Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο άνθρωπος που έπεσε στο βούρκο της "αμαρτίας" δεν είναι ικανός να πετύχει το θαύμα επειδή δε γνωρίζει το δρόμο της ανατροπής

"Η δυστυχία του ανθρώπου αρχίζει απ' τη στιγμή που ξεκινά η σύγκρουση της προσωρινής προσωπικότητας με τη ψυχή όταν η πρώτη αλλάζει διαδρομή χαμένη μες το λαβύρινθο της ζωής μεθυσμένη απ' τα θέλγητρα της ύλης και ξεχνά το σκοπό της ύπαρξης της. Μες τη παραζάλη της διαπράττει συνεχώς "παραβάσεις" αγοράζει εμπειρίες ξεπληρώνοντας χρέη αντί να ορθολογισθεί και να αναζητήσει το μονοπάτι που βαδίζει η ψυχή και να ενωθεί με τη βούληση της. Αναζητά μονίμως ένα θαύμα αντί να γίνει η ίδια ένα θαύμα κι εκλιπαρεί για συγχώρεση όταν τα δεινά της δικής της ανοησίας της σφίγγουν το λαιμό. 
Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνιμα μέσα στο θαύμα και να μη χρειαστεί ποτέ ξανά μια ανατροπή στη ζωή του αν υποτάξει τη προσωρινή του προσωπικότητα και την οδηγήσει στον πραγματικό της λόγο ύπαρξης  που είναι η εκπλήρωση του σκοπού του Αληθινού Ανθρώπου αλλά αυτό προυποθέτει να βαδίσει στον μονόδρομο του Νέου Ανθρώπου και δε γίνεται  αλλιώς, γιατί ο άνθρωπος που έπεσε στο βούρκο της "αμαρτίας" δεν είναι ικανός να πετύχει το θαύμα επειδή δε γνωρίζει το δρόμο της ανατροπής κι όταν κάποιος του τον φανερώσει μόνο με τα μάτια του Νέου Ανθρώπου θα μπορέσει να τον δει. 

"Τα μυστικα των θαυματων""

Η δυστυχία του ανθρώπου αρχίζει απ' τη στιγμή που ξεκινά η σύγκρουση της προσωρινής προσωπικότητας με τη ψυχή όταν η πρώτη αλλάζει διαδρομή χαμένη μες το λαβύρινθο της ζωής μεθυσμένη απ' τα θέλγητρα της ύλης και ξεχνά το σκοπό της ύπαρξης της.
 Μες τη παραζάλη της διαπράττει συνεχώς "παραβάσεις" αγοράζει εμπειρίες ξεπληρώνοντας χρέη αντί να ορθολογισθεί και να αναζητήσει το μονοπάτι που βαδίζει η ψυχή και να ενωθεί με τη βούληση της. 
Αναζητά μονίμως ένα θαύμα αντί να γίνει η ίδια ένα θαύμα κι εκλιπαρεί για συγχώρεση όταν τα δεινά της δικής της ανοησίας της σφίγγουν το λαιμό. 


Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνιμα μέσα στο θαύμα και να μη χρειαστεί ποτέ ξανά μια ανατροπή στη ζωή του αν υποτάξει τη προσωρινή του προσωπικότητα και την οδηγήσει στον πραγματικό της λόγο ύπαρξης που είναι η εκπλήρωση του σκοπού του Αληθινού Ανθρώπου αλλά αυτό προυποθέτει να βαδίσει στον μονόδρομο του Νέου Ανθρώπου και δε γίνεται αλλιώς, γιατί ο άνθρωπος που έπεσε στο βούρκο της "αμαρτίας" δεν είναι ικανός να πετύχει το θαύμα επειδή δε γνωρίζει το δρόμο της ανατροπής κι όταν κάποιος του τον φανερώσει μόνο με τα μάτια του Νέου Ανθρώπου θα μπορέσει να τον δει.
"Τα μυστικα των θαυματων"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΜΙΞΙΩΤΗΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα