Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


maikl
Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Δεν ήθελε να τα θυμάται γιατί κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά απο τον πατέρα του. Έτρωγε το ξύλο της αρκούδας και δεν είναι υπερβολή. 

Εφιαλτικά τα παιδικά του χρόνια με πολύ φόβο και πολύ πόνο. Με τη ζώνη, έπεφτε αρκετό ξύλο κάτι που συνήθιζαν πολλοί γονείς να κάνουν στα παιδιά τους εκείνα τα χρόνια. Αλλες φορές, τον κρεμούσε ανάποδα ο πατέρας του και του έριχνε μπουνιές στην πλάτη. 

Σοκαριστικά τα όσα είπε ο ίδιος σε μια συνεντευξή του αλλά και ο αδερφός του Μάρλον. 

Ο λόγος για τον Μάικλ Τζάκσον, που συνεχώς έκανε λευκή την  φάτσα του  και γινόταν διαφορετική από τις αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις. 

Ο Μάικλ Τζάκσον γεννήθηκε στο Γκάρι της Ιντιάνα στις 29 Αυγούστου το 1958.  Από μικρός ήξερε πώς να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Λάτρευε το χορό, το τραγούδι, άκουγε συνέχεια μουσική με τα αδέρφια του.Είχε το μικρόβιο για μουσική και χορό με την γεννησή του.  

Άρχισε τη σταδιοδρομία του ως τραγουδιστής της Motown με το συγκρότημα The Jackson 5, στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Τη σόλο καριέρα την ξεκίνησε το 1979 και έφτασε στην κορυφή. 

Ο δίσκος Thriller, που κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου του 1982, κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σε πωλήσεις δίσκου στην ιστορία, και παραμένει έως σήμερα το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 105 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες. 


Δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό. Συνήθως έλεγε  ότι έπασχε από δερματική ασθένεια και γι΄αυτό άλλαζε το χρώμα στο δέρμα του. 

Παντρεύτηκε  την κόρη του βασιληά της ροκ Έλβις Πρίσλεϋ και πρίν προλάβει να την χωρίσει παντρεύτηκε μια Αυστραλέζα νοσοκόμα με την οποία έκανε δύο παιδιά. Και ένα τρίτο με παρένθετη μητέρα. 

Τον λάτρεψαν εκατομμύρια άνθρωποι και παρά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε για  σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και  παιδεραστία, η αγάπη του κόσμου δεν επηρεάσθηκε. δικαιολογημένα τον ονόμασαν βασιλιά της ποπ. 

Πέθανε σα σήμερα 25 Ιουνίου, το 2009. Ο θάνατος του προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση μετά τη λήψη ισχυρού αναισθητικού, ηρεμιστικού καθώς και άλλων φαρμάκων. Ο προσωπικός γιατρός του Τζάκσον, Κόνραντ , κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή.

MICHAEL, WE ARE ALL ONE
























Ήταν ευαίσθητη ψυχή, άτομο με αισθήματα αγνά ή τέρας, κάποιος που ζούσε σε κόσμο φαντασιακό με συμπεριφορά πλάσματος από το σύμπαν των δαιμόνων. Δεν βρίσκω νόημα να ψάξει κανείς τι πραγματικά ήταν. Ο Michael Joseph Jackson με τα 51 χρόνια ζωής του στον πλανήτη έχει να μας πει κάποια άλλα πράγματα.
Κατ' αρχήν ότι κάποιος πουθενάς, από φτωχή οικογένεια, χωρίς σπουδές, χωρίς ιδιαίτερη καν προσωπική προσπάθεια, εξελίχθηκε σε «φαινόμενο», κυριάρχησε στη μουσική βιομηχανία, έγινε «ο βασιληάς της ποπ».
Η κουβέντα για το φρικιό Μάικλ Τζάκσον, που συνεχώς άσπριζε η φάτσα του και γινόταν διαφορετική από τις αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, με την ευκαιρία ότι πέθανε σα σήμερα 25 Ιουνίου, το 2009.
Ένας ψυχίατρος είναι ο πιο κατάλληλος, όχι ένας συγγραφέας, κάποιος βιογράφος, να πλησιάσει τη προσωπική πορεία ζωής του Μάικλ Τζάκσον που από τα έξι του χρόνια έγινε μέλος του γκρουπ «Jackson Five» των τεσσάρων μεγαλύτερων αδελφών του. Σύντομα ανεξαρτητοποιήθηκε και το 1972, στα 14 του, έβγαλε το πρώτο δίσκο.
Ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί τραγουδιστή να χορεύει μ' ένα τρόπο μοναδικό, πιο σωστό να πεις έναν μαγικό χορευτή που τραγουδούσε κιόλας. Το άλμπουμ «Thriller», το 1982, πούλησε 105 εκ. δίσκους, ρεκόρ όλων των εποχών, Νο1 για 37 συνεχείς εβδομάδες. Μέχρι το θάνατό του είχε πουλήσει 750 εκ. δίσκους.
Δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό. Αυτό το μεταλλαγμένο «λευκό» alien ισχυριζόταν ότι έπασχε από δερματική ασθένεια. Παντρεύτηκε σε γάμο «σικέ» την κόρη του βασιληά της ροκ Έλβις Πρίσλεϋ, δύο δυστυχισμένα παιδιά που βέβαια μετά από ένα χρόνο εγκατέλειψαν την παρωδία του «έρωτά» τους.
Δεν πρόλαβε να χωρίσει ο Μάικλ Τζάκσον με την κόρη του Πρίσλεϋ και παντρεύτηκε μια νοσοκόμα από την Αυστραλία με την οποία έκανε δυο παιδιά. Και ένα τρίτο με παρένθετη μητέρα.
Λατρεμένος. Εκατομμύρια θαυμαστές. Η δημοφιλία του δεν κλονίστηκε σε πείσμα των κατηγοριών για παιδεραστία, για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αγοριών. Ζούσε σε κτήμα στην Καλιφόρνια το οποίο είχε μετατρέψει στη «Neverland», στη χώρα του Ποτέ, αφιερωμένο στον παιδικό του ήρωα Πήτερ Παν, που δεν μεγάλωνε ποτέ. Όπως κι αυτός, παρέμενε παιδί, ένα μωρό που τον εκμεταλλευόντουσαν, ακόμα και η μητέρα του, που παρίστανε την μάνατζερ του.

Καταδικάστηκε 4,5 χρόνια φυλακή ο προσωπικός του γιατρός για το θάνατο του 51χρονου Μάικλ Τζάκσον, του εθισμένου σε διάφορες ουσίες. Με το σύνθημα «Michael, we are all one» σε αρκετές χώρες του κόσμου γίνονται εκδηλώσεις μνήμης και αγάπης κάθε 25 Ιουνίου, ημέρα του θανάτου του. Κάτι σχετικό έγινε πέρυσι στην Αθήνα, στο Μοναστηράκι.

apodytiriakiascy + apodytiriakias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα