Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Αλκαλικό Νερό...στη μάχη κατά του Καρκίνου!!!

728px-Get-σας-Οκτώ-Ποτήρια-of-Νερό-a-Day-Step-2-έκδοση-3


Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο καρκίνος ζει σε όξινο περιβάλλον, και υπάρχουν, επίσης, ενδείξεις ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον ευδοκιμούν και οι περισσότερες χρόνιες ασθένειες. 
Γνωρίζοντας αυτό, είναι λογικό ότι αυτές οι ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον με pH πάνω από 7.36, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με αλκαλικό νερό.
Η κατανάλωση αλκαλικού νερού θα αποκαταστήσει τα φυσικά επίπεδα του pH σας και θα κρατήσει τις ασθένειες μακριά από το σώμα σας, καθώς εξουδετερώνει όλα τα οξέα. Αυτός ο τύπος του νερού μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα καταστήματα υγιεινής, αλλά μπορεί επίσης να παρασκευαστεί στο σπίτι. 
Εδώ είναι ό, τι χρειάζεστε:

Συστατικά
1 οργανικό λεμόνι
2 λίτρα απιονισμένο νερό
1 κουταλιά της σούπας ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
Παρασκευή
Ρίχνουμε το νερό σε ένα γυάλινο βάζο, στη συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα συστατικά και κλείνουμε σφιχτά το βάζο. Αφήνουμε το μείγμα όλη τη νύκτα, στη συνέχεια, πίνουμε 3 ποτήρια του αλκαλικού νερού το πρωί με άδειο στομάχι.
weeklyhealthylife



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα