Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΣΗ...Για Να Μην Περιμένουμε τα Πάντα από τη Μοίρα…


Anoigma Self healing
Ο εσωτερικός μας αντι-καταθλιπτικός ανοσολογικός μηχανισμός υπάρχει, εργάζεται, ζει και βασιλεύει, αδιάφορος για την άγνοιά μας. Μέχρις ότου ο τρόπος ζωής μας υποβαθμίσει τόσο την κατάσταση, ώστε το σώμα μας να παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια… Τότε έρχεται η ώρα των φαρμάκων. Άλλωστε φταίει πάντα η αρρώστια, ποτέ εμείς οι ίδιοι. Καιρός να διαβάσουμε επιτέλους το manual του μοριακού προγραμματισμού μας.
Γράφει η Σάση Χότζογλου
 Positive thinkink
Ζούμε σ’ έναν παράξενο, τρελό και παρανοϊκό κόσμο. Γι’ αυτό η έννοια της «εντροπίας» η οποία αναφέρεται στην αποδιοργάνωση, τις συγκρούσεις και τον ανθρώπινο πόνο που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, είναι πια πασίγνωστη. Απόψεις, προοπτική και τρόπος αντίληψης επηρεάζουν σημαντικά το πώς ορίζουμε τις καταστάσεις, τα γεγονότα ακόμα και τους άλλους ή τον εαυτό μας.
Η Βιολογία του καιρού μας θριαμβεύει. Ανακαλύφθηκαν το αλφάβητο, η γραμματική και η σύνταξη της δημιουργίας. Η δε νευροβιολογία ασχολείται με το πώς κωδικοποιείται η πληροφορία, πως μεταβιβάζεται, καταγράφεται και αντεπιδρά και τέλος πως ορίζεται ο βαθμός εκείνος της ελευθερίας που ίσως είναι το ιδιαίτερο γνώρισμα του ανθρώπου και του νευρικού του συστήματος. Και ο Πωλ Βαλερύ μιλάει πριν από 70 χρόνια ακόμη, σταΣημειωματάριά του, για «την αμυντική και δημιουργική κατάσταση της ζωής μέσα στο περιβάλλον της».

Επιτροπή Νόμπελ: Ζητά «ευγενικά» να επιστρέψει ο Ομπάμα το βραβείο Ειρήνης




Αύγουστος 19, 2014.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νόμπελ Ειρήνης, Thorbjorn Jagland, δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα πρέπει να επιστρέψει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης που του απονεμήθηκε κατά την πρώτη θητεία του.


«Εγώ πραγματικά ζητώ να επανεξετασθεί η άμεση επιστροφή του βραβείου Νομπέλ για την Ειρήνη», δήλωσε ο Jagland.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, με άλλα τέσσερα μέλη της επιτροπής, «ποτέ δεν θα θέλαμε από κανέναν να επιστρέψει το βραβείο για την ειρήνη», ακόμη και από τα εγκληματικά ποινικά αδικήματα του Χένρι Κίσσιγκερ, καθώς το Γκουαντάναμο εξακολουθεί να είναι ακόμη ανοικτό».

Τι μπορούμε να κάνουμε με τα παιδιά μας ,για τo θυμούνται παντοτινά!

familyΗ παιδική ηλικία θα πρέπει να είναι γεμάτη από εκατομμύρια γλυκές αναμνήσεις, περιβαλλόμενη από οικογένεια, φίλους και ανθρώπους που κατανοούν τι είναι η αγάπη. Αυτό το άρθρο γράφτηκε για να βοηθήσει να δημιουργηθούν γλυκές αναμνήσεις, που τα παιδιά μας θα θυμούνται ΠΑΝΤΑ!

Τι θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε στον εαυτό σας και κυρίως στα παιδιά σας;

Stuck Inside

Υπάρχει κάτι που σας περιορίζει και δεν μπορείτε να απολαύσετε την οικογενειακή ζωή που αξίζετε; Ναι, παραδεχτείτε το! Όλοι μας κάνουμε λάθη που μπορεί να καταστρέψουν την σχέση μας αλλά και τον χαρακτήρα των παιδιών μας. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε τα παρακάτω γιατί κάνετε κακό και στα παιδιά σας αλλά και στον εαυτό σας.

Σωστό ή Λάθος;


Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να επιλέγεις κάθε χρονική στιγμή τη σωστή πορεία?

Στη ζωή μας, στη καθημερινότητα μας, στα κομβικά σημεία για την εξέλιξη μας, πάντα μας διακατέχει η αμφιβολία και η ανασφάλεια για το αν είναι σωστή ή λάθος η απόφαση που σκοπεύουμε να πάρουμε για τη συνεχεία τη ζωής μας.

Πόσοι από σας έχετε αντιληφθεί ποια είναι η πραγματική έννοια του σωστού και του λάθους?

Παρακάτω θα σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Απαντήστε σε όλες με ένα "ναι" η με ένα "όχι":

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η απάντηση ίσως να μην είναι και τόσο προφανής όσο φαίνεται.

Που είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος; – Όλες οι θεωρίες

Που είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος; – Όλες οι θεωρίες


Μέγας Αλέξανδρος. Ο Έλληνας στρατηλάτης που αιώνες μετά το θάνατό του συνεχίζει να απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη. Και φυσικά, μετά τα ευρήματα στην Αμφίπολη, ένας νέος κύκλος συζητήσεων και αντιπαραθέσεων έχει ανοίξει για το τι απέγινε το νεκρό σώμα του Έλληνα αυτοκράτορα.
Μια ιδιαίτερα διαδεδομένη θεωρία αναφέρει, ότι όταν χάθηκε από την Αίγυπτο, η σωρός του Έλληνα βασιλιά μεταφέρθηκε από Βενετσιάνους εμπόρους από την Αλεξάνδρεια στη Βενετία και ότι το λείψανο του Αγίου Μάρκου, δεν είναι άλλο από το νεκρό σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πραγματικότητα.
«Για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχουν γραφτεί τόσα άρθρα και βιβλία όσα δεν γράφτηκαν για τις ταφές όλων των προσωπικοτήτων της αρχαιότητας. Υπάρχουν άπειρες θεωρίες. Όπως ότι τα λείψανα βρίσκονται στην κρύπτη κάτω από τη βασιλική του Αγίου Μάρκου στη Βενετία και μεταφέρθηκαν το 829 από Βενετούς εμπόρους εκεί που κτίστηκε ο ναός. Μια άλλη θεωρία λέει ότι ετάφη στην πύλη της Ροζέτας όπου ήταν το νεκροταφείο των Πτολεμαίων.

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια


Σύμφωνα με τον Σίτσιν
αυτό είναι το Σώμα Αστροναυτών (Igigi),
φορούν κράνος/μάσκες αετού και φτερωτές κάπες.
Αυτοί πλαισιώνουν το Δέντρο της Ζωής
και κρατούν το Καρπό και το Νερό της ζωής.


Ο Ninurta κατανίκησε τον Anzu και το σώμα αστροναυτών

Ο Anu των δύο γιων του Nibiru, τον Ενλίλ (Διοικητής Επιχειρήσεων της Γης) και τον Enki (Άρχοντας της Θάλασσας και Αρχηγός των Ορυχείων) έφτιαξαν αντίπαλες γενεαλογίες στη Γη όσο οι αστροναύτες εξόρυσσαν χρυσό στη ΝΑ Αφρική.
Περίπου πριν από 400.000 χρόνια, ο Ενλίλ ίδρυσε επτά Κέντρα Αποστολών (Σιπάρ η Διαστημική Βάση, Νιππούρ το Κέντρο Αποστολής, Badtibira το μεταλλουργικό Κέντρο, Shurrupak, Ιατρικό Κέντρο).

Ο Anzu διοικούσε 300 Νιμπιριανούς στη βάση του Άρη και στην δορυφορική υπηρεσία. Οι άνδρες του, οι Igigi, εκτόξευαν το χρυσό από τη Μεσοποταμία, όπου τα πλοία του Enki το έφερναν από την Αφρική. Οι άνδρες του Anzu στον Άρη μετέφεραν το χρυσό στα διαστημόπλοια ετοιμάζοντας τον για τον Nibiru. Στον Nibiru, οι επιστήμονες έκαναν σκόνη τον χρυσό και τον έσπερναν στον αέρα.
"Σιγά-σιγά επουλωνόταν η παράβαση στους ουρανούς." (Ζ.Σίτσιν, 2002, Το χαμένο βιβλίο του Ένκι-The Lost Book of Enki, σελίδα 117)

Ο πνιγμός δε μοιάζει με πνιγμό

Ο πνιγμός δε μοιάζει με πνιγμό
Πολλά γράφονται αυτές τις μέρες γύρω από τον πνιγμό και δικαιολογημένα, αφού είναι η εποχή που ξεχυνόμαστε στις θάλασσες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Καθώς περνάνε δεκάδες άρθρα από τα μάτια μου καθημερινά, νόμιζα ότι τα είχα διαβάσει όλα για το θέμα. Μέχρι που βρέθηκα στο site τουMario Vittone, που είναι κορυφή σε θέματα διάσωσης και διάβασα το post του με τίτλο Drowning Doesn’t Look Like Drowning.
Είναι ένα post του ανατρέπει όσα ξέραμε ή όσα νομίζαμε ότι ξέραμε για τον πνιγμό. Στην ουσία εξηγεί πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πνίγεται δίπλα σου και εσύ να μην παίρνεις είδηση. Μου έκανε τόσο εντύπωση το post που επικοινώνησα μαζί του και του ζήτησα την άδεια να το μεταφράσω και να το δημοσιεύσω στο Aspa Online. Προσφέρθηκα επίσης να του στείλω ένα αντίγραφο στα ελληνικά για να το συμπεριλάβει στις μεταφράσεις που δημοσιεύει μαζί με το πρωτότυπο. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα μου είχε απαντήσει «ναι» και στα δύο. Ακολουθεί λοιπόν το άρθρο, με την ελπίδα ότι ως αποτέλεσμα αυτής της δημοσίευσης μπορεί κάποτε να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Μεγάλος Μουφτής: Θα καούν στην κόλαση όσοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου


Grand-Mufti-Sheikh-Abdul-Aziz-Al-Asheikh--630x400Ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας Αμπντου’λ-Αζίζ Αλή Αλ-σέιχ (Abdul Aziz Ali Al-sheikh), προειδοποίησε τους νέους της Σαουδικής Αραβίας για τη διαστρέβλωση της έννοιας της «τζιχάντ» (ιερού πολέμου), που σπέρνει τον όλεθρο σε μουσουλμανικές χώρες, σκοτώνοντας αθώους πολίτες στο όνομα του Ισλάμ.
Ο Μεγάλος Μουφτής προέτρεψε επίσης τους νέους να μην πέφτουν θύματα αυτής της ρητορικής και να εντάσσονται σε τρομοκρατικές ομάδες.
«Είμαστε συνεχώς μάρτυρες αποτρόπαιων εγκλημάτων στην τηλεόραση που έχουν διαπραχθεί από τους εχθρούς του Ισλάμ. Αυτές οι διάφορες αιρέσεις χύνουν μάταια και χωρίς κανένα λόγο αίμα και σκοτώνουν τους αδελφούς μας μουσουλμάνους στο όνομα του Ισλάμ, αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα άλλο από οργανωμένη τρομοκρατία και πλιάτσικο».

Αυτή είναι η νέα ανατριχιαστική θεωρία για το Boeing που εξαφανίστηκε!

Αυτή είναι η νέα ανατριχιαστική θεωρία για το Boeing που εξαφανίστηκε!

Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη με το μοιραίο Boeing 777 που ακόμα δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια του, ούτε και τα πτώματα των 239 επιβατών, καίτοι έχουν ερευνηθεί ακόμα και αχαρτογράφητες περιοχές του πλανήτη.
Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα iefimerida.gr, ο Νεοζηλανδός ερευνητής Ewan Wilson, πιλότος και ο ίδιος και ιδρυτής της Kiwi Airlines, διατυπώνει μια καινούργια θεωρία στην οποία κατέληξε, όπως επισημαίνει, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και όλα τα εναλλακτικά σενάρια που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τη δική του θεωρία ο πιλότος του Boeing 777 της Malaysia Airlines Zaharie Ahmad Shah, έκλεισε εσκεμμένα την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα των επιβατών.

Μαγεία – Αυτομαγεία



Πολλές φορές ακούμε τη φράση ‘κάποιος μου έχει κάνει μάγια’.

 Όμως ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι το άτομο βρίσκεται υπό την επήρεια αυτομαγείας. 

Δηλαδή ο δυσαρμονικός τρόπος σκέψης και ζωής του, δημιουργεί μια αρνητική ατμόσφαιρα γύρω από το άτομο η οποία στη πράξη μπορεί να εκδηλώνεται με ‘ατυχίες’, ασθένειες, προβλήματα, συγκρούσεις κλπ.

 Ακόμα και αν όντως υπάρχει κάποιος κακοήθης άνθρωπος που μας κάνει μάγια, εμείς πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί έλκουμε μια τέτοια κατάσταση, καθώς το όμοιο έλκει το όμοιο. 

Ελληνικές Πυραμίδες

6.jpg

Ελληνικότητα υπάρχει όπου υπάρχουν Πυραμίδες και Πυραμίδες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη
ion maggos.
Χωρίς καμία έννοια εθνικισμού ή περηφάνιας αλλά με μια διάθεση να πούμε επιτέλους κάποια πράγματα με το όνομα τους, ας μιλήσουμε για τις Ελληνικές Πυραμίδες που είναι οι αρχαιότερες “όλων”. Επίσης να αναφέρω πως δεν θα μιλήσω καθόλου για το μεταφυσικό κομμάτι του θέματος “Ελληνικές Πυραμίδες” που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, μα ας το αφήσω για κάποια άλλη φορά.
Το πυραμιδικό σχήμα συναντάται  σε όλους τους πολιτισμούς, κεντρική Αμερική – Ευρώπη – Ινδία – Αίγυπτο, αλλά η επικρατούσα θεωρία πως το συγκεκριμένο σχήμα βρέθηκε και υιοθετήθηκε στην Αίγυπτο τίθεται υπό αμφισβήτηση και ανατρέπεται εντελώς, μετά την ανακάλυψη της πυραμίδας στην Θήβα και της πυραμίδας του Ελληνικού, που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς τελειότερη (γεωμετρία, μαθηματικά) των  Αιγυπτιακών.  Η Ελληνική πολιτεία συνεχίζει να αγνοεί και κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή τους προσκρούουν στην ειρωνεία.  Γιατί άραγε; 

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.... Ο ROBIN WILLIAMS ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!!!




«Η αυτοκτονία είναι μια μόνιμη πράξη, κόντρα σε προσωρινά προβλήματα». Αυτό είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός που λένε ότι αυτοκτόνησε, ο Robin Williams.

Τώρα πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αρχές σαν τον Robin Williams, να παρέβλεψε όλα αυτά που πίστευε και να αυτοκτόνησε, επειδή λέει "ήταν πολύ αγχωμένος με τα οικονομικά καθώς υποχρεωνόταν να δεχθεί ρόλους που δεν ήθελε προκειμένου να διασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του μετά τα δύο διαζύγια που είχε" !!!


5,2 δισ. ευρώ ήταν τα κέρδη του Hollywood από τις ταινίες του Robin Williams αλλά αυτός ήταν αγχωμένος με τα οικονομικά!!!

Ας δούμε τώρα πώς και με τι "αυτοκτόνησε":  

Λογική

Η λογική είναι η επιστήμη τού ορθού λόγου, της ορθής νόησης και τού ορθώς διανοείσθαι. Είναι τμήμα της Φιλοσοφίας που ερευνά τις διαδικασίες και τη δομή της σκέψης για να καθορίσει την ορθότητα και την τυπική συνάφειά τους, ανεξάρτητα από τον τρόπο ερμηνείας της φύσης και της διάρθρωσης της πραγματικότητας (μεταφυσική) καθώς και από τον τρόπο με τον οποίο η σκέψη τη γνωρίζει (γνωσιολογία).
Student thinking about multiplication problem clipartΟ ορισμός αυτός όμως δεν εξαντλεί όλη την ποικιλία των σημασιών που ο όρος λογική έχει λάβει στην ιστορία της σκέψης και τις οποίες διατηρεί έως τις ημέρες μας. Είναι σκόπιμο λοιπόν να δοθεί μια γενική εικόνα του πώς εμφανίστηκε η ίδια η ιδέα της λογική και ποιες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί.
Αν και η εισαγωγή του όρου λογική στο φιλοσοφικό λεξιλόγιο δεν είναι ίσως παλαιότερη από τον στωικισμό (ο Αριστοτέλης δεν τον χρησιμοποιεί και κάνει λόγο μάλλον για «αναλυτική»), η ιστορία του προβλήματος είναι αρκετά παλαιότερη.

Σοκαριστικό βίντεο αποκεφαλισμού Αμερικανού δημοσιογράφου από τζιχαντιστές

Ένα σοκαριστικό βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δύο περίπου χρόνια στη Συρία, έδωσαν στη δημοσιότητα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, και κάνει εδώ και ώρες το γύρο του Διαδικτύου.
Το βίντεο, που τιτλοφορείται «Ένα Μήνυμα για την Αμερική», απεικονίζει έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο Φόλεϊ, γονατισμένο και με δεμένα χέρια, να απευθύνεται στην οικογένειά του και να εύχεται να μπορούσε να την ξαναδεί. Κατόπιν, ένας τζιχαντιστής μιλά στην κάμερα, και έπειτα αποκεφαλίζει τον Φόλεϊ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα