Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Στην  Μεγάλη Βρετανία σε ένα μέρος που ονομάζεται Skefflinge , σχεδόν ένα χιλιόμετρο από τη θάλασσα, βρέθηκε νεκρή  μια νεαρή θηλυκή φάλαινα!!!! Η νεκρή φάλαινα μέσο όρο είχε δέκα μέτρα μήκος και βρέθηκε στο γρασίδι ενός χωραφιού. Το πιο παράξενο πράγμα είναι ότι γύρω τις δεν βρέθηκε κανένα ίχνος μεταφοράς της!!!!
Φαίνεται ότι το ζώο σαν να είχε μόλις τηλεμεταφερθεί εκεί, κάποια στοιχεία δείχνουν ότι έπεσε στο έδαφος από  κάποιο τύπο αεροσκάφους!!!! Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι η φάλαινα ήταν ακόμα ζωντανή όταν βρισκόταν στο χωράφι δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις!!!!
 Οι εργαζόμενοι της Βρετανικής Ζωολογικής Εταιρείας που διεξήγαν την επιθεώρηση κατάφεραν να βρούνε μια τραγική λύση που γελάει όλη η Βρετανία μαζί τους!!!!
Είπαν ότι η θηλυκή  φάλαινα βγήκε από τη θάλασσα προς την ξηρά από τη δράση των κυμάτων!!!! Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής αμφισβήτησαν τα λόγια των ερευνητών, υποστηρίζοντας ότι τέτοια κύματα δεν έχουν υπάρξει ποτέ και δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν, ώστε να πάρουν αυτό το θηλαστικό ζώο τόσων τόνων και να το πάνε ένα χιλιόμετρο μέσα στην ακτή!!!!
 Ως εκ τούτου, οι ειδικοί δεν είναι σε θέση να δώσουν μια ακριβή εξήγηση για το περιστατικό!!!! Οι Βρετανοί ουφολόγοι- ερευνητές πιστεύουν ότι η πιο πιθανή αιτία είναι ότι πρόκειται για μια υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους, υποδηλώνουν ότι πιθανότητα ότι ένα UFO ψάρεψε την φάλαινα για να την εξετάσουν  και στη συνέχεια για κάποιο λόγο ίσως λόγο βάρους τους έπεσε στην ξηρά!!!!  Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι απήγαγαν συνεχώς πολλά ζώα της γης για να τα εξετάσουν και να εκτελέσουν πειράματα πάνω τους!!!!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο τμήμα της Αγγλίας, ένα νεκρό δελφίνι βρέθηκε σχεδόν στην ίδια θέση!!!! Έτσι, η θεωρία των εξωγήινων φαίνεται η πιο αξιόπιστη!!!!
ΟΜΩΣ…!!!!!

Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται σαν να υπάρχει μια τεράστια παραπληροφόρηση στο θέμα αυτό για να μπερδέψουν τα νερά στους ερευνητές ή για να μην γίνει γνωστό ένα τόσο τεράστιο θέμα!;!
Για να δούμε….:
Πολλές είναι οι ιστοσελίδες  παραπληροφόρησης οι οποίες έχουν αναδείξει αυτό το περιστατικό μπερδεύοντας την αρχική τοποθεσία όπου και βρέθηκε η φάλαινα και είναι φανερό το γιατί χωρίς να μπαίνουμε σε πολύ κόπο να σκεφτούμε!!!! Κατηγορούν επίσης την παρακάτω εφημερίδα ότι αυτή είναι που το ανέδειξε πρώτη!!!! Δεν είναι και φαίνεται από την ημερομηνία έκδοσης!!!! Και λένε για αυτή:
Το World News Daily Report ( Γουόρλντ Νίουζ Ντέιλη Ριπόρτ ) είναι ένας δικτυακός τόπος ψυχαγωγίας που δημοσιεύει φανταστικά αντικείμενα ( Προσέξτε φανταστικά  ) όχι ότι δεν το έχει κάνει….!!!! Ενώ δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία,  είχε δανειστεί μια πραγματική φωτογραφία μιας φάλαινας!!!! Χμμμμμμ θα το δούμε πιο κάτω: 
Πάμε όμως στις ιστοσελίδες παραπληροφόρησης του ζητήματος που έγινε εσκεμμένα:
Πρώτο και καλύτερο το Χόαξ σλέηερ όπου το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα είναι το Ελλήνικ Χόαξ αλλά θα βρείτε σε όλες τις χώρες του κόσμου και καλά ΧΟΑΞ ιστοσελίδες που λένε ότι και καλά όλα αυτά και ότι έχει να κάνει σχέση με παραφυσικό ούφο κτλ. κτλ. κτλ. είναι ψέματα και φτιάχνουν και ωραία πειστήρια οι άτιμοι χε χε χε!!!! Αλλά εμείς δεν μασάμε!!!!! Λοιπόν το πρώτο και καλύτερο!!!!
Δεύτερο:
Τρίτο/ Πάλι με Χόαξ χαοχοαοχοα και όχι ότι και ότι  αλλά Χόαξ Αλέρτ!!!!
Τέταρτον:
και δεν θα βάλω άλλα διότι έχει γεμίσει πλέον ο κόσμος με την είδηση τελικά ότι ήταν μούφα το περιστατικό αυτό!!!!
Όμως!!!! Ξανά όμως τι να κάνω πρέπει να αποδείξω ότι πάνε να μπερδέψουν το όλο ζήτημα και να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι το όλο θέμα είναι μούφα και ένα καλοστημένο παραμύθι!!!!
Πρώτη δημοσίευση έγινε το Σεπτέμβριο του 2011 από μια πολύ καλή και με κύρος εφημερίδα την Τέλεγκραφ όπου πρώτη έκανε την ανακάλυψη αυτού του γεγονότος και είναι όπως τα αναφέραμε το πρώτο σκέλος του άρθρου!!!!
Ευτυχώς το άρθρο το έχει ακόμη η εφημερίδα και το δηλώνει έμπρακτα ότι έτσι έγιναν τα πράγματα!!!!! Η ηλεκτρονική διεύθυνση για να σταματήσει και από πλευρά Ελλάδος πως τα Ελλήνικ Χόαξ που προσπαθούν πάντα να μειώνουν τέτοια γεγονότα αλλά και άλλοι ερευνητές που έπεσαν στην παγίδα της παραπληροφόρησης, η διεύθυνση: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/8796084/Mystery-as-beached-whale-found-in-field-in-Yorkshire.html  
Δεν είναι το μόνο θέμα που πάνε να κουκουλώσουνε αν και αυτό το θάψανε τελείως διότι βλέπετε ήταν τέτοιο το γεγονός που δεν καλοστεκόταν στο νου των ανθρώπων το πώς η φάλαινα βγήκε έξω από το νερό περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά!!! Οπότε εκεί στην δυσπιστία του ανθρώπου και τον αναλογισμό χτύπησαν!!!!! Το περάσανε ακόμα και στο Υu tube ότι έτσι είναι και καλά βρέθηκε στην Γιούτα των ΗΠΑ!!!! Το βίντεο:
Έτσι λοιπόν η παραπληροφόρηση γίνεται πιο συγκεκριμένη και κατακτά όλο ένα και ποιο ανημέρωτους ανθρώπους και τους αλλάζει τα μυαλά κάνοντας τους περισσότερο δύσπιστους από ότι είναι μέχρι στιγμής….!!!! Είχα γράψει και για της νεκροψίες των εξωγήινων που είχαν γίνει τότε που τις έβγαλαν όλες ψεύτικες και παρέθεσα στοιχεία ότι δεν είναι έτσι!!!! Όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!
Δεν θα γράψω κάτι άλλο, έξυπνοι είσαστε μην τους αφήνεται να σας οδηγούν αυτοί όπως θέλουν!!!! Ψαχτείτε και αλλού!!!! Μην πιστεύετε τι λέμε μόνο εμείς!!!! Αλλά όταν ακούτε κάτι ψάξτε το πολύ μα πάρα πολύ ειδικά τις μέρες μας και από δω και πέρα!!!! Αφήστε την υπόφυση και την επίφυση σας να δουλέψει, είναι ήδη κλειδωμένη μην τις προσθέτετε και άλλο κλείδωμα με το να πιστεύετε ότι σας σερβίρουν οι παραπληροφοριοδότες του συστήματος !!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα