Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ (Μέρος E)



Είναι αυτός ο δικός σας αγώνας; Μπορείτε να κοιτάξετε από εκεί που βρίσκεστε και να αφήσετε τον εαυτό σας να δει την μεγαλοσύνη; Αξίζετε αρκετά ώστε να δείτε την δική σας υπέροχη σύνδεση με ΟΛΑ όσα υπάρχουν; Μπορείτε να την διεκδικήσετε σαν μέρος δικό σας; Μπορείτε να αντέξετε να την αρνείστε ακόμα; Είστε πρόθυμοι να αφυπνιστείτε στην επεκτατικότητα η οποία είστε; Μπορείτε να ανοιχτείτε στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τα πάντα στον κόσμο σας; Είστε έτοιμοι να δεχτείτε ότι λειτουργεί πάντα για λογαριασμό σας; Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να γνωρίζει την ισχυρή δημιουργική ουσία που κυλά μέσα, ως, μέσω, και γύρω σας; Μπορείτε να δεχτείτε ότι το Σύμπαν υφαίνει λέξεις, προτάσεις, και παραγράφους σε μια γλώσσα μέσω συμβόλων, σημείων, περιστάσεων, και ανθρώπων που εμφανίζονται ακριβώς μπροστά σας όλη την ώρα;
ΕΣΕΙΣ είστε τα πάντα. Απλά σκεφτείτε το. ΕΣΕΙΣ είστε μέρος του «άλλου» και της Μεγαλύτερης Ενότητας. ΕΣΕΙΣ είστε όλα όσα υπάρχουν γύρω σας. ΕΣΕΙΣ, ναι ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ είστε Θεία Ουσία, όπως είναι και όλα τα άλλα στην δημιουργία. Υπάρχει μια γλυκιά γλυκύτητα που την αισθάνεσαι όταν μιλάς στον Θεό, το Σύμπαν, την Πηγή, την Ενότητα. Ψηλώνει όταν μπορείς πραγματικά να αντιληφθείς ότι η πεταλούδα, το φίδι, το ορφανό, και ο άστεγος άνθρωπος είναι όλα εκφράσεις δικές ΣΑΣ, ως εκφράσεις της Πηγής.
Μπορείτε να νιώσετε μια γλώσσα να σας απαντά. Ανοιχτείτε σε αυτήν. Αυτό πηγαίνει πέρα από το νου, επειδή είναι του «Νου της Πηγής», το 95% του εγκεφάλου που οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν. Οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στην δύναμη του πραγματικού εγκεφάλου η οποία βρίσκεται μεταξύ του ιερού πλέγματος και του ηλιακού πλέγματος του εντέρου και συνδέεται με την επέκταση των γαγγλίων της καρδιάς. Εδώ υπάρχει κάτι βαθύ και απόλυτο επειδή είναι το κανάλι με το οποίο ο Νους της Πηγής μεταφέρει τα μηνύματα. Μια γλώσσα που μιλάει το Σύμπαν σε ευθεία σύνδεση με τα κέντρα αυτά σας ζητάει να γιατρευτείτε. Η γιατρειά αυτή θα σας βοηθήσει να τραβηχτείτε έγκαιρα στα μέρη που οι εικόνες αυτές αναφέρονται έτσι ώστε να μπορέσετε να διαλύσετε τα ψέματα που συνδέονται με αυτά. Σας ζητάει να στραφείτε προς τα μέσα στο σώμα σας και να νιώσετε που το συναίσθημα σας μιλάει. Κάθε μήνυμα θα προκαλέσει ένα συναίσθημα στο σώμα. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός του μηνύματος. Πρόκειται για δώρα, που σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να νιώσετε το ταξίδι της γιατρειάς της ψυχής σας. Σας οδηγούν προς την αλήθεια σας και την έκφραση της Αλήθειας.

Όταν είμαι συνειδητή και παρούσα, και ζω με σκοπό, η αναγνώριση της συζήτησης είναι συνεχής. Δεν είναι ότι έχω αποκτήσει έναν ιδιαίτερο τρόπο να λαμβάνω. Είμαι απλά ο λήπτης και, κυριολεκτικά, ο πομπός. Δουλειά μου είναι να είμαι ανοικτή, να την επιτρέπω, και να διασκεδάζω με το παιχνίδι της αθωότητας και του θαύματος τα οποία είναι η ουσία της δημιουργίας. Μπορώ να επιλέξω να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε μέρη στην δική μου διαδικασία ανάπτυξης. Αυτή είναι η υποστήριξη για να επιταχύνω το δρόμο μου προς την αυτό-πραγμάτωση.
Αν εμπλακείτε, θα κάνει το ίδιο και για σας. Η ίδια γνώση είναι αλήθεια. Θα ακούσετε την γλώσσα αυτή βαθιά στην καρδιά, όχι μόνον με τα αυτιά σας. Θα καταλάβετε μέσω της διαίσθησης σας, όχι μόνον με το νου σας. Αυτό είναι ένα σχολείο της ψευδαίσθησης, γεμάτο με παραμορφωτικούς καθρέπτες και σύννεφα απάτης. Η τάξη αυτή είναι ένα «πτυχίο» γνώσης που παίρνετε στην επόμενη τάξη της επιλογής σας, είτε στην ανθρώπινη διάσταση ή πέρα από αυτή. Στην ανασκόπηση της ψυχής, επιλέγετε τα μαθήματα που φέρνετε στην εμπειρία αυτή. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τη φυσική αυτή διάσταση με όλες της ενδείξεις της, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αναπτυχθεί, για γιατρευτεί, και να εξελιχθεί;
Οι ζωές των περισσότερων ανθρώπων είναι έτοιμες να καταρρεύσουν οποιαδήποτε στιγμή, σαν τραπουλόχαρτα. Έτσι είναι σχεδιασμένο. Κτίζουμε πεποιθήσεις που δεν είναι αλήθειες για τον σκοπό της ανακάλυψης του ποιοι πραγματικά είμαστε. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αρχίσει ξανά, αν επιτρέψει την αλήθεια ή την πτώση. Οποιοδήποτε από τα δύο οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα. ΕΣΕΙΣ έχετε μοιράσει τα χαρτιά με τα οποία παίζετε. Η δοκιμασία σας είναι να βγείτε από την ψευδαίσθηση σε αυτό που είναι αληθινό. Χάρη στο χιούμορ του Σύμπαντος, αυτό που φαίνεται αληθινό είναι πιθανόν ψεύτικο. Αυτό που θα έμοιαζε μαγικό, κατασκευασμένο, και απίστευτο είναι εκεί που βρίσκεται η πραγματικότητα, περιμένοντας να ανακαλυφτεί.
Το να γνωρίζουμε τον σκοπό της ψευδαίσθησης δίνει λόγο να την σεβόμαστε. Αυτό είναι το πακέτο ή το πλαίσιο μέσα στο οποίο είμαστε σε θέση να ελιχθούμε λογικά. Η ψευδαίσθηση επιτρέπει έναν χώρο για άλυτες, δυσάρεστε εμπειρίες να είναι δεμένες με τακτοποιημένο και τακτικό τρόπο. Οι εκκρεμότητες αυτές που κτίζονται από εμπειρία ζωής σε εμπειρία ζωής είναι εύκολα τυλιγμένες και τοποθετημένες πάνω στην πλάτη σας για να τις κουβαλάτε μαζί σας, μέχρι που έρχεται κάποια στιγμή που μπορείτε να τις αφήσετε κάτω να ξεκουραστούν. Υπάρχει τάξη στο χάος, καθώς κινείστε κουβαλώντας τις αποσκευές της ανθρώπινης εμπειρίας. Σας επιτρέπει να είστε μαζί της και να την νιώθετε κοντά, αν και κρυμμένη με ασφάλεια. Μέσα στην ανθρώπινη κατάσταση, υπάρχουν πολλά επίπεδα αλήθειας. Όλα τους συνεισφέρουν στην συνολική επίγνωση. Καθώς ακολουθείτε τα διάφορα θέματα στη ζωή, θα βρείτε μια σειρά από προοπτικές που προκύπτουν από τις αντιθέσεις που εμφανίζονται και οι οποίες διαγράφουν την πορεία σας. Ο απόλυτος στόχος μας είναι να δούμε την καθαρή αντανάκλαση της αλήθειας στο εξωτερικό τοπίο.
Στην πραγματικότητα, η δυαδικότητα αποτελεί απαραίτητο μέρος αυτής της ανθρώπινης περιπέτειας. Ακόμα και η δυαδικότητα έχει θέση μέσα στην σφαίρα της Μοναδικότητας. Η γεφύρωση της δυαδικότητας αυτής οδηγεί στην ολότητα. Τα δύο μέρη της συμπληρώνουν το όλον. Δεν βρίσκεστε ποτέ έξω από την Μοναδικότητα. Αλλά χρειάζεστε την επίγνωση αυτή ξανά και ξανά για να μπορέσετε να δείτε πέρα από την δυαδικότητα της ψευδαίσθησης.
Είναι σε αυτήν την ψευδαίσθηση που οι σπόροι της αλήθειας φυτεύονται. Ψάξτε τους εξερευνώντας τον πόνο και τις ατομικές καταστάσεις που προκύπτουν. Αποδεχτείτε τον πόνο σαν δική σας δημιουργία με σκοπό να γιατρέψετε την παραμόρφωση. Επιτρέψτε στο χέρι που το Σύμπαν έχει συνεχώς απλωμένο να κατεβάσει το πέπλο. Εμπιστευθείτε ότι οδηγείστε μέσα από την ψευδαίσθηση του σκότους μέσα σας, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ο τόπος του Φωτός επίσης. Χωρίς το σκοτάδι, δεν θα μπορούσε να υπάρξει το φως. Ακολουθείστε το φωτισμένο μονοπάτι, άσχετα με πόσο χαμηλό φως φωτίζεται. Τα εξωτερικά μηνύματα και η συγχρονικότητα θα είναι οι λάμπες που οδηγούν την πιο σκοτεινή σας ώρα, φέρνοντας σας στο φως του πνεύματος.
Κάθε συμβάν έχει μια σκοτεινή και φωτεινή πλευρά. Η θεότητα και η ζωή υπάρχουν μέσα στα πάντα, συμπεριλαμβανομένων του φωτός και του σκότους. Η συνειδητότητα επίσης βρίσκεται μέσα σε αυτά. Οι εμπειρίες που παρουσιάζονται στη ζωή αντανακλούν απλά την αντίσταση που προβάλετε. Θα φέρουν το άγχος και την ένταση που είναι απαραίτητα για να προκαλέσουν αυτά τα ίδια μέσα σας. Αλλά, τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στο σενάριο θα είναι το φως του ανώτερου εαυτού σας που οδηγεί. Καθώς οι εμπειρίες συνεχίζουν τα ξεδιπλώνονται, οι πράξεις των ανθρώπων και οι περιστάσεις θα αντανακλούν και θα προβάλουν τις εσωτερικές σας προοπτικές. Χωρίς να το γνωρίζετε, οι άνθρωποι αυτοί σας βοηθούν διδάσκοντας σας ενώ οι ίδιοι διδάσκονται επίσης. Το πιο σημαντικό, φέρνουν στο προσκήνιο το φως της συνομιλίας. Καλείστε να πάρετε μέρος στην χάρη της αυτό-αντανάκλασης. Ολόκληρη η ζωή είναι μια πρόσκληση. Ολόκληρη.
(Απόσπασμα από το βιβλίο της Simran Singh, “Conversations with the Universe: How the world speaks to you”)




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα