Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Νιώθετε απροστάτευτοι από αρνητικές επιρροές, ξυπνάτε με ναυτία το πρωί, πρήζονται τα πόδια σας;....Να τι να κάνετε!

ΝΙΩΘΩ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΝΙΩΘΩ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;


Ένα μπάνιο που βοηθά να φύγουν από πάνω σας αρνητικές ενέργειες: Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό στη θερμοκρασία που εσείς αισθάνεστε άνετα. Και τώρα μπορείτε να προσθέσετε: τρεις κούπες χοντρό αλάτι, το οποίο καθαρίζει ενεργειακά την αρνητικότητα, 3 κουταλιές της σούπας μαύρο αλάτι Χαβάης, τρεις κουταλιές της σούπας άλατα Epson. Βάλτε σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού, γάλα και προσθέστε 6 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο φασκόμηλο, 3 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο και 4 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο άρκευθο. Μία φορά το μήνα αυτό το μπάνιο θα σας βοηθήσει να αποκολλούνται από πάνω σας οι αρνητικές ενέργειες, οι οποίες σας επηρεάζουν προκαλώντας ένταση, δυσφορία, θλίψη και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα. 
Κάθε μέρα τι να κάνω;

Φοράτε πάνω σας μία μαύρη τουρμαλίνη, η οποία είναι ένα από τα πιο προστατευτικά ορυκτά και φροντίζετε να μην ταυτίζεστε με τις αρνητικές ενέργειες που υπάρχουν τριγύρω σας. Κρατήστε πεισματικά μία θετική στάση ζωής. 

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΝΙΩΘΩ ΝΑΥΤΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΝΙΩΘΩ ΝΑΥΤΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Για αυτή τη περίπτωση το καλύτερο φάρμακο της φύσης είναι το ginger (ή πιπερόριζα). Το ginger είναι το ρίζωμα ενός φυτού το οποίο είναι ευρέως γνωστό στη Κίνα, στην Ινδία και γενικά τις Ασιατικές χώρες. Χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες σε διάφορες παραδοσιακές συνταγές της αγιουβέρδα και της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.
Στην Ευρώπη έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποια χρόνια και προσφέρει την εξαιρετική του θεραπεία και σε εμάς. 
Λύση: Μπορείτε να βράσετε 3-4 λεπτές φέτες καθαρισμένου ginger για μία κούπα τσάι. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγες σταγόνες λεμονιού. Ή ακόμη μία κουταλιά κοφτή του γλυκού σκόνη ginger ταιριάζει εύκολα με τα περισσότερα ροφήματα. Επίσης η αποξηραμένη ή και φρέσκια ρίζα ginger εύκολα μπορεί να προστεθεί στα φαγητά φούρνου ή κατσαρόλας και να δώσει γεύση, νοστιμιά και υγεία. 
Πως δρα: Ανακουφίζει από ναυτίες κάθε είδους ακόμη και εγκυμοσύνης (καλύτερα να ρωτήσετε και το γιατρό σας). Είναι αντιφλεγμονώδες και έτσι βοηθά σε αρθριτικά και ημικρανίες αλλά και σε προβλήματα του πεπτικού όπως φουσκώματα. 

ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Η λύση: το ποδόλουτρο είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Σε μία λεκάνη προσθέστε 50gr ανάμικτα βότανα από άνθη χαμομηλιού, δεντρολίβανο, πευκοβελόνες και μέντα. Προσθέστε ένα λίτρο βραστό νερό στη λεκάνη, σκεπάστε τη και αφήστε τη για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε όσο κρύο νερό χρειάζεται για να έρθει το νερό στη θερμοκρασία που προτιμάτε όπως και μία κουταλιά της σούπας θεϊκή μαγνησία. Αφήστε τα πέλματά σας να χαλαρώσουν σε αυτό το μείγμα για 20-30 λεπτά. 

Πως δρα: εκτός του ότι το ποδόλουτρο δρα αποτελεσματικά στα πονεμένα, πρησμένα πόδια, αυτά τα βότανα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για πολλές δυσλειτουργίες του σώματός μας. Φανταστείτε ότι στα πέλματά μας έχουμε πάνω από 70.000 νευρικές απολήξεις, άρα υπάρχει άμεση επιρροή διαμέσου των πελμάτων μας, σε όλο το σώμα. Επίσης οι ευωδιαστοί υδρατμοί που αναδύονται μπορούν να δράσουν ανακουφιστικά ακόμη και στη ψυχολογία μας. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα