Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Mitch Green: Ο γκάνγκστερ που τις έφαγε από τον Tyson!

Mitch Green

To 1986 o Mitch ηττήθηκε από τον Tyson κι από τότε προσπάθησε πολλές φορές να τον... "τρακάρει" εκτός ρινγκ. Τελικά συνέβη το αντίθετο και δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία.

O Mitch Green είναι ένας απ' αυτούς τους πυγμάχους που λέμε ότι μπλέχτηκε με τον επαγγελματισμό εξαιτίας του ταλέντου και μόνο στο streefighting και τίποταάλλο. Εκτός αυτού ο Green είναι ένας από τους μεγαλύτερους γκάνγκστερ στη Νέα Υόρκη και ελέγχει ηγετικά μία από τις πιο σκληρές συμμορίες του Bronx.
Η ιστορία του με τον Mike Tyson ξεκινάει σε επίσημο παιχνίδι. To 1986 o Mitch ηττήθηκε από τον Tyson κι από τότε προσπάθησε πολλές φορές να τον... τρακάρει εκτός ρινγκ. Για κακή του έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τύχη ο Iron Mike ενημερώθηκε πως ο πυγμάχος και διαβόητος συμμορίτης Mitch Green τον ψάχνει.

«ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΖΩΗ»




Ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος είναι ένα καταπιεσμένο ον, δεν χωρά καμία αμφιβολία γι΄ αυτό και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, απλά εθελοτυφλεί. 

Παντού στον εξωτερικό κόσμο όπου κι αν κοιτάξεις μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις θα βρεις καταπιεσμένους ανθρώπους.

 Η καταπίεση είναι η φυσική εξέλιξη αυτού που ονομάζουμε πολιτισμό. Μάλιστα δεν νοείται πολιτισμός χωρίς καταπίεση.

 Ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σχιζοφρενικό καταπιεσμένο ον. 

Αιώνια Νεότητα; Πείτε όχι σε 4 συνήθειες και κατακτήστε την

Αιώνια Νεότητα; Πείτε όχι σε 4 συνήθειες και κατακτήστε την

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα μαγικό φίλτρο που θα διατηρούσε τη νιότη του? Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί γυναίκες και άντρες από καταβολής κόσμου. Από την αρχαιότητα έως και τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε πάντα νέοι με οποιοδήποτε τίμημα...τα χρόνια περνούν και όπως δεν μπορούμε να σταματήσουμε το χρόνο έτσι δεν μπορούμε να σταματήσουμε την φυσική συνέπεια που έχει στον οργανισμό μας και το σώμα μας.
Ωστόσο, μπορούμε να καθυστερήσουμε τη γήρανση αν αποφύγουμε μερικές κακές συνήθειες:

Απίστευτο: 10 παράσιτα που μπορεί να ζουν ήδη μέσα σας! (Βίντεο0

Απίστευτο: 10 παράσιτα που μπορεί να ζουν ήδη μέσα σας! (video)
Αν και τα έντομα, όπως οι μύγες και τα κουνούπια, μπορεί να σας ενοχλούν ή ακόμα και να σας προκαλούν ένα αίσθημα δυσφορίας και αηδίας όταν έρχονται κοντά σας, είναι τα παράσιτα που μεταφέρουν που αποτελούν την πραγματική απειλή για την υγεία σας.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 10 από τα πιο τρομακτικά παράσιτα που εξαιτίας της αναπόφευκτης επαφής μας με τα έντομα (είτε απευθείας, είτε επειδή ζουν στον ίδιο χώρο με εμάς) μπορεί να ζουν ήδη μέσα μας και να μην το γνωρίζουμε.
Για παράδειγμα το παράσιτο "Trypanosoma brucei", η αιτία της αφρικανικής τρυπανοσωμίασης, η οποία χαρακτηρίζεται από την "ασθένεια του ύπνου" και τη νευρολογική επιδείνωση του οργανισμού, μεταδίδεται μέσω της μύγας τσε-τσε.
Το "Lumbricoides Ascaris" από την άλλη είναι ένα σκουλήκι που ζει στο λεπτό έντερο, όπου παράγει μέχρι και 200.000 αυγά την ημέρα! Το 35 εκατοστών μακρύ σκουλήκι μπορεί να ζήσει στο έντερο για έως και δύο χρόνια χωρίς να προκαλεί συμπτώματα στον ξενιστή του.
Δείτε αυτά και άλλα 8 τρομακτικά παράσιτα στο βίντεο που ακολουθεί.

Με το λεμόνι το ξεβουλώνεις

Με το λεμόνι το ξεβουλώνεις

Βούλωσε το σιφόνι;
Πριν φωνάξεις τον υδραυλικό δοκίμασε μόνος σου να το ξεβουλώσεις.
Δεν είναι δύσκολο και δεν θα χρειαστείς τοξικά προϊόντα που θα βλάψουν την υγεία σου και το περιβάλλον και ενίοτε και τα σιφόνια. Γι” αυτό, μάθε να το ξεβουλώνεις το σιφόνι με το λεμόενι.
Τα υλικά που θα χρειαστείς:

Δέκα άνθρωποι πνίγηκαν στη θάλασσα μέσα σε μία μέρα!...Σε δύο μήνες 150 πνιγμοί!


Τραγικός ο απολογισμός των θανάτων από πνιγμό την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου...Δέκα νεκροί σε οκτώ περιοχές της χώρας. Ρεκόρ με 150 πνιγμούς μέσα σε δύο μήνες.

Ενα θλιβερό ρεκόρ σε πνιγμούς την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου και μια τραγική ειρωνεία: Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις θάλασσες της χώρας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου...
Δέκα πνιγμοί, σε οκτώ πόλεις, σε μία ημέρα

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, η λίστα των πνιγμών -που ήταν αρχικά πέντε- αυξήθηκε δραματικά έως το τέλος της χθεσινής ημέρας: Δέκα λουόμενοι πνίγηκαν σε οκτώ διαφορετικές περιοχές της χώρας.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ


Την πορνεία δεν την είπαν τυχαία “το αρχαιότερο επάγγελμα”. Έτσι είναι. Και αρχαιότερο είναι, και επάγγελμα. Και λειτούργημα. Διαφωνώ με τους κουλτουριάρηδες και τους ψευτοπολιτικοποιημένους που χαρακτηρίζουν τις πόρνες σαν “εργάτριες του σεξ”. Τις υποβιβάζουν. Δεν αναγνωρίζουν την κοινωνική τους προσφορά.

Αν θέλουμε να μιλάμε πολιτικά, αν θέλουμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι, τότε δεν θα πούμε ότι οφείλουμε να εξασφαλίσουμε καλούς όρους άσκησης του επαγγέλματος σε μια πόρνη. Οχι, αυτό. Το σωστό είναι να διευκολύνουμε εκείνους τους πολίτες οι οποίοι έχουν ανάγκη να επισκεφθούν ένα μπουρδέλο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΜΕ ΜΑΖΥ ΤΗΣ


Κάποιες φωνές δεν ξαναγεννιώνται. Όπως κάποιες εποχές δεν θα ξαναγυρίσουν σε τούτη τη ζωή μας, ίσως και την άλλη, εκεί που θα πάμε.
Μαρίκα Νίνου. Την ακούς και λες είναι δική μου. Των παπούδων μου. Σωτηρία Μπέλου. Γεννήθηκε για να μου πει από ποιες γενηές φύτρωσα. Βίκυ Μοσχολιού. Είναι. Κι αυτό που είναι, αυτό που έχει μέσα της, βγαίνει με δύναμη, με νταηλίκι, με γνησιότητα. Δεν είναι κατασκεύασμα ωδείων. Δεν φτιάχνεται τέτοιο υλικό που σε κομματιάζει όταν τραγουδάει.
Το λέω. Τα τελευταία 40 χρόνια βγήκαν φωνάρες γυναικείες.

Η απάτη του τάφου της Αμφίπολης

001

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία τεράστια και ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή. Και μόνο το (ανησυχητικό) γεγονός ότι πήγε εκεί ο πρωθυπουργός, είναι αρκετό για να αποδειχθεί η σπουδαιότητα του τάφου,

Αλλά:

Κατά την γνώμη μου το θέμα θα κουκουλωθεί όπως έγινε και σε τρεις προηγούμενες περιπτώσεις:

Πραγματικές Σκέψεις


Πραγματικές Σκέψεις
Αν εξετάσουμε προσεχτικά την έννοια της καινοτομίας μπορούμε ν' αντιληφθούμε ότι ενώ προέρχονται από πραγματικές σκέψεις, παράγουν εξωπραγματικές κινήσεις, αφού αποτελούν την επόμενη πραγματικότητα. 

Πραγματικές σκέψεις, όπως είναι αυτές του Leibniz και του Pascal, ξέρουμε ότι αποτελούν αλλαγές φάσης τόσο σε μαθηματικό όσο και φιλοσοφικό. 

Με αυτήν την έννοια, βλέπουμε ότι η νοόσφαιρα ξεπερνά την κλειστή πραγματικότητα για την οποία υπάρχει μια κοινωνική σύμβαση. 

Μέσα σε αυτή, τα άτομα θεωρούν τους στοχαστές ως ανθρώπους στο περιθώριο που δεν διαμορφώνουν στην ουσία την πορεία της πραγματικότητας, διότι θεωρούν ότι είναι οι ίδιοι η κινητήρια δύναμη.

Γιατί... θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!!!!


ΓΙΑΤΊ... 

ΘΈΛΕΙ ΑΡΕΤΉΝ ΚΑΙ ΤΌΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!! 

 

Ο πιο πολύς κόσμος σε κατηγορεί γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως τόλμησες...

Οι υπόλοιποι σε κατηγορούν γιατί τολμησες αυτό που δεν τολμάνε αυτοί....

Οι περισσότεροι σε αγνοούν και σε περιθωριοποιούν, 
ακριβώς γιατί τολμησες αυτό που φοβούνται...

Η αξία της Φρόνησης


H Φρόνηση σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, αποτελεί μία από τις τρεις διανοητικές Αρετές
Μέσα στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, υπάρχει ένα βιβλίο που ξεχωρίζει για το περιεχόμενο και την δυναμικότητά του. Πρόκειται για τον «Κρατύλο» του Πλάτωνα, ένα βιβλίο που μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο που ο συγγραφέας του προσεγγίζει την ελληνική γλώσσα.
Εκτός όμως από την σίγουρα εντυπωσιακή προσπάθεια της αποκωδικοποίησης της κάποιων σημαντικών εννοιών που κρύβονται μέσα στις λέξεις, για έναν προσεκτικό αναγνώστη, μέσα στο αρχαίο κείμενο, βρίσκεται κρυμμένο πλήθος εντυπωσιακών γεγονότων.
Ας εξετάσουμε σήμερα την ανάλυση που προτείνει ο Πλάτωνας για την έννοια- λέξη της Φρόνησης.

Κάσσανδρος: Ο σφετεριστής της εξουσίας που εξαφάνισε την γραμμή αίματος του Μ.Αλεξάνδρου



Ποιος ήταν τελικά ο Κάσσανδρος ο σφετεριστής εξουσιαστής που εξαφάνισε όλους τους απογόνους του Μ.Αλεξάνδρου αλλά και δολοφόνησε και την ίδια την μητέρα του Ολυμπιάδα;

Αυτός και ο πατέρας του Αντίπατρος πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του Αλέξανδρου και άρπαξαν ότι με πολύ κόπο ο Φίλιππος ο Β' είχε δημιουργήσει. Το πανίσχυρο κράτος της Μακεδονίας. Και όμως ο άνθρωπος αυτός ήταν ο ιδρυτής της Θεσσαλονίκης.

Εξαιτίας του δεν έμεινε διάδοχος του Αλέξανδρου για να κρατήσει την Αυτοκρατορία ενωμένη, και επήλθε η οδυνηρή αν και λαμπρή παρακμή των Ελληνιστικών χρόνων μέχρι την κατάκτηση από τους Ρωμαίους όλων των ελληνιστικών βασιλείων και του κυρίως ελλαδικού χώρου. Όταν ο Ελληνισμός θα ξαναέλαμπε θα ήταν με μια άλλη μορφή: Σαν Βυζαντινός Χριστιανικός Ελληνισμός

Η πραγματική ζωή αρχίζει, εκεί που σταματάει η βολεμένη καθημερινότητα.


Ρουτίνα (ουσιαστικό / θηλυκό) :η μονότονη και άχαρη απασχόληση, η επανάληψη κατά τον ίδιο πάντα τρόπο.

Και αυτή ακριβώς η επανάληψη, αυτές ακριβώς οι στερεότυπες, δίχως πνευματική συνείδηση, πράξεις μας, κινήσεις μας, ζωές μας – δυστυχώς – είναι αυτές που καταφέρνουν και ρουφάνε τα χρώματα, τις γεύσεις και τις μυρωδιές απ? την ζωή μας.

Και είναι ουσιαστικό, ουσιαστικό πρόβλημα της ζωή μας, και πλήττει τις σχέσεις θηλυκών και αρσενικών.

Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα τρέχουν, εμείς τρέχουμε προσπαθώντας να προλάβουμε. Προσπαθώντας να πετύχουμε. Ζούμε σε μια εποχή που η καθημερινότητα μας, έχει γίνει δύσκολη, ένας συνεχές αγώνας επιβίωσης. Ολόκληρες οι μέρες μας είναι μια συνεχής προσπάθεια.

Αίσθηση μειονεξίας & παράλογη ενοχή

Είναι αρκετοί οι άνθρωποι που, από παιδιά, νιώθουν να τους κατακλύζει η αίσθηση μιας παράλογης, άδικης ενοχής, κι ένα επακόλουθο συναίσθημα μειονεκτικότητας.
Αισθάνονται δηλαδή ένοχοι όχι για τις βλαπτικές πράξεις ή παραλείψεις τους, γιατί απλά η ενοχή που νιώθουν δεν προκύπτει ως αποτέλεσμα ενός γεγονότος, μιας συνθήκης που συνέβη στο παρελθόν, στην οποία εκείνοι έκαναν πραγματικά κάποιο λάθος.
Το άτομο που έχει κακοποιηθεί λεκτικά, ψυχικά, ή σωματικά, του οποίου δηλαδή η αθωότητα έχει καίρια τραυματισθεί, συχνά νιώθει μια παράλογη ενοχή.
Νιώθε πως φταίει σε κάτι. Χωρίς όμως να μπορεί να εντοπίσει τι είναι αυτό.
Η άδικη ενοχή είναι στην πραγματικότητα ένας αμυντικός μηχανισμός ενάντια στον πόνο που βίωσε όταν βλάφτηκε ή αδικήθηκε από κάποιον άλλον.
Και μάλιστα, καθώς ήταν ευάλωτος ή αδύναμος να διαχειριστεί την αδικία σε βάρος του.

Η παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού (Βίντεο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα