Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ




Από την πρώτη στιγμή που συνειδητοποιούμε τον εαυτό μας ότι υπάρχουμε, και ότι "ζούμε", συνήθως γινόμαστε ένα με το περιβάλλον γύρω μας, τον χώρο, και την πληροφορία που ενυπάρχει στην κοινωνία που μεγαλώσαμε και δημιούργησαν οι πρόγονοί μας.

Οτιδήποτε θεωρούμε ως αλήθεια και πραγματικότητα, είτε ως υλική είτε ως πνευματική, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι δικές μας σκέψεις, αλλά οι πληροφορίες "άλλων" που αποδεχτήκαμε ως αλήθεια, δηλαδή όλων αυτών που εξουσιάζουν την κοινωνία των ανθρώπων, όπως για παράδειγμα στην σημερινή μας κοινωνία οι κυβερνώντες μιας ισχυρής χώρας, όπου μέσα από την εκπαίδευση μας στα δικά τους εκπαιδευτικά  "σχολεία" τα πανεπιστήμια, τις δικές τους φυσικές επιστήμες, την τεχνολογία τους, και τις θρησκείες τους, μας δημιουργούν ένα εικονικό υλικό αλλά και πνευματικό υπόβαθρο, όπου εμείς απλά αποδεχτήκαμε και απορροφήσαμε ως αλήθεια στον δικό μας εγκέφαλο από την γέννηση μας έως σήμερα.

Ζούμε λοιπόν σε ένα matrix σε έναν ψεύτικο κόσμο όπου αυτό που κυριαρχεί στην ζωή μας είναι οι ψεύτικες ανάγκες του θνητού μας σώματος μαζί με τις ψεύτικες ανάγκες της πνευματικής μας κατανόησης και αναζήτησης του αληθινού εαυτού μας, οι οποίες ανάγκες είναι αυτές που καθορίζουν την όποια αλήθεια στην ζωή μας. 

Και όποιος άνθρωπος έχει ανάγκες είναι για πάντα σκλάβος του ίδιου εαυτού του, και ποτέ ένας ελεύθερος άνθρωπος, διότι οτιδήποτε στην ζωή από την γέννηση του και μετά, ως υλικός και πνευματικός οδηγός του ανθρώπου είναι οι ανάγκες.
Οι ανάγκες λοιπόν καθορίζουν την απάντηση που θα αποδεχτούμε ως αλήθεια για την πραγματικότητα του κόσμου, αλλά και για τον ίδιο τον θεό δημιουργό μας!! 

Ο οποίος θεός για εμάς είναι πάνω απ'όλα, άρα αυτός πρέπει να μας καθοδηγεί μέσα από τις δικές μας ανάγκες, διότι  ο θεός ξέρει τι κάνει. 
Κι εμείς εδώ απλά τον ακολουθούμε μένοντας αδρανείς στην σκέψη μας σαν τα πρόβατα-ανθρωπόζωα, δίχως νου και σκέψη, και αποδεχόμαστε ότι ζωή είναι η σκλαβιά του σώματος και του πνεύματος μας!!!! διότι ζωή για εμάς είναι οι ανάγκες!!! διότι πως μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι ή να ζήσουμε σε έναν άλλο ανώτερο κόσμο ελεύθεροι, όταν έχουμε πάντα οδηγό μας την σκλαβιά; τις ανάγκες; είτε για την εδώ ζωή μας, είτε για την ουράνια ζωή μας; όταν οποιαδήποτε σκέψη και ενέργεια στην ζωή μας καθοδηγείται από τις ανάγκες;

Και όλα αυτά χωρίς να σκεφτόμαστε ποτέ μόνοι μας!!!! χωρίς ποτέ να καθήσει μόνος του ο άνθρωπος να στραγγίσει το κεφάλι του ώστε να δει μια άλλη αλήθεια, την δική του αλήθεια που θα τον ελευθερώσει από τον ψεύτικο κόσμο της αιώνιας σκλαβιάς του!!
έναν κόσμο όπου ότι γνωρίζουμε το μάθαμε από την κοινωνία με την οποία αλληλεπιδρούμε συνεχώς, η οποία κοινωνία των ανθρώπων απορροφά την όποια πληροφορία και την αποδέχεται ως αλήθεια χωρίς πρώτα να την επεξεργαστεί, διότι μας έμαθαν να μισούμε και αποστρεφόμαστε την ελεύθερη σκέψη! και απλά να αντιγράφουμε και να αποδεχόμαστε την αλήθεια του άρχοντα αυτού του κόσμου! τις ανάγκες! άρα την αιώνια σκλαβιά μας.
Διότι η αλήθεια της ζωής δεν είναι η σκλαβιά, αλλά η ελευθερία!!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!!


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα