Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πως να κάνεις το laptop σου Hotspot Wi-Fi ώστε να μοιράζεις ίντερνετ



Με τον παρακάτω οδηγό θα είσαι σε θέση να κάνεις το laptop σου Hotspot Wi-Fi σύνδεση και να την μοιράσεις σε όποιους θέλεις με το δικό σου όνομα και κωδικό.
Σκέψου πως βρίσκεσαι σε ένα ξενοδοχείο το οποίο παρέχει στους πελάτες του δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Χρησιμοποιώντας το laptop σου, καταφέρνεις και ανιχνεύεις και συνδέεσαι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά όταν χρησιμοποιείς το smartphone σου, αντιλαμβάνεσαι πως το ρούτερ είναι σε απόσταση όπου δεν πιάνει η εμβέλεια της συσκευής σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανιχνεύεις και να συνδεθείς στο Wi-Fi.
Μπορεί ακόμα να υπάρχουν και άλλα άτομα στο δωμάτιο σου τα οποία να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Με τη χρήση του παρακάτω δωρεάν προγράμματος θα είσαι σε θέση να μοιράσεις τη σύνδεση του ίντερνετ σε άλλες συσκευές κάνοντας το laptop σου Hotspot Wi-Fi σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως όσο οι υπόλοιπες συσκευές βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το laptop σου, θα είναι συνδεδεμένες στο Hotspot Wi-Fi δίκτυο που έχεις δημιουργήσει, καθώς εσύ είσαι συνδεδεμένος από άλλο μακρινό δίκτυο.
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και απαιτεί ένα μόλις δωρεάν πρόγραμμα και μερικά βασικά βήματα.

Το MyPublicWiFi είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που υπάρχει για να κάνεις το laptop σου Hotspot Wi-Fi σύνδεση. Είναι ελαφρύ, γρήγορο και απαιτεί πολύ απλές βασικές ρυθμίσεις που κάθε αρχάριος χρήστης μπορεί να προσαρμόσει. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα όχι μόνο μπορείς να μοιράσεις συνδέσεις Wi-Fi σε άλλες συσκευές, αλλά μέχρι και το 3G ή 4G δίκτυο σου.
Αρχικά, θα χρειαστεί να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου (έχε κατά νου πως θα χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης). Στη συνέχεια, τρέξε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ και ‘Εκτέλεση ως Διαχειριστής’) και κάνε κλικ εκεί που λέει «Stop Hotspot» στη καρτέλα των ρυθμίσεων. Μόλις το Hotspot σταματήσει τη λειτουργία του, επέλεξε εκεί που λέει «Automatic Hotspot configuration» για να δημιουργήσεις το δικό σου Wi-Fi δίκτυο.
  • Network Name (SSID): Το όνομα που θα έχει το Hotspot Wi-Fi δίκτυο σου.
  • Network Key (τουλάχιστον 8 γράμματα/νούμερα): Ο κωδικός τον οποίο θα πληκτρολογούν για να συνδεθούν στο δίκτυο σου.
  • Enable Internet Sharing: Επιλέγεις τη σύνδεση που θα μοιράσεις στις υπόλοιπες συσκευές (Wi-Fi, 3G, 4G και πάει λέγοντας).
MyPublicWiFi - Ρυθμίσεις
Μόλις συμπληρώσεις τα παραπάνω στοιχεία, κάνε κλικ στο «Start Hotspot» και είσαι έτοιμος. Τώρα όλες οι συσκευές που έχουν τον κωδικό από το Hotspot σου θα είναι σε θέση να συνδεθούν σε αυτό.
Στην περίπτωση που το MyPublicWiFi δεν λειτουργήσει ή εμφανίσει προβλήματα, μπορείς να δοκιμάσεις ως εναλλακτική το Virtual Router, το οποίο ρυθμίζεται με τον ίδιο τρόπο και είναι κι αυτό δωρεάν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα