Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ" ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ

 

Η έξαρση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Αγγλία και κυρίως στο Λονδίνο, αντανακλούν την σύγκρουση που διεξάγεται στα ψηλότερα κλιμάκια της Μαύρης Αριστοκρατίας, προβάλλοντας σιγά-σιγά την αναδιάταξη της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκακιέρας που προωθεί η Παγκόσμια Σκιώδης Κυβέρνηση (World Shadow Goverment)..

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ" ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ

Η αναγκαστική μαζική έξοδος των προσφύγων του πολέμου της Μ. Ανατολής και των οικονομικών μεταναστών προς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επέφερε φοβερά αποτελέσματα. Η Ιταλία και η Μεγάλη Βρετανία, η πρώτη και δεύτερη κατοικία των Μαύρων Αριστοκρατικών Οικογενειών αντίστοιχα, έχουν υποφέρει πάρα πολύ, ως αποτέλεσμα του μυστικού πολέμου που διεξάγεται ανάμεσα στην Ενετική Μαύρη Αριστοκρατία και των Βασιλικών Οικογενειών που έκτισαν την Βρετανική Αυτοκρατορία.

- Το Λονδίνο, η Μαύρη Αριστοκρατία το μεταβάλλει σιγά - σιγά σε Londonistan και μεταφέρει το City, σύμβολο της παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας, στο ΝτουμπάΪ

- Το νέο παγκόσμιο θρησκευτικό κέντρο που θα υποκαταστήσει το Βατικανό εγκαθίσταται στην Ιερουσαλήμ και


- η παγκόσμια αστυνόμευση, αντί να ασκείται από την Washinghton DC και το Πεντάγωνο, θα ασκείται από την νέα Αμερικανική σουπερ-πρεσβεία στην Βαγδάτη, η οποία στεγάζεται στο πιο ακριβό και ισχυρό κτήριο που ανήγειραν ποτέ οι ΗΠΑ στο εξωτερικό.

Το σχέδιο αυτό εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ και επιταχύνθηκε σημαντικά με τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους από την τριάδα της CIA, της MI6 και της MOSSAD. 

Σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι Σαουδάραβες με την χρηματοδότηση των τρομοκρατών της ISIS και του νεοσύστατου χαλιφάτου της ISIL, που δημιουργήθηκαν για να εξαναγκάσουν τους αυτόχθονες πληθυσμούς της περιοχής να φύγουν μακριά από τη γη των προγόνων τους, για να ανοίξει ο δρόμος για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη..


Nicos Kastanias + beforeitsnews
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα