Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η Πυραμίδα του Θανάτου: Ποιος πραγματικά είναι ο Κυβερνήτης αυτού του κόσμου;

Ποιος βρίσκεται πραγματικά στην κορυφή της πυραμίδας;

in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/

Έχουμε όλοι δει τον "παντεπόπτη οφθαλμό" στην κορυφή της πυραμίδας, στο Αμερικάνικο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου
Ενώ υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το ποιος είναι αυτός, είναι πιθανό το πρόσωπο που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας να μην είναι καν από αυτόν τον πλανήτη και βασίζεται σε μας στο να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο για να επιβιώσει μέσω θυσιαστικών ενεργειών.
Αρχαία συστήματα πυραμιδικού ελέγχου χρησιμοποιήθηκαν από τους Φαραώ. Για να κρύψουν τους εξωγήινους ηγεμόνες, η πυραμίδα ελέγχου τους έμοιαζε με αυτήν:
Pyramid Of Death: Who REALLY Runs This World?
Η επόμενη πυραμίδα ελέγχου αφορούσε την μοναρχία και έμοιαζε με αυτήν:
Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;

Μας έχουν οδηγήσει να πιστεύουμε ότι η παρακάτω πυραμίδα είναι το ισχύον σύστημα ελέγχου, με τα χρήματα και τον Πάπα / Βατικανό στην κορυφή της:
Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν τυφλά ότι οι αντίστοιχοι ηγέτες των χωρών τους κατέχουν την απόλυτη εξουσία, αλλά αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί οι ηγέτες δίνουν εξηγήσεις σε ανώτερες δυνάμεις. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ ήθελε να δει τα αρχεία UFO και δεν του επιτράπηκε να το πράξει από τον επικεφαλής της CIA, George HW Bush. Έτσι, αν ο επικεφαλής της CIA είναι πάνω από τον πρόεδρο, τότε  ποιος κυβερνάει τις Ηνωμένες Πολιτείες;




Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι μυστικές κοινωνίες (όπως οι Ελεύθεροι Τέκτονες ή οι Ροδόσταυροι ) ελέγχουν τον τρόπο που τα γεγονότα διαδραματίζονται στον πλανήτη, αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να ελέγχονται από ανώτερες δυνάμεις.
Μέσα σε αυτές τις μυστικές κοινωνίες, βλέπουμε πυραμιδικά τμήματα:
Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;
Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;
Κάποιοι θα έλεγαν ότι ο Πάπας είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο στον πλανήτη, αλλά ακόμη και αυτός ελέγχεται και επισκιάζεται από τον "Μαύρο Πάπα» που παραμένει αόρατος και κρυμμένος από το ευρύ κοινό.
Αν ο Πάπας ήταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη, τότε γιατί υπάρχει πείνα και  έλλειψη στέγης, όταν αυτός έχει την ικανότητα να τελειώσει όλο αυτό, από τη στιγμή που είναι ο πλουσιότερος πρόσωπο στον πλανήτη;
Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από τη Βίβλο, Matthew 19:21:
21 Ο Ιησούς απάντησε, « Αν θέλεις να είσαι τέλειος, πήγαινε, πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό στον ουρανό. Στη συνέχεια έλα, ακολουθήσε με ».
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι αρκετά πλούσια για να θρέψει, να ντύσει και να δώσει καταφύγιο σε κάθε πρόσωπο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ωστόσο γιατί ο Πάπας δεν ακολουθεί τα εδάφια από τη Βίβλο στα οποία αναμένει όλοι οι άλλοι να συμμορφώνονται με αυτά;
Το πιο σημαντικό, γιατί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει τόσο πολύ χρυσό ;

Ποιος είναι πάνω από το Βατικανό ;

Αυτή είναι αναμφισβήτητα η πιο ακριβής πυραμίδα ελέγχου που θα βρείτε καθώς πηγαίνετε προς τα κάτω, στην τρύπα του κουνελιού:

Πυραμίδα του θανάτου: ο οποίος διευθύνει πραγματικά αυτό τον κόσμο;  in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/ σώμα το μυαλό της ψυχής πνεύμα BodyMindSoulSpirit.com http://bodymindsoulspirit.com/
Εταιρείες, όπως η Monsanto, η JP Morgan και η Exxon ελέγχονται από τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ , έτσι αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι στη λίστα.
Οι ηγέτες του κόσμου και οι πολιτικοί δεν υπάρχουν στην πυραμίδα, επειδή, όπως πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν, επιλέγονται, δεν εκλέγονται. Σε οποιαδήποτε δεδομένη εκλογή, θα δείτε πάντα μια επιλογή μεταξύ του μη χείρον βέλτιστον. Δεν έχει σημασία ποιον θα επιλέξετε, θα είναι πάντα τα ίδια σκατά από μια διαφορετική τουαλέτα.

 Anunnaki

Τα κείμενα των Σουμερίων είναι από τα παλαιότερα γνωστά κείμενα της ανθρωπότητας και χρονολογούνται πριν από οτιδήποτε είναι γραμμένο στη Βίβλο ή οποιαδήποτε άλλα θρησκευτικά κείμενα.
Σύμφωνα με τα κείμενα των Σουμερίων, οι Anunnaki ταξίδεψαν σε αυτόν τον πλανήτη σε αναζήτηση χρυσού για να τον χρησιμοποιήσουν ως μικρο-σκόνη για να προστατεύσουν την ατμόσφαιρα του δικού τους πλανήτη από την πυρηνική ακτινοβολία. Στην αρχή, οι Anunnaki εξόρυσσαν το δικό τους χρυσό, αλλά συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε πάρα πολύ δουλειά και έτσι τροποποίησαν γενετικά τα γονίδια των ειδών της γης με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την φυλή του Αδάμ, δηλαδή αυτήν που γνωρίζουμε σήμερα ως ανθρωπότητα. Αυτό εξηγεί γιατί έχουμε μόνο 46 χρωμοσώματα με 2 εκ των οποίων συντηγμένα, ενώ όλα τα άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά της γης έχουν 48.
Αυτό εξηγεί, επίσης, γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη και η ζήτηση για χρυσό σε κάθε κοινωνία.
Περισσότερα από 350 αντικείμενα βρέθηκαν στον Ισημερινό σε ένα παλιό σύστημα σηράγγων που χρησιμοποιούταν για την εξόρυξη χρυσού. Σε ένα συγκεκριμένο τεχνούργημα παρουσιάζεται ο παντόπτης οφθλμός στην κορυφή μιας πυραμίδας. Ο ίδιος που υπάρχει και στο χαρτονόμισμα τους ενός δολαρίου των ΗΠΑ(παρακάτω).
in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/
Κάτω από ένα μαύρο φως, το μάτι παίρνει μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος αυτού του τεχνουργήματος, μπορείτε να δείτε έναν αστρονομικό χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα μαζί με γραφή που είναι παλαιότερη από οποιαδήποτε γνωστή γραφή σε αυτόν τον πλανήτη. Σύμφωνα με την έρευνα του Κλάους Ντόνα , η ίδια γραφή έχει βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας προϋπάρχον παγκόσμιος πολιτισμός που είναι πολύ παλαιότερος από οποιεσδήποτε σανσκριτικές γραφές.
Στο 2ο λεπτό ο Κλάους Ντόνα μιλά για αυτό το τεχνούργημα:


Επειδή αυτό το τεχνούργημα δείχνει έναν χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα στο κάτω μέρος του, τότε ποια είναι η σημασία του; Είναι πιθανό ο άρχοντας (ες) μας να ήρθαν από τη ζώνη του Ωρίωνα; Ή, ίσως, αυτές οι οντότητες από τον Ωρίωνα, είναι χαμηλότερου επιπέδου άρχοντες για τους Anunnaki ;

Άρχοντες - Archons

Ακόμη και τα παλιότερα Γνωστικά κείμενα μιλούν για τους άρχοντες οι οποίοι είναι μη φυσικές οντότητες που τρέφονται από την αρνητική ενέργεια, όπως αυτήν του φόβου. Αυτό εξηγεί γιατί ποτέ δεν αισθανόμαστε καλά αφού έχουμε παρακολουθήσει τις νυχτερινές ειδήσεις ή διαβάζοντας τα καθημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η παρακάτω εικόνα είναι η πυραμίδα ελέγχου:

in5d σε 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/
Αυτό που ΔΕΝ εμφανίζεται είναι οι εξωγήινοι που βρίσκονται από πάνω τους. Σε αύξουσα σειρά, θα βρείτε:
  • Κακόβουλους εξωγήινους χαμηλότερου επίπεδου (π.χ. Δρωκωνιανοί και Ερπετοειδή )
  • Υψηλότερου επίπεδου κακόβουλοι εξωγήινοι όπως οι Anunnaki
  • Άρχοντες και άλλη αόρατη ύλη
  • Υψηλότατο επίπεδο κακόβουλου εξωγήινου (ων) που κυριολεκτικά υπάρχουν και τρέφονται από το φόβο, τον θάνατο, τον πόνο, την ταλαιπωρία, την δυστυχία, και τις θυσίες. Ελεγκτές των αρχόντων
Είναι πιθανό οι άρχοντες να ελέγχουν τους Ανουνάκι και τελικά εκπροσωπούνται κοντά στην κορυφή της πυραμίδας. Κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα, είναι ξεκάθαρο!
Στην κορυφή της πυραμίδας, θα βρείτε ένα είδος κακόβουλου εξωγήινου ελέγχου (και προγραμματισμού), τύπου «Μάγος του Οζ».
Ένα κοινό που θα βρείτε σε κάθε επίπεδο είναι η χρήση του φόβου για σκοπούς ελέγχου.
Κατά ειρωνικό τρόπο, επειδή κάθε επίπεδο είναι τόσο αποκομένο σε πυραμιδικά διαμερίσματα, φοβούνται και δυσπιστούν το ένα το άλλο.

Κι αν…

Τι θα συμβεί αν ο Πάπας (ή η οποιαδήποτε γήινη οντότητα που βρίσκεται πάνω από αυτόν) απειλείται να μας κρατήσει σε υποταγή, έλεγχο και  συμμόρφωση, με το να ζούμε σε διαρκή φόβο, προκειμένου να κατευνάσει τους εξωγήινους ηγεμόνες του μέσα από θυσίες (όπως κάθε παγκόσμιος πόλεμος, 9 / 11, κλπ ...);
Αν κοιτάξετε τους διάφορους τύπους αίματος και τις ομάδες Rh , τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αδύνατο να έχουμε τόσες πολλές φυλές και εθνότητες σε αυτόν τον πλανήτη που να προέρχονται από «τον Αδάμ και την Εύα". "Αδάμ" είναι η συντομογια της «φυλής Adama" που οι  Anunnaki δημιούργησαν, οπότε είναι πιθανό όλες οι φυλές να δημιουργήθηκαν ως πειράματα υπο-ειδών;
Στα υψηλότερα επίπεδα του Τεκτονισμού, θα βρείτε το σύνθημα, "Ordo ab Chao" που σημαίνει "τάξη στο χάος". Αυτός είναι ο λόγος που η παραδοχή διαίρει και βασίλευε συνεχώς χρησιμοποιείται εναντίον μας, πολλές φορές χωρίς καν να την δούμε ακόμα και όταν είναι μπροστά στα μάτια μας.
Για παράδειγμα, διαίρει και βασίλευε είναι το σκεπτικό πίσω από κάθε αθλητική εκδήλωση, αλλά το χάβουμε χωρίς να αναρωτιόμαστε γιατί. Βλέπουμε ονόματα ομάδων, όπως New York “GIANTS,” San Francisco “Giants,” ή Tokyo Giants και ποτέ δεν αμφισβητούμε την προέλευση αυτών των ονομάτων των ομάδων. Είναι πιθανό ότι τελικά αντιπροσωπεύουν τους Ανουνάκι ή κάποια άλλη εξωγήινη φυλή από όντα που μας κυβερνούν;
Τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Survivor» ή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» βασίζονται στην ίδια φιλοσοφία.
Τελικά, ο τελικός στόχος είναι η φήμη (εγώ) και το χρήμα (υλισμός), στα οποία έχουμε επενδύσει ως παγκόσμια κοινωνία και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θα κάναμε αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα . Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα μας τοποθετούν τον ένα εναντίον του άλλου μέσω των αρχών του διαίρει και βασίλευε.
Μόλις ο πάτος των πυραμίδων ενωθεί 
Έχω πει πολλές φορές, « Μόλις το κάτω μέρος της πυραμίδας ενωθεί (όλοι μας), αμέσως το υπόλοιπο θα καταρρεύσει ». Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό για όλους μας, στο κάτω μέρος της πυραμίδας, να έρθουμε κοντά και να ενωθούμε και γι' αυτό πρέπει να εκτιμήσουμε κάθε φυλή που είναι διαφορετική από τη δική μας, αντί να αγνοούμε ή να αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο. Το πιο σημαντικό, δεν πρέπει να εμπλεκόμαστε σε "πολέμους φυλών» που οι ηγεμόνες στέλνουν επάνω μας. Όσο μας κρατούν χωρισμένους, ως ανθρωπότητα, ποτέ δεν θα ενωθούμε σε μία φυλή. Στο τέλος, οι μόνοι που πραγματικά εμποδίζουν αυτό το ενδεχόμενο είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Τα καλά νέα είναι ότι όλοι αφυπνιζόμαστε σε αυτές τις αλήθειες και αρχίσαμε να ενωνόμαστε.
Αυτός είναι ο λόγος φαίνεται που προσπαθούν να μας ωθήσουν σε ένα περιβάλλον με ολοένα και περισσότερο φόβο τον τελευταίο καιρό, καθώς οι ηγεμόνες μας πανικοβάλλονται για το πώς έχουν τα σχέδιά τους ματαιωθεί ή καθυστερήσει, όπως αυτά της Ένωσης Βόρειας Αμερικής και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αστρολογικά Χρονοδιαγράμματα

Η αστρολογία είναι ένα σημαντικό εργαλείο σε αυτήν την εξίσωση. Στην αλχημεία, υπάρχει ένα ρητό, « Όπως πάνω, έτσι και κάτω ". Με άλλα λόγια, ό, τι συμβαίνει στους Ουρανούς αντικατοπτρίζεται στον πλανήτη μας και με τη σειρά του, σε κάθε άτομο.
Η αστρολογία βασίζεται στους κύκλους του χρόνου που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.Όταν αρχίζουν νέοι κύκλοι, μπορούμε να μάθουμε από την τελευταία φορά που είδαμε αυτές τις ουράνιες ενέργειες. Για παράδειγμα, η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω ήταν το 1700 κατά τη διάρκεια τόσο της γαλλικής όσο και της αμερικανικής επανάστασης. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως "Καταστροφέας" και θα γκρεμίσει κάθε τι που δεν είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας.
Το 2008, ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω ξανά και θα μείνει εκεί μέχρι το 2023. Αμέσως με την είσοδό του, είδαμε την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εξαίρεση των "too big to fail / jail" τραπεζών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έχουμε επίσης δει μια σειρά από επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτά δεν είναι συμπτώσεις!
Οι Εξωγήινοι ηγεμόνες μας είναι πολύ θετικά διακείμενοι στην αστρολογία και την χρησιμοποιούν ως χρονοδιάγραμμα.
Φαίνεται ότι οι γήινοι ηγεμόνες μας είναι πολύ πίσω από τον σχεδιασμό χρονοδιαγράμματός του και  πιέζονται από τον εξωγήινο ζυγό τους είτε για περισσότερες θυσίες ή / και για την "One World / Νέα Παγκόσμια Τάξη".
Όσο όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και βλέπουν πώς ελεγχόμαστε και χειραγωγούμαστε για χιλιετίες, τόσο λιγότερο θα ανεχθούν να χειραγωγούνται από τους γήινους και εξωγήινους ηγεμόνες μας.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι η ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε ό, τι είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Οι Ηγεμόνες μας το γνωρίζουν αυτό και θα προσπαθήσουν τα πάντα, μέσα στις δικές τους αντίληπτικές εξουσίες, για να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όλα ξεκινούν από το κάτω μέρος της πυραμίδας που συνενώνεται ως ένα, καθώς κάθε άτομο κάνει τη δική του «εσωτερική εργασία» για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που επαναλαμβάνονται μέσα στην ίδια τη ζωή του.

Οι κακόβουλοι εξωγήινοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη

Σύμφωνα με τον επαφικό Corey Goode, οι Δρακωνιανοί τα έχουν χαμένα (the Dracos are shitting bricks)  και οι αφέντες τους, τους πιέζουν να εκφοβίσουν την "Συμμαχία Των Γαλάζιων Σφαιρών" να τους επιτρέψουν να αφήσουν το ηλιακό μας σύστημα, μαζί με τα ανθρώπινα τσιράκια τους ( ηγέτες του κόσμου, πολιτικοί, κλπ ...), οι οποίοι έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα.


Σύμφωνα με  Dr. Simon Atkins, το "Κύμα X" (“Wave X”) φθάνει, φέρνοντας διαγαλαξιακά κύματα ενέργειας που θα εκθέσουν τους ελεγκτές. Ο Atkins δήλωσε ότι το CERN χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την άφιξη αυτών των εισερχόμενων ενεργειών, προσθέτοντας ότι δεν έχει σημασία αυτή η προσπάθεια, επειδή δεν θα καταφέρει να εμποδίσει αυτά τα κύματα της διαγαλαξιακής ενέργειας να μετατρέψουν ολόκληρο το ηλιακό μας συστήμα. 

Μιλά για το CERN γύρω στο 1:09:20 του παρακάτω βίντεο:


Το CERN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν πύλες ή σκουληκότρυπες για να μπορέσουν οι κυβερνώντες ελεγκτές να βγουν από το ηλιακό μας σύστημα πριν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. Είναι πιθανόν είτε το Wave Χ να απαγορεύει σε αυτά τα κακόβουλα όντα να εγκαταλείψουν τη γη, ή το πέπλο ή η καραντίνα που είχε τοποθετηθεί πάνω από τον πλανήτη μας πολλές χιλιετίες πριν.

Ανυψώνοντας το Πέπλο

Στο κάτω μέρος της πυραμίδας, θα βρείτε όλους μας.

 Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν συμμορφωνόμασταν πλέον στα "αφεντικά" μας;
Παγκόσμια ειρήνη.
Πολλοί άνθρωποι αγνοούν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, αλλά σύντομα, θα γίνει φανερό, καθώς το πέπλο ανυψώνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν κάθε μέρα.
Εν τω μεταξύ, διεκδικήστε τη δική σας προσωπική κυριαρχία. 

Όπως ο Cameron Day συνιστά:
Το πρώτο βήμα είναι να δεσμευτείτε στα πρωτόκολλα εξαγνισμού του εαυτού σας (Self-Clearing System) και να ανακαλέσετε όλες τις συμφωνίες που έχετε κάνει με οποιαδήποτε όντα που δεν έχετε κάτι το κοινό στο μυαλό. Στη συνέχεια, ανακαλέσετε όλες τις συμφωνίες για να δείτε την πραγματικότητα σε όρους πόλωσης. Κάθε φορά που ανακαλείτε συμφωνίες, να είστε σίγουρος ότι διεκδικείται εκ νέου την ενέργειά σας, που σας την είχαν πάρει αυτοί. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσετε τη δέσμευσή σας να ξεπεράσετε τις ιδεολογικές δομές ελέγχου του διεφθαρμένου Δημιουργού, χωρίς να αποσυντονίζεστε από άσκοπες μάχες πόλωσης.
Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας, κυριολεκτικά. Είτε η τηλεόρασή σας είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη, μπορεί να εκπέμπει αρνητικές συχνότητες που παίζουν στην ψυχή σας. Σχεδόν ό, τι είναι στην τηλεόραση είναι μια απόσπαση της προσοχής που σας εμποδίζει από το να ανακαλύψετε την αλήθεια, τον θεϊκό σκοπό σας για την παρουσία σας εδώ .
Τέλος, όλοι πρέπει να ενωθούμε. Όπως ανέφερα, μόλις το κάτω μέρος της πυραμίδας ενωθεί, το υπόλοιπο θα καταρρεύσει. Αυτός είναι ο λόγος που αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία αυτή τη στιγμή προσπαθούν με πολέμους ανάμεσα στις φυλές να μας κρατούν οικονομικά διαιρεμένους. Είναι προφανές ότι όποιος έχει τον έλεγχο αυτού του πλανήτη μας χρησιμοποιεί για σκλάβους και για θυσιαστικούς λόγους μέσω των αέναων πολέμων μεταξύ μας.
Έχουμε την αριθμητική υπεροχή και δύναμη να κάνουμε αυτόν τον κόσμο έναν παράδεισο στην κυριολεξία χωρίς την ανάγκη οικονομικής υποτέλειας, και όλα αυτά σιγοβράζουν σε όλους όσους ενώνονται κάτω από μια κοινή αιτία και πολεμούν για το καλό της ανθρωπότητας.
Χωρίς εμάς, κανένας από αυτούς δεν υπάρχει.

Ο Gregg Prescott, είναι ο ιδρυτής και εκδότης των In5D και BodyMindSoulSpirit . 
in5d

Σας προτείνουμε...

Η Ατζέντα της Ερπετοειδούς (Δρακωνιανής) Εισβολής

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα