Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ


Εμετός. Σκέτος εμετός. Και να μη ξερνάει ο άλλος με το χέρι στο στόμα, με τρόπο διακριτικό, να δώσει μια κλίση στ σώμα, ώστε να μην προκαλεί την αηδία στους γύρω. Όχι, αυτό. Ο εμετός της κυβέρνησης, λέω της κυβέρνησης όχι της κυρίας Καφαντάρη, ρίχνεται κατ’ ευθείαν στην μούρη όλων.
Εμετός είναι να στήνεται ανύπαρκτη εταιρεία για να βολευτεί ο σύζυγος, ο σύντροφος, ο γκόμενος, ο κολλητός, ο αδελφός, ο ανηψιός, ο βαφτησιμιός βουλεφτού του Σύριζα. Σκέτος εμετός. Όπως έγινε στην περίπτωση της συντρόφισσας Χαράς Καφαντάρη.
Ντροπή στα ΜΜΕ. Παραπληροφόρησαν για μια ακόμη φορά, είτε από ασχετοσύνη, είτε από σκοπιμότητα. Έκανα παιχνίδι σε βάρος της αλήθειας. Ποια Καφαντάρη, ότι διόρισε τον άνδρα της. Κανένα άνδρα της δεν διόρισε, όπως γράφουν.
Το διορισμό τον έκανε η κυβέρνηση. Και πιο συγκεκριμένα ο διορισμός του συζύγου επιβλήθηκε από την ανάγκη να εφαρμοστεί το μνημόνιο. Ο Σκουρλέτης, το όργανο του Μαξίμου, υπέγραψε. Γιατί;

Ο Σύριζα έχει αποφασίσει να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά της τυφλής υποταγής στους δανειστές. Αυτό που δεν είχαν τολμήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που άλλα υπόσχονταν στην τρόικα και άλλα κωλομπάρευαν. Για να υπηρετήσει, λοιπόν, με υπευθυνότητα το μνημόνιο Σύριζα χρειάζεται να έχει στην τσέπη τους ψήφους τουλάχιστον των κυβερνητικών βουλευτών.
Αυτή είναι η αλήθεια που την κρύβουν τα μήντια και κάνουν μαύρη προπαγάνδα σε βάρος της κυβέρνησης. Η οποία απλά εξαγοράζει τη συναίνεση των βουλευτών της με χαριστικούς, με εμετικούς διορισμούς.
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα