Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συχνότητα, DNA, και ανθρώπινο σώμα - Μέρος Πρώτο

Συχνότητα, DNA, και του ανθρώπινου σώματος


 Josh Richardson,  PreventDisease ,
Ολόκληρη η ύπαρξή σας ... όλη η ύλη, όλη η ζωή, όλες οι εμπειρίες, τα πάντα οφείλουν την ύπαρξή τους στον φυσικό κόσμο σε συχνότητα . Απολύτως όλα είναι συχνότητα. Δεν μπορείτε να έχετε μια εμπειρία σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να προκληθεί μέσω της συχνότητας. Κάθε συναίσθημα, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης και του μίσους συντονίζονται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Η υγεία έχει μια συχνότητα. Η αρρώστια έχει συχνότητα. Το κάθε σας όργανο είναι συντονισμένο σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, όπως είναι ολόκληρο το σώμα σας, το οποίο συντονίζεται σε δική του συχνότητα. 

Είστε μια συμφωνία συχνοτήτων, καθώς εσείς προβάλλετε το εαυτό σας μέσα από αυτό το σύμπαν και δημιουργείται τη φυσική πραγματικότητά σας. Είστε το αφεντικό της ενέργειάς σας, και έτσι είστε σε θέση να ελέγχετε τα πάντα, ό, τι κάνετε, ό, τι εμπειρία βιώνετε. Από την ημέρα που γεννιέστε μέχρι την ημέρα που πεθαίνετε, τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ το γεγονός ότι είστε τόσο πομπός όσο και δέκτης συγχρονισμένοι σε ροή με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον σας.
Το DNA έχει δύο δομικά χαρακτηριστικά των κεραιών φράκταλ, ηλεκτρονική αγωγιμότητα και αυτο συμμετρία. Η ηλεκτρική αγωγιμότητα επιτρέπει την κίνηση των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων μέσα στο σώμα και των οποίων η ροή παράγει τη δύναμη της ζωής μας.
Η ίδια η ζωή όπως την ξέρουμε είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τις γεωμετρικές μορφές, από τις γωνίες των ατομικών δεσμών στα μόρια των αμινοξέων, στις ελικοειδείς σπείρες του DNA , στο σφαιρικό πρωτότυπο του κυττάρου, στα πρώτα κύτταρα ενός οργανισμού που παίρνουν κατακόρυφες, τετραεδρικές, και αστρικές (διπλές) τετραεδρικές μορφές πριν από τη διαφοροποίηση των ιστών για διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες.
Τα μόρια του DNA μας , ο κερατοειδής χιτώνας του ματιού μας, οι νιφάδες χιονιού, τα κουκουνάρια, τα πέταλα των λουλουδιών, οι κρύσταλλοι διαμαντιών, η διακλάδωση των δέντρων, το αστέρι που περιστρεφόμαστε τριγύρω του, ο γαλαξίας που περιστρεφόμαστε μέσα του, ο αέρας που αναπνέουμε, και όλες οι μορφές ζωής όπως τις ξέρουμε αναδύονται από διαχρονικούς γεωμετρικούς κωδικούς.
Τα ανθρώπινα σώματα μας σε αυτόν τον πλανήτη, όλα αναπτύχθηκαν με μία κοινή γεωμετρική πρόοδο από το ένα στα δύο στα τέσσερα στα οκτώ αρχέγονα κύτταρα και όχι μόνο.
Συχνότητα, DNA, και του ανθρώπινου σώματος
Το σύμπαν είναι περισσότερο από 99,999% κενός χώρος, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας οργάνων. Όλα τα φυσικά πράγματα είναι κατασκευασμένα από άτομα τα οποία είναι ως επί το πλείστον κενός χώρος. Αν ο πυρήνας ήταν το μέγεθος του μαρμάρου, τα ηλεκτρόνια θα είναι τα στίγματα από σκόνη μήκους μισού μιλίου. Κάθε φυσικό πράγμα έχει τόσο πολύ κενό χώρο μέσα σε αυτό. Μέσα σε αυτό το κενό είναι η νοημοσύνη και η συχνότητα.
Σχεδόν παντού όπου κοιτάζουμε, η μεταλλική νοημοσύνη ενσωματώνεται μέσα σε κρυσταλλικές δομές ακολουθώντας μια ακλόνητη γεωμετρία στην ακρίβεια της. Τα μοτίβα των πλεγμάτων των κρυστάλλων, όλα εκφράζουν τις αρχές της μαθηματικής τελειότητας και της επανάληψης της θεμελιώδους ουσίας, το καθένα με ένα χαρακτηριστικό φάσμα συντονισμών που ορίζεται από τις γωνίες, τα μήκη και τους σχεσιακούς προσανατολισμούς των ατομικών συστατικών του.
Η χρυσή αναλογία των τμημάτων στο 5-πεντάκτινο αστέρι (πεντάλφα) θεωρήθηκαν ιερά από τον Πλάτωνα και τον Πυθαγόρα στις μυστήριες σχολές τους. Σημειώστε ότι κάθε τμήμα μεγαλύτερο (ή μικρότερο) έχει σχέση με την αναλογία φ, έτσι ώστε μια ακολουθία ενεργειών της χρυσής αναλογίας αυξάνεται σε διαδοχικά υψηλότερες (ή χαμηλότερες) ενέργειες που δημιουργούνται αυτόματα.
Οι αναλογίες Fibonacci εμφανίζονται στην αναλογία του αριθμού των σπειροειδών βραχιόνων στις μαργαρίτες, στη χρονολογική σειρά των πληθυσμών των κουνελιών, στην ακολουθία των προτύπων των φύλλων καθώς αυτά συστρέφονται γύρω από ένα κλαδί, και μια μυριάδα θέσεων στη φύση όπου αυτο-δημιούργητα μοτίβα είναι σε ισχύ . Η ακολουθία είναι η λογική εξέλιξη προς την κατεύθυνση του αρρήτου αριθμού που ενσωματώνεται στην πεμπτουσία της χρυσής αναλογίας.
Ο κόσμος και το σύμπαν γύρω μας είναι με ιερή γεωμετρία και χρυσή αναλογία. Από τα κοχύλια στο ανθρώπινο σώμα, από το σύμπαν στο άτομο, όλες οι μορφές είναι διαποτισμένες με σχήματα που ανακαλύφθηκαν στην ιερή γεωμετρία. Ενώ οι ιερές γεωμετρικές θεωρίες μπορούν να ελεγχθούν μαθηματικά, είναι επίσης ένα πεδίο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε πολλές διαφορετικές θρησκευτικές κοινότητες στις οποίες μπορείτε να βρείτε ότι κατέχουν βαθιά πνευματική σημασία γι 'αυτές. Οι επιστήμονες, οι αρχαιολόγοι, οι μαθηματικοί, και πολλοί πνευματικοί αναζητητές μελετούν ιερή γεωμετρία.
Πηγές:  

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα