Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

4 τρόποι για να έχετε γαλήνη και ηρεμία

Πολλές φορές η ένταση που μας προκαλεί η καθημερινότητα μας δημιουργεί περισσότερο εκνευρισμό ή και θυμό. Αν ξεσπάτε συχνά στον σύντροφό σας, αν κουβαλάτε την ένταση της δουλειάς και στο σπίτι ή αν εκφράζετε μόνο αρνητικά συναισθήματα στους φίλους σας, καλό είναι να ανακαλύψτε 4 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίζετε την κάθε μέρα με ηρεμία:sxeseis
1.Προσέξτε τι λέτε: Μην εκφράζετε αρνητικά συναισθήματα και μην σκέφτεστε απαισιόδοξα. Η υπερβολή ακόμα και στις λέξεις μπορεί να μας ρίξει τη διάθεση και να μας προκαλέσει περισσότερο εκνευρισμό.

doisneau-love2.Να είστε ρεαλιστές: Σε κάθε πρόβλημα που σας αγχώνει, σε κάθε περίσταση που σας εκνευρίζει, σκεφτείτε τι θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Εάν αγχώνεστε ή συγχύζεστε παραπάνω από όσο επιτρέπει η κατάσταση, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να χάσετε την ηρεμία σας.
3.Πιστέψτε στον εαυτό σας: Αναγνωρίστε την αξία σας, τις ικανότητές σας και την προσωπικότητά σας. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα αλλά και να έχετε περισσότερη εσωτερική γαλήνη.
4. Πιστέψτε ότι αξίζετε: Να υπενθυμίζετε συχνά στον εαυτό σας ότι παρά τα νεύρα ή τον θυμό, τα συναισθήματα σας είναι δικαιολογημένα. Μερικές φορές είναι καλό να εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε χωρίς να αισθανόμαστε ντροπή ή τύψεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα