Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γιγάντια, Διαστημικιά: Βιλάρα Στη Ρόδο

02

Ετούτο εδώ το πέτρινο γωνιώδες κατασκεύασμα δε βρίσκεται στους λόφους του Λος Άνχελες ή τα βράχια της Λα Χόγια, βρίσκεται στη Ρόδο, λέει.
Στη Ρόδο.
Έχει και όνομα, λέγεται " Villa F" και φτιάχτηκε από αυτούς.
Φωτογραφίες:

Κολπική μαρμαρυγή: 8 μύθοι που ακόμη πιστεύουμε

Η κολπική μαρμαρυγή είναι μία ακανόνιστη ταχυκαρδία και η πιο συχνή μoρφή καρδιακής αρρυθμίας. Στην ουσία, πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας δυσλειτουργίας στο «ηλεκτρικό σύστημα» της καρδιάς. Παρόλο που είναι μια συχνή πάθηση, υπάρχουν πολλές παρανοήσεις, που ακόμα πιστεύουμε.

Τα επεισόδια της κολπικής μαρμαρυγής μπορεί να έρχονται και να φεύγουν ενώ υπάρχουν και άτομα που παρουσιάζουν χρόνια κολπική μαρμαρυγή. Αν και η ίδια συνήθως δεν είναι απειλητική για τη ζωή, είναι μια σοβαρή ιατρική κατάσταση που μερικές φορές απαιτεί επείγουσα θεραπεία, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές.

Ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα στο πρόσωπο...


Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να μειώσετε ή να εξαλείψετε την τριχοφυΐα από το πρόσωπο,...

αν και μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη και εξαιρετικά δαπανηρή.

Εδώ σας έχουμε ένα τρόπο για να αντιμετωπίσετε την τριχοφυΐα μόνη σας στο σπίτι!

Γιγάντιο μυθικό ψάρι ξεβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνια

Ένα τεράστιο ψάρι, που θυμίζει θαλάσσιο τέρας, εντόπισε το απόγευμα της Κυριακής η Jasmine Santana, ενώ κολυμπούσε στα νερά του νησιού Catalina, ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια.
Γιγάντιο μυθικό ψάρι ξεβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνια
Το γιγάντιο πλάσμα ονομάζεται  ψάρι – κουπί (oarfish) και ζει σε τροπικά νερά σε βάθη ως και χιλίων μέτρων, οπότε σπάνια εμφανίζεται και η μελέτη του είναι εξαιρετικά δύσκολη.
«Η Jasmine Santana σοκαρίστηκε όταν είδε ένα μάτι που είχε το μέγεθος μισού δολαρίου να την κοιτά από τον αμμώδη βυθό της θάλασσας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Θαλάσσιο Ινστιτούτο της Catalina, όπου εργάζεται η γυναίκα.

Ιγμορίτιδα: Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση


Τα ιγμόρεια είναι κοιλότητες που βρίσκονται στα οστά γύρω από τη μύτη μας. Η ιγμορίτιδα είναι λοίμωξη στο εσωτερικό μέρος των κοιλοτήτων. Όταν τα ιγμόρεια μολυνθούν δημιουργείται ρινική απόφραξη από το πρήξιμο των μεμβρανών της μύτης.

Γιατί πονάω;
Ο πόνος από την ιγμορίτιδα προκαλείται από τη φλεγμονή ή ακόμη και από την πίεση που δημιουργούν οι εκκρίσεις στην περιοχή των ιγμορείων. Η πιο συνήθης περιοχή ιγμορίτιδας είναι στον άνω σιαγώνα.

“Παρατηρήστε πώς ο νους θέλει να αποκοιμίσει τον εαυτό του μέσω κάποιας συνήθειας και μετά δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς”

gefirikon
Ερώτηση (Μαθητής): Έχετε πει πως αν κάποιος δει  ότι  κάτι  που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκείνο που δεν είναι σωστό παύει να υπάρχει. Εγώ βλέπω  ότι το κάπνισμα δεν είναι σωστό, αλλά αυτό δεν σταματάει.

Βοηθάει η ομοιοπαθητική στο αυχενικό;

Βοηθάει η ομοιοπαθητική στο αυχενικό;
Με τον γενικό όρο «Αυχενικό σύνδρομο» χαρακτηρίζουμε  το σύνολο των εκφυλιστικών αλλαγών στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Πρόκειται στην ουσία για περισσότερες από μία παθήσεις με κυριότερες την εκφύλιση των δίσκων της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, την ανάπτυξη οστεοφύτων και την συσσώρευση αλάτων στον αυχένα. 
Πόνος και δυσκαμψία του αυχένα  είναι τα κυριότερα συμπτώματα που παρατηρούνται, ενώ κάποιες φορές μπορεί να συνυπάρχουν φαινόμενα μυϊκής δυσλειτουργίας. Ο πόνος μπορεί να επεκτείνεται στην ωμοπλάτη, στον ώμο ή στην ράχη, ενώ υπάρχει και η μορφή της αυχεναλγίας που επεκτείνεται στο άνω άκρο μέχρι και τα δάχτυλα όπου μπορεί να υπάρχουν και αιμωδίες.  

Όλοι μας μπορούμε να δώσουμε λίγο φως στον κόσμο

Φως κεριού
Μια φορά κι ένα καιρό, ένα μικρό κεράκι βρισκόταν σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα κεριά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν πολύ μεγαλύτερα και πολύ ομορφότερα από αυτό. Μερικά ήταν δεμένα με κορδέλες πολύχρωμες άλλα ήταν πιο απλά, σαν κι αυτό. Δεν ήξερε τον λόγο που βρισκόταν εκεί, και τα άλλα το έκαναν να αισθάνεται μικρό και ασήμαντο.
 Όταν έπεσε ο ήλιος και σκοτείνιασε το δωμάτιο, είδε έναν άνθρωπο να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Έρχονταν προς το μέρος του κρατώντας ένα αναμμένο σπίρτο. Κατάλαβε ότι θα του έβαζε φωτιά.

ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ


Την προσοχή σου, σε παρακαλώ. Όχι ότι είναι δυσνόητα και ακραία αυτά που θα πούμε. Βεβαίως θα πούμε, μαζύ τα λέμε. Όταν με διαβάζεις διότι εκ των προτέρων μ’έχεις αποδεχθεί, τότε είναι σα να τα λέμε μαζύ. Λοιπόν.

Πόσο μεγάλο είναι το τσατσιλίκι των μήντια. Πόσο εύκολα παίζουν χοντρά το παιχνίδι των επωνύμων. Με την ευθύνη του κόσμου, βέβαια. Πάντα. Δεν το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Ότι το λεγόμενο κοινό, όλους αυτούς που δεν τους βλέπεις σαν άτομα, αλλά σαν μπούγιο, σαν πολτό, σα λάσπα, σαν κοινό, σα να έχουν όλοι κοινό νου, κοινό παρανομαστή. Λοιπόν.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μυοσκελετικού Τραύματος, μας θυμίζει τη σημασία της πρόληψης, σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα παιδιά


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μυοσκελετικού Τραύματος εορτάζεται στο πλαίσιο της "Εβδομάδας Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις". Η Εβδομάδα Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, συνεχίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης στις 16 Οκτωβρίου, με την Παγκόσμια Ημέρα Τραύματος στις 17 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

Ο άνθρωπος βαδίζει, μετακινείται, αλλάζει θέση στο χώρο και με αυτό τον τρόπο χαίρεται τις χαρές της ζωής και εκπληρώνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Σεισμός 6.2 Στις Ακτές Της Καλιφόρνια!!!....Ε Ρε Γλέντια!!!

 



6.2 σεισμός στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας!!

Ένα «γιαούρτι» είναι «Βία»...1 εκ υποψήφιοι νεκροί Πολίτες είναι «αναγκαίες παράπλευρες απώλειες»...


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Βία είναι το γιαούρτι στον πολιτικό 
(σύμφωνα με τον «Καθεστωτικό Πολιτικό»)...

...αλλά όχι η θανάτωση 1 εκ Πολιτών με την απάνθρωπη υπερφορολόγηση και την αφαίρεση της Περίθαλψης...ή της θέρμανσης...ή της τροφής...ή της στέγης...ή...ή...ή...

...και υπονοεί προφανώς ο ...παραπάνω Εθνοπατέρας ότι ο «Καθεστωτικός Πολιτικός» είναι κάτι σαν τον Οραματιστή Στρατάρχη που κοιτάζει τη «συνολική εικόνα» του Πολέμου...δεν μπορεί να ασχολείται με...«παράπλευρες απώλειες» και δη, «απλών αναλώσιμων στρατιωτών»...

Πώς και γιατί γίνονται οι παρακολουθήσεις



Του Γιώργου Κατρούγκαλου*

Δεν ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης, αλλά -προς τιμήν του- ο Αρης Σπηλιωτόπουλος που κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης με το αυτονόητο ερώτημα: Πώς ήταν δυνατόν ο κοριός της ΕΥΠ να έχει καταγράψει ενοχοποιητικές συνομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής πριν από το φονικό στο Κερατσίνι;

Η κοινή λογική λέει ότι, χωρίς προφητικές ικανότητες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν οι διωκτικές αρχές να έχουν εξασφαλίσει δικαστική άδεια να διερευνήσουν έγκλημα πριν αυτό συμβεί. Δεν ζούμε δα ακόμη στην εποχή του Minority Report!

Οι ΛΑΟδιάρροιοι και το πριόνισμα της καρέκλας Σαμαρά



Η εύθραυστη κυβερνητική συμμαχία Σαμαρά δεν κινδυνεύει τόσο από το κατακερματισμένο υπόλοιπο πασόκ Βενιζέλου, που προσπαθεί να ροκανίσει πολύτιμο χρόνο μήπως και ανακάμψει δημοσκοπικά, αλλά από τα αποσπασμένα στελέχη του Λάος τα λεγόμενα και ΛΑΟδιάρροια.

Το ελατήριο...Υπάρχει άραγε τρόπος αποσυμπίεσης ?



Όταν γεννιόμαστε όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα «ελατήριο» το οποίο στην παιδική μας ηλικία είναι απόλυτα ελεύθερο και πάλλεται με 
ευκολία σε κάθε καινούργια διαδρομή της ζωής. Τα παιδιά έχουν την ιδιότητα να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με περισσότερη ελαστικότητα μέσα από αυτό το ελατήριο. Από τη στιγμή που αρχίζουν τα πρέπει- το σχολείο κλπ σε αυτό το ελατήριο επάνω μπαίνουν το άγχος, ο θυμός, πίεση συναισθηματική κλπ. Με αποτέλεσμα αυτό το ελατήριο να συμπιέζεται κάθε μέρα και περισσότερο.

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ



Θα σας τα πάρουν όλα ρε μαλάκες, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, τραπεζικούς λογαριασμούς, επιδόματα ανεργίας, φοιτητικά επιδόματα, χωρίς...
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...
 

Ισχυρός Σεισμός 7.1 R στην Νέα Γουινέα , Παπούα. Η Κατάσταση Ξεφεύγει Λίγο Ή Μου Φαίνεται;

crete earthquake 2013


Ένας σεισμός μεγέθους 7,1 σημειώθηκε  71 χιλιόμετρα ΒΔ της Panguna, Παπούα Νέα Γουινέα στις 10:31:01.40 UTC στις Οκτ 16, 2013. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Κι όμως, έρχονται… 800.000 σκλάβοι ζουν στην Ευρώπη.




Έβλεπα μια εκπομπή στο γαλλικό TV5. Ρεπορτάζ από την Τυνησία. Εκεί, μερικοί χαροκαμένοι γονείς έχουν κάνει έναν σύλλογο και προσπαθούν να πείσουν τους νέους να μην αποτολμήσουν τον θαλάσσιο δρόμο για την προσφυγιά. Όλοι τους έχουν χάσει ένα ή δύο παιδιά σε τραγικό ναυάγιο, όπως το τελευταίο στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα. 

Οι συζητήσεις στο ρεπορτάζ είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μία μεριά η φωνή της λογικής: επικίνδυνο το πέρασμα, μεγάλη η πιθανότητα να σε φάνε τα ψάρια. Κι αν επιζήσεις, θα σε κλείσουν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που το λένε σταθμό υποδοχής. Κι αν μία στα χίλια καταφέρεις να βγεις, σε περιμένει παράνομη ζωή, πείνα, ανεργία και εκμετάλλευση. (800.000 σκλάβοι ζουν στην Ευρώπη, γράφει το «Σπίγκελ».) 

Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ …….[ Η 5η διάσταση ].


Tο καλύτερο << βιβλίο >> για να μας κατευθύνει  στην έρευνα  του αστρικού κόσμου είναι  ο ίδιος μας ο εαυτός 
Έτσι επιμένουμε  στην πρακτική εφαρμογή  ….

Αν θέλουμε  κάτι να μάθουμε  που υπερβαίνει μάλιστα τον τρισδιάστατο και ορατό κόσμο   …δεν έχουμε  παρά να <<ρωτήσουμε >> τον << εαυτό μας  >> ,,,και να επιδιώκουμε  να βιώσουμε  στην πράξη μέσα μας  τi είναι τελικά αυτή η 5η  η 6η  κλπ διάσταση …………;

Οι δάσκαλοι του εσωτερισμού έχουν αναφερθεί σε αυτές τις διαστάσεις με το δικό τους φιλοσοφικό ή εσωτερικό τρόπο, αφήνοντας μας σημαντικά βοηθήματα πρακτικές και συμβουλές για το πώς θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε  αυτές τις ανώτερες διαστάσεις,  και να έχουμε προσωπική εμπειρία .

Το πιο σημαντικό που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σε αυτή την έρευνά είναι ότι…..

Κανένας δεν μπορεί να ξυπνήσει και να βιώσει μια άλλη διάσταση …..αν πρώτα δεν έχει ξυπνήσει συνείδηση, στην διάσταση που ζει και κινείτε με το φυσικό του σώμα .
Το ταξίδι , ή ο δρόμος που οδηγεί στις εσωτερικές  μας διαστάσεις ξεκινά από εδώ !
Α π ό   τ ο ν   κ ό σ μ ο   τ ω ν   τ ρ ι ώ ν   δ ι α σ τ ά σ ε ω ν.

Η Εφορία ''σήκωσε'' τις καταθέσεις μας


Ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο ευρώ ήταν οι αναλήψεις των φορολογούμενων από τις τράπεζες μόνο μέσα στο Σεπτέμβριο για να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος αλλά και το χαράτσι στα ακίνητα.


Τις ελάχιστες πλέον καταθέσεις τους θυσιάζουν οι Έλληνες πολίτες για να πληρώσουν , όσοι μπορούν, τις φορολογικές τους υποχρεώσεις που μοιάζουν ατελείωτες.

Ο Τυφώνας Της Αποκάλυψης Wipha Πρόκειται Να Καταστρέψει Την Ιαπωνία!!! Ζούμε Ημέρες Αποκάλυψης!!!

Ενώ ο κόσμος αγνοεί την καταστροφή στην Ιαπωνίαο Τυφώνας της Αποκάλυψης Wipha  είναι έτοιμος να καταστρέψει το νησί της Ιαπωνίας, αν χτυπήσει με πλήρη δύναμη  το πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima.

Η Βόμβα Ison...Αυτά που μπορούν να ειπωθούν!!!

Η παρακάτω ιστορία από τον Gordon Duff της Veterans Today θα σας κινήσει την προσοχή και ταυτόχρονα θα σας παραλύσει. Ο Gordon έχει κληθεί για να περάσει ένα μήνυμα σε μας για τον κομήτη ISON. Ο Gordon έχει επίσης κάποια πολύ άσχημα νέα, τουλάχιστον, «αυτά που μπορεί να πει».

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τον Gordon και την ιστορία του; Εσείς θα κρίνετε.

Ανωμαλίες Κοντά στον κομήτη Ison (Κινεζική Υπηρεσία Διαστήματος)

Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία...… και οι 10 λόγοι που πρέπει να την αποφεύγετε!!!

Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία!

Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. 

Γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης; 
Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 

15.10.2013: ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''

Το όνομα της ήταν Αγγελική. Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. 
Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010.
 Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι. 
Ο σύζυγος κι η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός Σταύρου Θεοδωράκη. 
Κανένας Πρετεντέρης ή Τρέμη δεν απαίτησαν από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. 

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (1)





του Σταύρου Καρκαλέτση*
Ένα από τα πλέον άγνωστα τμήματα των εκτός Ελλάδας Ελλήνων, είναι αυτό που κατοικεί στη FYROM, στα σημερινά Σκόπια. Θα τολμούσα να ισχυριστώ πως δεν πρόκειται απλώς για ''άγνωστο'' αλλά και ''ανεπιθύμητο'' για τον μικροαθηναικό ενδοτισμό κομμάτι του Ελληνισμού. Το πολιτικό αδιέξοδο στις σχέσεις των Σκοπίων με την Ελλάδα, η επιθετική σκοπιανή ιδεολογία του ''μακεδονισμού'', και η παραδοσιακή έλλειψη ενδιαφέροντος τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από την ακαδημαϊκή κοινότητα, συνέβαλαν στην άγνοια της ιστορίας τους αλλά και της σύγχρονης παρουσίας τους. Υπάρχει όμως Ελληνισμός στα Σκόπια, την ώρα που κάποιοι στην Αθήνα ετοιμάζονται για τις νέες εκπτώσεις με τίτλο ''Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας''.

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑΣ


Άσκηοη Δεύτερη


Για το δεύτερο μήνα διαλέξτε πάλι ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι ή στον κήπο σας και αφού χαλαρώσετε το σώμα σας και ηρεμήσετε τη συναισθηματική και νοητική σας φύση, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές πολύ αργά και με βαθιά συγκέντρωση:

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑΣ


ΚΑΛΟΣΥΝΗ


Υπάρχει μια τριάδα για την οποία οι αρχαίοι μιλούσαν με σεβασμό και σύμφωνα με την οποία προσπαθούσαν να ζήσουν τη Ζωή τους.
Η τριάδα αυτή είναι Καλοσύνη, Ομορφιά και Αλήθεια.

Σε κάθε πράξη καλοσύνης πρέπει να έχουμε ομορφιά και αλήθεια.
Σε κάθε πράξη ομορφιάς πρέπει να έχουμε καλοσύνη και αλήθεια και
σε κάθε πράξη αλήθειας πρέπει να έχουμε καλοσύνη και ομορφιά.
Αυτά τα τρία δε μπορούν να χωριστούν.
Βασικά ο άνθρωπος ο ίδιος είναι μια τριάδα.

Ισχυρός τυφώνας «πέρασε» από το Τόκιο και απειλεί την Φουκουσίμα


Ένας ισχυρός τυφώνας συνοδευόμενος από καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις ανέμους «χτύπησε» την ανατολική Ιαπωνία.
Ο τυφώνας έπληξε την μητροπολιτική περιοχή του Τόκιο την Τετάρτη το πρωί και κατευθύνεται προς τη βορειοανατολική Ιαπωνία όπως ανέφερε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλα 40 αγνοούνται.

Ο τυφώνας Ουίφα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 13 ανθρώπους στο μικρό ιαπωνικό νησί Οσίμα, νοτίως του Τόκιο, ενώ μια γυναίκα έχασε επίσης τη ζωή της στο δυτικό Τόκιο.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ "ΦΙΛΑΘΛΟ" ΣΤΙΣ 31.01.2010
Για τον γαμιά δεν του φθάνει στο γαμήσι η μία γυναίκα. Ας είναι αυτή η καλύτερη, η πρώτη, η άπαικτη. Γαμιάς είναι και ποθεί και μια ακόμα, κι ας είναι αυτή βήτα εθνικής. Για τον γαμημένο, όμως, του φθάνει και του περισσεύει να τον πηδάει ένα πράμα, είτε αυτό είναι η ομάδα του, είτε κάτι άλλο…, και δεν θα αναφέρω τι μπορεί να ‘ναι αυτό το άλλο, διότι είστε και λίγο ψιλομαλάκες και θα μου μπερδέψετε την κουβέντα. Λοιπόν.
Σε γαμάει η ομαδάρα σου, σου τρώει τα σκώτια, σε λοιώνει, όμως εσύ δεν την αλλάζεις με τίποτα την ποδοσφαιρική σου θρησκεία, αυτή την πνευματική σου αίρεση, ούτε νοιώθεις την ανάγκη να την ντουμπλάρεις, δηλαδή να βγάζεις την αρρώστεια σου, την τρέλλα σου, το μεράκι σου, και σε μια ακόμα ομάδα ποδοσφαιρική γκόμενα. Αποδυτηριάκιας μιλάει και μιλάει για τεράστιες αλήθειες.

Φιλιππίνες 7,2!!! (Βίντεος + Φωτογραφίες)

 Χωρίς πολλά λόγια...

Σύντροφοι, βαθιά τα λαγούμια!




Υπήρχε λόγος που οι άνθρωποι έθαβαν τα παλιά τα χρόνια το χρυσάφι και το ασήμι τους στους κήπους και στα χωράφια. Ήξεραν ότι όταν ο λογαριασμός δεν έβγαινε, ο άρχοντας θα έβγαζε από το καπέλο την γνωστή "μαγική λύση":  Κλείσε τα χρέη σου με τα λεφτά των άλλων! Κάτι ανάλογο προτείνουν σήμερα  λαμπροί οικονομολόγοι και στοχεύουν στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς!

Θα πρέπει να τους έφαγε αρκετή ώρα για να καταλήξουν οι επιστήμονες του ΔΝΤ στο συμπέρασμα ότι η κρίση χρέους θα αντιμετωπιστεί με μία εφάπαξ εισφορά 10% από τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου των πολιτών των 15 μελών - χωρών της Ευρωζώνης.  Κι επειδή δεν πιστεύουμε στα λάθη και δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πότε ετούτοι μιλάν σοβαρά και πότε αστειεύονται, ας αρχίσουμε να σκάβουμε τα γνωστά λαγούμια.

Εποχιακή τριχόπτωση: Γιατί τα μαλλιά πέφτουν το φθινόπωρο


trixoptosh_gynaikaΠολλές γυναίκες (αλλά και άνδρες) παρατηρούν όταν κάνουν μπάνιο ή όταν χτενίζονται μια μεγαλύτερη τριχόπτωση από το κανονικό το φθινόπωρο, κυρίως τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Οι γιατροί επίσης γίνονται δέκτες του φαινομένου της εποχιακής τριχόπτωσης καθώς το φθινόπωρο δέχονται περισσότερες ερωτήσεις και επισκέψεις στα ιατρεία τους για το το θέμα.
Η εποχιακή τριχόπτωση έχει αμφισβητηθεί από ορισμένους ερευνητές, για το αν πραγματικά υπάρχει, αλλά Σουηδοί επιστήμονες, μετά από μια προσεκτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό  Dermatology, επιβεβαίωσαν το φαινόμενο.

Ποιές γυναίκες έχουν καλύτερους οργασμούς


Μπορεί κάποιες γυναίκες να θεωρούνται πιο σέξι επειδή έχουν εκρηκτική παρουσία όμως η εικόνα πολλές φορές ξεγελά…
Έρευνες έχουν δείξει ότι  τους καλύτερους οργασμούς έχουν εκείνες οι γυναίκες που δεν διακρίνονται για την ομορφιά τους.
Ειδικότερα οι ηλικιωμένες τα καταφέρνουν στο κρεβάτι, όπως έδειξε συγκεκριμένα η μελέτη στην επιθεώρηση The American Journal of Medicine.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι αυξημένες επιδόσεις τους και η ικανοποίησή τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν άγχος και είναι απόλυτα εξοικειωμένες με το κορμί τους.

Γιατί οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως «αντικείμενο του σεξ»


Ο ανθρώπινος εγκέφαλος επεξεργάζεται με διαφορετικό τρόπο την εικόνα του γυναικείου σώματος από αυτήν του ανδρικού. Το γυναικείο σώμα το «βλέπει» περισσότερο σαν κομμάτια, ενώ το ανδρικό το αντιλαμβάνεται περισσότερο ως σύνολο και όχι ως ξεχωριστά μέρη. Αυτό είναι το καταπληκτικό συμπέρασμα μίας νέας μελέτης, που δημοσιεύθηκε στην «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Κοινωνικής Ψυχολογίας» (EJSP) την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, στο Λίνκολν, με επικεφαλής την ψυχολόγο δρα Σάρα Γκερβέις.
Οι ερευνητές θέλησαν να απαντήσουν σε ένα απλό ερώτημα: για ποιον λόγο αντιμετωπίζονται τόσο συχνά οι γυναίκες, αλλά όχι οι άντρες, ως αντικείμενο του σεξ;

Tα 28 νέα μέτρα σοκ της Τρόικας. Διαβάστε τι μας περιμένει


1. Ο μισθός να καθορίζεται με Υπουργική απόφαση και όχι με νόμο ! 
2. Περικοπή στις επικουρικές συντάξεις. 
3.Αμεση ρύθμιση του προβλήματος των ελλειμμάτων των Ταμείων 
4.Αμεση ένταξη των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο. 
5.Αύξηση της φορολογίας μέσω του νέου φορολογικού νόμου , αφού η πλήρης κατάργηση του αφορολογήτου θα συνοδευτεί με αύξηση προκαταβολής φόρου και αυξημένους συντελεστές. 
6.Διατήρηση του φόρου ακινήτων μέσω ΔΕΗ, ή νέος νόμος για φορολογία ακινήτων που να φέρει 3,2 δις στα κράτος. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα