Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Νοερή Απεικόνιση - Ένας τρόπος για να ξαναγγίξουμε τα όνειρά μας

Νοερή Απεικόνιση - Ένας τρόπος για να ξαναγγίξουμε τα όνειρά μας



Υπάρχουν όνειρα ζωής που τα αφήσατε πίσω. Επιτρέψατε να ξεχαστούν. Αυτό ήταν μία μικρή προδοσία σε εσάς. Ποιο είναι το όνειρο που θέλετε να κατακτήσετε; Βρείτε το και αισθανθείτε σίγουρη για αυτό που θέλετε. Μην πέσετε στη παγίδα να πείτε αμάξι, σύντροφο και ότι άλλο επιθυμείτε. Θα δουλέψουμε την επιθυμία σας με ένα άλλο τρόπο, πιο βαθύ. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Ποθείτε να αποκτήσετε ένα σύντροφο. Δεν εστιάζεστε μόνο σε αυτό, αναλογιστείτε τι ποιότητες χρειάζεστε για να τον έλξετε. Να ανοίξετε το επικοινωνιακό σας κομμάτι; να αφυπνίσετε τη θηλυκή σας ενέργεια; 
Αρχίστε να ενδυναμώνετε το κομμάτι του εαυτού σας που είναι αδύναμο, που σας βάζει τρικλοποδιά, γιατί ότι και να ξεκινήσετε το κομμάτι αυτό δεν νιώθει ικανό να συνεχίσει. Το πρώτο λοιπόν που χρειάζεται να αντιληφθείτε είναι τι σας λέει η αυτόματη σκέψη. «δεν θα τα καταφέρεις», «ποιος θα διαλέξει εσένα;»
Αυτές οι σκέψεις οι οποίες κρύβουν ριζωμένες πεποιθήσεις δεν βοηθούν να γειωθεί τίποτα θετικό στο πεδίο σας. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεστε μια τέτοια σκέψη αλλάξτε άμεσα την εικόνα βλέποντας κάτι θετικό για εσάς. 

Ότι βάλετε στόχο φροντίστε να το οραματίζεστε καθημερινά δουλεύοντάς το με όλες τις αισθήσεις σας. Μία ακόμη εξαιρετική άσκηση, είναι μόλις ξυπνάτε το πρωί να πηγαίνετε στον καθρέπτη σας και να ρωτάτε τον εαυτό σας «Τι χρειάζομαι σήμερα για να μου φέρει πιο κοντά το στόχο μου;» Αυτή η άσκηση είναι μία δέσμευση που χρειάζεται να κάνετε κάθε μέρα και να κάνετε πράξη ότι σας ζητήσει το υποσυνείδητο. Δεν πρέπει να σπάσετε για κανένα λόγο την ενέργεια εμπιστοσύνης και έλξης που καλείτε. 
Σημαντικό είναι, πριν ξεκινήσετε αυτή τη δέσμευση, να δηλώσετε στον εαυτό σας, ότι θα κάνει μόνο ότι είναι καλό για εσάς, που σας κρατά ασφαλή, προστατευμένη, υγιή και χαρούμενη. 
Ανακεφαλαιώνοντας ο τρόπος για να έλξετε δεν είναι μόνο η εστίαση στο αντικείμενο του πόθου σας αλλά η εσωτερική ενδυνάμωση πληγωμένων ή αδύναμων σημείων σας. Η καθημερινή φροντίδα του εαυτού σας, η αγάπη για εσάς, η πίστη στα όνειρά σας είναι ο πιο ισχυρός μαγνήτης προσέλκυσης. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα