Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Hangover: Τι να φάτε για να το ξεπεράσετε;



Η παραμονή Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και οι περισσότεροι θα γιορτάσουν την άφιξη της νέας χρονιάς με φαγητό, βασιλόπιτα, χαρτιά, γλέντι και… αλκοόλ.

Στην περίπτωση που την παραμονή το »ρίξετε» έξω,  για να μην σας βρει η 1η Ιανουαρίου σας με πονοκέφαλο και άσχημη διάθεση μάθετε με ποιες τροφές θα διώξετε το hangover!
Σπαράγγια
Σύμφωνα με μελέτη του 2009 που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα όσοι καταναλώνουν σπαράγγια αποβάλλουν πιο εύκολα το αλκοόλ από τον οργανισμό τους.
Αβγά
Εκτός από την πρωτεΐνη που περιέχουν είναι πλούσια σε βιταμίνες B, οι οποίες καταστρέφουν σε ένα μεγάλο βαθμό το αλκοόλ.

Μπανάνες
Χάρη στο κάλλιο που περιέχουν βοηθούν τον οργανισμό να επανέλθει γρηγορότερα.
Τοστ
Το τοστ όσο και αν σας φαίνεται περίεργο παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση της χαμένης ενέργειας που οφείλεται στο γεγονός ότι το ήπαρ δεν μεταβολίζει το αλκοόλ και δεν μπορεί πάντα να ελέγξει το σάκχαρο του αίματος, με αποτέλεσμα τη γνωστή κακοδιαθεσία και έλλειψη ενέργειας.
Πιείτε νερό
Το νερό κάνει στην κυριολεξία θαύματα. Μάλιστα οι ειδικοί συστήνουν να πίνετε νερό που είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, με επιπλέον ηλεκτρολύτες, όπως τα αθλητικά ποτά.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα