Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

"Αν εισαγάγουμε το Λατινικό αλφάβητο θα εξαφανιστούμε μέσα στην Ευρώπη"! Τι σχέση έχουν τα greeklish; (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ)


Εάν εισαγάγουμε το Λατινικό αλφάβητο θα εξαφανιστούμε μέσα στην Ευρώπη.

Τέχνη Σώματος...Εντυπωσιακή Και Μυστηριώδης!!!



http://themindunleashed.org/wp-content/uploads/2014/05/dlightlyyy.jpg


Choo-San καλλιτέχνης σώματος και σπουδάστρια  άρχισε να ζωγραφίζει 
υπερ-ρεαλιστικά έργα τέχνης στο σώμα, επειδή ένιωθε αηδία με τη χρήση 
 φωτογραφιών από Photoshop στη βιομηχανία, και ήθελε να δει πόσο μακριά 
θα μπορούσε να φτάσει χωρίς όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

SpeedyFox : Τριπλασιάστε την ταχύτητα του Firefox με ένα μόνο κλίκ

Ο Mozilla Firefox σύμφωνα με την γνώμη εκατομμυρίων χρηστών είναι μακράν ο καλύτερος και  πιό πλούσιος σε χαρακτηριστικά Browser, όμως με το πέρασμα του χρόνου επιβραδύνεται σημαντικά η ταχύτητά του  και σε πολλές περιπτώσεις αργεί να φορτώσει κατά την εκκίνηση.

Αυτό είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα και συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό λόγω του κατακερματισμού των βάσεων δεδομένων. Το SpeedyFox είναι ένα ολοκαίνουργιο μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που διορθώνει αυτό το πρόβλημα με ένα μόνο κλικ.

ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΑΘΕΙΑ


Ήταν λαμόγιο. Της προσκολλήσεως, δηλαδή. Μεγάλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας κι όχι μόνον. Έγραψε πολλά και σημαντικά πράγματα που ακόμα και σήμερα αποτελούν αντικείμενο μελέτης. Είχε, όμως, αυτή την αδυναμία, να χάνει την αξιοπρέπειά του απέναντι σ’ έναν αριστοκράτη, βασιληά, εξουσιαστή. Δεν είναι ο μόνος. Ούτε αυτό μειώνει τη λογοτεχνική του αξία.
Ο λόγος για τον Φρανσουά Μαρί Αρουαί, γνωστό σαν Βολταίρο, που πέθανε στα 84 του σα σήμερα στις 30 Μαϊου, το 1778. Αυτός ο γλύφτης των ευγενών ήταν κορυφαία προσωπικότητα του Διαφωτισμού κι ένας μάρτυρας για τις θέσεις του υπέρ της ανεξιθρησκείας και τις επιθέσεις του στο παπαδαριό. Είχε ταχθεί υπέρ του διαχωρισμού της Εκκλησίας από το κράτος.

ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ, ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΑ!


Μια τρελλή, ο ορισμός της διαταραγμένης ψυχής, έγινε ηρωϊδα ενός μεγάλου έθνους και ανακηρύχθηκε αγία από την καθολική Εκκλησία. Είμαι σίγουρος ότι αν στα χρόνια της ζούσε οΖιγκμουντ Φρόϋντ θα έλεγε στον βασιληά «Το κορίτσι δεν είναι στα καλά του, μάζεψε την, κλείστε την σε ίδρυμα…».
Δεν το συζητάω ότι η Ζαν Ντ’ Αρκ, η Παρθένος της Ορλεάνης, η Ιωάννα της Λωραίνης (στη φωτό η Μίλα Γιόβοβιτς που την έχει υποδηθεί στο σινεμά) έβλεπε οράματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πράγματι την επισκεπτόταν στο ξύπνιο της και στον ύπνο της ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, η ΑγίαΜαργαρίτα, η Αγία Αικατερίνη και δεν ξέρω πόσοι άλλοι από τον παράδεισο.

8 Καθημερινά λάθη που μας δυσκολεύουν να αλλάξουμε την ζωή μας

yala1
Η αλήθεια είναι πως πολλοί θα πουν πως υπάρχουν περισσότερα από 8 λάθη. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε συγκεκριμένα λάθη που οι άνθρωποι συνήθως κάνουν (έστω και υποσυνείδητα) όταν προσπαθούν να εφαρμόσουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους. Από την στιγμή που ένα άτομο καταφέρει να εντοπίσει αυτά τα λάθη μπορεί να τα διορθώσει εγκαίρως και μπορεί να αποτρέψει να συμβούν αυτά τα λάθη ξανά στην ζωή του.

1º Λάθος: Περιμένετε πως θα αλλάξετε κάτι άμεσα.

Όταν οι άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν κάτι (όπως μια κακή συνήθεια) νομίζουν πως μπορούν να το κάνουν αμέσως. Για παράδειγμα, λένε: «Αύριο θα σηκωθώ νωρίς το πρωί», «Τη Δευτέρα θα αρχίσω γυμναστική»… κλπ. Έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα πωλούνται σε μας άμεσα και το ίδιο απαιτούμε και από τον εαυτό μας. Είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στην πρόοδο που κάνετε και όχι μόνο στο αποτέλεσμα. Αν μπορείτε να επιτύχετε μικρά βήματα, αντί να κάνετε δραστικές αλλαγές, πιθανότατα να καταφέρετε καλύτερα να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Dragon V2. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην κατάκτηση του διαστήματος!

Ο Elon Musk, ιδρυτής της Space X, αποκάλυψε πρόσφατα το Dragon V2, ένα διαστημικό σκάφος που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ανθρώπους προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αλλά και να τους οδηγήσει με ασφάλεια πίσω στη Γη.
DragonV2B
Σύμφωνα με τον εμπνευστή του Dragon V2, η ανακοίνωση του νέου διαστημικού σκάφους αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στη προσπάθεια για την κατάκτηση του διαστήματος, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Dragon V2 μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ;


Ελλάδα 2014 

Τις Πταίει;  

Ποιά είναι η αιτία πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της χώρας; Διαβάζουμε, ακούμε στα ΜΜΕ πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους και άτομα από τον “πνευματικό” κόσμο, ότι το πρόβλημα της κοινωνίας έγκειται στην έλλειψη Παιδείας και το μυαλό μας ανατρέχει αυθόρμητα στη σύγχρονη εκπαίδευση.


Η Παιδεία ενός λαού ταυτίζεται με το Εκπαιδευτικό της Σύστημα; 

H Συναισθηματική Απιστία

Final Betrayal by SilEnigmaArts



Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν την απιστία προς τον/τη σύντροφό τους ως τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με κάποιο άλλο άτομο, χωρίς να το γνωρίζει ο/η σύντροφος…Ωστόσο, όλο και περισσότερα άτομα, και των δυο φύλων διαμαρτύρονται ότι η σχέση τους έχει ‘πάρει την κάτω βόλτα’ ή έχει δηλητηριαστεί λόγω συναισθηματικής απιστίας.  Δηλαδή, ο ένας από τους δύο στη σχέση, χωρίς να έχει σεξουαλικές σχέσεις με κάποιο άλλο άτομο, με κάποιο τρόπο έχει δώσει την καρδιά του εκεί.

Τεστ – Μήπως διαπράττετε…συναισθηματική απιστία;

Βρες το δικό σου νερό....


Για να σκάψει κανείς ένα πηγάδι, πρώτα πρέπει να βγάλει το χώμα και τις πέτρες κι ύστερα αρχίζει το νερό να τρέχει από τις πλευρές του πηγαδιού και να το γεμίζει. Το νερό βρισκόταν ήδη εκεί, δεν χρειαζόταν να μεταφερθεί από κάπου αλλού. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να μετακινηθούν οι πέτρες και το χώμα.
 
Υπήρχαν εμπόδια και μόλις αυτά μετακινήθηκαν, εμφανίστηκε το νερό. Δεν χρειαζόταν να μεταφερθεί νερό μέσα στο πηγάδι. Το νερό βρισκόταν ήδη εκεί, απλώς έπρεπε να απομακρυνθούν τα εμπόδια.Η γνώση βρίσκεται ήδη μέσα μας, δεν χρειάζεται να την πάρουμε από κάπου αλλού. Οι πηγές της είναι κρυμμένες μέσα μας, πρέπει απλώς να απομακρυνθούν με το σκάψιμο τα εμπόδια που βρίσκονται ανάμεσα — οι πέτρες και το χώμα. Τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι πηγές της γνώσης.
Εκτός από πηγάδι όμως, μπορεί κανείς να φτιάξει και δεξαμενή. Το να φτιαχτεί μια δεξαμενή είναι κάτι διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε τη φυσική πηγή του νερού, για να φτιάξουμε μια δεξαμενή. Ο τρόπος για να φτιαχτεί μια δεξαμενή είναι εντελώς αντίθετος από αυτόν που φτιάχνεται ένα πηγάδι.

Οι κανόνες του παιχνιδιού



 

Σ' ένα παιχνίδι δεν επιτρέπεται ο ένας εκ των παικτών να μπορεί να βάζει χέρι στους κανόνες.
Αν και εφόσον συμβαίνει αυτό, τότε το παιχνίδι δεν έχει καμιά αξιοπιστία.

Δεν μπορεί να ισχύουν κάποιοι κανόνες όσο κερδίζει η μια ομάδα και, μόλις φαίνεται να αρχίζει να κερδίζει η άλλη ομάδα, να αντικαθίστανται αυτοί οι κανόνες από άλλους.

Δεν μπορεί να παίζεις πόκερ με κάποιον και, όσο αυτός κερδίζει και βολεύεται από τα μπαλαντέρ, να σε έχει ξεφραγκιάσει, ενώ, μόλις αρχίσεις εσύ να κερδίζεις, να σου απαιτεί να αλλάξετε τους κανόνες και να παίξετε χωρίς μπαλαντέρ!
Και μάλιστα να σε αποκαλεί και ανήθικο, αν δε δεχτείς να πετάξετε έξω τα μπαλαντέρ!

Ένα βήμα πιο κοντά στην τηλεμεταφορά …

Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων. Αν και το επίτευγμα απέχει ακόμη πολύ από τη διάσημη φράση «Διακτίνισέ με, Σκότι!» της σειράς «Σταρ Τρεκ», αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ένα δάσος οπτικών στοιχείων που αποτελούν τμήμα της συσκευής κβαντικής τηλεμεταφοράς που χρησιμοποίησε η ομάδα των φυσικών στην Ολλανδία
Αρκετοί επιστήμονες θεωρούν πλέον ότι κάποτε θα καταστεί εφικτή η τηλεμεταφορά ολόκληρων ανθρώπων από το ένα μέρος στο άλλο. Προς το παρόν πάντως -και για αρκετό ακόμη καιρό- θα πρέπει να αρκεστούμε στην τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών.

Τιμήθηκαν από την ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι που πήραν δηλώσεις από τον Θεοδωράκη χωρίς να φοράει σακίδιο!

theodorakis
Σε τιμητική βράβευση των δημοσιογράφων που κατόρθωσαν να αποσπάσουν δηλώσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς αυτός να φοράει κάποιο σακίδιο ή τσάντα, προχώρησαν την Παρασκευή το πρωί η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Η βράβευση αφορούσε τις δηλώσεις που κατάφεραν να πάρουν οι εν λόγω δημοσιογράφοι από τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ το βράδυ της 2ης Κυριακής των εκλογών 25.05.2014,  δηλώσεις οι οποίες  έχουνε ήδη και απολύτως δικαιωματικά πάρει μία εξέχουσα θέση στο πάνθεον τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς δημοσιογραφίας.

OI ΖΩΕΣ ΜΑΣ…

Life On Hook Shows Happy Lifestyle Or Prosperity Stock Photo



η ζωη μας μοιραζεται στις ζωες μας.
εχουμε την ζωη που κανουμε,την ζωη που καναμε,την ζωη που θα θελαμε να κανουμε.
εχουμε αυτην που αποφυγαμε και αυτην που μας απεφυγε...


εκτος απο τα τυχαια γεγονοτα που μας οδηγουν σε καποια απο αυτες,ρολο παιζουν και οι επιλογες μας.
και μαλιστα μεγαλο.

@έσε ψηλά κι αγνάντευε!…


     Τώρα όπως τα κάναμε, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο τίτλος.
 Σιγά μην πέσουν!
Σιγά μην…

διορθώσουν τίποτα!
Σιγά μην συγκινηθούν από την καταστροφή!

Η Γένεση της Ευτυχίας


Τρισμακάριστε λαέ  των Ελλήνων! Τι δύναμη θα είναι για σας η δύναμη του Διόνυσου αν ο θεός της Δήλου κρίνει αναγκαίο να μεταχειρίζεται τέτοιες γητειές για να γιάνει πάνω σας την διθυραμβική σας μέθη.Και ένας αθηναίος γέροντας θα απαντούσε στηλώνοντας πάνω του το υπέροχο βλέμμα του Αισχύλου: Πόσο θα υπέφερε αυτός ο λαός για να μπορέσει να γίνει τόσο ωραίος! Και τώρα συντρόφεψε με στην τραγωδία και έλα μαζί μου να θυσιάσουμε στο βωμό των δύο θεοτήτων.
Νίτσε , η γένεση της τραγωδίας
Η Ευτυχία του να είσαι ΕΛΛΗΝ

Οι “Σκυλάνθρωποι” και η Ελβετίδα…


arxaia-nisia600_104357_W9S946
Ένα άρθρο που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια , αλλά τελευταία “αναζωπυρώθηκε” και το βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας. Απο τα γνωστά site μέχρι τους τοίχους των φίλων μας.
Όχι, αγαπητοί μου, καμία Ελβετίδα (ή Ιταλίδα αλλού βλ. makelio.. ή χρησιμοποιούν την φωτογραφία της emma bonino βλ. defencenet που ουδεμία σχέση έχει η γυναίκα) δεν υπάρχει, που να γραψε αυτά που της καταμαρτυρούνται. Απλά το κείμενο είναι ένα ξεκομμένο απόσπασμα βιβλίου που έχει γράψει ο γνωστός αυριανιστής Κυριάκος Διακογιάννης το 1973.
Στο βιβλίο λοιπόν ο συγγραφέας βάζει ν αφηγείται τα καθέκαστα μια ελβετίδα μοναχή στον Λευτέρη (κεντρικό ήρωα) η οποία σημειωτέον τον είχε κρύψει στην κατοχή από τους Γερμανούς. Μάλιστα δεν είναι ακριβώς δικά της , το σενάριο είναι ακόμη πιο φανταστικό.
Τα λόγια δεν τα λέει ακριβώς αυτή, αλλά αποτελούν τη μεταφορά μιας συνομιλίας ενός γιατρού μ έναν μπάρμπα της (Αλμπέρ) ….  Ο λόγος που γίνεται η συνομιλία είναι για να εξηγήσει ο γιατρός τη συμπεριφορά ενός σκύλου που δάγκωσε τον κηπουρό και κάνει τον παραλληλισμό…
Οπότε ύστερα από 40 χρόνια κάποιος αποφάσισε ότι αυτή η ιστορία ταιριάζει στην σημερινή εποχή και ξεκίνησε το νέο παραμύθι….
Αλλά τι σημασία έχει , πάντα μας ζήλευαν… Απολαύστε το:

Οι θετικές επιπτώσεις της διακοπής του καπνίσματος από τα πρώτα λεπτά μέχρι δέκα χρόνια μετά.


Eπιμέλεια: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, βιολόγος

Στις 31 Μαΐου κάθε χρόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δίνοντας έμφαση στους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με το κάπνισμα και υποστηρίζοντας αποτελεσματικές πολιτικές για τον περιορισμό του.
Το κάπνισμα είναι η δεύτερη κατά σειρά αιτία θανάτου παγκοσμίως (μετά την υπέρταση) και είναι σήμερα υπεύθυνο για το θάνατο ενός στους δέκα ενήλικες παγκοσμίως.
Το 1987 η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, προκειμένου να προσελκύσει παγκοσμίως την προσοχή πάνω στην επιδημία του καπνίσματος και τις θανατηφόρες συνέπειές της. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να τονιστούν ειδικά μηνύματα για τον περιορισμό του καπνίσματος και για τη συμμόρφωση στη Σύμβαση - Πλαίσιο του ΠΟΥ για τον έλεγχο του καπνού. Το κάπνισμα είναι η υπ’ αριθμόν ένα επιδημία που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας και η οποία μπορεί να αποφευχθεί.

10 πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους

Επιστήμονες και ψυχολόγοι ερευνούν τα τελευταία χρόνια τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους. Υπάρχουν πολλές ενέργειες και πεδία μέσω των οποίων νιώθουμε ευτυχία και ικανοποίηση. Δέκα προτεινόμενες τακτικές για να είμαστε χαρούμενοι είναι οι παρακάτω:

Η υγεία εξαρτάται από την αγνότητα της σκέψης

Brain Of Business Intelligence Stock Photo



Η υγεία εξαρτάται από την αγνότητα της σκέψης σας. Ο Διδάσκαλος Μορύα λέει στον Πύρινο Κόσμο, “Οι υψηλόφρονες σκέψεις είναι οι αγγελιοφόροι της υγείας, της ευτυχίας, της δύναμης και της ενέργειας”. Γεμίστε τα δωμάτιά σας και κάθε μέρος που πηγαίνετε με την ευωδία των υψηλών και ευγενών σκέψεών σας.

Υπάρχουν σκέψεις φανατισμού, χωριστικότητας, απληστίας, ματαιοδοξίας, εγωισμού, και εγκληματικές σκέψεις και συζητήσεις. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα μέσα στο υπνοδωμάτιό σας και στο δωμάτιο διαλογισμού, ειδικά όταν είναι τα παιδιά εκεί. 

"Μα που στο καλό" αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα (εικόνες, βίντεο, κλπ) του Facebook; (Βίντεο)


(Εικ. 1) Facebook Prineville Data Center (Φωτό: Facebook)
Το γεγονός!

Κάθε μέρα, αναρτώνται πλέον περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο (!) φωτογραφίες στο Facebook! Κατά συνέπεια, μία εύλογη απορία που έχουν σχηματίσει πολλοί φίλοι του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, είναι το που ακριβώς αποθηκεύεται, αυτός ο τεράστιος όγκος δεδομένων των χρηστών;

Δωρεάν μετατροπή αρχείων σε ηλεκτρονικό βιβλίο


Τα ηλεκτρονικά βιβλία (e - books) είναι πλέον άκρως διαδεδομένα. Όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την μορφή βιβλίου καθώς υπάρχει τεράστια ποικιλία, ευκολία και μηδενική αναμονή απόκτησης. Οι μετατροπείς που ακολουθούν δίνουν μια εύκολη, γρήγορη και δωρεάν λύση σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν τα αρχεία τους σε EPUB, την πιο διαδεδομένη φόρμα ηλεκτρονικού βιβλίου.

Προλάβετε: Εντελώς δωρεάν το Battlefield 3 μέχρι τις 3 Ιουνίου!



Ναι καλά ακούσατε, η Origin αποφάσισε να διαθέσει εντελώς δωρεάν την Standard έκδοση για PC του καταπληκτικού action και Shooter παιχνιδιού μέχρι την 3η Ιουνίου 2014!! Σας προτρέπω λοιπόν να το κατεβάσετε, διότι τέτοιες ευκαιρίες σπάνια δίνονται!

Φτιάξε λαμπρυντικό για το πλυντήριο πιάτων

λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων


Το λαμπρυντικό για το πλυντήριο πιάτων που κυκλοφορεί στο εμπόριο, βλάπτει το περιβάλλον και κοστίζει.
Μπορείς μια χαρά να το αντικαταστήσεις με απλό ξύδι και να γυαλίσουν τα πιατικά σου  μια χαρά

Λακωνικά

Εικόνα Χόμπιτ καραδοκείΜα ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο επιτέλους; (Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο πρεσβύτερος)

Στη Δημοκρατία κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία! (Αντώνης Σαμαράς)

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ;

Πού πήγαν όλοι οι κρατήρες;


Οι κρατήρες που έχουν δημιουργηθεί από πρόσκρουση αποκαλύπτουν μία από τις πιο θεαματικές γεωλογικές διαδικασίες που είναι γνωστές στον άνθρωπο. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3.500.000.000 χρόνων, υπολογίζεται ότι πάνω από 80 αντικείμενα, μεγαλύτερα από τον αστεροειδή των δεινοσαύρων που χτύπησε το Γιουκατάν, 66 εκατομμύρια χρόνια πριν, έχουν βομβαρδίσει τη Γη. 

Ωστόσο, οι τεκτονικές διεργασίες, οι καιρικές συνθήκες, και το θάψιμο, γρήγορα κάλυψαν ή κατέστρεψαν τους κρατήρες. 

Δυο πράγματα που έχεις να μάθεις…

Σ αυτήν την ζωή οφείλεις να καταλάβεις, τουλάχιστον, δύο πράγματα:
1. Δεν γεννήθηκες για να περνάς καλά, ούτε όμως για να πονάς για χάρη του πόνου. 
Ήρθες σ' αυτό το "σχολείο" για να δοκιμάσεις και να τελειοποιήσεις το πλούσιο εγγενές δυναμικό σου, πριν αναχωρήσεις για την αιωνιότητα.
2. Όσο δεν κατανοείς βιωματικά τον σκοπό της ζωής σου, μεμψιμοιρείς, οι οδύνες σου φαίνονται ανυπόφορες και α-νόητες, τα προβλήματα περίπλοκα και ανυπέρβλητα.
Όσο πλησιάζεις στην κατανόηση του σκοπού σου, όλο και περισσότερο παραιτείσαι από την επίπονη προσπάθεια να υπερβείς τα "προβλήματα-εμπόδια".

Τηλεοπτική Δημοκρατία


Τελειωμό δεν έχει η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που αν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς θα τελειώσει μετά τις ευρωεκλογές του 2019.

Το τοπίο πάντως έχει ξεκαθαρίσει. Ο σοφός ελληνικός λαός έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο τους πιο αναγνωρίσιμους, αυτούς που παρήλαυναν καθημερινά κι επί μήνες από τις οθόνες των τηλεοράσεων. Και καλά έκανε. Γιατί να κάτσεις να ψάξεις τα ονόματα των ευρωψηφοδελτίων για να δεις ποιος αξίζει περισσότερο την ψήφο σου; Αφού έχουν έτοιμη την απάντηση για σένα η Όλγα Τρέμη κι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακόμα και στην εποχή του διαδικτύου, οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν αυτούς που τους είπε η τηλεόραση. Ψήφισαν δημοσιογραφική προπαγάνδα, μπάλα, τραμπουκισμό, ακαδημαϊκό συντηρητισμό, λαϊκισμό, τρολάρισμα του Συνταγματικού Δικαίου και φασισμό. Μέχρι και ηθοποιό διαφήμισης κόντεψαν να στείλουν στις Βρυξέλλες.

Εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά



Να διασχίσεις τη μελαγχολία στον χρυσό αιώνα περί χρέους, που μας κλήρωσε να ζήσουμε.

Να αντέξεις, να συμβιβαστείς με την απώλεια τόσων φίλων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ευτυχώς όχι εξαιτίας θανάτου.
Πες το, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Πρώτος λύγισε αυτός που κανείς δεν το περίμενε.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ από τους πολίτες. Υποχρέωσαν την κοινωνία σε χρεωκοπία. Στοιχεία – φωτιά.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΙ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ, ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 300,000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΜΟΛΙΣ ΟΙ 11,000 ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!

2,5 ΕΚ. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ 1,1 ΔΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ!

Κόβονται οι συντάξεις όσων δουλεύουν!

Κόβονται οι συντάξεις όσων δουλεύουν!
Προωθούν τη «μαύρη εργασία»

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Πριν κλείσει μία εβδομάδα από τις ευρωεκλογές, άρχισαν από σήμερα το πρωί να φθάνουν στα σπίτια των συνταξιούχων ελευθέρων επαγγελμάτων και του ιδιωτικού τομέα, ειδοποιητήρια από τα ασφαλιστικά τους ταμεία, ότι κόβονται ή μειώνονται οι συντάξεις όλων όσοι εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή είναι έμμισθοι.
Το μέτρο αυτό, που τινάζει στον αέρα τουλάχιστον 1,5 εκατ. οικογένειες συνταξιούχων, εφαρμόζεται βάσει του μνημονιακού νόμου 3863/2010 αρθρ. 16 που ορίζει τα εξής:

Μα τόση απελπισία, Θεέ μου; (Βίντεο)

Γυναίκα 113 ετών παντρεύεται Άνδρα 70 ετών!



Ένα ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη. 

Το ζευγάρι από την Κίνα, συναντήθηκε στο γηροκομείο, όπου ερωτεύτηκε και αποφάσισε να παντρευτεί. Η γυναίκα δεν είναι νεαρή, είναι 113 ετών, αλλά το μυαλό της είναι κοφτερό και  μπορεί να στέκεται στα δικά της πόδια. 

Η δυναμική γυναίκα, Azatihan Sawuti, συναντήθηκε με τον 70 ετών άνδρα στο γηροκομείο, και άρχισε το ειδύλλιο δίνοντας του την τροφή της, έως ότου και οι δύο έπεσαν στα δίχτυα του έρωτα. 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Παραδέχεται Ότι Είναι Υπεύθυνη Για Τη Μυστηριώδη Σφαγή Εκατομμυρίων Πτηνών Και Ζώων....Έπεται Η Ανθρωπότητα;



Θυμάστε τον μυστηριώδη θάνατο εκατομμυρίων πτηνών το τελευταίο διάστημα; Όλοι απορούσαν, τι προκαλεί τον ξαφνικό θάνατο όλων αυτών των πτηνών.

Υπήρξαν κάθε είδους θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο όλων αυτών των πτηνών. Τα πάντα, από το περιβάλλον έως την αυτοκτονία. Λοιπόν, κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει ότι το μυστήριο έχει λυθεί.

 Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι είναι πίσω από αυτούς τους μυστηριώδεις θανάτους πουλιών. Ναι, το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι υπεύθυνο για τη μαζική δηλητηρίαση δεκάδων εκατομμυρίων πτηνών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ωστόσο, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την ιστορία πέρα από την πρώτη ματιά!

ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ


Οι ελβετικές τράπεζες. Ο μύθος! Με γουρλωμένα μάτια και τα αυτιά στην τσίτα ακούγαμε από τους μεγάλους εμείς οι πιτσιρικάδες για τον παραμυθένιο κόσμο των ελβετικών τραπεζών. Ότι μετά την πτώση της Ρώμης όλο το χρήμα μαζευότανε εκεί. Στα απόκρυφα σεντούκια των ελβετικών τραπεζών. Νόμιμο και παράνομο χρήμα. Χρήμα βρώμικο, πειρατικό, γκαγκστερικό, βασιλικό, εκκλησιαστικό.
Εκεί, στην Ελβετία, διότι μόνον εκεί προστατεύουν το χρήμα που δεν έχει πατρίδα. Στην πατρίδα του χρήματος. Στην ουδέτερη, πάντα, Ελβετία που ποτέ δεν ανήκε, και δεν ανήκει, σε συνασπισμούς, σε συγκρουόμενα συμφέροντα. Στην Ελβετία που είναι υπεράνω κρατών, ιδεολογιών και νομισμάτων. 

ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ



Γαμ@@ η επιστήμη. Η επιστήμη είναι κατάρα. Είναι προϊόν της τρέλλας του επιστήμονα. Αποτέλεσμα της παράνοιας του ερευνητή, του μελετητή, του ψαγμένου που ο καριόλης δεν ησυχάζει προκειμένου να ανακαλύψει κάτι καινούργιο.
Μιλάει η παραφροσύνη του επιστήμονα, το γαμώτο του να πετύχει κι όχι η αγωνία του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Πώς οι γυναίκες θα φθάνουν πιο εύκολα στον οργασμό; Και πώς θα απολαμβάνουν το σεξ με περισσότερους οργασμούς. Εκεί την έπεσε ένας Αμερικανός γιατρός.

Η αξία της εναρμόνισης με τη χαλαρότητα της ζωής


 


Ο κόσμος μας· τόσο όμορφος, τόσο τέλεια πλασμένος! Γιατί όμως τόσος πόνος γύρω μας; Η δυστυχία των ανθρώπων ολοένα μεγαλώνει. Η αθλιότητα των ανθρώπων έρχεται σε τραγική αντίθεση μ’ αυτή την ομορφιά του κόσμου. Η αντίθεση όμως δεν υπάρχει στον ίδιο τον εξωτερικό κόσμο· η αντίθεση υπάρχει μόνον μέσα  στο μυαλό του ανθρώπου. Γιατί λοιπόν το μυαλό μας δημιουργεί τόση δυστυχία;
Κοίταξε τα δέντρα στο γειτονικό δάσος. Το καθένα τους έχει μια ξεχωριστή ομορφιά χωρίς να προσπαθεί να ξεχωρίσει απ’ τα υπόλοιπα. Ανάμεσα τους δεν υπάρχει κανένα σπουδαιότερο, κανένα ιδιαίτερα όμορφο δέντρο. Το μικρότερο και το μεγαλύτερο δεν συγκρίνονται μεταξύ τους και φυσικά δεν υποφέρουν από κανένα σύνδρομο κατωτερότητας ή ανωτερότητας. Μόνο ο άνθρωπος υποφέρει από τέτοια σύνδρομα διότι το ιδανικό γι’ αυτόν είναι η επιτυχία. Το μυαλό του έχει εξασκηθεί εδώ και χιλιετίες να είναι πιο επιδέξιο, πιο ανταγωνιστικό, πιο φιλόδοξο. Όσο κι αν αυτές οι ιδιότητες φαντάζουν αθώες έχουν προκαλέσει ως επακόλουθο όλη τη δυστυχία που βλέπουμε γύρω μας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα