα. Αναγνωρίστηκε, από παιδί, ως φωτισμένος. Το 1909 ο διορατικός Charles Leadbeater, από τους πυλώνες της Θεοσοφικής Εταιρείας είδε τον 13χρονο Κρισναμούρτι δίπλα σε ένα ποτάμι στο Μαντράς, και έμεινε έκθαμβος από την «πιο όμορφη αύρα που είχε δει ποτέ στη ζωή του, χωρίς ίχνος εγωισμού μέσα της» και πείστηκε πως το αγόρι ήταν η ενσάρκωση μιας εξελιγμένης πνευματικής οντότητας που περιοδικά επανέρχεται στον πλανήτη Γη για να βοηθήσει την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Το «Πνεύμα» του Ζεν




Οι θεωρητικές βάσεις

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, στην Φύση του, (στην Πραγματική Κατάστασή του), ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ.
Όταν το ΠΝΕΥΜΑ Κινείται τότε ονομάζεται το «Πνεύμα» του Ζεν.

Το «Πνεύμα» Είναι Έξω από Κάθε χώρο, αλλά Εισέρχεται και στο Χώρο (σε Χώρους). 

Οι Χώροι δεν είναι παρά Καταστάσεις και Προσωρινές Διαμονές του «Πνεύματος».

Όταν το «Πνεύμα» Εισέρχεται στον Χώρο του Φυσικού Σύμπαντος (με όλες τις Δυνάμεις ή Δυνατότητες που ανέπτυξε σε «άλλους» κόσμους) Είναι Ατοπικό  (Μη-Τοπικό) αλλά συνδέεται και με τον υλικό φορέα του, εισέρχεται στον «τόπο» του σώματος.

Εξαιτίας ακριβώς της «σύνδεσης» του «Πνεύματος» με το σώμα αναδύονται παράλληλες λειτουργίες (δηλαδή διαδικασίες που εκδηλώνονται και στο «Πνεύμα» και στο σώμα), φαινόμενα που στην τρέχουσα ψυχολογική ορολογία ονομάζονται «ψυχοσωματικά» (από τους ελληνικούς όρους ψυχή και σώμα).

Ο Αντώνης ξέρει



Ο Αντώνης δε μασάει τα λόγια του. Ξέρει.

Μιλάει με το θεό, έφερε την ανάπτυξη, δημιούργησε πρωτογενές πλεόνασμα, σκίζει δυο χρόνια τα μνημόνια, γεμίζει την πλατεία Συντάγματος.

Ο Αντώνης ξέρει ότι έχει να κάνει με εγκεφαλικά παράλυτους. Αν είχε αμφιβολίες τους τις διέλυσαν οι φοιτητικές εκλογές που έβγαλαν την παράταξη του πανηγυρικά. Οι νέοι στο πλευρό του Αντώνη.

Σε περίπτωση που εξακολουθούσε να έχει αμφιβολίες ήρθαν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών να του δείξουν ότι βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Αντώνης ξέρει πως ένας λαός που θα επιθυμούσε την ελευθεριά του θα τον είχε στείλει ήδη φυλακή. Αντ αυτού τον ψηφίζει ακόμη.

4 κόλπα για να αλλάξεις την εργασιομανία… σε δύναμη!



 Η θέληση και η αντοχή για εργασία είναι σπουδαίες δυνατότητες! Δυνατός όμως είναι εκείνος που ελέγχει τη δύναμή του. Εσύ, λοιπόν, ελέγχεις την ενασχόλησή σου με την εργασία;

Στους εργασιομανείς κυριαρχούν οι ακόλουθες πεποιθήσεις. Ας τις καταρρίψουμε!


  • Πεποίθηση νούμερο 1: Μόνο με την πολλή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε αποτελεσματικά και ποιοτικά αποτελέσματα.

Η ποιότητα απαιτεί διαλείμματα και επανεκκινήσεις του μυαλού. Το μυαλό μας αποτελείται από νευρώνες. Όταν σκεφτόμαστε ένα συγκεκριμένο θέμα, κάποιοι νευρώνες υπερλειτουργούν και οι υπόλοιποι δουλεύουν στο ρελαντί. Όσο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε χωρίς restart, οι νευρώνες που υπερλειτουργούν κολλάνε στα ίδια αποτελέσματα. Επειδή συνηθίζουμε σ’ αυτήν την κατάσταση, αρνιόμαστε να σηκωθούμε από την καρέκλα και συνεχίζουμε στο ίδιο mode.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις δικαιολογίες ότι δήθεν εργαζόμαστε, και ας κάνουμε διάλειμμα! 

Patch My PC 2.4.0.1 - Κρατήστε τα προγράμματα σας πάντα ενημερωμένα


Το Patch my PC είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί λογισμικό για να επιδιορθώσει τις εφαρμογές και να διορθώσει τα τρωτά σημεία της ασφάλειας.

Όταν το Patch My PC εγκατασταθεί και ξεκινήσει, θα σαρώσει το λογισμικό σας αυτόματα. Αν εντοπιστεί λογισμικό το οποίο δεν είναι ενημερωμένο, θα εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα, αν είναι ενημερωμένο θα εμφανίζεται με πράσινο και αν δεν είναι εγκατεστημένο σωστά θα εμφανίζεται ως μαύρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα