Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η συνταγή της γιαγιάς για τους πόνους στις αρθρώσεις!

γιαγιάδες-συνταγή-από-κοινού-πόνους
Οι γιαγιάδες μας έχουν πάντοτε λύση, όταν πρόκειται για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και πόνων. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε πώς να απαλλαγείτε από πόνους στις αρθρώσεις με τη συνταγή που θα βρείτε στο παρακάτω άρθρο.
Αν έχετε να κάνετε με πόνο στις αρθρώσεις, πόνο στον αστράγαλο και  νιώθετε σαν να έχετε τόνους πίεσης στα πόδια σας, αυτός ο συνδυασμός θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις κρέμες και τα τζελ που αγοράζετε από το φαρμακείο.


Συστατικά που απαιτούνται:
- 300 ml 70% οινόπνευμα αγορασμένο από φαρμακείο
- 100 ml ιωδιούχο ποβιδόνη
- 10 χάπια ασπιρίνης

Τρόπος παρασκευής:
Ανακατεύουμε την ιωδιούχο ποβιδόνη με το οινόπνευμα και προσθέτουμε τα χάπια στο μείγμα στη συνέχεια. Αφήνουμε το μείγμα να παραμείνει σε ακινησία σε μια σκοτεινή περιοχή για τρεις εβδομάδες. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στις πληγείσες περιοχές χρησιμοποιώντας επικαλύψεις.
Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει κατά της αρθρίτιδας, τον πόνο στην πλάτη και οτιδήποτε συνδέεται με τις αρθρώσεις, τα οστά και τους μυς.

 healthyfoodstar

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα