Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αληθινοί Έρωτες: Οι εκφραστές της Νέας Ενέργειας

Αληθινοί Έρωτες: Οι εκφραστές της Νέας Ενέργειας

Του Σταμάτη Μισσιρλή |
Η γείωση της Νέας ενέργειας που μετατρέπει τη Γη θα εκφραστεί στην ανθρωπότητα μέσω τωνΟλικά ενωμένων ζευγαριών!
Οι παλιές παγιδευμένες ενέργειες απ τα τραύματα πρέπει να απελευθερωθούν από το σώμα μας μέσω της ένωσης του εαυτού μας εσωτερικά και μέσω της ένωσης με το αντίθετο φύλο, ώστε το φως των νέων ενεργειών να μπορεί να ρέει μέσα μας εντελώς και να γειωθεί σωστά.
Αυτό ολοκληρώνεται μέσα από τη γείωση του έρωτα, δηλαδή το θείo κύκλωμα ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα που πετυχαίνει το μέγιστο εαυτό του καθένα, μέσα από την συν-ουσία και γειώνει το υψηλότερο επίπεδο δόνησης από αυτό που είμαστε ολικά.

Τα υψηλότερα επίπεδα μετασχηματιστών είναι οι δίδυμες φλόγες πάνω στη Γη, που διαδραματίζουν αυτό το καιρό ένα σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση της νέας ενέργειας στη Γη και στην ανθρωπότητα!
Η νέα ενέργεια θα εκδηλωθεί μέσω των ιερών σχέσεων μεταξύ αρσενικής και θυληκής ενέργειας σε όλα τα επίπεδα!
Alex_Grey-Ocean_of_Love_Bliss

Ένα μεγάλο πλήθος φωτεινών δίδυμων ψυχών,ολικών σχέσεων, ή θα λέγαμε, ενα ζευγάρι ολικά ενωμένο, που κατέχουν το κλειδί της φλόγας, πρέπει να δείξουν το δρόμο με το παράδειγμά τους και να ανοίξουν τις πύλες της κοσμικής ενέργειας με την έντονη δύναμη των συνδυασμών της αγάπη τους και να φέρουν αυτό το επίπεδο της υψηλότερης δόνησης στην αντίληψη της ανθρωπότητας στην εποχή της Νέας Γης .
Αυτή θα είναι η πρώτη έκφραση ,το πρώτο κύμα, μέσα από τις δίδυμες φλόγες,που θα περάσουν μέσα από την ένωση τους στην 5D πραγματικότητα, ή στη γείωση και βίωμα της νέας ενέργειας!
Θα αρχίσουν την πραγματική εργασία που ψυχικά είχαν προεπιλέξει.
Κατόπιν μεγαλύτερες ομάδες αρσενικού και θηλυκού συνδιασμού κατά συνέπεια θα προσφέρουν μεγαλύτερη υπηρεσία προς τους άλλους, βοηθώντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα να περάσει αυτή τη γέφυρα που ενώνει της δύο ενέργειες σε μία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα