Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιστοί δήθεν αράχνης πέφτουν μαζικά από τον ουρανό μετά από ψεκασμούς!

allnewz



Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται το φαινόμενο ιστοί που μοιάζουν με εκείνες της αράχνης να πέφτουν μαζικά από τον ουρανό

Τόσο στις ΗΠΑ, Καναδά, αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν υπάρξει στο παρελθόν καταγγελίες ότι ο ουρανός “βρέχει” μυστηριώδεις ιστούς που μοιάζουν με ιστούς αράχνης, αφήνοντας εμβρόντητους τους πολίτες και τις αρχές… σε αδυναμία εξήγησης.  
Μάλιστα, εικάζουν ότι μπορεί να είναι υποπροϊόν των… “εξατμίσεων αεροπλάνων”!
Φυσικά και από αεροπλάνα προέρχονται, αλλά όχι από τις “εξατμίσεις”, αλλά τις ρίψεις του χημικού υλικού που γίνονται σκόπιμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τις δείτε μην τις αγγίξετε, προσέξτε να μην έρθουν σε επαφή με το σώμα σας ή τα μαλλιά σας. Αν μπορείτε να τις συλλέξετε με ασφάλεια  και να τις στείλετε για ανάλυση. Παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Οι πολυμερείς αυτές ίνες, όπως και η “έξυπνη” σκόνη που πολλοί ακτιβιστές έχουν καταγράψει με τον φακό τους, συνδέονται τόσο άμεσα με τους ψεκασμούς όσο και με την δερματική ασθένεια Μοργκέλονς, η οποία για χρόνια δεν αναγνωριζόταν από την επιστημονική κοινότητα, θεωρώντας τους ασθενείς ως “ψυχοπαθείς”, που την φαντάζονται και είναι άρρωστοι “στο μυαλό τους”, ωστόσο τελικά έγινε αποδεκτή, αλλά χωρίς συγκεκριμένη θεραπεία.  

Ο χρήστης στο facebook Δημήτρης Αλεξίου, σήμερα καταγγέλλει τους βάρβαρους χημικούς αεροψεκασμούς που διενεργήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και το φαινόμενο να πέφτουν τέτοιες ίνες μαζικά από τον ουρανό:

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Κατά τους χθεσινούς πυκνούς αεροψεκασμούς μία με δύο ώρες αργότερα διαπίστωσα ότι από τον ουρανό έπεφταν στο έδαφος λεπτές κλωστές μήκους 40 έως 50 εκατοστών περίπου. ΄΄΄΄΄Έμοιαζαν με κλωστές αράχνης όχι τις ψιλές που κάνει η αράχνη στο κέντρο του ιστού αλλά σαν αυτές που δένει τον ιστό΄ δηλαδή πιο παχιές΄΄΄΄΄΄ Απόρησα λέγοντας που βρέθηκαν τόσες πολλές αράχνες γιατί αέρας δεν φυσούσε. Δύο κόλλησαν πέφτοντας στα κάγκελα της εισόδου του σπιτιού μου. Παρατήρησα έκπληκτος ότι στο φως του ήλιου ιρίδιζαν εκπέμποντας χρώματα όπως το ουράνιο τόξο μετά την βροχή που σημαίνει ότι η ύλη αυτή είναι μέταλλο. Για να τα δει κανείς πρέπει να γίνει πολύ παρατηρητικός, να έχει δυνατό ήλιο όπως αυτές τις ημέρες, και να κοιτάζει προς σκιερό σημείο. Σε ισχυρό αεροψεκασμό πριν λίγα χρόνια εντός της πόλεως των Ιωαννίνων είχα παρατηρήσει τα ίδια, αλλά τότε υπέθεσα ότι ήταν αράχνες από παρακείμενα παλαιά σπίτια. Προσπάθησα να τις φωτογραφήσω, αλλά στάθηκε αδύνατο. Με τους ισχυρούς σημερινούς αεροψεκασμούς μπόρεσα και φωτογράφησα δύο σε συκιά. Με κατάλληλα εργαλεία kai μεγεθυντικό φακό μπορώ να μαζέψω μερικά.
Αυτή είναι η σημερινή εικόνα των ψεκασμών από πολλές περιοχές της Ελλάδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα