Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εκκένωση του Πλανήτη;

Αποτέλεσμα εικόνας για Kent Dunn
Μικρές ειδήσεις για λίγους..
- Ο Kent Dunn μόλις χθες επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι αμέσως μετά την αυριανή Θερινή Τροπή θα αρχίσει η εκκένωση του πλανήτη με την μεταφορά ανθρώπων στους τέσσερις νέους πλανήτες που μετέφεραν οι Ανδρομέδιοι από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στον δικό μας γαλαξία. Στους δύο θα μεταφερθούν όσοι έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κραδασμών που τους δίνει την δυνατότητα να ανυψωθούν σε ανώτερη διάσταση και στους άλλους δύο οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν παρουσιάζουν καμιά εξέλιξη, οι οποίοι θα συνεχίσουν τον ίδιο τρόπο ζωής..
- Τον ισχυρισμό του ενισχύει και η πληροφορία που προέρχεται από τον Corey Goody, ο οποίος αναφέρει πως τεράστιος αριθμός ασημένιων σφαιρών στο μέγεθος της Σελήνης κατέκλυσαν πρόσφατα το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την εκκένωση του πλανήτη αν παραστεί ανάγκη..

- Ο Mika αντιπροσωπεύει έναν πλανήτη που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον δικό μας πλανήτη όπου με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων απελευθερώθηκε πρόσφατα από την οικονομική δουλεία που του επέβαλαν οι Ερπετοειδείς με την Cabal. Ενημερώνει τον Corey Goody για την εξέλιξη των ανθρώπων του πλανήτη του μετά την απελευθέρωση τους, οι οποίοι εκτός των άλλων άρχισαν τώρα να συνεννοούνται τηλεπαθητικά μεταξύ τους. Ο Mika λέει ότι οι άνθρωποι του πλανήτη του θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα όνειρα των ανθρώπων του δικού μας πλανήτη, για να μας βοηθήσουν με τον τρόπο τους να επιταχύνουμε την δική μας απελευθέρωση..
- Ο νέος insider που εμφανίζεται με το όνομα "One Who Knows", δήλωσε πως ο Cobra και ο εμπορικός οργανισμός του πέρασαν υπό τον έλεγχο της Cabal και τώρα δουλεύουν αποκλειστικά γι' αυτήν..

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα