Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο μία φορά το χρόνο και ξεχάστε τις Ασθένειες!!

use-medicine-year-forget-diseases

Η φυσική θεραπεία που πρόκειται να αποκαλύψουμε σήμερα είναι ηλικίας άνω των πέντε χιλιετιών, και έχει ανακαλυφθεί από έναν θιβετιανό μοναχό.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι το πιο ισχυρό φυσικό φάρμακο το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε και να θεραπεύσετε όλα τα είδη των προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, η χρήση του επιτρέπεται μόνο μία φορά το χρόνο.
Το κύριο συστατικό αυτού του καταπληκτικού φυσικού φαρμάκου είναι το σκόρδο, το οποίο είναι σίγουρα μια από τις πιο υγιεινές τροφές που μπορούμε να καταναλώνουμε!
Το ωμό σκόρδο είναι κοινό συστατικό στις κουζίνες σε όλο τον κόσμο, και έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων της χαμηλής πίεσης του αίματος, της υψηλής αρτηριακής πίεσης , των καρδιακών προσβολών, της υψηλής χοληστερόλης, της αθηροσκλήρωσης, της κληρονομημένης υψηλής χοληστερόλης, της μειωμένης ροής αίματος που προκαλείται από στένωση των αρτηριών και της στεφανιαίας νόσου.
Επίσης, το σκόρδο ελέγχει αποτελεσματικά την LDL χοληστερόλη (κακή χοληστερόλη).
Έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά ότι το ενεργό συστατικό του σκόρδου, η αλλισίνη, ενεργεί ακριβώς όπως τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, τους αναστολείς του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγεοτενσίνης (ΑΜΕ), στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το σκόρδο χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και προλαμβάνει τη δημιουργία της ορμόνης αγγεοτενσίνη II.
Η προετοιμασία αυτού του θαυματουργού φαρμάκου είναι πολύ απλή:

Συστατικά:
  • σκόρδο 350 γραμμάρια »
  •  200 ml 95% αλκοόλης (οινόπνευμα) ή  ρούμι (δεν πρέπει να περιέχει μεθανόλη ή χλωριούχο βενζαλκόνιο)
* Η ποσότητα αυτή είναι αρκετή για 12 ημέρες.
Οδηγίες:
Ξεφλουδίστε το σκόρδο, συνθλίψτε το και προσθέστε το στο αλκοόλ. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το μείγμα σε αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι και  αφήστε το έτσι για δέκα ημέρες. Στη συνέχεια, στραγγίξτε το υγρό, και ρίξτε το φάρμακο στο μπουκάλι και πάλι. 
Αποθηκεύστε το μπουκάλι στο ψυγείο.
Χρήση:
Προσθέτετε μια σταγόνα αυτού του μείγματος σε ένα ποτήρι νερό. Πίνετε ένα ποτήρι πριν από το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σας. Το βράδυ, προσθέτετε 2-3 σταγόνες του φαρμάκου σε ένα ποτήρι νερό και το πίνετε πριν από το δείπνο.
Τα αποτελέσματα αυτού του εξαιρετικά αποτελεσματικού φυσικού φαρμάκου θα σας σοκάρουν!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα