Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ

lifehub-anthropos-filosofia-58

ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι μυημένοι εκείνου του καιρού ανακάλυψαν, σχετιζόταν με το βασίλειο των ντέβα. Βρήκαν ότι υπήρχαν στο Γήινο Σχήμα μας δώδεκα Ιεραρχικοί Ντέβα που είχαν έλθει από ένα άλλο πλανητικό σχήμα για να εργασθούν με την εξέλιξη του δικού μας φυσικού πεδίου. Τέσσερις από αυτούς τους μεγάλους Ντέβα (έχοντας πάρει τη μύηση εκείνη που ισοδυναμεί με τη δική μας πέμπτη μύηση) εργάζονται με τις ζωές των άψυχων αντικειμένων, δύο κυβερνούν τους κατώτερους ντέβα που φρουρούν κάθε ανθρώπινο ον και πέντε κυβερνούν τα στοιχειακά, τις νεράιδες, τα ξωτικά και τις ακτινοβόλες μικρές υπάρξεις που εργάζονται με δέντρα, φρούτα, χορταρικά, βότανα και όλη τη φυτική ζωή.
Εκείνοι οι μυημένοι, λοιπόν, στην αρχαία Ατλαντίδα αντιλήφθηκαν ότι συνέβη ένα αξιοσημείωτο γεγονός, το οποίο συνέδεσε το ανθρώπινο βασίλειο με το βασίλειο των ντέβα πιο στενά, από οποιαδήποτε άλλη ζωική έκφραση της φύσης. Το γεγονός εκείνο ήταν ότι στο φυτικό βασίλειο αυτές οι δύο εξελίξεις, η ανθρώπινη και οι ντεβική, εφάπτονταν. Έτσι μέσω του φυτικού βασιλείου, μπορούσε κάποιος να έλθει σε επαφή με τους ντέβα για την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.
Αυτά όλα συνέβησαν στο απόγειο της ατλάντειας εξέλιξης, όταν τρία σημαντικά γεγονότα έλαβαν χώρα :

  • Η πύλη στο ανθρώπινο βασίλειο έκλεισε.
  • Η πύλη στο πνευματικό βασίλειο άνοιξε και
  • Το αποτέλεσμα αυτών των δύο καταπληκτικών συντρεχόντων γεγονότων στα Μυστήρια προκάλεσε μια βαθιά επίδραση σε ένα από τα βασίλεια της φύσης που αντιστοιχούσε σε ένα υψηλό βαθμό μύησης και μια επακόλουθη αύξηση της επιθυμίας του τελειοποίηση – ήταν ακριβώς ο φυτικός κόσμος που δέχτηκε την ώθηση.
Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να προσπαθήσετε να καταλάβετε ένα κοσμικό γεγονός σχετικά με τα βασίλεια της φύσης. Αυτό είναι ότι τα εφτά βασίλεια δεν είναι παρά τα ανώτερα κέντρα στο σώμα του πλανητικού Λόγου. Εμείς στο ανθρώπινο βασίλειο είμαστε το κέντρο του λαιμού, παράλληλα με το ζωικό βασίλειο (ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου, φέρνει γρήγορα σε δραστηριότητα το πλανητικό κέντρο άτζνα), το φυτικό βασίλειο είναι το κέντρο του πλανητικού ηλιακού πλέγματος μέσα στον πλανητικό Λόγο. Σε ένα επίπεδο χαμηλότερο βρίσκουμε ότι οι μεγάλες πληροφοριακές οντότητες των τεσσάρων βασιλείων της φύσης είναι στην πράξη οι τέσσερις Κουμάρα – αυτοί ενεργούν σαν εστιακά σημεία για την ενέργεια, εμψυχώνοντας τα διάφορα βασίλεια.
Με αυτά στο νου, εκείνοι οι μυημένοι της Ατλαντίδας ανακάλυψαν το κλειδί για τη σύνδεση που ένωνε το φυτικό με το ανθρώπινο βασίλειο, περισσότερο από ότι συνδεόταν οποιοδήποτε άλλο βασίλειο. Αυτό γινόταν μέσω των ακτινικών επιρροών : η τέταρτη ακτίνα έφερνε τα δύο βασίλεια μαζί. Μέσω των ακτίνων, το ανθρώπινο βασίλειο δε συνδέεται στην τωρινή περίοδο με κανένα άλλο βασίλειο στη φύση.
photo strange-omniverse.blogspot.com
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Άλαν Ν. Χόπκινς – Beacon
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα