Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Ευτυχώς δεν γίναμε Αργεντινή» και γίναμε Ελλάδα (Βίντεο)

"Ευτυχώς δε γίναμε Αργεντινή" και γίναμε Ελλάδα

Ευτυχώς δε γίναμε Αργεντινή, αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του 

Γιούνκερ στην Αθήνα.

Ευγνωμοσύνη



Μια μέρα ο Δάσκαλός μου, γυρνώντας από μια πολύ κουραστική πεζοπορία πέντε μιλίων, έκατσε κάτω και πέταξε τα σανδάλια του λίγα μέτρα πιο πέρα. Ξαφνικά, πετάχτηκε όρθιος, πήρε τα σανδάλια του, τα τοποθέτησε όμορφα στο πάτωμα, και είπε, “Συγνώμη,” σε αυτά. 

Η Ψυχή σας σας αγαπά όταν σκέφτεστε για το μέλλον




Κάποτε ήταν ένας μεγάλος βασιλιάς που τον έλεγαν Ακμπάρ. Όταν ήταν εξήντα ή εξήντα πέντε χρονών, έδωσε εντολή σε δέκα χιλιάδες ανθρώπους να φυτέψουν δέντρα. Μερικοί άνθρωποι πήγαν και του είπαν, “Υψηλότατε, αυτά τα δέντρα χρειάζονται τριάντα χρόνια για να μεγαλώσουν ένα μέτρο, και είστε ήδη εξήντα πέντε χρονών.”

«Ebola Reston»




Eπιστημονικά «εγκεκριμένος» Έμπολα – Η λύση για τη σωτηρία του πλανήτη! 
Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα, πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.
Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» «καθηγητή», πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό.
«Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το …»  δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Zωολογίας στο Tμήμα Eξελικτικής Bιολογίας του πανεπιστημίου του Tέξας.

Το 94% των ανθρώπων κάνουν ανεπιθύμητες ψυχαναγκαστικές σκέψεις


Κάνετε ανεπιθύμητες σκέψεις για τις οποίες ντρέπεστε ακόμα και να μιλήσετε; Μην ανησυχείτε, είναι πιο συνηθισμένο από ό,τι νομίζετε! Σύμφωνα τουλάχιστον με την παρακάτω έρευνα:

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι (ποσοστό 94%) έχουν κατά καιρούς ανεπιθύμητες, ενοχλητικές, παρείσακτες, ψυχαναγκαστικές σκέψεις, εικόνες και παρορμήσεις, που τους δημιουργούν λιγότερο ή περισσότερο άγχος, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα σε 13 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η μελέτη δείχνει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ πιο εξαπλωμένο στον πληθυσμό από ό,τι θεωρείτο έως τώρα.

Βρες χρόνο

Roloi
Βρες χρόνο για δουλειά – αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας.
Βρες χρόνο για σκέψη – αυτό είναι η πηγή της δύναμης.
Βρες χρόνο για παιχνίδι – αυτό είναι το μυστικό της αιώνιας νιότης.
Βρες χρόνο για διάβασμα – αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης.
Βρες χρόνο να είσαι φιλικός – αυτό είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.

Διαλογισμός: η Γέφυρα μεταξύ Ψυχής και Προσωπικότητας

Ouranio Toxo

Η αναγνώριση της δυαδικότητας της ανθρώπινης φύσης παράγει, αναπόφευκτα, την πρόθεση να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ προσωπικότητας και ψυχής, γιατί η ψυχή πάντα αναζητά τη συνειδητή ένωση με την επισκιαζόμενη προσωπικότητα. Αν και η συγκινησιακή έφεση αποτελεί το κίνητρο, η αληθινή εργασία της οικοδόμησης της γέφυρας πραγματοποιείται στο νοητικό πεδίο, βάσει της ικανότητας να ελέγχουμε το νου με την εξάσκηση σε τακτικό διαλογισμό.
Ο διαλογισμός εγκαθιστά μια σχέση μεταξύ της ψυχής και της προσωπικότητας. Είναι μια συνεργατική σχέση, που εντέλει οδηγεί στη συγχώνευση ψυχής-προσωπικότητας. Το έργο στηρίζεται στην απλή παρατήρηση ότι η ενέργεια ακολουθεί και προσαρμόζεται στη σκέψη. Η ορθή χρήση της δύναμης της διάνοιας μπορεί να επιτύχει οποιοδήποτε σκοπό, καλό ή όχι τόσο καλό. Ο αποκρυφιστικός διαλογισμός απαιτεί μια συγκεντρωμένη διάνοια, την ικανότητα της ενόρασης, την ικανότητα να κατασκευάζουμε σκεπτομορφές και να χρησιμοποιούμε τη δημιουργική φαντασία, καθώς και μια ακριβή αντίληψη της πρόθεσης της ψυχής.

Όταν έχω Πίστη Αληθινή

Xeria Fos

Θεέ μου,
 
Όταν έχω Πίστη αληθινή,
δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν.
Έχω εμπιστοσύνη στην Πρόνοιά Σου.
Ακόμα και αν κινδυνεύουν οι αγαπημένοι μου, θυμάμαι ότι
η θέλησή Σου είναι πιο Σοφή από την επιθυμία μου.
 
Όταν έχω Πίστη αληθινή,
Δε νιώθω ποτέ αδικία, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Θεία Σου Δικαιοσύνη.
Όμως, προσπαθώ με αγάπη για έναν κόσμο ισότητας και ευημερίας για όλους, επειδή ξέρω ότι αυτό είναι το Όραμά Σου.
 
Όταν έχω Πίστη αληθινή,
Δεν παραπονιέμαι όταν δε γίνεται το δικό μου.
Και δε νιώθω  ότι με ξέχασες, ακόμα και όταν οι προσευχές μου “δεν απαντιούνται”’, επειδή ξέρω ότι με αγαπάς και ότι ξέρεις πολύ καλύτερα τι χρειάζομαι σαν ψυχή.

Τα κορίτσια που δεν είναι απλά κορίτσια


Τα κορίτσια πρέπει να είναι κορίτσια. Ντελικάτα, όμορφα, με τσαχπινιά, θηλυκότητα και τρόπους. Να εμπνέουν τους άντρες, να έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν, να ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι του φλερτ χωρίς να κομπλάρουν. Να κινούνται στο χώρο σαν αιθέριες υπάρξεις, και με ένα τους λίκνισμα να τραβάνε όλα τα αντρικά βλέμματα. Και ποτέ να μη χάνουν την αξιοπρέπειά τους. Που σημαίνει : όχι στις περίσσιες εκφράσεις αγάπης προς το αντικείμενο του ενδιαφέροντος και - προς θεού!- αν στραβοπατήσεις, πασαλειφτείς, σου τρέξει λίγη μυξούλα ή ξεχαστεί λίγο μαρουλάκι στο δόντι μπορεί ο υπεργόης να φάει μεγάλη ξενέρα. Πράγματα που σε εκείνον ίσως και να έμοιαζαν χαριτωμένα. 

Τι γίνεται όμως αν είσαι ένα κορίτσι που ξέρει να μιλάει ευθέως, που δεν ξέρει να παίζει και πολύ καλά το παιχνίδι του φλερτ, εξαιτίας της ειλικρίνειας και του αυθορμητισμού που προσπαθούν να σπάσουν εναγωνίως την καταπίεση του υποταγμένου ego στο διαχρονικό παιχνίδι μεταξύ των δύο φύλων;

Όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα

Όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα«…Πάντα εσύ τ’ αστεράκι και πάντα εγώ το σκοτεινό πλεούμενο
Πάντα εσύ το λιμάνι κι εγώ το φανάρι το δεξιά
Το βρεμένο μουράγιο και η λάμψη επάνω στα κουπιά
Ψηλά στο σπίτι με τις κληματίδες
Τα δετά τριαντάφυλλα, το νερό που κρυώνει
Πάντα εσύ το πέτρινο άγαλμα και πάντα εγώ η σκιά που μεγαλώνει
Το γερτό παντζούρι εσύ, ο αέρας που το ανοίγει εγώ
Επειδή σ’ αγαπώ και σ’ αγαπώ
Πάντα εσύ το νόμισμα κι εγώ η λατρεία που το εξαργυρώνει…»

Τα φυτά και το Φενγκ Σούι



Feng Shui για κήπους (τα φυτά και το Φενγκ Σούι)


Πολύ συχνά διαβάζουμε σε βιβλία συμβουλές Φενγκ Σούι για τον κήπο. Τώρα αν αυτό που διαβάζουμε είναι παραδοσιακό Φενγκ Σούι είναι άλλη υπόθεση, και ακριβώς αυτό το θέμα θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο.

Καταρχήν υπάρχει πράγματι Φενγκ Σούι για κήπους. Όμως δεν έχει σχέση με αυτό που διαβάζετε σε διάφορα άρθρα ή δημοφιλή βιβλία. Παρακάτω παραθέτω την αλήθεια για τους πιό συνηθισμένους μύθους:
  • Δεν υπάρχουν φυτά με κακό Φενγκ Σούι και άλλα με καλό Φενγκ Σούι
  • Δεν ισχύει ότι τα φυτά με μυτερά φύλλα (πχ γιούκα) έχουν κακό Φενγκ Σούι
  • Δεν ισχύει ότι οι κάκτοι έχουν κακό Φενγκ Σούι

Οδηγό να μιλάει στο κινητό, να μασουλάει σάντουϊτς, να καπνίζει, να σημειώνει με το στυλό και να ρίχνει κλεφτές ματιές σε εφημερίδα


Στο αυτοκίνητο μου είμαι και οδηγώ. Μ’ ενοχλεί ένας άλλος οδηγός. Δεν είμαι περίεργος, κάποιος μανιακός, κάποιος λόγος υπάρχει που μου την σπάει ο γιωταχής από δεξιά μου στο δρόμο. Το βρήκα! Ο έτσι έχει το κινητό στο αυτί και μιλάει ενώ οδηγεί. Είναι ένας δικαιολογημένος λόγος αυτός να εκνευριστώ. Να συνεχίσω να οδηγώ με την ανησυχία μήπως μου συμβεί κάτι δυσάρεστο. Όσο να ’ναι ο καθένας που απασχολείται με οτιδήποτε άλλο όσο οδηγεί, χάνει μέρος της αυτοσυγκεντρώσεώς του, με συνέπεια να μην αντιδράσει αποτελεσματικά, όταν ο έλεγχος της σκέψεώς του δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο τιμόνι.

Ταμπόν, όχι πια μόνο για τις δύσκολες μέρες...!

Μέχρι τώρα το ταμπόν το είχαμε συνδεδεμένο με τις δύσκολες μέρες του μήνα. Είναι ο «σωτήρας» του καλοκαιριού. Παρολ’ αυτά φανταζόσασταν ποτέ πως... μπορεί να έχει και άλλες εναλλακτικές χρήσεις; Και όμως ναι! Και εμείς σας παρουσιάζουμε 5 από αυτές!
Ταμπόν... για τη μύτη
Είσαι κάπου έξω και σου ανοίγει η μύτη. Βαμβάκι πουθενά, ούτε χαρτομάντηλο. Ανοίγεις το πορτοφολάκι που έχεις στην τσάντα και το μόνο που βρίσκεις είναι ένα ξεχασμένο ταμπόν. Απλά σώθηκες! Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις γι’ αυτή την περίσταση. Το ταμπόν, είναι υπερ-απορροφητικό και το κατάλληλο μέγεθος για το ρουθούνι σου που θα αντικαταστήσει επάξια το βαμβάκι. Το καλύτερο μάλιστα είναι πως τα ταμπόν χάρη στην ατομική τους συσκευασία είναι αποστειρωμένα και χαρίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια. 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ


Πηγή: FOSPHOTOS
Από εδώ και πέρα θα γίνονται τσαμπουκάδες φόρα παρτίδα ανάμεσα σε αναρχικούς καιχρυσαυγίτες. Αυτή είναι η απόφαση.
 
Χρυσαυγίτες είμαστε, σου λένε, δεν επιτρέπεται εμείς ειδικά να παραμένουμε αδιάφοροι στις προκλήσεις των αντιεξουσιαστών και πάσης φύσεως ακροαριστερών. Αφού το κράτος δεν τους κάνει ζάφτι, θα αναλάβουμε εμείς.

Τα εκχυλίσματα από Πεκάν μπορούν να προσφέρουν βιολογική αντιμικροβιακή επιλογή για το κρέας

ekxylismata-pekan-prosferoun-viologiki-antimikroviaki-epilogi-kreasΜια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Food Science δείχνει ότι τα εκχυλίσματα από πεκάν (είδος ξηρών καρπών) μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην προστασία των κρεάτων από την ανάπτυξη Listeria.

Έρευνα

Οι παραγωγοί και οι μεταποιητές του USDA των πιστοποιημένων βιολογικών τροφίμων χρειάζονται κατάλληλες οργανικές αντιμικροβιακές ουσίες. Σε αυτή τη μελέτη, οι ερευνητές θέλησαν να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τις φυσικές αντιμικροβιακές ουσίες που προέρχονται από ένα φυσικό υποπροϊόν, βιολογικά πεκάν.

Το Σύμπαν δεν έχει ρολόι… άρα …



Οι εποχές γύρω μας αλλάζουν, η φύση, οι άνθρωποι, τα ζώα, οι πέτρες, η θάλασσα, ο αέρας, όλα αλλάζουν και λέμε ότι ο χρόνος περνάει. Τι θα κάναμε αν ο χρόνος δεν περνούσε;
Παρά το ότι κάτι τέτοιο θα μας άρεσε δεν μπορούμε ούτε να γυρίσουμε πίσω, ούτε να ξετυλίξουμε προς τα εμπρός την ταινία της ζωής μας. Υπάρχει μέσα μας μια ισχυρή αίσθηση ότι ο χρόνος κυλάει προς τα εμπρός με σταθερό ρυθμό, και
υποθέτουμε ότι το ίδιο θα συμβαίνει σε κάθε μέρος του Σύμπαντος ή ό,τι αυτό
είναι και αληθινό, επειδή έτσι νομίζουμε.

Το βέλος του χρόνου: Ο χρόνος εμφανίζεται να προχωρεί προς μια μόνο κατεύθυνση και αυτή η ασυμμετρία του επηρεάζει μια σειρά από φυσικά φαινόμενα γύρω μας. Οι φυσικοί αποκαλούν αυτή την ασυμμετρία «το βέλος του χρόνου» και εννοούν ένα κοσμικής κλίμακας δείκτη που δείχνει σε μια μόνο κατεύθυνση. Ένα Σύμπαν ρολόι ή ένα σύμπαν που φοράει ρολόι; Έχουμε τόσο πολύ συνηθίσει να ακολουθούμε το βέλος του χρόνου ώστε το δεχόμαστε πια ως προφανές. Η δουλειά όμως των φυσικών είναι να εξηγούν το κάθε τι στο φυσικό κόσμο και η εξήγηση του βέλους του χρόνου ήταν πάντα ένα μόνιμο πρόβλημα. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονταν ή τους βόλευε να σκέφτονται, ότι το Σύμπαν είναι ένα ρολόι και μάλιστα ένα καλοκουρδισμένο ρολόι.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ''ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΟΥ!



Η θεωρία της Γαίας μπορεί  να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν  ένα νόημα κι ένα σκοπό στη ζωή τους. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ο καθένας μας είναι ένα κύτταρο σ' έναν ζωντανό οργανισμό. Με τον ίδιο τρόπο που ο οργανισμός μας τρέφει και φροντίζει κάθε κύτταρό του, έτσι και η Γαία τρέφει και φροντίζει καθέναν από μας. Σε ανταπόδοση αυτού, κάθε κύτταρο πρέπει να εκτελέσει μια δουλειά προς όφελος του οργανισμού. Αυτοί που κάνουν ό,τι τους αναλογεί βρίσκουν ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται. Θέλουμε να υποστηρίξουμε ότι αυτό που αισθάνεστε ότι θέλετε κάθε στιγμή να κάνετε, είναι ταυτόχρονα και αυτό που σας αναλογεί. Η Μέρλιν Στόουν, συγγραφέας ενός πολύ επιτυχημένου βιβλίου για τις αρχαίες θεότητες, λέει ότι κάθε φορά που κάνει αυτό που θέλει, η ζωή της πηγαίνει μια χαρά.

Ο χυμός που αναστέλλει την εξάπλωση του καρκίνου

karkinos
«Δεδομένου ότι τα γονίδια και οι πρωτεΐνες που εμπλέκονται στην κίνηση των καρκινικών κυττάρων του προστάτη είναι ίδια με εκείνα που συναντούμε στις μεταστάσεις άλλων μορφών καρκίνου, θεωρούμε ότι τα συστατικά που περιέχονται στο χυμό του ρόδιού θα μπορούν να έχουν πολύ πιο ευρεία επίδραση στη θεραπεία του καρκίνου».
Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας διαπίστωσε ότι ο χυμός του ρόδιού αναστέλλει την εξάπλωση του καρκίνου. Τα συστατικά που υπάρχουν στο χυμό φαίνεται ότι καταφέρνουν να μπλοκάρουν τη μετακίνηση των καρκινικών κυττάρων, παρεμβαίνοντας στο χημικό μηχανισμό που προκαλεί την εξάπλωσή τους.

Η γυναίκα αυτή μπήκε στο σπίτι μου και φεύγοντας το πήρε μαζί της…

Η γυναίκα αυτή μπήκε στο σπίτι μου και φεύγοντας το πήρε μαζί της…

Σαν σήμερα γνώρισα τον άντρα μου και σήμερα, 10 χρόνια μετά, αυτή η ημερομηνία έφτασε να μην σημαίνει πια τίποτα για μένα.

Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε μια φάση της ζωής μου που εκείνος μόλις είχε χωρίσει από το πρώτο του γάμο και εγώ από μια μεγάλη σχέση που πήγαινε για γάμο. Ερωτευτήκαμε πολύ, αγαπηθήκαμε, κάναμε 3 παιδιά μαζί, περάσαμε δυσκολίες με δάνεια, χρέη, απολύσεις, αρρώστιες αλλά κάθε φορά τα καταφέρναμε και βγαίναμε δυνατοί. Ξάπλωνα τα βράδια στο κρεβάτι μας πτώμα από τη κούραση και έλεγα «Δόξα Το Θεό που είμαστε γεροί κι έχουμε ο ένας τον άλλον». Πηγαίναμε διακοπές και περνούσαμε τις Κυριακές και τις γιορτές όλοι μαζί σαν οικογένεια χωρίς να ξέρουμε πως κάπου, λίγα στενά παρακάτω, ο άντρας μου είχε μια άλλη οικογένεια, ένα παιδάκι εκτός γάμου που είχε πατέρα και ήταν σαν να μην τον είχε.

Ο άντρας μου είχε παράλληλη σχέση 8 χρόνια. Τη μέρα που παντρευόμασταν, η παράλληλη σχέση του μετρούσε ήδη μερικούς μήνες και από αυτή, προέκυψε ένα παιδί που δεν αναγνώρισε ποτέ. Τα έμαθα όλα αυτά πέρσι στην επέτειό μας, όταν ήρθε και με βρήκε η φιλενάδα του. Δεν της αναγνώριζε το παιδί και για να τον διαλύσει, έκανε την απειλή της πραγματικότητα, ήρθε δηλαδή και με βρήκε. Στην αρχή νόμιζα ότι μου την έστειλε ο άντρας μου για να μου κάνει πλάκα ειδικά εκείνη τη μέρα. Η γυναίκα αυτή, μπήκε, έκατσε στον καναπέ απέναντί μου κι αφού ξέσκισε τις σάρκες μου, έφυγε σαν σίφουνας παίρνοντας μαζί της το σπίτι μου, τα όνειρά μου, το «Δόξα Το Θεό» που έλεγα κάθε βράδυ πέφτοντας κουρασμένη στο κρεβάτι δίπλα του. Είχα πάθει σοκ, δεν έβγαινε η φωνή μου, πήρα τα παιδιά από το σχολείο και δεν μπορούσα να τους μιλήσω.

Όταν ένας γονιός δεν αισθάνεται καλά ψυχικά


Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι έχουν περιόδους στη ζωή τους στη διάρκεια των οποίων δεν νιώθουν ψυχικά καλά και δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν ως συνήθως. Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι πολλοί και διάφοροι, όπως υπερκόπωση, πένθος για την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου, άγχος, οικονομικές δυσκολίες κ.ά. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου η αιτία μπορεί να είναι η ύπαρξη κάποιας σοβαρότερης ψυχικής ασθένειας, χρόνιας ή παροδικής. Ορισμένες φορές, μπορεί να είναι απαραίτητη και η νοσηλεία για κάποιο διάστημα.

Όταν το άτομο που δεν νιώθει καλά ψυχικά τυχαίνει να είναι γονιός, η ανησυχία για το αν τα προβλήματά του μπορεί να επηρεάσουν το παιδί -εξαιτίας κάποιας κληρονομικότητας ή της αδυναμίας του ίδιου να φροντίζει το παιδί του όπως θα ήθελε- είναι συχνά διάχυτη, πυροδοτώντας ακόμα και ενοχές που επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάστασή του.

Μιλάμε στο παιδί για αυτό;

Για μια μερίδα σεξ



Στην ψευτοσυντηρητική κοινωνία που ζούμε η ανάγκη για σεξ, καμουφλάρεται πίσω από συναισθηματισμούς και τη σύναψη σχέσεων. Ένα τυπικό γνωριμίας που περιλαμβάνει διάφορα στάδια, έως ότου βρεθείς γυμνός στο κρεβάτι. Όσοι επιλέγουν το only sex, χωρίς περιστροφές, αποτελούν θέμα συζήτησης και συχνά βρίσκονται καπελωμένοι από χαρακτηρισμούς.

Το δε fast sex, θεωρείται ζωώδες και κατακρίνεται δέοντος. Στα φανερά βέβαια, γιατί στα κρυφά η κοινωνία μας αποτελεί ένα μεγάλο, απέραντο κρεβάτι. Η υποκρισία επί του θέματος αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Η ηδονή και η σεξουαλική απόλαυση, ο στιγμιαίος πόθος και τα έμφυτα ένστικτα του ανθρώπου καταπιέστηκαν από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Το ασθενές φύλο οφείλει κατά το τυπικό να ερωτευτεί, να συνάψει σχέση. Να γνωρίσει τον σύντροφο καλά, να τον περάσει από χίλια μύρια κύματα και στο τέλος να του δοθεί. Να είναι σεμνό και καθωσπρέπει, να αναζητά πρωτίστως τη συναισθηματική πληρότητα.

Γι' αυτό τους θέλει ο οργα(νι)σμός σου


Αν κάποιος ρωτήσει μια γυναίκα γιατί θέλει να φτάνει σε οργασμό, το πιθανότερο είναι να γελάσει και να απαντήσει το αυτονόητο: για την απόλαυση.

Δε το βγάλαμε από το μυαλό μας, οι ειδικοί τα λένε: Το σώμα μας γυμνάζεται, οι ορμόνες της καλής διάθεσης κάνουν πάρτι και εμείς γινόμαστε πιο ήρεμες.

Ορίστε λοιπόν, τα 9 καλά που έχει ο οργασμός. Και μιλάμε για τον πραγματικό φυσικά, μην παρεξηγούμαστε.

Με απάτησε γιατί άφησα τον εαυτό μου”: Ισχύει αυτό;


“Με απάτησε γιατί άφησα τον εαυτό μου”: Ισχύει αυτό;

Γιατί απατούν οι άντρες; Οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα, είναι συνήθως «Είναι στη φύση τους» ή «Γιατί είναι πολυγαμικά όντα» και τρίχες κατσαρές. Οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και δενόμαστε διαφορετικά. Μπορείς να φωνάξεις σε κάποιον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε ακούσει.

Όπως πολύ εύστοχα είπε και η Sheena Easton «Μπορείς να οδηγήσεις το άλογο στο ποτάμι αλλά δεν μπορείς να το κάνεις να πιεί νερό!».

Μπορεί λοιπόν να δώσεις σε έναν άντρα όλο σου το είναι αλλά δεν μπορείς να τον αποτρέψεις από το να σε απατήσει.

«Γιατί οι άντρες απατούν;» είναι το ερώτημα και η απάντησή μου, είναι «Γιατί όχι;».

Ο ζωντανός ο χωρισμός πονάει πιο πολύ…


Όλα αυτά τα χρόνια που έρχονται πελάτες στο γραφείο μου να με συμβουλευτούν, οι περισσότερες είναι γυναίκες οι σύζυγοι των οποίων, τις άφησαν για μια μικρότερη γυναίκα ή μια καλύτερη ζωή. Αυτές οι γυναίκες υπέφεραν από την απώλεια των συζύγων και των γάμων τους αλλά η στάση της κοινωνίας απέναντι σε μια γυναίκα που χάνει τα πάντα εξαιτίας του διαζυγίου είναι μακράν διαφορετική από της γυναίκας που χάνει τα πάντα λόγω του θανάτου του συζύγου.

Η γυναίκα που χάνει τον άντρα της λόγω θανάτου, δεν έχει τον έλεγχο επάνω στην απώλεια του συζύγου ή στη ζωή που είχαν χτίσει μαζί γι΄αυτό και η κοινωνία, αντιμετωπίζει μια χήρα με περισσότερη αξιοπρέπεια, συμπάθεια και ενδιαφέρον για το πένθος της.

Από την άλλη, η γυναίκα που χωρίζει και η απώλεια που βιώνει υποτιμάται από το νομικό σύστημα, από τη κοινωνία και ακόμη χειρότερα, από την οικογένεια και τους φίλους. Το «θύμα» ενός ανεπιθύμητου διαζυγίου δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τη χήρα διότι ο άντρας της πρώτης είναι ζωντανός.

Απίστευτες φωτογραφίες από ανθρώπους που εγκατέλειψαν τον πολιτισμό για μια ζωή στην άγρια φύση!

Ο φωτογράφος Antoine Bruy όχι μόνο ταξίδεψε  και έζησε με τις οικογένειές ''μακριά από τον πολιτισμό''  για τρία χρόνια, αλλά  ''τράβηξε'' και γοητευτικές φωτογραφίες από την ''άγρια'' ζωή τους.

bruy1

Όταν οι θόρυβοι της πόλης και οι απαιτήσεις από την εργασία 9-5 κάνουν τη ζωή αβίωτη, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν μόνο να ονειρεύονται μια ήσυχη απομόνωση στην αγροτική ύπαιθρο. Αλλά ο Γάλλος φωτογράφος Antoine Bruy μετέτρεψε το όνειρο σε πραγματικότητα με ωτοστόπ σε ολόκληρη την Ευρώπη την περίοδο 2010-2013.

Απίστευτη Καταγραφή Αγνώστου Ιπτάμενου Αντικείμενου Στο Μιλάνο!!! (Βίντεο)


Στις 6 Ιουλίου 2014 καταγράφηκε κάτι ανεξήγητο στους ουρανούς του Μιλάνο...

Εξωγήινο, μια έξυπνη μορφή ζωής που ζει στην ατμόσφαιρα ή μια προηγμένη μυστική στρατιωτική μηχανή;

Αληθινό ή ψεύτικο βίντεο;

Εσείς αποφασίζετε!

Σκόρδο για τον βήχα και το κρυολόγημα

Σκόρδο για τον βήχα και το κρυολόγημα

Εδώ και χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το σκόρδο για να καταπολεμήσει το βήχα και το κρυολόγημα.
Η επιστήμη σήμερα, δέχεται πως το σκόρδο έχει ιδιότητες που βοηθάνε στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και του βήχα.

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ



Ο ρόλος του “αρσενικού”

Ας μιλήσουμε για το πώς και γιατί οι άντρες εκφράζουν τα συναισθήματα τους διαφορετικά από τις γυναίκες.date1
Ο κόσμος γύρω μας παίζει μεγάλο ρόλο για το πώς θα αναπτυχθεί ο“εσωτερικός κόσμος” μας και για το πώς του επιτρέπεται να εκφράζεται. 

Η κοινωνία μας έχει χιλιάδες κανόνες, τύπους και άλλες αναμενόμενες συμπεριφορές.

Αν κοιτάξεις τους κοινωνικούς κανόνες που σχετίζονται με τους άντρες, θα δεις ένα σωρό από αυτούς να στοχεύουν στο να κρατήσουν τους άντρες μακριά από την αποδοχή και τον εναγκαλισμό των συναισθημάτων τους. 

Και ξέχνα τα περί έκφρασης των συναισθημάτων ανοιχτά και ειλικρινά. Είναι άγραφος κανόνας ότι οι άντρες δεν πρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο. Μόνο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο αποδεκτό το να εξερευνούν και να επικοινωνούν οι άντρες τα συναισθήματά τους.

Δεν υπήρχαν βιβλία για άντρες σχετικά με σχέσεις και συναισθήματα 15 χρόνια πριν – ήταν ταμπού. Από νεαρή ηλικία οι άντρες διδάσκονται να περιορίζουν τα συναισθήματά τους. Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι οι μητέρες εκθέτουν από τη νηπιακή ηλικία τις κόρες τους σε ένα ευρύτερο φάσμα συναισθημάτων απ' ότι τους γιους τους. Οι μητέρες επίσης καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να περιορίσουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των γιων τους.

O Nόμος της Έλξης και Πώς να τον χρησιμοποιήσετε για Θετικές Αλλαγές στη Ζωή σας (Β Μέρος)


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Νόμο της Έλξης για να βελτιώσετε τη ζωή σας

Ο Νόμος της Έλξης, -δηλαδή η πραγματικότητα την οποία δημιουργούν οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες μας, και το ότι έλκουμε για τον εαυτό μας αυτό στο οποίο προσηλώνουμε την προσοχή μας- είναι γνωστό από την αρχαιότητα και υπάρχει σαν έννοια σε πολλούς μύθους.  Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα χάρη σε βιβλία όπως «Το Μυστικό» και εκπομπές όπως αυτές της Oprah Winffrey και γενικότερη προβολή από τα ΜΜΕ.

Επειδή υπάρχει αυτό το πλαίσιο, είναι εύκολο να καλλιεργήσει και να χρησιμοποιήσει κανείς το Νόμο της Έλξης για να βρει ανακούφιση από το στρες και να προσελκύσει τη ζωή που επιθυμεί και φαντάζεται για τον εαυτό του.


Το ξεκίνημα
Τα επόμενα βήματα οδηγούν στο να βρείτε τη ζωή που επιθυμείτε μέσα από το νόμο της έλξης.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ – Fantasy Uber Alles!

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Fantasy Uber Alles!

Fantasy_hd_wallpaper
Η ζωή του ανθρώπου είναι μια ισόβια αψιμαχία με το θάνατο –μήπως θα μπορούσε να ‘τανε κι αλλιώς; Μας σπρώχνει πεισματικά προς το αναπότρεπτο μέλλον μας όμως εμείς την αντιλαμβανόμαστε ως αυταπάτη που προσπαθεί να μας επιβληθεί. Αν θέλουμε να αποφύγουμε το κοφτερό και βαθύ ανασκάλεμα της ψυχής μας, που συνήθως μας εκμηδενίζει, τότε η ΦΑΝΤΑΣΙΑ είναι το τέλειο καταφύγιο (εκτός αν μας επιβάλει μια καταστροφική απεικόνιση του εαυτού μας). Μέσα σε δευτερόλεπτα μας ανεβάζει στα ουράνια και μας καταποντίζει στα τάρταρα. Ανοίγει τους ορίζοντές μας και μας καλεί να ξεπεράσουμε όρια και απαράδεκτες σταθερές. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ μας εγκλωβίζει και μας απελευθερώνει ταυτόχρονα. Μας βοηθά να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να συνδεθούμε με το Σύμπαν και με την άυλη φύση της πραγματικότητας. Ας σεβαστούμε λοιπόν τη δύναμή της κι ας αφήσουμε τους παρακάτω σοφούς συνανθρώπους μας να την υμνήσουν…   

Υπάρχει ένα βότανο που μάλλον δεν γνωρίζεις που σε αδυνατίζει σίγουρα και κατεβάζει το ζάχαρο!




Ποιο βότανο σε αδυνατίζει εξασφαλισμένα και μειώνει σίγουρα το ζάχαρο . Το βότανο γκαλέγκα!
Ποιο όμως είναι ακριβώς αυτό το βότανο;
Γκαλέγκα. Goat΄s Rue. Το σούπερ βότανο που μειώνει το ζάχαρο σε θεαματικά επίπεδα αλλά και αυξάνει το γάλα στις γυναίκες που θηλάζουν. Πρόκειται για δύο πολύ θεαματικές χρήσεις του ίδιου βοτάνου, που το καθιστούν πολύτιμο.
To βότανο γκαλέγκα ρυθμίζει εξαιρετικά το ζάχαρο και ενισχύει δραστικά τη θεραπεία του. Γι αυτό ο γιατρός σας πρέπει να γνωρίζει ότι το λαμβάνεται ώστε να ρυθμίσει και την αγωγή σας. Επειδή είναι πολύ δραστικό και αποτελεσματικό βότανο γι αυτή τη δουλειά, πριν από κάθε χρήση, μην διακόψετε την αγωγή σας, αλλά χρησιμοποιήστε τη ενισχυτικά και υποστηρικτικά ή συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


Απαράδεκτος ο Χούλιο Ιγκλέσιας στη “συναυλία-πάρτυ” της Μυκόνου. Ο μπάρμπας το 'παιξε καλλιτέχνης. Βεβαίως είναι καλλιτέχνης. Και σπουδαίος τραγουδιστής. Με καριέρα δοξασμένη που την ζηλεύουν πολλοί. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι απαράδεκτος. Μάλιστα δις.
Τραγουδούσε με το μικρόφωνο στο χέρι ο Ιγκλέσιας και οι άλλοι από κάτω έκαναν το σαματά της χρονιάς. Και ο καλλιτέχνης ένοιωθε άβολα.  Και κάποια στιγμή, και μία, και δυο, και τρεις φορές τους ζήτησε να ησυχάσουν “Σκάστε, επιτέλους, κοπρόσκυλα!”. Ο απαράδεκτος ο Χούλιο. Δις!

Ιερό Θηλυκό-Ιερό Αρσενικό (Divine Feminine-Divine Masculine)

Όλη η ζωή έχει δημιουργηθεί από την ένωση δύο βασικών αρχών. Της αρσενικής και της θηλυκής. Της συνειδητότητας και της ενέργειας. Αυτές οι δύο αρχές συνυπάρχουν μέσα στο ευρύτερο πεδίο της Θεϊκής Αγάπης, η οποία είναι η δομή ολόκληρου του σύμπαντος.
Όταν χρησιμοποιούμε τους όρους αρσενική και θηλυκή αρχή δεν αναφερόμαστε στους άντρες και τις γυναίκες αλλά στις διαφορετικές ποιότητες.
Αυτές οι δύο ποιότητες χρειάζεται να βρίσκονται σε ισορροπία μέσα στον καθένα από εμάς αν θέλουμε να φτάσουμε στην ύψιστη προοπτική ατομικά και συλλογικά, για την εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας.

Ενα παράδειγμα της εκδήλωσης στο φυσικό επίπεδο της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας ,είναι η τρέχουσα περιβαλλοντική κρίση όπου είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς ανισορροπίας των δύο αυτών αρχών. Μιας ριζικής καταπίεσης της θηλυκής ενέργειας και μιας κυρίαρχης έκφρασης της αρσενικής συνειδητότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα