Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τεράστιο Ufo γίνεται αντιληπτό κατά τη διάρκεια έκρηξης ηφαίστειου!



Ημερομηνία παρατήρησης: 31η Μαΐου, 2014 
Τοποθεσία παρατήρησης: Νήσος Sangeang Api, Ινδονησία 
Πηγή: http://www.appledaily.com 

Ένα ηφαίστειο εξερράγη, και μέσα στο σύννεφο καταγράφηκε ένα UFO τεραστίων διαστάσεων. Το UFO έγινε αντιληπτό σε φωτογραφίες και βίντεο και μεταδόθηκε στην Ασία από τα δελτία ειδήσεων. Το χρώμα του ήταν σχεδόν καθαρό λευκό, σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα καπνό του ηφαιστείου ο οποίος ήταν σκούρο γκρι. 

ο νους είναι πολύ ανόητος, πολύ μικρός· τα συναισθήματά μας πολύ κακής ποιότητας κι ο τρόπος ζωής μας πολύ μπερδεμένος για εκείνη την απεραντοσύνη, ώστε να μπορεί να προσκληθεί να μπει σ’ αυτό το μικρό σπίτι, σε ένα στενόχωρο, αν και νοικοκυρεμένο, δωμάτιο.

kr1
Όταν κάποια στιγμή δει κανείς το τι έχει κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του, πώς βασανίστηκε, πώς αποκτηνώθηκε, με το να γίνει εθνικιστής, με το να χαθεί μέσα σε κάποια μορφή ψυχαγωγίας, είτε αυτή είναι η λογοτεχνία είτε το ένα ή το άλλο, βλέποντας όλο αυτό το πρότυπο της ζωής του, αναρωτιέται: «πρέπει κανείς να περάσει απ’ όλο αυτό»; Καταλαβαίνετε την ερώτηση; 
Πρέπει ένας άνθρωπος να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία, βήμα βήμα, απορρίπτοντας κάθε πίστη – αν είσαι βέβαια και σε κάποια εγρήγορση – απορρίπτοντας κάθε μορφή αναζήτησης, απορρίπτοντας τον βασανισμό του νου, απορρίπτοντας το κυνήγι της ευχαρίστησης;
 Βλέποντας κανείς τι έχει κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του προκειμένου να βρει εκείνο το κάτι που ονομάζει «Πραγματικότητα», «Αλήθεια», ρωτάει – σας παρακαλώ ρωτήστε τον εαυτό σας κι όχι εμένα – υπάρχει κάποιος τρόπος ή υπάρχει κάποια στιγμή έκρηξης που να τα απορρίπτει κανείς όλα αυτά με μια πνοή; Γιατί ο τρόπος (για να συναντήσεις το «κάτι») δεν είναι η αναζήτηση, δεν είναι ο χρόνος.

ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ…Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ..



Κάθε πόνος στην κοιλιά είναι σοβαρός
μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Για να κατανοήσουμε το πρόβλημα καλό θα ήταν να χωρίζαμε την περιοχή σε ζώνες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΜΑΣ…


Σήμερα θα ξεκινήσουμε…απ το τέλος..απ τα λεγόμενα..
μετα-συμπεράσματα..
Τί είπε ο Χριστος στην επι του Ορους ομιλία Του;
«Μακάριοι Οι Πραείς, Ότι Αυτοί Κληρονομήσουσι Την Γην».
Μακάριοι κι ευτυχισμένοι είναι όσοι συγκρατούν το θυμό τους κι είναι πράοι, γιατί αυτοί θ’ απολαύσουν από τη γη αυτή τα αιώνια αγαθά.
Νωρίτερα , είχε μακαρίσει εκείνους που πενθούν για τις αμαρτίες τους, τώρα μακαρίζει και τους πράους.
Γιατί οι πράοι μακαρίζονται αμέσως μετά απ’ αυτούς που πενθούν; Επειδή η πραότητα είναι καρπός και συνέπεια της συντριβής, του πένθους για τα παντός είδους σφάλματα, τις αμαρτίες.
Η θλίψη για τις αμαρτίες σου σε κάνει καλοσυνάτο και πράο σαν αρνάκι. Κι όπου υπάρχει πραότητα και καλοσύνη, εκεί υπάρχει ηρεμία και μακαριότητα.

Παράθυρα

5443«Συχνά, όταν υποδέχομαι κάποιον πιθανό ασθενή, βλέπω να εξυφαίνεται ο καμβάς ενός μυθιστορήματος. Μια ιστορία ζωής διαγράφεται, μια παιδική ηλικία, δράματα, πένθη, κομβικές στιγμές, γεγονότα που σφραγίζουν, ένας κοινωνικός περίγυρος. 
Μου συμβαίνει μάλιστα να προτρέχω ως προς τη συνέχεια, όπως στην ανάγνωση ενός μυθιστορήματος, τόσο ισχυρή είναι η πεποίθησή μου ότι καταλαβαίνω, ότι κρατώ τα νήματα ενός πεπρωμένου. 
Και ύστερα, αρκούν μερικές συνεδρίες κι η ιστορία μπερδεύεται, το κατανοητό δίνει τη θέση του στο αίνιγμα, κι είμαι ανίκανος να πω οτιδήποτε.

Υπάρχει κάποιος άλλος πλανήτης να πάμε;

greek-crazy-frogΔεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά δεν είμαστε στο 2013 που μιλάγαμε για δάνεια λόγω οικονομικών δυσκολιών, ξεπεράσαμε πια αυτό το έτος που μία ερχόταν και μία έφευγε το πλεόνασμα.
Είμαστε πια στο έτος της ανάπτυξης, στο έτος του πλεονάσματος και της εξόδου της Τρόικας από την χώρα -λέμε και καμιά …. να περνάει η ώρα-.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ακούσματα απ’ τους διαχειριστές της κατρακύλας μας, έχουμε:
Πλεόνασμα και θα έχει σταθερή πορεία πια.

Η περιοδοντική νόσος σχετίζεται με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε μεγάλη πολυκεντρική μελέτη



Οι περιοδοντικές παθήσεις, όπως η απώλεια των δοντιών και η ουλίτιδα, έχουν χαρακτηριστεί ως πιθανός δείκτης κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα σε μια μεγάλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό European Journal of Preventive Cardiology (2014). 
Περισσότεροι από 15.000 ασθενείς με χρόνια στεφανιαία νόσο εξετάστηκαν σχετικά με την υγεία των δοντιών τους, και τα αποτελέσματα δείχνουν, ότι οι δείκτες της περιοδοντικής νόσου (λίγα εναπομείναντα δόντια, αιμορραγία των ούλων) ήταν συχνοί σε αυτή την ομάδα ασθενών και σχετίζονται με αρκετούς καρδιαγγειακούς και κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες κινδύνου.
Αντιστρόφως, η μικρότερη επίπτωση απώλειας των δοντιών σχετίστηκε με χαμηλότερα επίπεδα παραγόντων κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλότερων επιπέδων γλυκόζης, των χαμηλότερων επιπέδων χοληστερόλης λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, της συστολικής αρτηριακής πίεσης, και της περιμέτρου της μέσης. 
Ο διαβήτης και το κάπνισμα είχαν επίσης λιγότερη επίπτωση μεταξύ των ασθενών με περισσότερα δόντια, ενώ η πιθανότητα υψηλής εκπαίδευσης, κατανάλωσης αλκοόλ και άγχους για την εργασία ήταν μεγαλύτερη.

Οι 6 ρόλοι που υποδύονται οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Οι 6 ρόλοι που υποδύονται οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις
Είναι γνωστό ότι τα σενάρια ερωτικού περιεχομένου έρχονται σχεδόν αυθόρμητα στους περισσότερους ανθρώπους, όταν έχουν σεξουαλικές σκέψεις ή επαφές.
Άντρες και γυναίκες φαντασιώνονται πολλές φορές ότι κάνουν σεξ με ένα άγνωστο άτομο, ή ότι κάνουν σεξ με περισσότερα άτομα από ένα ή ότι ο ερωτικός τους σύντροφος είναι κάποιο διάσημο πρόσωπο.
Μέσα από το βιβλίο της "Private Thoughts: Exploring the Power of Women's Sexual Fantasies", η σεξολόγος και θεραπεύτρια σε ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, Wendy Maltz, μας αποκαλύπτει τους 6 ρόλους/χαρακτήρες που οι γυναίκες κατά κανόνα φαντασιώνονται στις απόκρυφες σεξουαλικές τους σκέψεις.
Αυτοί οι ρόλοι είναι:

Τι κάνει στην σεξουαλική σας ζωή η TV στην κρεβατοκάμαρα

Τι κάνει στην σεξουαλική σας ζωή η TV στην κρεβατοκάμαρα
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πλέον πάνω από μία τηλεοράσεις στο σπίτι και συνήθως η μία από αυτές είναι στο δωμάτιο που κοιμόμαστε. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς επιδρά η παρουσία της τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα στην σεξουαλική σας ζωή;
Μια νέα έρευνα έδειξε ότι τα ζευγάρια που έχουν μια TV στο στην κρεβατοκάμαρα κάνουν κατά μέσο όρο δύο φορές περισσότερο σεξ από εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση σε αυτό το δωμάτιο.

Πώς θα φρεσκάρω τα τσαλακωμένα ρούχα μου χωρίς σίδερο;



Έφυγες ταξίδι και προτίμησες να πάρεις ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια από το να κουβαλήσεις το σίδερο μαζί σου; Καλά έκανες!
Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν να σας δανείσουν ένα σίδερο. Αν όμως όχι; Ή αν βρεθείτε ξαφνικά στο σπίτι κάποιου φίλου και δεν θέλετε να τον βάλετε σε κόπο; Υπάρχει τρόπος να φρεσκάρετε τα ρούχα σας, χωρίς σιδερώστρα και σίδερο με ένα παλιό αλλά σίγουρο κόλπο.

Πώς οι μηχανές αναζήτησης βγάζουν τόσο γρήγορα αποτελέσματα;



Οι μηχανές αναζήτησης δεν ψάχνουν ολόκληρο το ίντερνετ για κάθε λέξη που πληκτρολογείτε. Έχουν έναν κατάλογο με πιθανούς όρους από το Α ως το Ω, ο οποίος οδηγεί στις σελίδες που τους περιέχουν – κάτι σαν τα ευρετήρια στα βιβλία. Κάθε μηχανή αναζήτησης ανατρέχει στο ευρετήριό της με τη βοήθεια αυτόματων λογισμικών, τα οποία «σκανάρουν» εκατομμύρια ιστοσελίδες σε ελάχιστο χρόνο.

Ναι τίποτα από όλα αυτά δεν μας αφορά… ΑΚΟΜΑ!

Φωτογραφία: Πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, νομίζουμε ότι δεν μας αφορούν…
Όπως η αυτοκτονία του παιδιού, όπως η κατάθλιψη του 16χρονου, όπως τα ναρκωτικά που πήραν τα «άλλα» παιδιά, αλλά όχι τα δικά μας…
Ναι τίποτα από όλα αυτά δεν μας αφορά… ΑΚΟΜΑ!
Αυτό το «ακόμα» δίνει πολλά περιθώρια να πιστεύουμε συνεχώς ότι κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, αλλά δεν τα «ακούμε» όταν εκείνα έχουν άλλη άποψη…
Να τα πούμε και αχάριστα από πάνω, όταν στην ανάγκη τους να βρούνε τον Εαυτό τους και τον δικό τους Δρόμο,  μας ξεχνάνε και ξεχνάνε και τις καλές ανατροφές που τους δώσαμε…
Χολώνουμε τότε… Έτσι είναι τα παιδιά της σημερινής κοινωνίας, που τα έχουν όλα…
Και δεν ακούμε όταν κραυγάζουν… «ποιος σας τας ζήτησε ρεεεεε?»
Μέσα σε μια κοινωνία ελευθέρων ανθρώπων, εκείνο που μας αφήνει συνεχώς αδιάλλακτους με τον Άνθρωπο, είναι ότι νομίζουμε ότι η γνώση πάει πακέτο με την ηλικία και δεν βλέπουμε την ανωριμότητά μας…
Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι κάποτε αυτή η ανωριμότητα θα μας αφορά, γιατί θα έχει εκλείψει το «ακόμα»...

Καλημέρα <3 <3 <3

Πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, νομίζουμε ότι δεν μας αφορούν…
Όπως η αυτοκτονία του παιδιού, όπως η κατάθλιψη του 16χρονου, όπως τα ναρκωτικά που πήραν τα «άλλα» παιδιά, αλλά όχι τα δικά μας…
Ναι τίποτα από όλα αυτά δεν μας αφορά… ΑΚΟΜΑ!
Αυτό το «ακόμα» δίνει πολλά περιθώρια να πιστεύουμε συνεχώς ότι κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, αλλά δεν τα «ακούμε» όταν εκείνα έχουν άλλη άποψη…

6 βήματα που πρέπει να κάνεις για να πλουτίσεις


Η συνταγή είναι παλιά, από το 1937, και ανήκει στον Napoleon Hill, ο οποίος ήταν σύμβουλος του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Franklin Roosevelt.

Ο Hill συνέταξε και... εξέδωσε το 1937, επί Οικονομικού Κραχ των ΗΠΑ, το «χρυσό» εγχειρίδιο, ένα πόνημα 200 σελίδων το οποίο κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Think and grow rich». 

Σε κάποιο από τα κεφάλαια του βιβλίου, ο συγγραφέας συνοψίζει τα έξι βήματα, τα οποία αν κανείς ακολουθήσει μπορεί να μετουσιώσει την επιθυμία του για πλουτισμό σε πραγματικότητα.

 Ποια είναι αυτά;

Ευτυχία = Υγεία = Μακροζωία ! Εύκολος τρόπος να αποβάλλετε το άγχος.


Η μελέτη των συγκινησιακών δυνάμεων, που είναι παρούσες στις σωματικές ασθένειες, έριξε φως στις αιτίες ασθενειών κοινών, όπως είναι οι καρδιοπάθειες, η υψηλή πίεση του αίματος, τα αρθριτικά, ο διαβήτης, το έλκος στομάχου, η πνευμονία, το άσθμα, η κολλίτιδα κι άλλες αρρώστιες που βασανίζουν την ανθρωπότητα. Ο χρόνιος φόβος (άγχος) και η χρόνια οργή (μνησικακία) είναι οι βασικές συγκινησιακές δυνάμεις που μπορούν να διακόψουν τις ομαλές λειτουργίες του σώματος και να προκαλέσουν ασθένειες.

Σας παραθέτω αποσπάσματα από το πολύ αξιόλογο βιβλίο του Walter M. Germain "Πώς να αναπτύξετε την μαγική δύναμη του Νου σας" για το πώς μπορούμε να τις αποφύγουμε και να έχουμε μια μακροχρόνια ζωή με ευημερία..

σελ 122
"Όταν θυμώνουμε, μια ολόκληρη περίπλοκη σειρά αλλοιώσεων δημιουργείται στο σώμα μας. Τα γάγγλιά μας αυξάνουν την παραγωγή αδρεναλίνης, γι αυτό η καρδιά μας χτυπάει πιο γρήγορα και η ποσότητα ζαχάρου στο αίμα μας αυξάνεται.

Υπέρταση

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΡΕΤΗ ΖΩΗ;

Energiaka-dynamika

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αφού φτάνει η γνώση της αλήθειας, γιατί να μην ζήσω την υλική ζωή πέρα από το μέτρο, με φιλοδοξία και υλικές απολαβές και όταν έρθει η "ώρα" μου ή η στιγμή της αποκαλύψεως ―αφού θα ξέρω την αλήθεια― θα ξέρω και τι θα πω εκεί πάνω...


energy-bodies
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο άνθρωπος είναι στην πραγματικότητα ένα ενεργειακό ον, συναποτελούμενο από ΣΤΟΙΒΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ―τα ενεργειακά του σώματα.

Αυτές οι ενεργειακές στοιβάδες κυμαίνονται από την εξώτερη αραιότερη, έως την εσώτερη πυκνότερη ενεργειακή, η οποία σχηματίζει το πυκνά υλικό του σώμα.

Όλες αυτές οι ενεργειακές στοιβάδες/σώματα,αλληλοσυνδέονται με αόρατα ενεργειακά νήματα καιαλληλεπιδρούν μεταξύ τους. 


Τα πάντα σ’ αυτό το σύμπαν, είναι μέρος της παγκόσμιας θάλασσας ενέργειας, όπου όλα συνδέονται και αλληλοεπηρεάζονται. Μόνο ο εγκέφαλος εμφανίζει τον φαινομενικό διαχωρισμό.

Έτσι ο άνθρωπος, βρίσκεται  συνδεδεμένος με αυτά τα παγκόσμια ενεργειακά δυναμικά τα οποία απλώνουν γύρω του αόρατα νήματα, σχηματίζοντας ενεργειακές συνδέσεις με τα ενεργειακά του σώματα.

Το σκοτεινό αντικείμενο του όχλου




Στρώσανε χαλιά οι μάζες και καλύψανε πληγές με γάζες…..
Μάζα είναι μια εύπλαστη ομάδα ανθρώπων όπου δύο επιδέξια χέρια είναι ικανά να της δώσουν σχήμα και κατεύθυνση. Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε άλλα υλικά, ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή μπορείς να την πλάσεις θα πάρει και το σχήμα που είχες στο μυαλό σου αρχικά, αλλά είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσεις, είναι σαν μια επένδυση με μεγάλη ανταποδοτικότητα.
Καλώς ή κακώς υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να κατευθύνει τα συναισθήματα, τις διαθέσεις και τις πράξεις άλλων ανθρώπων. Η ανθρώπινη παγκόσμια ιστορία αυτό μας έχει διδάξει! Η χειραγώγηση μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα, μπορεί να είναι ένα μπουκαλάκι με άρωμα, μία εταιρία σε ρόλο φιδιού και λογότυπο ένα δαγκωμένο μήλο, μπορεί να είναι μία ομάδα, μία θρησκεία, μόδα, ακόμα και μια εθνικότητα.
Δεν αρκεί όμως να μπορείς! Η διαμόρφωση των συνειδήσεων γίνεται από τους έχοντες δύναμη να το κάνουν και όχι από τους έχοντες την ικανότητα. Η ικανότητα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλό μάρκετινγκ!

Οι συζητήσεις με τους άλλους…

Μιλώντας για μένα στους άλλους, ή για τους άλλους, έχω συνηθίσει να χάνομαι.
Πέρα από τις σπάνιες εκείνες φορές, στις οποίες ο λόγος γίνεται ασφαλές όχημα των ιερών εκφάνσεων κι επιδιώξεων της ψυχής μου, τις πλείστες υπηρετεί την ανάγκη για υπεκφυγή, και επίκριση των άλλων.
Φροντίζει για την μηχανιστική επανάληψη των αυτοεπιβεβαιωτικών μου αναπαραστάσεων και των πάγιων νοητικών μου κατασκευών, υποθάλπει την ηθική μου πενία, υποβοηθά την απώλεια της ψυχικής μου ενάργειας και συνειδητότητας.
Καθώς μεγαλώνω κι ανακαλύπτω σταδιακά την ιαματική δύναμη και την μεταμορφωτική επίδραση της σιωπής, της παραφύλαξης, της συγκέντρωσης του νου στην καρδιά, της εγκάρδιας προσευχής, όλο και περισσότερο μειώνεται η επιθυμία μου να βρίσκομαι με άλλους.
Ακόμα και με τους πιο καλούς κι αξιόλογους φίλους μου.

Η εφεύρεση που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο...Ηλιακοί Δρόμοι!!!


Αυτό το βίντεο το έχουν δει πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι. Μια εκστρατεία χρηματοδότησης των «Ηλιακών δρόμων» είναι σε εξέλιξη και η οποία θα μετατρέψει ουσιαστικά όλους τους δρόμους σε ηλιακούς συλλέκτες και θα τερματίσει την εξάρτησή μας από το πετρέλαιο. Εγώ, για παράδειγμα, υποστηρίζω αυτό το έργο. Εσείς;
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και αν θέλετε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία,  κάντε κλικ εδώ .
Παρακαλούμε να το ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ με τους άλλους! Θα ήταν καταπληκτικό να δούμε κάτι σαν αυτό στη διάρκεια της ζωής μας!

ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ

Η ποιότητα της ζωής εξαρτάται από το είδος των σχέσεων που καλλιεργούμε ή αλλιώς από τις δυναμικές των κοινωνικών μας δικτύων.

 
….Ευστράτιος Παπάνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου
Η ποιότητα της ζωής εξαρτάται από το είδος των σχέσεων που καλλιεργούμε ή αλλιώς από τις δυναμικές των κοινωνικών μας δικτύων. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση ατόμων με τεράστια αυτογνωσία, οι ετεροκαθορισμοί επηρεάζουν ακόμα και τον τρόπο, που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό.
Ο τακτικός απολογισμός των καταστάσεων, που μας καθηλώνουν και η αποτίμηση των προσώπων, που επιβραδύνουν την ψυχολογική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη είναι επιτακτικός.
Τα πρόσωπα αυτά, που κρυφά ή φανερά, αλλά σίγουρα λανθασμένα, μοιάζουν με αναγκαία κακά, δημιουργούν μια αρνητική κουλτούρα, ένα νοσηρό κλίμα, στο οποίο εγκλωβίζουν. Παραδόξως, παίρνουν και τη μορφή εκείνου, που θα μας βγάλει από την δεινή θέση, για την οποία εκείνα εν πολλοίς ευθύνονται.
Ομοιάζουν με τους τωρινούς σωτήρες πολιτικούς, που θα μας απαλλάξουν από την κρίση, που οι ίδιοι επεδίωξαν.
Όμως είναι πολύ πιο επικίνδυνα, επειδή εκμεταλλεύονται τους φόβους, τις ενοχές, την αγάπη, την ανάγκη, το καθήκον και την φιλοτιμία. Αλλά κυρίως, επειδή είναι προσφιλή, και η αγωνία της μοναξιάς ή της περιθωριοποίησης ζοφερή.
Θα τα αναγνωρίσετε εύκολα, επειδή αντιστέκονται σε κάθε εγχείρημα για αλλαγή. Κι αυτό γιατί η μεταβολή της ψυχολογικής σας ισορροπίας και η έκθεση σε νέα ερεθίσματα  και πρόσωπα μπορεί να  τα αποκαθηλώσει από το βάθρο, στο οποίο εσείς οι ίδιοι τα ενθρονίσατε.
Θα φανερωθούν εύκολα, επειδή καμιά φορά σας σπρώχνουν άκριτα προς την αλλαγή, χωρίς να σας προειδοποιούν για τις συνέπειες, με μόνο στόχο να επιστρέψετε ηττημένοι πίσω.

Νέα ενεργειακή τεχνολογία προχωράει ακόμη και ενώ το οικονομικό χάος βαθαίνει



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 



  Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν σημαντικές αναβολές της κλίκας (cabal) στο οικονομικό πόλεμο, μαζί με αρκετές μεγάλες κινήσεις στο ενεργειακό μέτωπο.
 
Δώσεεεε πόνο!!!!!
  Στο οικονομικό μέτωπο, η πρώην δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes και ο δικηγόρος Winston Shrout προσπάθησαν να μηνύσουν την Παγκόσμια Τράπεζα για την επιστροφή 1.000 τόνων χρυσού που είχαν κατατεθεί από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας, σύμφωνα με την CIA και Ιαπωνικές κυβερνητικές πηγές (Η κυρία Hudes δεν απάντησε σε ένα e-mail που ζητούσε επιβεβαίωση αυτού). Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ο εκ των πραγμάτων ελεγκτής της Παγκόσμιας Τράπεζας, αρνήθηκε, λέγοντας ότι ο χρυσός που η Ιαπωνία είχε καταθέσει στην Παγκόσμια Τράπεζα είχε κλαπεί από την οικογένεια των Δράκων, δήλωσαν οι πηγές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα